Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 10 λεπτά , winspert είπε:

Εχω δοκιμάσει φεμαρα δυο φορές με μηδενικο αποτέλεσμα...Οποτε δε νομιζω...Και κανονικη διέγερση δε θελω.. Εχω κανει τρεις που ηταν το οριο μου... Και σικλακουρ που πηρα αυτη τη φορα ηταν υπερβαση για μενα... Πιο πολυ θυμωνω με τα τοσα χαπια που καταπια τζαμπα... Δεν θελω χαπια...Ειμαι αρνητικη...Οσο για τα δυο...σου ειπα... είναι ρισκο...

Δεν το ξέρεις αυτο... Μπορεί να επιασε και καποιο απο τα αλλα δυο...Ο θεος ειναι πανω απ ολα...

Κορίτσια συγγνώμη που κλαιγομαι καθε μερα...αλλα καπου θελω να τα πω...Καπου που να με καταλαβαίνουν

Να κλαφτεις όσο θες 

Ξέρεις πόσο έχω κλάψει 

Πάρα πολύ 

Και τώρα τρέμω για την συνέχεια αν δεν πάει καλά δε ξέρω πως θα το διαχειριστώ 

Ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω 

Μη ζητάς συγγνώμη 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

16 ώρες πρίν, Angot είπε:

Ο καλός μου!! Ψάχνει πάντα το γιατί, να το λάβεις υπόψιν σου. Όταν πρώτο πηγα με άψογες εξετασεις εκτός από ελάχιστα πιο χαμηλή ΑΜΗ, άψογο σπέρμα, μου λέει δεν δικαιολογουν οι εξετασεις σ να έχεις την ελάχιστα χαμηλή ΑΜΗ, θέλω να δω γτ συμβαίνει. Κάναμε λαπαροσκοπηση, ήπια ενδομητριωση (1 εστία) την καυτηριάζει. Λέει σε 3 με 6 μηνες θα σαι έγκυος. Πανε 3 μηνες και τπτ. Μ λέει ναι αλλά δεν δικαιολογεί να μην εισια  ακόμα έγκυος , είσαι μικρή θα το πάμε πιο σφαίρα. Με τα πολλά μπήκαμε πριν 2 μηνες σε διαδικασία εξωσωματικης. Το αποτέλεσμα 6 μηνες μετα την λαπαροσκοπηση όπως μου είπε αρχικά , εγω ειμαι έγκυος! 

Καλημέρα σας! Για ποιον γιατρό μιλάτε κορίτσια?

Οκ το διαβασα παρακάτω.

πρίν από 18 λεπτά , Ellidr είπε:

Να κλαφτεις όσο θες 

Ξέρεις πόσο έχω κλάψει 

Πάρα πολύ 

Και τώρα τρέμω για την συνέχεια αν δεν πάει καλά δε ξέρω πως θα το διαχειριστώ 

Ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω 

Μη ζητάς συγγνώμη 

Σε ευχαριστώ πολύ... Εύχομαι να πανε ολα καλα σε σενα και θα πανε!!!! ❤️

• Ευχαριστώ 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

3 hours ago, Pagotoula said:

ρε κοριτσι διαβαζω ολες αυτες τις εξειδικευμενες εξετασεις για το σπερμα κλπ κλπ κλπ κι εχω μια απορια… και που μπηκατε στη διασικασια να τις κανετε, μετα σας εδωσαν καποια αλλη οδηγια, περαν δηλ απο βιταμινες και διατροφη που ακομα και μενα απλα κακο σπερμοδιαγραμμα αυτα δινουν;;; δηλ λιγο κι εγω η ιδια που χω βαλει το συζυγο να κανει διαφορες εξετασεις, εχω φτασει σε ενα σημειο και δεν ξερω αν υπαρχει τελικα λογος. επιβεβαιωνεις απλα ενα κακο σπερμα και καταληγεις και παλι στη γνωστη αντιοξειδοτικη συνταγη, που για μενα θα ηταν το μονο πραγμα που θα πρεπε εξαρχης να κανουν. ασε που δυστυχως και που τα κανουν αυτα (βιταμινες κλπ), σπανια εχω ακουσει να υπαρχει βελτιωση αξιοσημειωτη. οποτε εχω λιγο καταληξει οτι κι ολες αυτες οι εξετασεις ειναι λιγο θεμα μαρκετινγκ. εμας το μονο διαφορετικο που μας ειπε τωρα ενας ανδρολογος απο εξωτερικο μεσω σκαιπ ειναι να παρει ενεσιμα hcg (δεν θυμαμαι καν πως γραφεται ρε γαμωτο) για κανα μηνα πριν την εξωσωματικη γιατι βοηθα στη σπερματογεννεση κι οτι στο εξωτερικο πολλα ζευγαρια το κανουν αυτο και για φυσιολογικες προσπαθειες και παρατηρειται καποιες φορες να επιδρα θετικα. απλα μας ειπε οτι θα πρεπει να δει τις εξετασεις του τοτε για να του πει δοσολογιες. γενικα μας ελεγε οτι βρισκει περιττο τον τοσο εξειδικευμενο ελεγχο που προτεινεται στην ελλαδα, γιατι εν τελει δεν εξυπηρετει σε κατι μετεπειτα.

Δίκιο έχεις, συμφωνώ ότι κάνουμε πολλές και πολυ εξειδικευμένες εξετάσεις στην Ελλάδα, όμως εμάς μας βοηθάει να καταλάβουμε πού εντοπίζεται το πρόβλημα και να το αντιμετωπίσουμε ανάλογα. Σε κάθε περίπτωση είναι και διαφορετική η ενίσχυση του οργανισμού με ανάλογες βιταμίνες. Για παράδειγμα, η έλλειψη βιταμίνης  D στον άντρα παίζει ρόλο και στο σπέρμα, ενώ πολυ σπάνια οι άντρες ελέγχονται ή κάνουν εξετάσεις αίματος ερευνώντας και αυτό τον παράγοντα. Γιατί να μην το προσέξουμε και να το αλλάξουμε αυτό? Δεν αντιλέγω ότι οι βιταμίνες δεν αλλάζουν σε μεγάλο βαθμό τα πράγματα, μας το είπε κ ο δικός μας γιατρός άλλωστε ότι περιμένει μόνο μια βελτίωση της τάξης του 15%, όμως εγώ ακόμα κ αυτό το ποσοστό το χρειάζομαι και θα το κυνηγήσω όσο γίνεται. Το κάπνισμα δεν μπορώ να τον πείσω να το κόψει, ουτε το άγχος να του διώξω, όμως τη βιταμίνη μπορεί να την πάρει, όπως παίρνω άλλες τόσες κι εγώ. 

1 hour ago, winspert said:

Κορίτσια καλημερα. Αρνητικο το τεστ και σημερα οποτε τελειωσε οριστικά... :(

Πραγματικά τι να πω, σε είχα ότι σίγουρα θα ήσουν στα +. Λυπάμαι πολυ, όμως μην το σκέφτεσαι πολυ, παρε το χρόνο σου κ βαλε μπροστά για το επόμενο ραντεβού με το γιατρό σου να συζητήσετε πως θα κινηθείτε για την νέα προσπάθεια. Θέλει επιμονή έτσι είναι... Περιμένουμε τα νέα σου! 

1 hour ago, Equality said:

Serpafar μας έδωσε για την τεστοστερόνη.

Επίσης σημαντικό ρόλο παίζει η καλή διατροφή και η άσκηση

Αμα τον πείσεις να αλλάξει διατροφή κ να αρχίσει άσκηση πες μου πως το πέτυχες να το κάνω κι εγώ... Κορίτσια μου, εμένα δεν αντέχει λέει τώρα να πιεστεί για τίποτα.. Τα ίδια μας είπαν κ εμάς για άσκηση κτλ, κ μετά του λέει ο βιολόγος.."το κάπνισμα φαντάζομαι δεν μπορείς να το κόψεις, σωστά? " Εμείς δηλαδή πώς τα κόβουμε όλα μαχαίρι όταν μείνουμε έγκυες ή όταν ξέρουμε ότι κάτι θα βελτιώσει τη σύλληψη ή την εγκυμοσύνη μας?.. Αχ αυτά τα αγοράκια.. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1
  • Λυπημένη/-ος 1

2 ώρες πρίν, winspert είπε:

Μακάρι να μπορούσαμε κάπως να σου πάρουμε λίγη απ' τη στεναχώρια σου. Το παρεάκι εδώ θα είναι ό,τι κι αν αποφασίσεις για τη συνέχεια! Σου στέλνουμε άπειρη αγάπη!

15 ώρες πρίν, Kallo είπε:

Ναι ναι εγώ είμαι. Αυτό μας είπε ο εξωσωματιστης. Ότι επειδή έχει πολύ καλή FSH δεν φοβάται. Είναι σίγουρος ότι αν δεν βρούμε κανονικά θα βρούμε σίγουρα με βιοψία. Τι να πω. Μακάρι 

Όλα καλά θα πάνε κορίτσι μου! Να είσαι αισιόδοξη! Εμείς έχουμε ανεβασμένη FSH και ξεκινήσαμε κατάψυξη σπέρματος. Πάντως ακόμα και στη μη αποφρακτική, με βιοψία λένε ότι βρίσκουν στο 60% των περιπτώσεων. Η αποφρακτική έχει πολύ καλά ποσοστά επιτυχίας. Μη φοβάσαι τίποτα. Η επιστήμη πλέον έχει προχωρήσει πολύ!

21 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κοριτσια μου εχω ηδη τελειωσει εγω..την εκανα την ετ..! Βαλαμε 2 βλαστοκυστες.. η μια 5ΑΑ και η αλλη 4ΑΑ. Όλα πηγαν καλα.. και ο γιατρος αισιοδοξος. Τωρα ειμαι στα κτελ και περιμενω το λεωφορειο για να γυρισω σπιτι μου..

Καλή επιτυχία καλή μου! Θα ανυπομονούμε να μάθουμε τα νέα σου!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 2

Διαφημίσεις

πρίν από 20 λεπτά , Margeau είπε:

Όλα καλά θα πάνε κορίτσι μου! Να είσαι αισιόδοξη! Εμείς έχουμε ανεβασμένη FSH και ξεκινήσαμε κατάψυξη σπέρματος. Πάντως ακόμα και στη μη αποφρακτική, με βιοψία λένε ότι βρίσκουν στο 60% των περιπτώσεων. Η αποφρακτική έχει πολύ καλά ποσοστά επιτυχίας. Μη φοβάσαι τίποτα. Η επιστήμη πλέον έχει προχωρήσει πολύ!

Μακάρι τι να πω. Για να δούμε. Γιατί τώρα έχουμε και το άλλο θέμα. Κολλήσαμε Κοροναιο και οι δύο. Και φοβάμαι πάνω που έπαιρνε θεραπεία και μπορεί να βελτιωνοταν το σπέρμα μήπως τώρα μας τα χαλάσει τελείως αυτό. Πρέπει να πάρω τον γιατρό μας να του το πω λέτε? 

• Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 27 λεπτά , Kallo είπε:

Μακάρι τι να πω. Για να δούμε. Γιατί τώρα έχουμε και το άλλο θέμα. Κολλήσαμε Κοροναιο και οι δύο. Και φοβάμαι πάνω που έπαιρνε θεραπεία και μπορεί να βελτιωνοταν το σπέρμα μήπως τώρα μας τα χαλάσει τελείως αυτό. Πρέπει να πάρω τον γιατρό μας να του το πω λέτε? 

Ναι να τον πάρεις. Βέβαια δε θα μπορεί να κάνει και κάτι, αφού τώρα κολλήσατε.:grin: Αλλά όλα είναι στο πρόγραμμα. Υπάρχουν και οι απρόβλεπτοι παράγοντες βλέπεις. Εμένα ο δικός μου έπαιρνε κάποιες βιταμίνες όταν νόσησε. Βιταμίνη c και zinc. 

πρίν από 13 λεπτά , Margeau είπε:

Ναι να τον πάρεις. Βέβαια δε θα μπορεί να κάνει και κάτι, αφού τώρα κολλήσατε.:grin: Αλλά όλα είναι στο πρόγραμμα. Υπάρχουν και οι απρόβλεπτοι παράγοντες βλέπεις. Εμένα ο δικός μου έπαιρνε κάποιες βιταμίνες όταν νόσησε. Βιταμίνη c και zinc. 

Ναι έχουμε και αυτά τα απρόοπτα δυστυχώς. Και εμείς παίρνουμε βιταμίνη c

2 ώρες πρίν, Iraki2022 είπε:

Δίκιο έχεις, συμφωνώ ότι κάνουμε πολλές και πολυ εξειδικευμένες εξετάσεις στην Ελλάδα, όμως εμάς μας βοηθάει να καταλάβουμε πού εντοπίζεται το πρόβλημα και να το αντιμετωπίσουμε ανάλογα. Σε κάθε περίπτωση είναι και διαφορετική η ενίσχυση του οργανισμού με ανάλογες βιταμίνες. Για παράδειγμα, η έλλειψη βιταμίνης  D στον άντρα παίζει ρόλο και στο σπέρμα, ενώ πολυ σπάνια οι άντρες ελέγχονται ή κάνουν εξετάσεις αίματος ερευνώντας και αυτό τον παράγοντα. Γιατί να μην το προσέξουμε και να το αλλάξουμε αυτό? Δεν αντιλέγω ότι οι βιταμίνες δεν αλλάζουν σε μεγάλο βαθμό τα πράγματα, μας το είπε κ ο δικός μας γιατρός άλλωστε ότι περιμένει μόνο μια βελτίωση της τάξης του 15%, όμως εγώ ακόμα κ αυτό το ποσοστό το χρειάζομαι και θα το κυνηγήσω όσο γίνεται. Το κάπνισμα δεν μπορώ να τον πείσω να το κόψει, ουτε το άγχος να του διώξω, όμως τη βιταμίνη μπορεί να την πάρει, όπως παίρνω άλλες τόσες κι εγώ. 

Πραγματικά τι να πω, σε είχα ότι σίγουρα θα ήσουν στα +. Λυπάμαι πολυ, όμως μην το σκέφτεσαι πολυ, παρε το χρόνο σου κ βαλε μπροστά για το επόμενο ραντεβού με το γιατρό σου να συζητήσετε πως θα κινηθείτε για την νέα προσπάθεια. Θέλει επιμονή έτσι είναι... Περιμένουμε τα νέα σου! 

Αμα τον πείσεις να αλλάξει διατροφή κ να αρχίσει άσκηση πες μου πως το πέτυχες να το κάνω κι εγώ... Κορίτσια μου, εμένα δεν αντέχει λέει τώρα να πιεστεί για τίποτα.. Τα ίδια μας είπαν κ εμάς για άσκηση κτλ, κ μετά του λέει ο βιολόγος.."το κάπνισμα φαντάζομαι δεν μπορείς να το κόψεις, σωστά? " Εμείς δηλαδή πώς τα κόβουμε όλα μαχαίρι όταν μείνουμε έγκυες ή όταν ξέρουμε ότι κάτι θα βελτιώσει τη σύλληψη ή την εγκυμοσύνη μας?.. Αχ αυτά τα αγοράκια.. 

Και εμένα μου φαινόταν δύσκολο να το πείσω για διατροφή γιατί ενώ έτρωγε φρούτα λαχανικά σαλάτες έτρωγε και πολλά ότι να ναι πράγματα βλακεία κυρίως και λόγο χρόνου πολλές φορές τρώγαμε και πολλά γρήγορα χαζα γεύματα . Όταν κάναμε το ραντεβού με την εμβρυολογο ήρθε μαζί μου και νομίζω από εκεί πιστηκε ακόμα περισσότερο να προσπαθήσει . Ξεκινήσαμε περπάτημα που τώρα λόγο χρόνου το σταματήσαμε αλλά διαιτα κάνει κανονικά και σωστή διατροφή , να φανταστείς έχασε 12 κιλά. 

Ακόμα και σε μένα βάζει χέρι τώρα άμα λίγο το χαλάσω χαχα ,ενώ στην αρχή που και εγώ δεν είμαι το πιο πειθαρχημένο άτομο ήμουν εγώ η αυστηρή γιατί κάποιος έπρεπε να είναι και σαν άνθρωπος που ο άντρας μου δεν είχε κάνει ποτέ δίαιτα και επειδή οταν τσιμπολογουσε του την έλεγα με έλεγε γκεσταμπω χαχχα άσε ζήσαμε αστείες στιγμές χαχαχα  

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

37 minutes ago, Ria_ said:

Και εμένα μου φαινόταν δύσκολο να το πείσω για διατροφή γιατί ενώ έτρωγε φρούτα λαχανικά σαλάτες έτρωγε και πολλά ότι να ναι πράγματα βλακεία κυρίως και λόγο χρόνου πολλές φορές τρώγαμε και πολλά γρήγορα χαζα γεύματα . Όταν κάναμε το ραντεβού με την εμβρυολογο ήρθε μαζί μου και νομίζω από εκεί πιστηκε ακόμα περισσότερο να προσπαθήσει . Ξεκινήσαμε περπάτημα που τώρα λόγο χρόνου το σταματήσαμε αλλά διαιτα κάνει κανονικά και σωστή διατροφή , να φανταστείς έχασε 12 κιλά. 

Ακόμα και σε μένα βάζει χέρι τώρα άμα λίγο το χαλάσω χαχα ,ενώ στην αρχή που και εγώ δεν είμαι το πιο πειθαρχημένο άτομο ήμουν εγώ η αυστηρή γιατί κάποιος έπρεπε να είναι και σαν άνθρωπος που ο άντρας μου δεν είχε κάνει ποτέ δίαιτα και επειδή οταν τσιμπολογουσε του την έλεγε με έλεγε γκεσταμπω χαχχα άσε ζήσαμε αστείες στιγμές χαχαχα  

Εμένα ο δικός μου, επειδή περυσι πετυχαμε φυσική συλληψη σχετικά γρήγορα είχε ανεβάσει ψηλά τον αμανε κ έλεγε έχω το σουπερ σπέρμα και το κάπνισμα δεν με εμπόδισε να τα καταφέρουμε! Και τώρα που τρεχουμε δεξιά κ αριστερά να βρουμε λυση και γιατί δεν ξανά πετυχαίνουμε εγκυμοσυνη, κι εκει που του έλεγα ότι σίγουρα εγω φταίω που έχω κακής ποιότητας ωάρια κ έκλαιγα με μαυρο δάκρυ στον ώμο του, τσουπ σκάει ότι φέτος έχουμε και οξειδωτικό στρες σπερματος... γιατί ο κυριος χαλαρωσε, καπνιζει όλο κ περισσοτερο δυστυχώς λόγω άγχους και άσκηση ουτε κατά διάνοια. 

Τώρα δίνω μάχη στο σπίτι μπας και ελλατωσει το κάπνισμα κ να κάνει λίγο υγιεινή διατροφή.. Και γκρινιαζει οτι δεν ημουν ποτε πιεστικη κ του λέω : ήρθε η ώρα να γίνω, θέλεις μωράκι? Χαχαχα

• Μου αρέσει 1

4 hours ago, winspert said:

Λυπάμαι πολύ κοπέλα μου. Όμως δεν καταλαβαίνω γιατί βασανίζεσαι έτσι με τα τεστάκια και δεν πας να κάνεις την χοριακή. Δεν θα αλλάξει κάτι για τον γιατρό αν μάθει σήμερα ή αύριο ότι είναι αρνητική. Και από την άλλη αν είναι θετική (έστω και με χαμηλό νούμερο) θα φύγει και αυτή η στεναχώρια τώρα που σε τρώει. Να ξέρεις ρε παιδί μου τι σου γίνεται. Τώρα αφήνεις αυτή την μικρή ελπίδα να σε βασανίζει :(

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

3 ώρες πρίν, winspert είπε:

Εχω δοκιμάσει φεμαρα δυο φορές με μηδενικο αποτέλεσμα...Οποτε δε νομιζω...Και κανονικη διέγερση δε θελω.. Εχω κανει τρεις που ηταν το οριο μου... Και σικλακουρ που πηρα αυτη τη φορα ηταν υπερβαση για μενα... Πιο πολυ θυμωνω με τα τοσα χαπια που καταπια τζαμπα... Δεν θελω χαπια...Ειμαι αρνητικη...Οσο για τα δυο...σου ειπα... είναι ρισκο...

Δεν το ξέρεις αυτο... Μπορεί να επιασε και καποιο απο τα αλλα δυο...Ο θεος ειναι πανω απ ολα...

Κορίτσια συγγνώμη που κλαιγομαι καθε μερα...αλλα καπου θελω να τα πω...Καπου που να με καταλαβαίνουν

Κι έλεγα ότι είναι νωρίς...κρίμα ρε γμτ...

Να σε ρωτήσω. Αν θυμάμαι καλά είσαι κι εσύ στον Σφ και μένεις Αθήνα. Γιατί δεν μαζεύεις σε φυσικό κύκλο μερικά; 

tvXOp2.png

πρίν από 21 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Λυπάμαι πολύ κοπέλα μου. Όμως δεν καταλαβαίνω γιατί βασανίζεσαι έτσι με τα τεστάκια και δεν πας να κάνεις την χοριακή. Δεν θα αλλάξει κάτι για τον γιατρό αν μάθει σήμερα ή αύριο ότι είναι αρνητική. Και από την άλλη αν είναι θετική (έστω και με χαμηλό νούμερο) θα φύγει και αυτή η στεναχώρια τώρα που σε τρώει. Να ξέρεις ρε παιδί μου τι σου γίνεται. Τώρα αφήνεις αυτή την μικρή ελπίδα να σε τρώει :(

Τωρα ετσι κ αλλιώς και να παω εξω να κανω χοριακη θα βγει αυριο το αποτέλεσμα... έπρεπε να παω το πρωι για να βγει μέχρι το μεσημέρι...

πρίν από 13 λεπτά , Ele@n είπε:

Κι έλεγα ότι είναι νωρίς...κρίμα ρε γμτ...

Να σε ρωτήσω. Αν θυμάμαι καλά είσαι κι εσύ στον Σφ και μένεις Αθήνα. Γιατί δεν μαζεύεις σε φυσικό κύκλο μερικά; 

Με αυτο τον γιατρό ειμαι αλλα δε μενω Αθήνα...μενω επαρχία και μακριά...Με φυσικους παλευω...εκανα δυο ωοληψιες αλλα μονο το πρώτο ωαριο που πήραμε προχωρησε...το δεύτερο πήγε μέχρι τριτη μερα...

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

17 minutes ago, winspert said:

Τωρα ετσι κ αλλιώς και να παω εξω να κανω χοριακη θα βγει αυριο το αποτέλεσμα... έπρεπε να παω το πρωι για να βγει μέχρι το μεσημέρι...

3 ώρες θέλει μόνο η χοριακή. Δεν ξέρω βέβαια στην επαρχία αν αλλάζει κάτι 

eardp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...