Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια μου! Έκανα 2 βδομάδες να μπω να δω τα νέα σας αλλά έτρεχα με κάτι δικά μου δερματολογικά, έκανα χειρουργείο για αφαίρεση σπιλων χαρτογράφηση είχαμε κάτι υποψίες αλλά όλα καλά! Χρόνια πολλά κιόλας! 

• Μου αρέσει 8

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 50 λεπτά , happiness79 είπε:

Σ' ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Το ξέρω ότι θέλουν ένα τρίμηνο να δράσουν, αλλά ετσι κι αλλιώς η σκέψη μας είναι αν αποτύχουμε και αυτή τη φορά να προχωρήσουμε με δότρια, που είναι μια διαδικασία που χρειάζεται επίσης χρόνο. Γι' αυτό δε θέλω να μπω σε καμία τέτοια διαδικασία τώρα, γιατί περισσότερο θα αγχωθώ και θέλω να πάω όσο πιο χαλαρή και ήρεμη γίνεται για την εμβρυομεταφορά. Να απολαύσω χρόνο με φίλους, με τον καλό μου, να κάνουμε ωραία πράγματα, να πηγαίνω στο γυμναστήριο, γενικά να ζήσω λίγο ανέμελα. Αυτό έχω ανάγκη και αυτό θα κάνω τον 1 μήνα που μας μένει μέχρι την ετ. Να κάνουμε εξετάσεις α πα πα, με τίποτα όχι τώρα, γιατί αν βγει κάτι κακό θα μου επηρεάσει οπωσδήποτε την ψυχολογία και δε το θέλω.

Σ' ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου! Απάντησα παραπάνω στην Equality γιατί δε θέλω να κάνουμε τίποτα τώρα. Είναι σα να μην πιστεύουμε ότι θα πάει τώρα καλά και δε θέλω να το σαμποτάρω. Ερχομαι κι αλλιώς δε θα χάσουμε παραπάνω χρόνο, θα έχουμε αρκετό μέχρι να βρεθεί η δότρια, αν αποτύχουμε βέβαια. 

Καλησπέρα Παγωτούλα! Θέλεις να μας πεις το όνομα του ανδρολόγου που σας τα είπε αυτά? Σ' ευχαριστώ πολύ!

Λυπάμαι πολύ αγάπη μου. Εύχομαι να γίνει το θαύμα αύριο...

Περαστικά σας βρε κορίτσι. Εχει υπόψιν σου ότι δυστυχώς ο κόβιντ επηρεάζει το σπέρμα για ένα 3μηνο, αλλα δεν είναι πάντα απόλυτο, κάποια κοπέλα εδώ είχε γράψει ότι μετά τον κόβιντ το σπέρμα του άντρα της δυνάμωσε!!! Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να ενημερώσεις το γιατρό σου.

Γλυκιά μου... Λυπάμαι απέραντα... Σου στέλνω μια τεράστια αγκαλιά! ❤ Ξέρω ότι αυτά τα πράγματα θέλουν χρόνο και ότι δεν μπορούν να στηρίξουν ολοι και όλες την επιλογή του δότη και της δότριας, είναι όμως ένα ενδεχόμενο που μπορείτε να το συζητήσετε, γιατί μπορεί να σας φέρει πιο κοντά στο όνειρο σας. Ελπίζω να μη με παρεξηγείς, το λέω με αγάπη και καθόλου εκ του ασφαλούς, μιας και είναι μία επιλογή που έχω σκεφτεί και για μένα. 

@happiness79 συμφωνω απολυτα κι εγω σου εχω πει την σκέψη μου για αυτο.. Καλυτερα να κλεινει ενας κύκλος και μετα τα επομενα βήματα.. εγω παρολο που εχω το παράγοντα του συζύγου που λειπει κράτησα κρυοσυντηρηση την τριτη θα δωσει αλλα δε θα κανω τωρα τις εξετασεις δε θελω να με παρει απο κατω αν κατι βγει αρνητικο εν μεσω ετ! Ομως θα πανε ολα καλα αυτη τη φορα γιατι πρεπει να πανε ετσι θα σκεφτομαστε❤️

• Μου αρέσει 1

On 28/4/2022 at 11:20 ΠΜ, irene_alex είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Ετοιμάζομαι και εγώ για κατάψυξη ωαρίων. 1-2 θέματα που ήθελα να θέσω ...

1) ΣΥΜΒΑΙΟΛΟΓΡΑΦΟΣ για την πράξη που χρειάζεται. Έχει κάποια να μου συστήσει κάποιον/κάποιον σχετικά με αυτό το θέμα. Πόσο κοστίζει αυτό? Μου είπε μια συμβολαιογράφος 80 ευρώ ...

2) Το κόστος για την κατάψυξη ξέρουμε όλες λίγο-πολύ πόσο είναι. Πιθανότατα να το κάνω 3 φορές .... 2.000 - 2.300 γιατρός και γυναικολόγος (ξεχωριστά τα φάρμακα/ενέσεις των 1.000 και αρκετάα άλλα για εξετάσεις που μου ζητήθηκαν από τη γυναικολόγο μου, ας μην σταθώ σε αυτό τώρα ....)

Κάποια καλύτερη τιμή για 2 αλλά ΚΑΙ 3 ωοληψίες έχετε να μου πείτε από προσωπική πείρα ίσως?

Ευχαριστώ - στείλτε μου και προσωπικό μήνυμα αν θέλετε! 

Καλησπέρα! Εγώ έκανα πρόσφατα κατάψυξη ωαρίων στο Ιασω. Εγώ πήγα στον συμβολαιογράφο που συνεργάζεται το κέντρο και μετά από κατι παζάρια πλήρωσα 85 ευρώ. Όσον αφορά την τιμή, για 1 ωοληψια πλήρωσα 1900€ και για τα φάρμακα βγηκε ακριβώς 1000€ αλλα η τιμή εδώ διαφέρει ανάλογα με την δόση και το πόσες μέρες θα παίρνεις. Δεν είχα ρωτήσει για κάποιο πακέτο αν κανω 2 ωοληψιες μαζί, αλλά φαντάζομαι ότι μπορείς να το παζαρεψεις με τον γυναικολογο σου γιατί με το κέντρο νομίζω είναι στάνταρ.

6 ώρες πρίν, Kallo είπε:

Μακάρι τι να πω. Για να δούμε. Γιατί τώρα έχουμε και το άλλο θέμα. Κολλήσαμε Κοροναιο και οι δύο. Και φοβάμαι πάνω που έπαιρνε θεραπεία και μπορεί να βελτιωνοταν το σπέρμα μήπως τώρα μας τα χαλάσει τελείως αυτό. Πρέπει να πάρω τον γιατρό μας να του το πω λέτε? 

Καλησπέρα κορίτσι μου, και εγώ είχα κολλήσει κοβιντ κατά την διάρκεια της διέγερσης. Να το πεις στον γιατρό σου για να σου πει πως θα συνεχίσετε, αν θα συνεχίσετε την θεραπεία, αν θα πάρει κάτι άλλο κλπ. Όλα θα πάνε καλά, μια κοπέλα από εδώ δεν θυμάμαι το όνομα συγγνώμη, είχε πει ότι παρότι κόλλησε ο σύζυγος κοβιντ το σπέρμα έγινε καλύτερο από πριν! 

• Μου αρέσει 1

Κοριτσια θελω τα φωτα σας .. μεσα Μαιου θα ερθει η περιοδος κ θα ξεκινησω να κανω τη δευτερη ετ .. πηγα να κανω μια καλλιεργεια υγρου κ ενω μου βγηκαν ολα πεντακαθαρα απο ουρεόπλασμα μυκοπλασμα χλαμυδια κ γενικα ολα εχω ενα βακτηριο που λεγεται e coli .. παει ;; Τη χανω παλι την ετ ;; Εχω απογοητευτει .. ο αντρας μ που ειναι γιατρος αλλης βεβαια ειδικοτητας μ λεει δεν εχεις προβλημα με το συγκεκριμενο .. αλλα εγω θελω να ακουσω απο σας αν ξερετε κατι .. σας ευχαριστω πολυ πολυ

πρίν από 54 λεπτά , Natassou85 είπε:

Κοριτσια θελω τα φωτα σας .. μεσα Μαιου θα ερθει η περιοδος κ θα ξεκινησω να κανω τη δευτερη ετ .. πηγα να κανω μια καλλιεργεια υγρου κ ενω μου βγηκαν ολα πεντακαθαρα απο ουρεόπλασμα μυκοπλασμα χλαμυδια κ γενικα ολα εχω ενα βακτηριο που λεγεται e coli .. παει ;; Τη χανω παλι την ετ ;; Εχω απογοητευτει .. ο αντρας μ που ειναι γιατρος αλλης βεβαια ειδικοτητας μ λεει δεν εχεις προβλημα με το συγκεκριμενο .. αλλα εγω θελω να ακουσω απο σας αν ξερετε κατι .. σας ευχαριστω πολυ πολυ

Έλα εγώ 

Έκανα εξέταση μικροβιωματος και βρέθηκε 77% e coli στη μήτρα 

Μου είπε ο γιατρός ότι φεύγει σχετικά εύκολα και δεν είναι κάτι 

Έκανα ένα μήνα θεραπεία και εγώ και ο άντρας μου 

Και στον επόμενο μήνα έκανα κανονικά την ετ μου 

Μην αγχώνεσαι

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 49 λεπτά , Natassou85 είπε:

Καλησπέρα κοπέλα μου!!Εγώ προσωπικά έχω εμπειρία από e.coli και από ένα άλλο παρόμοιο νομίζω enterococus λέγεται!!!Είναι βακτήρια, όχι μηκυτες και συνήθως φεύγουν είτε με υποθετα είτε με αντιβίωση!!Θα σου συνιστούσα να ρώταγες το γιατρό σου να σου δώσει μια θεραπεία!!Θεωρώ ότι προλαβαίνεις άνετα να κάνεις την εμβρυομεταφορα σου!!Τώρα αν επηρεάζει το αποτέλεσμα της εμβρυομεταφορας δεν γνωρίζω να σου πω αλλά προσωπικά δεν νομίζω!!Έχω κάνει και γω εμβρυομεταφορα με e.coli πλέον είμαι σίγουρη ότι είχα, αλλά οι δικές μου οι συνθήκες ήταν πολύ διαφορετικές!!Όπως και να'χει μην αγχώνεσαι, πάρε την θεραπεία σου και προχώρα μετά!!Καλή επιτυχία!!

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα σε όλη την ομαδα,
Ευχομαι από καρδιας σε ολες  μια γεματη αγκαλια και ευχαριστω για οσες συμβουλες μου δωσατε ηδη  κ ας μη με γνωριζετε!!
Σας διαβαζω αρκετους μηνες και αποφασισα να γραψω και τη δικη μας  ιστορια.
Για εμενα προσωπικα ξεκινα το 2019 με μια κυστη ενδομητριωσης  και μια λαπαροσκοπηση(αφαιρεθηκε κ ένα μικρο ινομυωμα εκτος μητρας). Μετα αντισυλληπτικα, μεχρι τις αρχες του 2021 που ξεκιναμε με τον συντροφο μου ελευθερες επαφες(τοτε εγω 35 κ εκεινος 41).          
Στο 6μηνο προσπαθειων γινεται κ ένα σπερμ/μα. Δειχνει ολιγο-ασθενο-τερατο σπερμια (2% φυσ. μορφες) και μικροβιο (ουρεοπλασμα- το οποιο ταλαιπωρησε μεχρι να φυγει). Ενας υπερηχος δειχνει και  κιρσοκηλη (η οποια δε χειρουργηθηκε).
Καπου εκει σας βρηκα κ αρχισα να παιρνω συμβουλες…
Καταληγουμε στο ουρολ. Ασβ (παιρνει βιταμινες) κ σε επομενο σπ/μα  παμε 3%  φ.  μορφες  κ αυξανεται κ η ποσοτητα.  Το dfi (20%).      
Παω σε ενδ/γο που μου δινει glucofage (χωρις θεμα ζαχαρου- για την ποιοτητα ωαριων) κ μου αλλαζει δοση χαπιου στο θυρεοειδη λογω πτωσης tsh(0,07)  μετα τον covid (ολικη θυρεοειδεκτομη στα 20). Παιρνω κ  D, φυλικο οξυ , Β12  κ  πολυβιταμινη.  
Το ενδομητριο ηταν οριακα ενταξει (την 11η μερα ηταν  7,2).
ΑΜΗ : 25 pmol  ,   FSH στο 7 συνηθως
Παω στο Ελενα για αυτοανοσα, θρομβοφιλια, ορμονικες  κλπ (εκει  ηταν όλα οκ).
Πήγαμε σε Λαικο και Παιδων Αγ. Σοφιας (αναιμια, κ. ίνωση, καρυοτυπος :  όλα φυσιολογικα).               
Πριν 2  βδομαδες  καναμε διεγερση (gonal 225 μον) και πηραμε 9 ωαρια. Γονιμοποιηθηκαν τα 4 κ προεκυψαν   2  βλαστοκυστες (4ΑΑ) , 1 βλαστοκυστη (2ΒΓ) και μια αρχομενη βλαστοκυστη (που καταψυχθηκε κ θα δειξει την εξελιξη της στην αποψυξη).  Στην ουσια εχουμε μονο 2 βλαστοκυστες κ αρα 1 προσπαθεια…          

• Μου αρέσει 6

πρίν από 37 λεπτά , eleonora85 είπε:

Ευχομαι από καρδιας σε ολες  μια γεματη αγκαλια και ευχαριστω για οσες συμβουλες μου δωσατε ηδη  κ ας μη με γνωριζετε!!
Για εμενα προσωπικα ξεκινα το 2019 με μια κυστη ενδομητριωσης  και μια λαπαροσκοπηση(αφαιρεθηκε κ ένα μικρο ινομυωμα εκτος μητρας). Μετα αντισυλληπτικα, μεχρι τις αρχες του 2021 που ξεκιναμε με τον συντροφο μου ελευθερες επαφες(τοτε εγω 35 κ εκεινος 41).          
Στο 6μηνο προσπαθειων γινεται κ ένα σπερμ/μα. Δειχνει ολιγο-ασθενο-τερατο σπερμια (2% φυσ. μορφες) και μικροβιο (ουρεοπλασμα- το οποιο ταλαιπωρησε μεχρι να φυγει). Ενας υπερηχος δειχνει και  κιρσοκηλη (η οποια δε χειρουργηθηκε).
Καταληγουμε στο ουρολ. Ασβ (παιρνει βιταμινες) κ σε επομενο σπ/μα  παμε 3%  φ.  μορφες  κ αυξανεται κ η ποσοτητα.  Το dfi (20%).      
Παω σε ενδ/γο που μου δινει glucofage (χωρις θεμα ζαχαρου- για την ποιοτητα ωαριων) κ μου αλλαζει δοση χαπιου στο θυρεοειδη λογω πτωσης tsh(0,07)  μετα τον covid (ολικη θυρεοειδεκτομη στα 20). Παιρνω κ  D, φυλικο οξυ , Β12  κ  πολυβιταμινη.  
Πήγαμε σε Λαικο και Παιδων Αγ. Σοφιας (αναιμια, κ. ίνωση, καρυοτυπος :  όλα φυσιολογικα).               
Πριν 2  βδομαδες  καναμε διεγερση (gonal 225 μον) και πηραμε 9 ωαρια. Γονιμοποιηθηκαν τα 4 κ προεκυψαν   2  βλαστοκυστες (4ΑΑ) , 1 βλαστοκυστη (2ΒΓ) και μια αρχομενη βλαστοκυστη (που καταψυχθηκε κ θα δειξει την εξελιξη της στην αποψυξη).  Στην ουσια εχουμε μονο 2 βλαστοκυστες κ αρα 1 προσπαθεια…          

Καλώς ήρθες στην παρέα μας!! Εχετε 2 τέλειες βλαστοκυστες, είσαι μικρή οποτε μικρη και η πιθανότητα για χρωμοσωμικη ανωμαλία στα ωαρια σου, ορμονολογικα εισαι μια χαρά και απ ότι βλέπω έχετε ψάξει τα πάντα! Μια από αυτές τις βλαστοκυστες ή και οι 2 θα γίνουν τα μωράκια σας!! Καλή επιτυχία εύχομαι και να είσαι αισιοδοξη!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 25 λεπτά , Nels είπε:

Καλώς ήρθες στην παρέα μας!! Εχετε 2 τέλειες βλαστοκυστες, είσαι μικρή οποτε μικρη και η πιθανότητα για χρωμοσωμικη ανωμαλία στα ωαρια σου, ορμονολογικα εισαι μια χαρά και απ ότι βλέπω έχετε ψάξει τα πάντα! Μια από αυτές τις βλαστοκυστες ή και οι 2 θα γίνουν τα μωράκια σας!! Καλή επιτυχία εύχομαι και να είσαι αισιοδοξη!!

Σε ευχαριστω πολυ! Απογοητευτηκα απο τον αριθμο αλλα τωρα προσπαθω να το δω πιο αισιοδοξα..
Εχω ραντεβου  την επομενη βδομαδα με τον γυναικολογο κ δεν ξερω τι να του πω.
Ειναι να κανω κ μια υστεροσκοπηση πριν την εμφυτευση κ ιδανικα θα ηθελα να ειχα τη δυνατοτητα για περισσοτερες προσπαθειες..

πρίν από 11 λεπτά , eleonora85 είπε:

Σε ευχαριστω πολυ! Απογοητευτηκα απο τον αριθμο αλλα τωρα προσπαθω να το δω πιο αισιοδοξα..
Εχω ραντεβου  την επομενη βδομαδα με τον γυναικολογο κ δεν ξερω τι να του πω.
Ειναι να κανω κ μια υστεροσκοπηση πριν την εμφυτευση κ ιδανικα θα ηθελα να ειχα τη δυνατοτητα για περισσοτερες προσπαθειες..

Επειδή είχες ένα ιστορικό με κυστη όντως καλό είναι να κάνεις μια υστεροσκοπηση για να αποκλεισεις και αυτόν τον παράγοντα. Επίσης καλό θα είναι να ελέγξεις και τη μήτρα για πιθανά μικρόβια μιας που ο άντρας σου είχε διαγνωστεί με ουρεοπλασμα, με οποιο τρόπο σου προτείνει ο γιατρός σου, εγώ πχ επειδή δεν έκανα υστεροσκοπηση για να ληφθεί δείγμα έκανα pcr ιστό περιοδου.  Όσο αφορά τη γονιμοποίηση, από τα υπόλοιπα 5 ωαρια δεν γονιμοποιηθηκε κανένα ή δε φτάσανε στο στάδιο της βλαστοκυστης? Μικρογονιμοποιηση κάνατε να υποθέσω?

Διαφημίσεις

1 hour ago, eleonora85 said:

Καλωσήρθες στην παρέα μας! Έχεις χτίσει πολύ καλές συνθήκες ώστε να πάνε όλα καλά. Έχεις τις πιθανότητες με το μέρος σου. Σου εύχομαι η πρώτη σου να είναι και η τυχερή :) 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

πρίν από 30 λεπτά , Nels είπε:

Επειδή είχες ένα ιστορικό με κυστη όντως καλό είναι να κάνεις μια υστεροσκοπηση για να αποκλεισεις και αυτόν τον παράγοντα. Επίσης καλό θα είναι να ελέγξεις και τη μήτρα για πιθανά μικρόβια μιας που ο άντρας σου είχε διαγνωστεί με ουρεοπλασμα, με οποιο τρόπο σου προτείνει ο γιατρός σου, εγώ πχ επειδή δεν έκανα υστεροσκοπηση για να ληφθεί δείγμα έκανα pcr ιστό περιοδου.  Όσο αφορά τη γονιμοποίηση, από τα υπόλοιπα 5 ωαρια δεν γονιμοποιηθηκε κανένα ή δε φτάσανε στο στάδιο της βλαστοκυστης? Μικρογονιμοποιηση κάνατε να υποθέσω?

Η υστεροσκοπηση θα γινει κυριως λογω ανωμαλης μορφολογιας της μητρας (πριν 1 χρονο προηγηθηκε υστεροσκοπηση για αφαιρεση ινομυωματος).
Στην ωοληψια βγαλαμε 9 και απο αυτα τα 3 ηταν ακαταλληλα (νομιζω οχι αρκετα ωριμα). Απο τα 6 που εμειναν γονιμοποιηθηκαν τα 4 (τα 2 εγιναν καλες βλαστοκυστες). Με μικρογονιμοποιηση. 

1 hour ago, kateriiina25 είπε:

Καλωσήρθες στην παρέα μας! Έχεις χτίσει πολύ καλές συνθήκες ώστε να πάνε όλα καλά. Έχεις τις πιθανότητες με το μέρος σου. Σου εύχομαι η πρώτη σου να είναι και η τυχερή :) 

Σε ευχαριστω πολυ! Η αληθεια ειναι πως λογω των χειρουργειων που εχω κανει, μπαινω στο πεδιο της εξωσωματικης ηδη "κουρασμενη"... Μακαρι να ειναι συντομος ο δρομος

• Μου αρέσει 2

15 minutes ago, eleonora85 said:

Σε ευχαριστω πολυ! Η αληθεια ειναι πως λογω των χειρουργειων που εχω κανει, μπαινω στο πεδιο της εξωσωματικης ηδη "κουρασμενη"... Μακαρι να ειναι συντομος ο δρομος

Όλες εδώ μέσα, λίγο πολύ, τα έχουμε κάνει τα χειρουργιάκια μας. Εμείς οι γυναίκες έχουμε περισσότερη δύναμη απ όσο νομίζουμε ;) 

• Μου αρέσει 6

eardp2.png

6 ώρες πρίν, μάφιν είπε:

Καλησπερα κοριτσια, όλους αυτούς του μήνες προσπαθώ να σας παρακολουθώ κι να μαθαίνω τα νέα σας. Λυπάμαι πολύ με τις απογοητεύσεις σας και χαιρομαι πολύ με τος χαρές σας που μου δίνουν κουραγιο. Αυριο το πρωί θα κάνω την πρωτη μου ωοληψια. Βρήκαμε ένα αυγουλακι επιτέλους από τον Ιανουάριο που προσπαθούμε:) τι γίνεται μετά; Θα μου πουν μέσα στην ημέρα για την ποιότητα και τη γονιμοποίηση γνωρίζετε;

επισης, σε περιπτώσεις με πωα σαν τη δίκη μου εσείς τι κάνετε; Περιμένετε να μαζέψετε κι αλλά ή αν βρείτε ένα προχωράτε σε έμβρυο μεταφορά; Εμείς τα βρίσκουμε τόσο σπάνια που φοβάμαι να περιμένω πολύ και να καταψύχω όσα βγάζουμε…

κατεβατο, συγγνωμη. Το ξέρω ότι έχουμε πολλά επεισόδια ακόμα μέχρι να πετύχει αλλά για εμένα ήταν τόσο δύσκολο να βρούμε έστω ένα και να φτάσουμε σε αυτό το σημείο που έχω χαρεί και ανυπομονω! 

Είναι πολύ ευχάριστο αυτό!!! Φυσικότατο που είσαι χαρούμενη!!! Εύχομαι να είναι το τυχερούλι!!! Αύριο θα σου πούνε με μια πρώτη εικόνα πώς τους φαίνεται και την επόμενη μέρα για τη γονιμοποίηση. Αν είναι προτιμότερο να κάνεις υπομονή μέχρι να μαζέψεις κι άλλα ή όχι, αυτό μάλλον το ένστικτό σου θα στο πει! Η γνώμη του γιατρού βεβαίως και θα ειναι ιδιαίτερα βοηθητική. Πόσο χρονών είσαι?

6 ώρες πρίν, Bookthiefy είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου! Έκανα 2 βδομάδες να μπω να δω τα νέα σας αλλά έτρεχα με κάτι δικά μου δερματολογικά, έκανα χειρουργείο για αφαίρεση σπιλων χαρτογράφηση είχαμε κάτι υποψίες αλλά όλα καλά! Χρόνια πολλά κιόλας! 

Καλή ανάρρωση κοριτσάκι μου! Πολύ ευχάριστο που είχατε καλά νέα από τις ελίτσες σου! Χρόνια πολλά με υγεία, χαρές και πολλά γερά ωάρια!!! 

6 ώρες πρίν, ksvolimi είπε:

@happiness79 συμφωνω απολυτα κι εγω σου εχω πει την σκέψη μου για αυτο.. Καλυτερα να κλεινει ενας κύκλος και μετα τα επομενα βήματα.. εγω παρολο που εχω το παράγοντα του συζύγου που λειπει κράτησα κρυοσυντηρηση την τριτη θα δωσει αλλα δε θα κανω τωρα τις εξετασεις δε θελω να με παρει απο κατω αν κατι βγει αρνητικο εν μεσω ετ! Ομως θα πανε ολα καλα αυτη τη φορα γιατι πρεπει να πανε ετσι θα σκεφτομαστε❤️

Σωστά, ένα βήμα τη φορά! Εύχομαι το σπέρμα που έδωσε να είναι για τα αδερφάκια του παιδιού σας!!! :wub:

5 ώρες πρίν, Natassou85 είπε:

Δυστυχώς δεν ξέρω να σου απαντήσω... Ξέρω όμως από την Οικονομοπούλου στο Ελενα δεν είναι όλα τα μικρόβια πρόβλημα, ούτε χρειάζονται όλα θεραπεία. Ο γιατρός σου τι λέει? Κάτι θα ξέρει και ο άντρας σου! Εύχομαι να μην είναι πρόβλημα και θα είμαστε μαζί, πολύ κοντινές ημερομηνίες!

3 ώρες πρίν, eleonora85 είπε:

Καλώς όρισες! Η αλήθεια είναι ότι έχεις ελέγξει πολλούς παράγοντες και έχεις δύο άριστα έμβρυα και άλλα δύο επιπλέον! Έχεις για πάνω από μία ετ, αλλά δεν πιστεύω να χρειαστεί και δεύτερη! Αν ήσουν μεγαλύτερη θα σκεφτόμουν μήπως να αξιοποιήσεις το χρόνο συλλέγοντας μερικά ακόμα ωάρια, αλλά η ηλικία σου είναι μια χαρά, μπορείς να προσπαθήσεις και αργότερα σε περίπτωση αποτυχίας, που το απεύχομαι φυσικά. Γιατί να επιβαρύνεις τον οργανισμό σου με μια ακόμα διέγερση, που πολύ πιθανό να είναι αχρείαστη? Μόνη σου λες εξάλλου ότι είσαι ήδη κουρασμένη, πόσο μάλιστα αν ξανακάνεις διέγερση... Πίστεψε στα εμβρυάκια σου που είναι τόσο δυνατά! Οι εξετάσεις σου προμηνύουν καλά μαντάτα!!!

1 hour ago, kateriiina25 είπε:

Όλες εδώ μέσα, λίγο πολύ, τα έχουμε κάνει τα χειρουργιάκια μας. Εμείς οι γυναίκες έχουμε περισσότερη δύναμη απ όσο νομίζουμε ;) 

Άντε καλέ που δε νομίζουμε ότι έχουμε δύναμη!!! :oops:

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...