Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλημερα κορίτσι μου,καλή αρχή και όλα να σου πάνε καλά! Εμένα μου έχουν πει για το επίδομα εξωσωματικής από τον ΕΟΠΥΥ πως ένα από τα χαρτιά που χρειάζονται είναι η αποφαση έγκρισης φαρμάκων. Κάνε καλύτερα ένα τηλεφώνημα να στο διευκρινίσουν όμως γιατί δεν ξέρω να σου πω με σιγουριά με αγορά φαρμάκων πως γίνεται. Το ποσό είναι 352€ κάνοντας και τα δύο (ωοληψια+έμβρυομεταφορά) αλλιώς κάνοντας ένα από τα δύο είναι τα μισά.

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Θα συμφωνήσω απλά εμάς οι ορμόνες έχουν χτυπήσει κόκκινο και όλα τα βλέπουμε μαύρα...όσο αφορά για την τουαλέτα εγώ να φανταστείς πηγαίνω καλύτερα από ότι πήγαινα μηδέν δυσκοιλιοτητα ,χαχαχχαχα

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 27 λεπτά , ksvolimi είπε:

Καταλαβαινω ωστοσο.. θα μαθουμε συντομα ουτως η αλλως εισαι προετοιμασμενη για ολα τα σενάρια.. αρα ας θεωρούμε οτι ειναι κατι καλο. Τωρα οσον αφορα τη πρωτη εγκυμοσύνη δε παει να πει οτι η δευτερη θα ναι ιδια . Θα πας σαββατο; Ε;

Ναι το Σάββατο...

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 8 λεπτά , winspert είπε:

Ναι το Σάββατο...

Κοντοζυγώνει ευχομαι να ειναι εκει ο σπόρος αλλα και να μην ειναι θα προσπαθήσεις παλι το ξερω! Ξερεις καλυτερα απο ολες μας οτι σε αποζημιώνει στο τελος!

• Ευχαριστώ 1

52 minutes ago, happiness79 said:

Εσύ καλά τα λες, όταν όμως ρωτήσαμε τον εμβρυολόγο μήπως πρεπει να δούμε πιο αναλυτικά το σπέρμα, ήταν κάθετα αρνητικός ότι δε χρειάζεται και με κοίταγε και σαν ούφο πώς είναι δυνατόν να ρωτάω εγώ αυτό το πράγμα όταν είμαι 42 και ο άντρας μου 31. Έχουμε κι αυτές τις κλισέ συμπεριφορές να αντιμετωπίσουμε βλέπεις...

Κι εσυ πολυ σωστά τα λες, και ειδικά όταν έχεις να αντιμετωπίσεις τέτοιες στερεοτυπες συμπεριφορές, πως να προχωρησεις σε μεγαλυτερη ανάλυση! Ασε που συνήθως μπροστά σε τέτοιες συζητήσεις είναι κ ο άντρας, και μετά πως να τον πείσεις να κάνει την εξέταση. Ο δικός μου άρχισε τα : "αφού δεν το είπε ο γιατρός γιατί να το κάνω?" Λες και είμαστε σχολείο που δεν το είπε η δασκάλα!!! 

Πάλι από τη δική μου εμπειρία θα πω τι έχω παθει: για ένα χρόνο και ενώ ψαχνόμουν για εξωσωματική λόγω ηλικίας, 3 σπερμοδιαγραμματα έβγαιναν πολυ καλα και τυχαία μενω έγκυος με φυσική συλληψη, η οποια παλινδρομησε. Μετά όμως από 6 μήνες ξανακάνουμε σπερμοδιαγραμματα κ δεν ήταν τόσο καλά, αντιθέτως χειροτερευαν με αποκορύφωμα τώρα να βρουμε τα καινουργια μαργαριτάρια που προανεφερα πιο πανω. Γιατί? Απλούστατα κ ο ανδρικός οργανισμός αλλάζει, επηρεάζεται από τις διαφορές συνθήκες, το άγχος, τη διατροφη, το κάπνισμα κτλ. Ετσι στον δικό μου τα εξηγώ τα αποτελέσματα απόλυτα γιατί ξέρω ποσο στρες βιώνει το τελευταίο διάστημα, άρα νατα και τα αποτελέσματα. Τουλάχιστον ας ξέρουμε το πρόβλημα για να ξεκινήσουμε κ τη λυση του. 

Στη θέση σου δε θα το έβαζα κάτω. Πείσε τον να κάνει την εξετασουλα, έστω ένα κομμάτι της (βγαίνει πιο φθηνά αν δεν κάνεις όλο το πακετο), ή αλλιώς παρτε προληπτικα τις βιταμινούλες. Όσο για τους γιατρούς ή τους διάφορους ειδικους είναι τελικά που θα πεσεις. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 49 λεπτά , happiness79 είπε:

Τώρα δεν εχει νόημα να ξεκινήσει βιταμίνες, ας κάνουμε την ετ με το καλό μας το μικράκι και βλέπουμε

Σου εύχομαι το καλό σας μικράκι να είναι το μελλοντικό σου μωράκι.Ομως μιας και χρειάζεται ένα τρίμηνο για να δράσουν τα αντιοξειδωτικά δεν θα έχανες και τίποτα να ξεκινάγατε από τώρα.Κακο δε θα κανουν

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

16 minutes ago, Equality said:

Σου εύχομαι το καλό σας μικράκι να είναι το μελλοντικό σου μωράκι.Ομως μιας και χρειάζεται ένα τρίμηνο για να δράσουν τα αντιοξειδωτικά δεν θα έχανες και τίποτα να ξεκινάγατε από τώρα.Κακο δε θα κανουν

Θα συμφωνήσω κι εγώ με την @Equality και ακολουθησα ήδη αυτό το δρόμο. Παρόλο που κάνω συνέχεια ωοληψιες κ δυστυχώς θα γονιμοποιησουμε με ότι σπέρμα έχουμε αυτη τη στιγμή, προχωραμε σε λήψη βιταμινών κ οι δυο μας, ώστε να μην χάνεται καθόλου χρόνος. Εξάλλου σε κάθε γονιμοποίηση ρόλο έχουν και οι δυο πλευρές - ωάριο κ σπερμα - και ποτε δεν ξέρεις ποτε μπορεί ένα από τα δυο να κάνει τη διαφορά κ να δωσουν τελικά μαζί ένα καλό δυνατό έμβρυο.

@happiness79 σου ευχομαι ολοψυχα αυτό το εμβρυακι να ειναι ο μικρός πρωταθλητης σου!!! Καλή Επιτυχία!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη. Συγχαρητήρια στις εγκυουλες και με το καλό σε όσες περιμένουν να κάνουνε χοριακη . 

Εμάς το σπέρμα πάλι στο πρώτο σπερμοδιαγραμμα ήταν καλο και για αυτό δεν είχαμε κοιτάξει ακόμα κατακερματισμό ειμασταν και στην αρχή σχετικά , μετά πραγματικά δε ξέρω τι έγινε και βγενει τόσο χάλια μέσα σε 6 μήνες κιολας  . Έχουμε βέβαια κ μεγάλο κατακερματισμό και εμενα περνει τα spermotred ,βασιλικό πολτό που μας σύστησε η εμβρυολογος και ένα συμπλήρωμα πολυβιταμινων με q10 . 

Τον Ιούνιο έκλεισα ραντεβού στο embryolab να μιλήσουμε με τον εξωσωματιστη και ανάλογα τον επαναληπτικό κατακερματισμό να δούμε τι θα κάνουμε . 

• Μου αρέσει 2

16 ώρες πρίν, winspert είπε:

Δεν ξέρω ακομα τι θελω και τι μπορω... Το νομιζα πιο ευκολο. Αφου εκανα ενα,θα έρθει γρήγορα το δεύτερο... Αμ δε... 

Μην απογοητεύεσαι πήγαινε το Σάββατο ,δε ξέρεις πότε ..

16 ώρες πρίν, Angot είπε:

Κορίτσια έχω μια απορία.. Για γέλια μεν αλλά μιας και η @winspert μίλησε αρχικά για τον εσωτερικό μας κόσμο, λεω να μιλήσω για τον εξωτερικό. Με το ξύρισμα τι κάνετε; κάνω λειζερ, αλλα δεν ξερω αν επιτρέπεται τωρ οπότε το σταμάτησα. Στο μπικινι όμως δεν κάνω φουλ λειζερ, οποτε καταλαβαίνετε! Πως θα παω στον γιατρό μεθαύριο με μισο οργωμενο χωράφι; :-P

Μες στο μυαλό μου είστε !! Ήθελα να σας ρωτήσω στη διαδικασία ωοληψιων επιτρέπεται το λέιζερ μπικίνι η όχι μήπως πάθουν τα ωάρια τίποτα; Μη γελάσετε ..

4 hours ago, Iraki2022 said:

Α μάλιστα. Ο δικός μου πηγε στον Λυμπερ (Άνδρολογος). Το MiOXSYS και το DFI μας το ζήτησε ο Σφακ (μετά την απώλεια κ των 5 εμβρύων μετά την 3η μερα). Το MiOXSYS, γράφει στο απαντητικο, είναι οξειδωτικό στρες σπέρματος. Το DFI το αναφέρει ο ανδρολογος ως κατάτμηση σπέρματος κ το έβγαλε 29% σε κλίμακα χαμηλό - μετριο - υψηλό, και μας βγήκε ότι είναι στο άνω όριο του μετρίου προς υψηλό. Γράφει στην ανάλυση ότι είναι μέτριας ικανότητας γονιμοποίησης και δημιουργίας εμβρύων καλής ποιότητας. 

Η εξέταση που ζήτησε σε εσάς είναι άλλη από ότι καταλαβαίνω. Λίγο που διάβασα, μάλλον είναι ούρων. Δεν κατάλαβα γιατί σας είπε αυτήν συγκεκριμένα. 

Όχι, δεν είναι ούρων, σπέρματος είναι. Στις εξετάσεις πάνω γράφει " Ένας από τους συχνότερους δείκτες για τις αλλοιώσεις του DNA, που υφίστανται από την επίδραση οξειδωτικού στρες, είναι η συγκέντρωση του παραγώγου 8-OHdG. Το προιόν αυτό είναι το οξειδωμένο παράγωγο της γουανίνης, του νουκλεοτιδίου που έιναι και το πλέον επιρρεπές στην οξείδωση. Ο δείκτης αυτός έχεις σημαντική εξειδίκευση." Άρα είναι ένας τρόπος μέτρησης οξειδωτικού στρες. 

4 hours ago, Troia said:

Μάλλον έχεις το γονίδιο της κοιλιοκάκης, αλλά δεν έχει εκδηλωθεί η νοσος. Την εξέταση αυτή σου την έκανε η Οικονομοπούλου εκεί ή σε έστειλε στον Ευαγγελισμό ή στο Λαικό; Προληπτικά απόφυγε τη γλουτένη όπως σου είπε η Οικονομοπούλου (μπορώ να σου πω πώς), αλλά μην πάθεις και υστερία, αν είχες κοιλιοκάκη θα σου έδιναν πολύ αυστηρές οδηγίες. Το κακό είναι ότι αν η Λευκού σου έγραψε το γονιδιακό έλεγχο για κοιλιοκάκη, θα πρέπει να χρυσοπλήρωσες τη συμμετοχή, αν είχες έστω και μια βιοχημική θα σου τα έκανε αυτά δωρεάν η Οικονομοπούλου αν της το ζήταγες...Ότι είναι κάπως large η Λευκού με αυτά (και με τα φάρμακα) το έχουμε καταλάβει, οπότε μη σκας...Για την κορτιζόνη δεν ξέρω τι να σου πω...Tα glucofage βοηθούν την ποιότητα των ωαρίων, γιατί αναστρέφουν τη γήρανση των κυττάρων, αλλά κι επειδή η αντίσταση στην ινσουλίνη κάνει τα ωάρια σκληρά.

Ο Λυμπερόπουλος δεν είναι ανδρολόγος. Είναι βιολόγος και ιδιοκτήτης κέντρου σπερματολογίας. Δηλ. δεν είναι γιατρός...

Μου την έκανε η Λευκού, όχι η Οικονομοπούλου. Δεν θυμάμαι πόσο ακριβώς πλήρωσα γι αυτήν αλλά δεν ήταν η πιο ακριβή. Για την κορτιζόνη θα ρωτήσω τον Σφακ τι να κάνω και ότι πει εκείνος. Τα glucophage τα έχω ξεκινήσει πάνω από μήνα. Προσπάθησα μία φορά χωρίς αυτά, τώρα θα προσπαθήσω και με αυτά να δούμε. 

eardp2.png

7 ώρες πρίν, Angot είπε:

Ο καλός μου!! Ψάχνει πάντα το γιατί, να το λάβεις υπόψιν σου. Όταν πρώτο πηγα με άψογες εξετασεις εκτός από ελάχιστα πιο χαμηλή ΑΜΗ, άψογο σπέρμα, μου λέει δεν δικαιολογουν οι εξετασεις σ να έχεις την ελάχιστα χαμηλή ΑΜΗ, θέλω να δω γτ συμβαίνει. Κάναμε λαπαροσκοπηση, ήπια ενδομητριωση (1 εστία) την καυτηριάζει. Λέει σε 3 με 6 μηνες θα σαι έγκυος. Πανε 3 μηνες και τπτ. Μ λέει ναι αλλά δεν δικαιολογεί να μην εισια  ακόμα έγκυος , είσαι μικρή θα το πάμε πιο σφαίρα. Με τα πολλά μπήκαμε πριν 2 μηνες σε διαδικασία εξωσωματικης. Το αποτέλεσμα 6 μηνες μετα την λαπαροσκοπηση όπως μου είπε αρχικά , εγω ειμαι έγκυος! 

Ο γιατρός σου ποιος είναι;

Διαφημίσεις

5 hours ago, kateriiina25 said:

Όχι, δεν είναι ούρων, σπέρματος είναι. Στις εξετάσεις πάνω γράφει " Ένας από τους συχνότερους δείκτες για τις αλλοιώσεις του DNA, που υφίστανται από την επίδραση οξειδωτικού στρες, είναι η συγκέντρωση του παραγώγου 8-OHdG. Το προιόν αυτό είναι το οξειδωμένο παράγωγο της γουανίνης, του νουκλεοτιδίου που έιναι και το πλέον επιρρεπές στην οξείδωση. Ο δείκτης αυτός έχεις σημαντική εξειδίκευση." Άρα είναι ένας τρόπος μέτρησης οξειδωτικού στρες. 

Ναι συμφωνώ με όσα γράφεις. Είναι η επεξήγηση του τί δείχνει ο δείκτης αυτός, το διάβασα κι εγώ στο ίντερνετ. Όμως για παράδειγμα στο πως γίνεται η εξέταση, το ίδιο site γράφει: "Ο Έλεγχος της 8-Υδροξυ-Δεοξυγουανοσίνης (8-OH-dG) πραγματοποιείται σε δείγμα ούρων και μπορεί να γίνει: Με παραλαβή του απαραίτητου δοχείου συλλογής από τη Διαγν Αθηνών..."

Αλλά κ παλι, αυτό που προσπαθώ να καταλάβω είναι ποια η διαφορά μεταξύ του 8 OHdG και του MiOXSYS, οχι στον τρόπο διάγνωσης αλλά στο τι διαφορετικό δείχνουν (αφού μας το ζήτησε ο ίδιος γιατρός). Σίγουρα είναι οξειδωτικό στρες κ στις δυο περιπτώσεις, αλλά γιατί είναι άλλοι δείκτες ή απλώς άλλες ονομασίες? Μάλλον το υπεραναλύουμε εδώ, αλλά έχω την απορία μου.. 

4 hours ago, Natassou85 said:

Αληθεια κοριτσι μ θελω κ γω μα μαθω ποιος ειναι ο γιατρος της

Κι εγώ την ίδια ερώτηση εχω, άλλωστε οι καλοί πρέπει να επιβραβεύονται, το δίκαιο είναι. 

πρίν από 46 λεπτά , Iraki2022 είπε:

Ναι συμφωνώ με όσα γράφεις. Είναι η επεξήγηση του τί δείχνει ο δείκτης αυτός, το διάβασα κι εγώ στο ίντερνετ. Όμως για παράδειγμα στο πως γίνεται η εξέταση, το ίδιο site γράφει: "Ο Έλεγχος της 8-Υδροξυ-Δεοξυγουανοσίνης (8-OH-dG) πραγματοποιείται σε δείγμα ούρων και μπορεί να γίνει: Με παραλαβή του απαραίτητου δοχείου συλλογής από τη Διαγν Αθηνών..."

Αλλά κ παλι, αυτό που προσπαθώ να καταλάβω είναι ποια η διαφορά μεταξύ του 8 OHdG και του MiOXSYS, οχι στον τρόπο διάγνωσης αλλά στο τι διαφορετικό δείχνουν (αφού μας το ζήτησε ο ίδιος γιατρός). Σίγουρα είναι οξειδωτικό στρες κ στις δυο περιπτώσεις, αλλά γιατί είναι άλλοι δείκτες ή απλώς άλλες ονομασίες? Μάλλον το υπεραναλύουμε εδώ, αλλά έχω την απορία μου.. 

Κι εγώ την ίδια ερώτηση εχω, άλλωστε οι καλοί πρέπει να επιβραβεύονται, το δίκαιο είναι. 

ρε κοριτσι διαβαζω ολες αυτες τις εξειδικευμενες εξετασεις για το σπερμα κλπ κλπ κλπ κι εχω μια απορια… και που μπηκατε στη διασικασια να τις κανετε, μετα σας εδωσαν καποια αλλη οδηγια, περαν δηλ απο βιταμινες και διατροφη που ακομα και μενα απλα κακο σπερμοδιαγραμμα αυτα δινουν;;; δηλ λιγο κι εγω η ιδια που χω βαλει το συζυγο να κανει διαφορες εξετασεις, εχω φτασει σε ενα σημειο και δεν ξερω αν υπαρχει τελικα λογος. επιβεβαιωνεις απλα ενα κακο σπερμα και καταληγεις και παλι στη γνωστη αντιοξειδοτικη συνταγη, που για μενα θα ηταν το μονο πραγμα που θα πρεπε εξαρχης να κανουν. ασε που δυστυχως και που τα κανουν αυτα (βιταμινες κλπ), σπανια εχω ακουσει να υπαρχει βελτιωση αξιοσημειωτη. οποτε εχω λιγο καταληξει οτι κι ολες αυτες οι εξετασεις ειναι λιγο θεμα μαρκετινγκ. εμας το μονο διαφορετικο που μας ειπε τωρα ενας ανδρολογος απο εξωτερικο μεσω σκαιπ ειναι να παρει ενεσιμα hcg (δεν θυμαμαι καν πως γραφεται ρε γαμωτο) για κανα μηνα πριν την εξωσωματικη γιατι βοηθα στη σπερματογεννεση κι οτι στο εξωτερικο πολλα ζευγαρια το κανουν αυτο και για φυσιολογικες προσπαθειες και παρατηρειται καποιες φορες να επιδρα θετικα. απλα μας ειπε οτι θα πρεπει να δει τις εξετασεις του τοτε για να του πει δοσολογιες. γενικα μας ελεγε οτι βρισκει περιττο τον τοσο εξειδικευμενο ελεγχο που προτεινεται στην ελλαδα, γιατι εν τελει δεν εξυπηρετει σε κατι μετεπειτα.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 12 λεπτά , Pagotoula είπε:

ρε κοριτσι διαβαζω ολες αυτες τις εξειδικευμενες εξετασεις για το σπερμα κλπ κλπ κλπ κι εχω μια απορια… και που μπηκατε στη διασικασια να τις κανετε, μετα σας εδωσαν καποια αλλη οδηγια, περαν δηλ απο βιταμινες και διατροφη που ακομα και μενα απλα κακο σπερμοδιαγραμμα αυτα δινουν;;; δηλ λιγο κι εγω η ιδια που χω βαλει το συζυγο να κανει διαφορες εξετασεις, εχω φτασει σε ενα σημειο και δεν ξερω αν υπαρχει τελικα λογος. επιβεβαιωνεις απλα ενα κακο σπερμα και καταληγεις και παλι στη γνωστη αντιοξειδοτικη συνταγη, που για μενα θα ηταν το μονο πραγμα που θα πρεπε εξαρχης να κανουν. ασε που δυστυχως και που τα κανουν αυτα (βιταμινες κλπ), σπανια εχω ακουσει να υπαρχει βελτιωση αξιοσημειωτη. οποτε εχω λιγο καταληξει οτι κι ολες αυτες οι εξετασεις ειναι λιγο θεμα μαρκετινγκ. εμας το μονο διαφορετικο που μας ειπε τωρα ενας ανδρολογος απο εξωτερικο μεσω σκαιπ ειναι να παρει ενεσιμα hcg (δεν θυμαμαι καν πως γραφεται ρε γαμωτο) για κανα μηνα πριν την εξωσωματικη γιατι βοηθα στη σπερματογεννεση κι οτι στο εξωτερικο πολλα ζευγαρια το κανουν αυτο και για φυσιολογικες προσπαθειες και παρατηρειται καποιες φορες να επιδρα θετικα. απλα μας ειπε οτι θα πρεπει να δει τις εξετασεις του τοτε για να του πει δοσολογιες. γενικα μας ελεγε οτι βρισκει περιττο τον τοσο εξειδικευμενο ελεγχο που προτεινετε στην ελλαδα, γιατι εν τελεο δεν εξυπηρετει σε κατι μετεπειτα.

Ακριβώς το ίδιο πιστευω και εγω. Απλά και για ψυχολογικούς λόγους πιστευω γίνονται όλες αυτές οι εξετάσεις κ το ζευγάρι θέλει κα τις κάνει γιατί σκέφτεται να πάει με καλύτερες προϋποθέσεις. Τώρα αν μετά από θεραπείες και και και...... υπάρχει αξιόλογο αποτέλεσμα αμφιβάλω θα έλεγα. 

Αντε βγάλε άκρη 

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 27 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Ακριβώς το ίδιο πιστευω και εγω. Απλά και για ψυχολογικούς λόγους πιστευω γίνονται όλες αυτές οι εξετάσεις κ το ζευγάρι θέλει κα τις κάνει γιατί σκέφτεται να πάει με καλύτερες προϋποθέσεις. Τώρα αν μετά από θεραπείες και και και...... υπάρχει αξιόλογο αποτέλεσμα αμφιβάλω θα έλεγα. 

Αντε βγάλε άκρη 

και να προσθεσω οτι μονο που δεν γελασε αναφορικα με τις πολυβιταμινες τυπου ανδροφερτιλ κλπ. γιατι μας εξηγησε οι δοσολογιες που εχουν μεσα ανα βιταμινη ειναι απειροελαχιστες. εκεινος μας ειπε να παιρνει καποιες μεμονωμενες και σε συγκεκριμενες ωρες της μερας και σε δοσολογιες διαφορετικες το καθενα, ακομα και 20πλασιες αυτων που περιλαμβανουν οι πολυβιταμινες.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...