Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλημερα κορίτσι μου,καλή αρχή και όλα να σου πάνε καλά! Εμένα μου έχουν πει για το επίδομα εξωσωματικής από τον ΕΟΠΥΥ πως ένα από τα χαρτιά που χρειάζονται είναι η αποφαση έγκρισης φαρμάκων. Κάνε καλύτερα ένα τηλεφώνημα να στο διευκρινίσουν όμως γιατί δεν ξέρω να σου πω με σιγουριά με αγορά φαρμάκων πως γίνεται. Το ποσό είναι 352€ κάνοντας και τα δύο (ωοληψια+έμβρυομεταφορά) αλλιώς κάνοντας ένα από τα δύο είναι τα μισά.

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Θα συμφωνήσω απλά εμάς οι ορμόνες έχουν χτυπήσει κόκκινο και όλα τα βλέπουμε μαύρα...όσο αφορά για την τουαλέτα εγώ να φανταστείς πηγαίνω καλύτερα από ότι πήγαινα μηδέν δυσκοιλιοτητα ,χαχαχχαχα

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

7 ώρες πρίν, Maroxmarox είπε:

Ο γιατρός σου ποιος είναι;

6 ώρες πρίν, Natassou85 είπε:

Αληθεια κοριτσι μ θελω κ γω μα μαθω ποιος ειναι ο γιατρος της

2 ώρες πρίν, Iraki2022 είπε:

Κι εγώ την ίδια ερώτηση εχω, άλλωστε οι καλοί πρέπει να επιβραβεύονται, το δίκαιο είναι

Ο κυριος Κελλαρης ειναι κοριτσια.Ειναι κ δικος μου γιατρος κ ειναι υπεροχος!

1 ώρα πρίν, Pagotoula είπε:

ρε κοριτσι διαβαζω ολες αυτες τις εξειδικευμενες εξετασεις για το σπερμα κλπ κλπ κλπ κι εχω μια απορια… και που μπηκατε στη διασικασια να τις κανετε, μετα σας εδωσαν καποια αλλη οδηγια, περαν δηλ απο βιταμινες και διατροφη που ακομα και μενα απλα κακο σπερμοδιαγραμμα αυτα δινουν;;; δηλ λιγο κι εγω η ιδια που χω βαλει το συζυγο να κανει διαφορες εξετασεις, εχω φτασει σε ενα σημειο και δεν ξερω αν υπαρχει τελικα λογος. επιβεβαιωνεις απλα ενα κακο σπερμα και καταληγεις και παλι στη γνωστη αντιοξειδοτικη συνταγη, που για μενα θα ηταν το μονο πραγμα που θα πρεπε εξαρχης να κανουν. ασε που δυστυχως και που τα κανουν αυτα (βιταμινες κλπ), σπανια εχω ακουσει να υπαρχει βελτιωση αξιοσημειωτη.

Θα συμφωνήσω και εγώ σε αυτό που λες! Θα διαφωνήσω όμως στο εξής: Υπάρχουν πολλές κοπέλες που τους βοήθησαν τα αντιοξειδωτικά. Και εμείς είχαμε μία μικρή βελτίωση στο σπέρμα αλλά δεν θα επιμείνω οτι ήταν από τα αντιοξειδωτικά γιατί πήραμε διαφορα. Το χω ξαναπεί: πήραμε και ορμονοθεραπεία και αντιβίωση. Άρα τα αντιοξειδωτικά δεν είναι μονόδρομος γιατί μπορεί κατά τον έλεγχο να φανεί οτι ο σύζυγος έχει κάποιο ορμονολογικό πρόβλημα ή κάποιο μικρόβιο οπότε πρέπει να ελέγχονται και αυτά. Και όταν λέω ορμονολογικό πρόβλημα δεν εννοώ κάτι φοβερό.Ο σύζυγός μου π.χ. είχε τεστοστερόνη στα κατώτατα χαμηλά όρια με συνέπεια να έχει ελαττωμένα σπερματοζωάρια.

Κατα τα άλλα εμείς προτιμήσαμε από το να μείνουμε σε ένα ανδρολόγο και να μας λέει συνέχεια τα ίδια και τα ίδια να πάρουμε άποψη από 4-5 διαφορετικούς ανδρολόγους.

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 22 λεπτά , Equality είπε:

Ο κυριος Κελλαρης ειναι κοριτσια.Ειναι κ δικος μου γιατρος κ ειναι υπεροχος!

Θα συμφωνήσω και εγώ σε αυτό που λες! Θα διαφωνήσω όμως στο εξής: Υπάρχουν πολλές κοπέλες που τους βοήθησαν τα αντιοξειδωτικά. Και εμείς είχαμε μία μικρή βελτίωση στο σπέρμα αλλά δεν θα επιμείνω οτι ήταν από τα αντιοξειδωτικά γιατί πήραμε διαφορα. Το χω ξαναπεί: πήραμε και ορμονοθεραπεία και αντιβίωση. Άρα τα αντιοξειδωτικά δεν είναι μονόδρομος γιατί μπορεί κατά τον έλεγχο να φανεί οτι ο σύζυγος έχει κάποιο ορμονολογικό πρόβλημα ή κάποιο μικρόβιο οπότε πρέπει να ελέγχονται και αυτά. Και όταν λέω ορμονολογικό πρόβλημα δεν εννοώ κάτι φοβερό.Ο σύζυγός μου π.χ. είχε τεστοστερόνη στα κατώτατα χαμηλά όρια με συνέπεια να έχει ελαττωμένα σπερματοζωάρια.

ναι συμφωνω. η καλλιεργεια θεωρω ειναι πολυ σημαντικοτερη απο ολες τις αλλες εξετασεις οξειδωτ στρες κλπ που ακουγονται. το ιδιο κι ο ορμονολογικος ελεγχος.για την τεστοστερονη τι σας εδωσε;;;

παντως να κραταμε στο μυαλο μας οτι καθε 3μηνες το σπερμα αλλαζει. οποτε καποιες μικρες μεταβολες καλυτερες η χειροτερες ουτως η αλλως μπορει νανυφιστανται και οι παραγοντες μπορει να ειναι απειροι.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 12 λεπτά , winspert είπε:

Κορίτσια καλημερα. Αρνητικο το τεστ και σημερα οποτε τελειωσε οριστικά... :(

Λυπάμαι κοριτσι μ, δεν ξερω αν άλλαξει κάτι στη χοριακη αύριο. Μακαρι! πιστεύω θα έδειχνε το τεστ σήμερα! Αλλα το έχουμε δει και αλλού αρνητικο τεστ - θετική χοριακη. Εσυ να είσαι προετοιμασμενη και για τα δύο! 

πρίν από 14 λεπτά , winspert είπε:

Να σε ρωτήσω κάτι μόνο μια βλαστοκυστη είχατε;;; 

Γ αυτό έβαλες μόνο μια; 

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Angot είπε:

Λυπάμαι κοριτσι μ, δεν ξερω αν άλλαξει κάτι στη χοριακη αύριο. Μακαρι! πιστεύω θα έδειχνε το τεστ σήμερα! Αλλα το έχουμε δει και αλλού αρνητικο τεστ - θετική χοριακη. Εσυ να είσαι προετοιμασμενη και για τα δύο! 

Μπορεί τα τεστακια αυτα να ειναι του κιλου αλλα η αλήθεια ειναι οτι παντα μου δειχνουν σωστα...δεν εχω ελπίδες...

πρίν από 8 λεπτά , Ellidr είπε:

Να σε ρωτήσω κάτι μόνο μια βλαστοκυστη είχατε;;; 

Γ αυτό έβαλες μόνο μια; 

Μια ειχαμε και βαλαμε αλλα και δυο να ειχαμε παλι τη μια θα βαζαμε. Θέλουμε ενα παιδάκι ακομα...δεν θα διακινδυνευαμε δίδυμη κύηση σ αυτη τη φαση...

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 8 λεπτά , winspert είπε:

Μπορεί τα τεστακια αυτα να ειναι του κιλου αλλα η αλήθεια ειναι οτι παντα μου δειχνουν σωστα...δεν εχω ελπίδες...

Μια ειχαμε και βαλαμε αλλα και δυο να ειχαμε παλι τη μια θα βαζαμε. Θέλουμε ενα παιδάκι ακομα...δεν θα διακινδυνευαμε δίδυμη κύηση σ αυτη τη φαση...

Τι ποιότητας ήταν;;; 

Το καταλαβαίνεις ότι είναι δύσκολο με μια μόνο 

πρίν από 9 λεπτά , Ellidr είπε:

Τι ποιότητας ήταν;;; 

Το καταλαβαίνεις ότι είναι δύσκολο με μια μόνο 

1ΑΑ

Αν είναι καλη δεν ειναι δύσκολο. Δεν είναι οτι αν βαλεις δυο βοηθαει η μια την αλλη...Ισα ισα το αντιθετο... Και την προηγούμενη φορά μια ειχαμε βαλει και ειχα βιοχημικη...Τωρα με καλύτερες συνθήκες,ουτε καν εμφυτευση...Δεν ξερω τι να πω; Θα πρέπει να συζητήσουμε με το γιατρό...

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 49 λεπτά , Pagotoula είπε:

ναι συμφωνω. η καλλιεργεια θεωρω ειναι πολυ σημαντικοτερη απο ολες τις αλλες εξετασεις οξειδωτ στρες κλπ που ακουγονται. το ιδιο κι ο ορμονολογικος ελεγχος.για την τεστοστερονη τι σας εδωσε;;;

παντως να κραταμε στο μυαλο μας οτι καθε 3μηνες το σπερμα αλλαζει. οποτε καποιες μικρες μεταβολες καλυτερες η χειροτερες ουτως η αλλως μπορει νανυφιστανται και οι παραγοντες μπορει να ειναι απειροι.

Serpafar μας έδωσε για την τεστοστερόνη.

Επίσης σημαντικό ρόλο παίζει η καλή διατροφή και η άσκηση

• Μου αρέσει 1

πρίν από 21 λεπτά , winspert είπε:

Λυπαμαι παρα πολυ κοριτσι μου.. Ειναι δυσκολη αυτη η στιγμη, το καταλαβαινω. Δεν πρεπει ομως να σε παιρνει απο κατω.. όλα εχουν τη σωστη στιγμη τους. Θα συμβει οταν 'πρεπει'.. και σου ευχομαι να ειναι πολυ συντομα..! ❤

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

1ΑΑ

Αν είναι καλη δεν ειναι δύσκολο. Δεν είναι οτι αν βαλεις δυο βοηθαει η μια την αλλη...Ισα ισα το αντιθετο... Και την προηγούμενη φορά μια ειχαμε βαλει και ειχα βιοχημικη...Τωρα με καλύτερες συνθήκες,ουτε καν εμφυτευση...Δεν ξερω τι να πω; Θα πρέπει να συζητήσουμε με το γιατρό...

Όχι άλλα έχεις περισσότερες πιθανότητες να πιαστεί κάποιο έμβρυο 

Έτσι πιστεύω δε ξέρω 

Πάντως περίμενε και αύριο να κάνεις την χοριακη σου 

Αυτή θα σου πει σίγουρα

είναι καλή δηλαδή η 1αα;; 

Τι σημαίνει το 1 μπροστά;

πρίν από 11 λεπτά , Ellidr είπε:

Όχι άλλα έχεις περισσότερες πιθανότητες να πιαστεί κάποιο έμβρυο 

Έτσι πιστεύω δε ξέρω 

Πάντως περίμενε και αύριο να κάνεις την χοριακη σου 

Αυτή θα σου πει σίγουρα

είναι καλή δηλαδή η 1αα;; 

Τι σημαίνει το 1 μπροστά;

Το ξερω... στατιστικά παει...Αλλα πες οτι έπιαναν και οι δυο...τι θα καναμε; Δεν χωραμε στο σπίτι μας...χαχα

Το 1 μπροστά σημαίνει οτι ηταν πρωιμη...οτι ειχε γινει δλδ...Το ΑΑ μου είπαν οτι είναι το σημαντικό

Την προηγούμενη φορα στη βιοχημικη ειχα βαλει μια 4 ΒΑ... Ούτε κ εκεινη προχωρησε...

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 19 λεπτά , winspert είπε:

πολυ λυπαμαι ρε γαμωτο../ αλλα κανε τη χοριακη κι αυριο για να εισαι σιγουρη. επισης στη θεση σου θα σκεφτομουν τη διεγερση εστω φυσικο τροποποιημενο και τη μεταφορα δυο εμβρυων

• Μου αρέσει 1

Το ξερω... στατιστικά παει...Αλλα πες οτι έπιαναν και οι δυο...τι θα καναμε; Δεν χωραμε στο σπίτι μας...χαχα

Το 1 μπροστά σημαίνει οτι ηταν πρωιμη...οτι ειχε γινει δλδ...Το ΑΑ μου είπαν οτι είναι το σημαντικό

Μάλιστα δεν ήξερα εντάξει το αα ήξερα ότι είναι τέλειο με τους αριθμούς μπροστά μπερδευομαι 

Εμένα πιάστηκε μάλλον το 4αα και είχα βάλει 3 , τ άλλα 4αβ και 4ββ 

Κάνε λίγο υπομονή άσε τα τεστ 

Κ ότι θέλει ο Θεός

πρίν από 12 λεπτά , Pagotoula είπε:

πολυ λυπαμαι ρε γαμωτο../ αλλα κανε τη χοριακη κι αυριο για να εισαι σιγουρη. επισης στη θεση σου θα σκεφτομουν τη διεγερση εστω φυσικο τροποποιημενο και τη μεταφορα δυο εμβρυων

Εχω δοκιμάσει φεμαρα δυο φορές με μηδενικο αποτέλεσμα...Οποτε δε νομιζω...Και κανονικη διέγερση δε θελω.. Εχω κανει τρεις που ηταν το οριο μου... Και σικλακουρ που πηρα αυτη τη φορα ηταν υπερβαση για μενα... Πιο πολυ θυμωνω με τα τοσα χαπια που καταπια τζαμπα... Δεν θελω χαπια...Ειμαι αρνητικη...Οσο για τα δυο...σου ειπα... είναι ρισκο...

πρίν από 13 λεπτά , Ellidr είπε:

Μάλιστα δεν ήξερα εντάξει το αα ήξερα ότι είναι τέλειο με τους αριθμούς μπροστά μπερδευομαι 

Εμένα πιάστηκε μάλλον το 4αα και είχα βάλει 3 , τ άλλα 4αβ και 4ββ 

Κάνε λίγο υπομονή άσε τα τεστ 

Κ ότι θέλει ο Θεός

Δεν το ξέρεις αυτο... Μπορεί να επιασε και καποιο απο τα αλλα δυο...Ο θεος ειναι πανω απ ολα...

Κορίτσια συγγνώμη που κλαιγομαι καθε μερα...αλλα καπου θελω να τα πω...Καπου που να με καταλαβαίνουν

• Μου αρέσει 4

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...