Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 23 λεπτά , winspert είπε:

Τωρα ετσι κ αλλιώς και να παω εξω να κανω χοριακη θα βγει αυριο το αποτέλεσμα... έπρεπε να παω το πρωι για να βγει μέχρι το μεσημέρι...

Με αυτο τον γιατρό ειμαι αλλα δε μενω Αθήνα...μενω επαρχία και μακριά...Με φυσικους παλευω...εκανα δυο ωοληψιες αλλα μονο το πρώτο ωαριο που πήραμε προχωρησε...το δεύτερο πήγε μέχρι τριτη μερα...

μμμμ κατάλαβα....την ίδια δυσκολία με εμένα έχεις. Είχες κάνει υστεροσκόπηση πρόσφατα;

• Μου αρέσει 1

tvXOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 20 λεπτά , kateriiina25 είπε:

3 ώρες θέλει μόνο η χοριακή. Δεν ξέρω βέβαια στην επαρχία αν αλλάζει κάτι 

Δεν ισχυει αυτο εδω δυστυχώς...

πρίν από 20 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Δεν ισχυει αυτο εδω δυστυχώς...

πρίν από 14 λεπτά , Ele@n είπε:

μμμμ κατάλαβα....την ίδια δυσκολία με εμένα έχεις. Είχες κάνει υστεροσκόπηση πρόσφατα;

Ναι αμε... λίγες μερες πριν ξεκινήσει ο κυκλος της ετ...

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

6 hours ago, Iraki2022 said:

Ναι συμφωνώ με όσα γράφεις. Είναι η επεξήγηση του τί δείχνει ο δείκτης αυτός, το διάβασα κι εγώ στο ίντερνετ. Όμως για παράδειγμα στο πως γίνεται η εξέταση, το ίδιο site γράφει: "Ο Έλεγχος της 8-Υδροξυ-Δεοξυγουανοσίνης (8-OH-dG) πραγματοποιείται σε δείγμα ούρων και μπορεί να γίνει: Με παραλαβή του απαραίτητου δοχείου συλλογής από τη Διαγν Αθηνών..."

Αλλά κ παλι, αυτό που προσπαθώ να καταλάβω είναι ποια η διαφορά μεταξύ του 8 OHdG και του MiOXSYS, οχι στον τρόπο διάγνωσης αλλά στο τι διαφορετικό δείχνουν (αφού μας το ζήτησε ο ίδιος γιατρός). Σίγουρα είναι οξειδωτικό στρες κ στις δυο περιπτώσεις, αλλά γιατί είναι άλλοι δείκτες ή απλώς άλλες ονομασίες? Μάλλον το υπεραναλύουμε εδώ, αλλά έχω την απορία μου.. 

Ούρα πάντως δεν έδωσε, ήταν σίγουρα σπέρματος. Απ' ότι έχω καταλάβει είναι εξέταση για συγκεκριμένο παράγοντα οξειδωτικού στρες γιατί όταν είχα πάρει τηλ στον Λυμπερόπουλο για να μάθω τιμή μου είχαν πει ότι δεν κάνουν μόνο γι αυτήν συγκεκριμένα αλλά για όλο το πακέτο. 

6 hours ago, Pagotoula said:

ρε κοριτσι διαβαζω ολες αυτες τις εξειδικευμενες εξετασεις για το σπερμα κλπ κλπ κλπ κι εχω μια απορια… και που μπηκατε στη διασικασια να τις κανετε, μετα σας εδωσαν καποια αλλη οδηγια, περαν δηλ απο βιταμινες και διατροφη που ακομα και μενα απλα κακο σπερμοδιαγραμμα αυτα δινουν;;; δηλ λιγο κι εγω η ιδια που χω βαλει το συζυγο να κανει διαφορες εξετασεις, εχω φτασει σε ενα σημειο και δεν ξερω αν υπαρχει τελικα λογος. επιβεβαιωνεις απλα ενα κακο σπερμα και καταληγεις και παλι στη γνωστη αντιοξειδοτικη συνταγη, που για μενα θα ηταν το μονο πραγμα που θα πρεπε εξαρχης να κανουν. ασε που δυστυχως και που τα κανουν αυτα (βιταμινες κλπ), σπανια εχω ακουσει να υπαρχει βελτιωση αξιοσημειωτη. οποτε εχω λιγο καταληξει οτι κι ολες αυτες οι εξετασεις ειναι λιγο θεμα μαρκετινγκ. εμας το μονο διαφορετικο που μας ειπε τωρα ενας ανδρολογος απο εξωτερικο μεσω σκαιπ ειναι να παρει ενεσιμα hcg (δεν θυμαμαι καν πως γραφεται ρε γαμωτο) για κανα μηνα πριν την εξωσωματικη γιατι βοηθα στη σπερματογεννεση κι οτι στο εξωτερικο πολλα ζευγαρια το κανουν αυτο και για φυσιολογικες προσπαθειες και παρατηρειται καποιες φορες να επιδρα θετικα. απλα μας ειπε οτι θα πρεπει να δει τις εξετασεις του τοτε για να του πει δοσολογιες. γενικα μας ελεγε οτι βρισκει περιττο τον τοσο εξειδικευμενο ελεγχο που προτεινεται στην ελλαδα, γιατι εν τελει δεν εξυπηρετει σε κατι μετεπειτα.

Δίκιο έχεις σε αυτά που λες. Μεγάλες διαφορές δεν μπορεί να υπάρξουν με τις βιταμίνες, ειδικά στην εξωσωματική που δεν μας νοιάζει η ποσότητα, γιατί σε φυσιολογική σύλληψη όταν εμάς τα 14εκ/ml έγιναν 33εκ/ml, σίγουρα αύξησαν πολύ τις πιθανότητες επιτυχίας (άσχετα που εγώ έχω ένα κάρο προβλήματα και δεν τα καταφέραμε). Όμως και ένα 10-20% να καταφέρεις να διορθώσεις το πρόβλημα, είναι κάτι. Εδώ εμείς παίρνουμε βιταμίνες για καλύτερη ποιότητα ωαρίων που λένε ότι τα ωάρια μας είναι προκαθορισμένα από πριν να γεννηθούμε και δεν θα πάρει ο άντρας που καθημερινά ανανεώνει τα αποθέματα του? Άλλωστε με πιθανότητες παίζεις στην εξωσωματική, κάποια από τα έμβρυα σου να είναι υγιή και να δώσουν εγκυμοσύνη. Άρα αν δώσεις ένα 15% από τον άντρα, άλλο ένα 10% από την γυναίκα συν τα όσα αλλάζουμε σε κάθε προσπάθεια από πρωτόκολλα, φάρμακα, υστεροσκοπήσεις, εξετάσεις κτλ... κάθε ποσοστό μπορεί να είναι καθοριστικό. Τώρα για τις εξετάσεις που λες, αν οι άντρες δεν δουν με τα μάτια τους το πρόβλημα, δεν πρόκειται ούτε να πάρουν κάτι, ούτε να αλλάξουν τον τρόπο ζωής τους. Αυτοί γεννιούνται με την εντύπωση ότι τα σπερματοζωάρια τους είναι πρωταθλητές μέχρι να τους πεις το αντίθετο. Άρα ας είναι και τσάμπα όλες αυτές οι εξετάσεις, αρκεί που βλέπουν ότι υπάρχει το πρόβλημα 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

eardp2.png

πρίν από 40 λεπτά , Ele@n είπε:

Και είχα την εντύπωση ότι αυτή διευκολύνει την εμφύτευση. 

Εννοείται πως τη διευκολύνει...και γι αυτό απογοητευομαι... γιατί αυτη τη φορα...οπως δειχνουν μέχρι τωρα τα πράγματα...δεν ειχαμε ουτε εμφυτευση...

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια μου νομιζω εδω καπου τελειωνει το δικο μας ονειρο για 2ο παιδακι. δοξαζω το Θεο που μου χαρισε την κορη μου και θα τα βρω με τον εαυτο μου πιστευω εν καιρω. το ξεραμε οτι εχουμε ενα κακο σπερμα παρα τις διατροφες και τα αντιοξειδωτικα που λεγαμε παραπανω, αλλα δυστυχως το τελευταιο σπερμοδιαγραμμα που βγηκε σημερα ηταν αποκαρδιωτικο μιας και πλεον δεν υπαρχουν καν σπερματοζωαρια. πιθανοννεπειδη ο συντροφος μου επαιρνε για καιρο ληψη εξωγενους τεστοστερονης να προκληθηκε η ζημια. οπως ομως μου ανακοινωσε κι ο ιδιος δεν εχει πλεον ψυχικα αποθεματα ουτε να το ψεξει ουτε να κανει εξετασεις ουτε βιοψια ουτε τιποτα. και εγω καλουμαι να το αποδεχτω. μονο σε εσας μπορω νανμιλησω και να με καταλαβετε. και σας ευχαριστω για ολα. θα συνεχισω παρ ολα αυτα να ειμαι κοντα σας και να στηριζω οποια μπορω με οσα εχω περασει και μαθει.

• Μου αρέσει 5
  • Λυπημένη/-ος 18

2 ώρες πρίν, Margeau είπε:

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Πότε με το καλό η προσπάθειά σας?

Σε ευχαριστώ πολύ. Την Πέμπτη περνάω επιτροπή και μετά αν όλα πάνε καλά ξεκινάμε. Βέβαια να δούμε τώρα και με τον Κοροναιο. Ελπίζω να μας περάσει γρήγορα. 

πρίν από 12 λεπτά , Pagotoula είπε:

κοριτσια μου νομιζω εδω καπου τελειωνει το δικο μας ονειρο για 2ο παιδακι. δοξαζω το Θεο που μου χαρισε την κορη μου και θα τα βρω με τον εαυτο μου πιστευω εν καιρω. το ξεραμε οτι εχουμε ενα κακο σπερμα παρα τις διατροφες και τα αντιοξειδωτικα που λεγαμε παραπανω, αλλα δυστυχως το τελευταιο σπερμοδιαγραμμα που βγηκε σημερα ηταν αποκαρδιωτικο μιας και πλεον δεν υπαρχουν καν σπερματοζωαρια. πιθανοννεπειδη ο συντροφος μου επαιρνε για καιρο ληψη εξωγενους τεστοστερονης να προκληθηκε η ζημια. οπως ομως μου ανακοινωσε κι ο ιδιος δεν εχει πλεον ψυχικα αποθεματα ουτε να το ψεξει ουτε να κανει εξετασεις ουτε βιοψια ουτε τιποτα. και εγω καλουμαι να το αποδεχτω. μονο σε εσας μπορω νανμιλησω και να με καταλαβετε. και σας ευχαριστω για ολα. θα συνεχισω παρ ολα αυτα να ειμαι κοντα σας και να στηριζω οποια μπορω με οσα εχω περασει και μαθει.

Λυπάμαι και σε καταλαβαίνω όσο δεν παει...Στη δικη μας περίπτωση,εγω ειμαι αυτη που ειμαι ετοιμη να πω το τελος γιατί πιεζομαι αρκετα και αρνούμαι να παιρνω καθε τρεις και λίγο ένα σωρο χαπια. Απο το 16 που μαθαμε οτι δεν θα κάνουμε παιδι με τον πατροπαράδοτο τρόπο εχω χασει τον εαυτό μου. Δεν υπαρχω...δεν ξερω πως εχουν περασει αυτα τα χρονια... Και ενώ γεννησα υπηρχε παντα η πιεση και λογω ηλικιας του άντρα μου,ποτε θα ερθει το δεύτερο. Εγω ειμαι στο τσακ...Αν μου ελεγε ο αντρας μου αν θελω να σταματήσουμε θα του έλεγα ΝΑΙ...Ομως ξερω πως θα επιμείνει... Θα δούμε...Ευχομαι να συμφιλιωθείς κ εσυ με την ιδεα και να μη σου κοστισει...το ευχομαι πραγματικά...Σε φιλω και σου στελνω μια αγκαλια...

• Μου αρέσει 5
  • Ευχαριστώ 1
  • Λυπημένη/-ος 2

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

24 minutes ago, Pagotoula said:

Δε φαντάζεσαι ποσο στενοχωριέμαι κι εγώ που διαβάζω αυτά που γράφεις. Πόσο θα ήθελα να υπηρχε ένας τροπος να σου μεταφέρουμε δυναμη κ κουράγιο. Δόξα τω Θεώ έχεις ήδη την κόρη σου. Είναι πολυ σημαντικό, και στο λέω εγώ που δεν έχω ακόμα παιδάκι. Θα ήθελα πολυ όμως να σου πω, να παρετε λίγο το χρόνο σας, να το συζητησετε ξανά, όχι σήμερα που είναι τόσο νωπό το αποτέλεσμα των εξετάσεων, αλλά σε λίγο καιρό που θα έχει κάτσει λίγο η ταραχή από αυτό το αποτέλεσμα. Δεν είναι ευκολο να το παρει απόφαση κάποιος, όμως μήπως να σκεφτόσασταν κάποια στιγμή κ την πιθανότητα για δότη σπέρματος? Το σημαντικό είναι ότι είστε μαζί, ζευγάρι, έχετε ο ένας τον άλλο κ την κόρη σου ήδη, αλλά ίσως κ ενα ακόμα μωράκι να έρθει εφόσον τόσο πολυ το θέλεις γιατί όχι και με τον άλλο τρόπο? Και στο λέω εγώ που πριν γνωρίσω τον άντρα μου κ για ένα εξάμηνο έτρεχα να βρω δότη σπέρματος και είχα παρει απόφαση να γίνω μάνα ολομόναχη... 

Όποια απόφαση κι αν πάρετε σημασία έχει πανω απο ολα να είστε ευτυχισμένοι κ να έχετε υγεία.. 

• Μου αρέσει 7

κοριτσια μου δεν θελω να τον πιεσω οπως δεν θα θελα ουτε κι εκεινος να με πιεζε αν επαιρνα μια τετοια αποφαση για τον εαυτο μου και το σωμα μου. οσο για δοτη, δεν θα μπαινα καν στη διαδικασια, εφοσον κι ο ιδιος δεν θελει καν να δουμε τι φταιει τι μπορει να γινει με τον ιδιο κι εφοσον παιδακι ηδη εχουμε. υγεια να χουμε και πιστευω θα τα βρω κι εγω με τον εαυτο μου εν καιρω.

• Μου αρέσει 8

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, kateriiina25 είπε:

Εμας σε 1.5 ωρα βγαινουν οι χοριακες!

πρίν από 51 λεπτά , Pagotoula είπε:

Πολλες φορες αυτο το 'στοπ' που μπαινει.. μας λυτρωνει. Ποτε δεν ξερουμε πότε να σταματησουμε τις προσπαθειες.. και μονιμως με τυψεις για το αν επρεπε να κανουμε κ κατι παραπανω. Αν το 'στοπ' για σενα ηρθε και ειναι οριστικο.. σου ευχομαι απο εδω και περα να απολαυσεις την ζωη ξεγνοιαστα με το παιδακι σου κ τον αντρα σου, ζωντας ουσιαστικα το καθε λεπτο. Βαζουμε τελεια και δεν χαλαμε ουτε δευτερολεπτο παραπανω οταν ενας κυκλος κλεινει. Αυτο δεν το λεω για να το πω.. το κανω πραξη εδω κ χρονια.. σε πολλα στη ζωη μου. Να χεις μια ομορφη ζωη λοιπον.. και μην μας ξεχνας!!❤

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

1 ώρα πρίν, Pagotoula είπε:

Κορίτσι μου γλυκό μην στεναχωριέσαι, σκέψου ότι έχεις την κορούλα σου κ αυτό θα απαλύνει τον πόνο σου… εύχομαι ένα καλύτερο αύριο που θα έρθει σίγουρα… :wub:

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Pagotoula said:

Λυπάμαι που ήρθαν έτσι τα πράγματα. Ακόμα και αν τελικά είναι για καλό, αυτή η συνειδητοποίηση πρέπει να είναι αρκετά στενάχωρη. Το θέμα όμως είναι να είστε εσείς καλά και αφού ο ένας από τους δύο δεν αντέχει, τότε ο άλλος πρέπει να το σεβαστεί. Τα λέω σε σένα για να τα ακούω κι εγώ γιατί δεν ξέρω τι θα έκανα αν ο άντρας μου μου έλεγε τέλος. Ευτυχώς έχεις το παιδάκι σου και αυτό είναι ευτυχία από μόνο του. 
Και εντάξει, ποτέ δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή :wink:

• Μου αρέσει 2

eardp2.png

18 ώρες πρίν, Equality είπε:

Σου εύχομαι το καλό σας μικράκι να είναι το μελλοντικό σου μωράκι.Ομως μιας και χρειάζεται ένα τρίμηνο για να δράσουν τα αντιοξειδωτικά δεν θα έχανες και τίποτα να ξεκινάγατε από τώρα.Κακο δε θα κανουν

Σ' ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Το ξέρω ότι θέλουν ένα τρίμηνο να δράσουν, αλλά ετσι κι αλλιώς η σκέψη μας είναι αν αποτύχουμε και αυτή τη φορά να προχωρήσουμε με δότρια, που είναι μια διαδικασία που χρειάζεται επίσης χρόνο. Γι' αυτό δε θέλω να μπω σε καμία τέτοια διαδικασία τώρα, γιατί περισσότερο θα αγχωθώ και θέλω να πάω όσο πιο χαλαρή και ήρεμη γίνεται για την εμβρυομεταφορά. Να απολαύσω χρόνο με φίλους, με τον καλό μου, να κάνουμε ωραία πράγματα, να πηγαίνω στο γυμναστήριο, γενικά να ζήσω λίγο ανέμελα. Αυτό έχω ανάγκη και αυτό θα κάνω τον 1 μήνα που μας μένει μέχρι την ετ. Να κάνουμε εξετάσεις α πα πα, με τίποτα όχι τώρα, γιατί αν βγει κάτι κακό θα μου επηρεάσει οπωσδήποτε την ψυχολογία και δε το θέλω.

18 ώρες πρίν, Iraki2022 είπε:

Θα συμφωνήσω κι εγώ με την @Equality και ακολουθησα ήδη αυτό το δρόμο. Παρόλο που κάνω συνέχεια ωοληψιες κ δυστυχώς θα γονιμοποιησουμε με ότι σπέρμα έχουμε αυτη τη στιγμή, προχωραμε σε λήψη βιταμινών κ οι δυο μας, ώστε να μην χάνεται καθόλου χρόνος. Εξάλλου σε κάθε γονιμοποίηση ρόλο έχουν και οι δυο πλευρές - ωάριο κ σπερμα - και ποτε δεν ξέρεις ποτε μπορεί ένα από τα δυο να κάνει τη διαφορά κ να δωσουν τελικά μαζί ένα καλό δυνατό έμβρυο.

@happiness79 σου ευχομαι ολοψυχα αυτό το εμβρυακι να ειναι ο μικρός πρωταθλητης σου!!! Καλή Επιτυχία!

Σ' ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου! Απάντησα παραπάνω στην Equality γιατί δε θέλω να κάνουμε τίποτα τώρα. Είναι σα να μην πιστεύουμε ότι θα πάει τώρα καλά και δε θέλω να το σαμποτάρω. Ερχομαι κι αλλιώς δε θα χάσουμε παραπάνω χρόνο, θα έχουμε αρκετό μέχρι να βρεθεί η δότρια, αν αποτύχουμε βέβαια. 

9 ώρες πρίν, Pagotoula είπε:

ρε κοριτσι διαβαζω ολες αυτες τις εξειδικευμενες εξετασεις για το σπερμα κλπ κλπ κλπ κι εχω μια απορια… και που μπηκατε στη διασικασια να τις κανετε, μετα σας εδωσαν καποια αλλη οδηγια, περαν δηλ απο βιταμινες και διατροφη που ακομα και μενα απλα κακο σπερμοδιαγραμμα αυτα δινουν;;; δηλ λιγο κι εγω η ιδια που χω βαλει το συζυγο να κανει διαφορες εξετασεις, εχω φτασει σε ενα σημειο και δεν ξερω αν υπαρχει τελικα λογος. επιβεβαιωνεις απλα ενα κακο σπερμα και καταληγεις και παλι στη γνωστη αντιοξειδοτικη συνταγη, που για μενα θα ηταν το μονο πραγμα που θα πρεπε εξαρχης να κανουν. ασε που δυστυχως και που τα κανουν αυτα (βιταμινες κλπ), σπανια εχω ακουσει να υπαρχει βελτιωση αξιοσημειωτη. οποτε εχω λιγο καταληξει οτι κι ολες αυτες οι εξετασεις ειναι λιγο θεμα μαρκετινγκ. εμας το μονο διαφορετικο που μας ειπε τωρα ενας ανδρολογος απο εξωτερικο μεσω σκαιπ ειναι να παρει ενεσιμα hcg (δεν θυμαμαι καν πως γραφεται ρε γαμωτο) για κανα μηνα πριν την εξωσωματικη γιατι βοηθα στη σπερματογεννεση κι οτι στο εξωτερικο πολλα ζευγαρια το κανουν αυτο και για φυσιολογικες προσπαθειες και παρατηρειται καποιες φορες να επιδρα θετικα. απλα μας ειπε οτι θα πρεπει να δει τις εξετασεις του τοτε για να του πει δοσολογιες. γενικα μας ελεγε οτι βρισκει περιττο τον τοσο εξειδικευμενο ελεγχο που προτεινεται στην ελλαδα, γιατι εν τελει δεν εξυπηρετει σε κατι μετεπειτα.

Καλησπέρα Παγωτούλα! Θέλεις να μας πεις το όνομα του ανδρολόγου που σας τα είπε αυτά? Σ' ευχαριστώ πολύ!

7 ώρες πρίν, winspert είπε:

Κορίτσια καλημερα. Αρνητικο το τεστ και σημερα οποτε τελειωσε οριστικά... :(

Λυπάμαι πολύ αγάπη μου. Εύχομαι να γίνει το θαύμα αύριο...

5 ώρες πρίν, Kallo είπε:

Μακάρι τι να πω. Για να δούμε. Γιατί τώρα έχουμε και το άλλο θέμα. Κολλήσαμε Κοροναιο και οι δύο. Και φοβάμαι πάνω που έπαιρνε θεραπεία και μπορεί να βελτιωνοταν το σπέρμα μήπως τώρα μας τα χαλάσει τελείως αυτό. Πρέπει να πάρω τον γιατρό μας να του το πω λέτε? 

Περαστικά σας βρε κορίτσι. Εχει υπόψιν σου ότι δυστυχώς ο κόβιντ επηρεάζει το σπέρμα για ένα 3μηνο, αλλα δεν είναι πάντα απόλυτο, κάποια κοπέλα εδώ είχε γράψει ότι μετά τον κόβιντ το σπέρμα του άντρα της δυνάμωσε!!! Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να ενημερώσεις το γιατρό σου.

2 ώρες πρίν, Pagotoula είπε:

Γλυκιά μου... Λυπάμαι απέραντα... Σου στέλνω μια τεράστια αγκαλιά! ❤ Ξέρω ότι αυτά τα πράγματα θέλουν χρόνο και ότι δεν μπορούν να στηρίξουν ολοι και όλες την επιλογή του δότη και της δότριας, είναι όμως ένα ενδεχόμενο που μπορείτε να το συζητήσετε, γιατί μπορεί να σας φέρει πιο κοντά στο όνειρο σας. Ελπίζω να μη με παρεξηγείς, το λέω με αγάπη και καθόλου εκ του ασφαλούς, μιας και είναι μία επιλογή που έχω σκεφτεί και για μένα. 

• Μου αρέσει 3

Καλησπερα κοριτσια, όλους αυτούς του μήνες προσπαθώ να σας παρακολουθώ κι να μαθαίνω τα νέα σας. Λυπάμαι πολύ με τις απογοητεύσεις σας και χαιρομαι πολύ με τος χαρές σας που μου δίνουν κουραγιο. Αυριο το πρωί θα κάνω την πρωτη μου ωοληψια. Βρήκαμε ένα αυγουλακι επιτέλους από τον Ιανουάριο που προσπαθούμε:) τι γίνεται μετά; Θα μου πουν μέσα στην ημέρα για την ποιότητα και τη γονιμοποίηση γνωρίζετε;

επισης, σε περιπτώσεις με πωα σαν τη δίκη μου εσείς τι κάνετε; Περιμένετε να μαζέψετε κι αλλά ή αν βρείτε ένα προχωράτε σε έμβρυο μεταφορά; Εμείς τα βρίσκουμε τόσο σπάνια που φοβάμαι να περιμένω πολύ και να καταψύχω όσα βγάζουμε…

κατεβατο, συγγνωμη. Το ξέρω ότι έχουμε πολλά επεισόδια ακόμα μέχρι να πετύχει αλλά για εμένα ήταν τόσο δύσκολο να βρούμε έστω ένα και να φτάσουμε σε αυτό το σημείο που έχω χαρεί και ανυπομονω! 

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...