Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

1 hour ago, happiness79 είπε:

Είναι πολύ ευχάριστο αυτό!!! Φυσικότατο που είσαι χαρούμενη!!! Εύχομαι να είναι το τυχερούλι!!! Αύριο θα σου πούνε με μια πρώτη εικόνα πώς τους φαίνεται και την επόμενη μέρα για τη γονιμοποίηση. Αν είναι προτιμότερο να κάνεις υπομονή μέχρι να μαζέψεις κι άλλα ή όχι, αυτό μάλλον το ένστικτό σου θα στο πει! Η γνώμη του γιατρού βεβαίως και θα ειναι ιδιαίτερα βοηθητική. Πόσο χρονών είσαι?

Καλή ανάρρωση κοριτσάκι μου! Πολύ ευχάριστο που είχατε καλά νέα από τις ελίτσες σου! Χρόνια πολλά με υγεία, χαρές και πολλά γερά ωάρια!!! 

Σωστά, ένα βήμα τη φορά! Εύχομαι το σπέρμα που έδωσε να είναι για τα αδερφάκια του παιδιού σας!!! :wub:

Δυστυχώς δεν ξέρω να σου απαντήσω... Ξέρω όμως από την Οικονομοπούλου στο Ελενα δεν είναι όλα τα μικρόβια πρόβλημα, ούτε χρειάζονται όλα θεραπεία. Ο γιατρός σου τι λέει? Κάτι θα ξέρει και ο άντρας σου! Εύχομαι να μην είναι πρόβλημα και θα είμαστε μαζί, πολύ κοντινές ημερομηνίες!

Καλώς όρισες! Η αλήθεια είναι ότι έχεις ελέγξει πολλούς παράγοντες και έχεις δύο άριστα έμβρυα και άλλα δύο επιπλέον! Έχεις για πάνω από μία ετ, αλλά δεν πιστεύω να χρειαστεί και δεύτερη! Αν ήσουν μεγαλύτερη θα σκεφτόμουν μήπως να αξιοποιήσεις το χρόνο συλλέγοντας μερικά ακόμα ωάρια, αλλά η ηλικία σου είναι μια χαρά, μπορείς να προσπαθήσεις και αργότερα σε περίπτωση αποτυχίας, που το απεύχομαι φυσικά. Γιατί να επιβαρύνεις τον οργανισμό σου με μια ακόμα διέγερση, που πολύ πιθανό να είναι αχρείαστη? Μόνη σου λες εξάλλου ότι είσαι ήδη κουρασμένη, πόσο μάλιστα αν ξανακάνεις διέγερση... Πίστεψε στα εμβρυάκια σου που είναι τόσο δυνατά! Οι εξετάσεις σου προμηνύουν καλά μαντάτα!!!

Άντε καλέ που δε νομίζουμε ότι έχουμε δύναμη!!! :oops:

Είμαι 35 αλλά από τον Δεκέμβριο δεν αδιαθετώ και δεν κάνω ωορρηξια οπότε πάμε πολυυυ αργά. Καλή επιτυχια και στη δίκη σου ετ! Να περάσεις καλα και να χαλαρώσεις μέχρι τοτε, όπως τα λες…

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 11 λεπτά , μάφιν είπε:

Είμαι 35 αλλά από τον Δεκέμβριο δεν αδιαθετώ και δεν κάνω ωορρηξια οπότε πάμε πολυυυ αργά. Καλή επιτυχια και στη δίκη σου ετ! Να περάσεις καλα και να χαλαρώσεις μέχρι τοτε, όπως τα λες…

Σ' ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου! Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο να μη βρίσκετε εύκολα ωάρια, όμως είσαι μικρή ακόμα και αυτά που έχεις θα είναι ποιοτικά! Πιστεύω ότι θα τα καταφέρεις!

• Ευχαριστώ 1

40 minutes ago, μάφιν said:

Έχετε προσπαθήσει καθόλου με τροποποιημένους φυσικούς, με serpafar ή femara? Ο λόγος που δεν αδιαθετείς είναι ΠΩΑ? Πόσο είναι η AMH σου?

eardp2.png

12 ώρες πρίν, eleonora85 είπε:

Καλησπέρα σε όλη την ομαδα,
Ευχομαι από καρδιας σε ολες  μια γεματη αγκαλια και ευχαριστω για οσες συμβουλες μου δωσατε ηδη  κ ας μη με γνωριζετε!!
Σας διαβαζω αρκετους μηνες και αποφασισα να γραψω και τη δικη μας  ιστορια.
Για εμενα προσωπικα ξεκινα το 2019 με μια κυστη ενδομητριωσης  και μια λαπαροσκοπηση(αφαιρεθηκε κ ένα μικρο ινομυωμα εκτος μητρας). Μετα αντισυλληπτικα, μεχρι τις αρχες του 2021 που ξεκιναμε με τον συντροφο μου ελευθερες επαφες(τοτε εγω 35 κ εκεινος 41).          
Στο 6μηνο προσπαθειων γινεται κ ένα σπερμ/μα. Δειχνει ολιγο-ασθενο-τερατο σπερμια (2% φυσ. μορφες) και μικροβιο (ουρεοπλασμα- το οποιο ταλαιπωρησε μεχρι να φυγει). Ενας υπερηχος δειχνει και  κιρσοκηλη (η οποια δε χειρουργηθηκε).
Καπου εκει σας βρηκα κ αρχισα να παιρνω συμβουλες…
Καταληγουμε στο ουρολ. Ασβ (παιρνει βιταμινες) κ σε επομενο σπ/μα  παμε 3%  φ.  μορφες  κ αυξανεται κ η ποσοτητα.  Το dfi (20%).      
Παω σε ενδ/γο που μου δινει glucofage (χωρις θεμα ζαχαρου- για την ποιοτητα ωαριων) κ μου αλλαζει δοση χαπιου στο θυρεοειδη λογω πτωσης tsh(0,07)  μετα τον covid (ολικη θυρεοειδεκτομη στα 20). Παιρνω κ  D, φυλικο οξυ , Β12  κ  πολυβιταμινη.  
Το ενδομητριο ηταν οριακα ενταξει (την 11η μερα ηταν  7,2).
ΑΜΗ : 25 pmol  ,   FSH στο 7 συνηθως
Παω στο Ελενα για αυτοανοσα, θρομβοφιλια, ορμονικες  κλπ (εκει  ηταν όλα οκ).
Πήγαμε σε Λαικο και Παιδων Αγ. Σοφιας (αναιμια, κ. ίνωση, καρυοτυπος :  όλα φυσιολογικα).               
Πριν 2  βδομαδες  καναμε διεγερση (gonal 225 μον) και πηραμε 9 ωαρια. Γονιμοποιηθηκαν τα 4 κ προεκυψαν   2  βλαστοκυστες (4ΑΑ) , 1 βλαστοκυστη (2ΒΓ) και μια αρχομενη βλαστοκυστη (που καταψυχθηκε κ θα δειξει την εξελιξη της στην αποψυξη).  Στην ουσια εχουμε μονο 2 βλαστοκυστες κ αρα 1 προσπαθεια…          

Καλως όρισες.. καλη επιτυχια να εχετε μην σκεφτεσαι αρνητικα ενα χρειαζεσαι κ καλο εχεις τις πιθανότητες με το μερος σου!❤️

• Μου αρέσει 1

7 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Έχετε προσπαθήσει καθόλου με τροποποιημένους φυσικούς, με serpafar ή femara? Ο λόγος που δεν αδιαθετείς είναι ΠΩΑ? Πόσο είναι η AMH σου?

Καλημερα! Η ΑΜΗ ήταν 0,05 τον Δεκέμβριο. Από τοτε δυστυχώς έχω αδιαθετησει 3 φορές, τις 2 με ντουφαστον και τη μια μόνη μου. Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι δεν ωριμάζουν αρκετά τα ωάρια με αποτέλεσμα να μην γίνεται ωορρηξία. Έκανα μια προσπάθεια με φεμαρα και Μενοπουρ αλλά δεν πήραμε κάτι. Τώρα έκανα με Serpafar κ την Πέμπτη είχα ένα 17 χιλιοστά. 

Αυτό που αναρωτιέμαι είναι αν ελαχιστοποιείται η πιθανότητα να πετύχει η εμφύτευση αν έχουν καταψυχθει πιο πριν από το να το κάνουμε άμεσα. Θα ρωτήσω και τον γιατρό τώρα. Πάω για την ωοληψια:)

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

καλημέρα,

10η μέρα μετά την εμβρυομεταφορά. Σκάω για το αν μπορώ να κάνω σήμερα χοριακή ή την Τρίτη όπως μου έχουν πει. Είμαι στην τσίτα γενικά, ο παραμικρός θόρυβος με κάνει κ πετάγομαι πάνω, δεν κοιμάμαι καθόλου καλά, πετάγομαι απ τις 6 το πρωί κ δεν μπορώ να ξανακοιμηθώ. Εν τω μεταξύ θέλω να γυρίσω στη δουλειά την Τρίτη. Πέρσι που ήμουν έγκυος για 2 μήνες ο γιατρός δεν με άφηνε να πάω πουθενά. Ήμουν σπίτι συνεχώς και τελικά έφτασα στο σημείο να μην το θέλω το παιδί που με φυλάκισε μέσα. Όταν το έχασα ένιωσα στεναχώρια για την αποτυχία αλλά μέσα μου ένιωσα κ ελεύθερη. Μετά αισθανόμουν τύψεις για τα συναισθήματά μου. Τώρα φοβάμαι τα πάντα, φοβάμαι ότι θα βγει αρνητική η χοριακή σαν τη δεύτερη φορά, φοβάμαι ότι θα βγει θετική κ θα με ξανακλείσει μέσα ο γιατρός. Φοβάμαι γενικά τα πάντα. Αυτός ίσως ήταν κ ο λόγος που σκεφτόμουν να τα παρατήσω. Από την άλλη θέλω ένα παιδάκι. Με τον άντρα μου μένουμε σε διαφορετικές πόλεις κ 10 χρόνια πηγαινοερχόμαστε. Το παιδί όμως θα χρειαστεί σταθερότητα, δεν γίνεται να είναι η ζωή του μια από δώ μια από κει. Κανείς δεν θέλει να αλλάξει πόλη. Τα φοβάμαι όλα αυτά μαζί κ με τα φάρμακα οι φοβίες χειροτέρεψαν. Είχε καμία να αντιμετωπίσει τέτοια θέματα; 

• Μου αρέσει 1

32 minutes ago, μάφιν said:

Καλημερα! Η ΑΜΗ ήταν 0,05 τον Δεκέμβριο. Από τοτε δυστυχώς έχω αδιαθετησει 3 φορές, τις 2 με ντουφαστον και τη μια μόνη μου. Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι δεν ωριμάζουν αρκετά τα ωάρια με αποτέλεσμα να μην γίνεται ωορρηξία. Έκανα μια προσπάθεια με φεμαρα και Μενοπουρ αλλά δεν πήραμε κάτι. Τώρα έκανα με Serpafar κ την Πέμπτη είχα ένα 17 χιλιοστά. 

Αυτό που αναρωτιέμαι είναι αν ελαχιστοποιείται η πιθανότητα να πετύχει η εμφύτευση αν έχουν καταψυχθει πιο πριν από το να το κάνουμε άμεσα. Θα ρωτήσω και τον γιατρό τώρα. Πάω για την ωοληψια:)

Μακάρι Παναγίτσα μου, να είναι αυτό το 17ρακι το τυχερό σου!!!!!! Καλη επιτυχία στην ωοληψια σου κ καλη γονιμοποίηση σου εύχομαι! 

Σε ποιο κέντρο είσαι? 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 11 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

καλή επιτυχία! 

Σε ευχαριστώ πολύ κοριτσακι μου αν και εγω γνωρίζω οτι ειναι αρνητικο... Τώρα για ολα αυτα που περνας και νιώθεις δεν ξερω τι να σου πω.... πραγματικά... Εύχομαι να εισαι εγκυος και ολα να κυλήσουν ομαλα καο ομορφα...Θα πρέπει καποιος απο τους δυο να υποχωρήσει στο θεμα της πολης...Δε γίνεται να μενετε για παντα χωριστα...Και τα συναισθήματα που εχεις ειναι λογικα...Απο τη μια η επιθυμία ειναι τεράστια...η δέσμευση ομως ειναι τεράστια επισης....αλλα πιστεψε με αν κρατησεις ενα παοδακι στην αγκαλιά σου θα τα ξεχασεις ολα... Στήριξη θελεις στην αρχη...κυριως ψυχολογικη...Και γιατί δε εκλεισε μεσα ο γιατρός; Μπορεις να κυκλοφορεις κανο ικα με προσοχή...ολα γίνονται

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , winspert είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κοριτσακι μου αν και εγω γνωρίζω οτι ειναι αρνητικο... Τώρα για ολα αυτα που περνας και νιώθεις δεν ξερω τι να σου πω.... πραγματικά... Εύχομαι να εισαι εγκυος και ολα να κυλήσουν ομαλα καο ομορφα...Θα πρέπει καποιος απο τους δυο να υποχωρήσει στο θεμα της πολης...Δε γίνεται να μενετε για παντα χωριστα...Και τα συναισθήματα που εχεις ειναι λογικα...Απο τη μια η επιθυμία ειναι τεράστια...η δέσμευση ομως ειναι τεράστια επισης....αλλα πιστεψε με αν κρατησεις ενα παοδακι στην αγκαλιά σου θα τα ξεχασεις ολα... Στήριξη θελεις στην αρχη...κυριως ψυχολογικη...Και γιατί δε εκλεισε μεσα ο γιατρός; Μπορεις να κυκλοφορεις κανο ικα με προσοχή...ολα γίνονται

Το θέμα της πόλης μοιάζει άλυτο αλλά τέλοσπάντων, ας γίνει το παιδί κ βλέπουμε. Δεν ξέρω γιατί με είχε μέσα ειλικρινά, είδα κάποια στιγμή μια σταγόνα αίμα κ αυτό ήταν. Από κει κ πέρα μου έλεγε δεν ξαναβγαίνεις έξω κάθε βδομάδα. Έπαθα κατάθλιψη. Αυτή τη φορά αν όλα πάνε καλά ο,τι κ να μου πει θα κάνω το δικό μου. Και σχολείο θα πάω κ θα οδηγήσω. Δεν την ξαναπατάω.

πρίν από 14 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Το θέμα της πόλης μοιάζει άλυτο αλλά τέλοσπάντων, ας γίνει το παιδί κ βλέπουμε. Δεν ξέρω γιατί με είχε μέσα ειλικρινά, είδα κάποια στιγμή μια σταγόνα αίμα κ αυτό ήταν. Από κει κ πέρα μου έλεγε δεν ξαναβγαίνεις έξω κάθε βδομάδα. Έπαθα κατάθλιψη. Αυτή τη φορά αν όλα πάνε καλά ο,τι κ να μου πει θα κάνω το δικό μου. Και σχολείο θα πάω κ θα οδηγήσω. Δεν την ξαναπατάω.

Μήπως οταν έρθει η ωρα η ευλογημένη να πάρεις και μια δεύτερη γνωμη; Οκ... στο αιμα θελει προσοχη για καμια αποκόλληση...αλλα για ποσο; Λογικο να πάθεις κατάθλιψη... Κάνουν που κανουν πάρτι οι ορμονες αν κλειστεις και μεσα αστα...

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 33 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

καλημέρα,

10η μέρα μετά την εμβρυομεταφορά. Σκάω για το αν μπορώ να κάνω σήμερα χοριακή ή την Τρίτη όπως μου έχουν πει. Είμαι στην τσίτα γενικά, ο παραμικρός θόρυβος με κάνει κ πετάγομαι πάνω, δεν κοιμάμαι καθόλου καλά, πετάγομαι απ τις 6 το πρωί κ δεν μπορώ να ξανακοιμηθώ. Εν τω μεταξύ θέλω να γυρίσω στη δουλειά την Τρίτη. Πέρσι που ήμουν έγκυος για 2 μήνες ο γιατρός δεν με άφηνε να πάω πουθενά. Ήμουν σπίτι συνεχώς και τελικά έφτασα στο σημείο να μην το θέλω το παιδί που με φυλάκισε μέσα. Όταν το έχασα ένιωσα στεναχώρια για την αποτυχία αλλά μέσα μου ένιωσα κ ελεύθερη. Μετά αισθανόμουν τύψεις για τα συναισθήματά μου. Τώρα φοβάμαι τα πάντα, φοβάμαι ότι θα βγει αρνητική η χοριακή σαν τη δεύτερη φορά, φοβάμαι ότι θα βγει θετική κ θα με ξανακλείσει μέσα ο γιατρός. Φοβάμαι γενικά τα πάντα. Αυτός ίσως ήταν κ ο λόγος που σκεφτόμουν να τα παρατήσω. Από την άλλη θέλω ένα παιδάκι. Με τον άντρα μου μένουμε σε διαφορετικές πόλεις κ 10 χρόνια πηγαινοερχόμαστε. Το παιδί όμως θα χρειαστεί σταθερότητα, δεν γίνεται να είναι η ζωή του μια από δώ μια από κει. Κανείς δεν θέλει να αλλάξει πόλη. Τα φοβάμαι όλα αυτά μαζί κ με τα φάρμακα οι φοβίες χειροτέρεψαν. Είχε καμία να αντιμετωπίσει τέτοια θέματα; 

Κοριτσι μου καλημερα.. Λιγο-πολυ ολες ετσι νιωθουμε. Ψυχολογικα σκαμπανεβασματα.. αφου δυστυχως η φυση δεν προνοησε για μας.. και μας αφησε στα χερια της ανεξελεγκτης επιστημης. Οπότε παμε τωρα να δουμε τι γινεται. Τι εμβρυα εχεις βαλει;? 

πρίν από 8 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι μου καλημερα.. Λιγο-πολυ ολες ετσι νιωθουμε. Ψυχολογικα σκαμπανεβασματα.. αφου δυστυχως η φυση δεν προνοησε για μας.. και μας αφησε στα χερια της ανεξελεγκτης επιστημης. Οπότε παμε τωρα να δουμε τι γινεται. Τι εμβρυα εχεις βαλει;? 

Καλημερα κοριτσι μου πως εισαι εσυ; Τριτη μερα σημερα; Ε; Λογικα εχει γινει η γινεται τωρα η  εμφύτευση ευχομαι να παει τελεια ! Ποτε κανεις χοριακη; 

πρίν από 38 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

καλημέρα,

Καλημερα γλυκια μου μην βασανίζεσαι.. καταρχας δεν υπαρχει λογος να κλείνεσαι τοσο πολυ μεσα αλλωστε τις Τρις πρώτες μερες θελει προσοχη αν εμφυτευτεί δε φευγουν ετσι ευκολα τα έμβρυα . Κανε οτι σε ευχαριστεί κατλααβαινω τι νιωθεις ομως εσυ θα κυοφορήσεις και πρεπει  να εισαι καλα τους επόμενους 9 μηνες.. καταλαβαινω τους φόβους αλλωστε ειναι δυσκολο και οι ενοχές και οι φοβίες ειναι μεσα στο προγραμμα  πιστευω  καθε μαμα ετσι νιωθει εφόρου ζωης.! Οσον αφορα το θεμα της πόλης αυτο ειναι κατι που πρεπει να λυθεί σιγουρα μια οικογενεια χρειαζεται σταθερότητα ! Ευχομαι να πανε ολα καλα! Οσον αφορα τη χοριακη αν θες πας και τωρα δεν υπαρχει θεμα.. οπως νιωθεις 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...