Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , kate82 είπε:

@Eternity καλημέρα λίγο έμεινε κορίτσι μου και θα σου ευχηθώ να έχεις μια θετικότατη χωριακη ,θα σου επιβεβαιωσουν τα κοριτσια εδω οτι ειμαι γουρλου ...και εγώ στα ίδια είμαι 5η μερα εμβρυομεταφορας και δεν νιώθω τίποτα ιδίως σήμερα τίποτα μόνο ένα σαν κάψιμο απαλό που είχα συνήθως πριν την περίοδο και πάλι μια με πιάνει μια μ αφήνει... θα δείξει αλλά είμαι προετοιμασμενη θεωρώ για όλα 

Μακάρι να σε έχω για γούρι μετά!!! Εμένα πιο πολύ με απογοητευουν οι απότομες αλλαγές, πρησμένο στήθος, μετά καθόλου. Δυσκοιλιότητα, τώρα πήγα τουαλέτα. Λες και έχει πέσει η προγεστερονη και άρχισε να λειτουργεί το έντερο. Βέβαια όλα αυτά μπορεί να είναι και βλακειες δικές μου. Πάντως αν διαβάσεις διαφορα σαιτ έχουν βάλει τα πάντα ως συμπτώματα εγκυμοσύνης!!! Αυτό που διάβασε από μια κοπέλα και νομίζω ότι έχει απόλυτο δίκιο είναι ότι φορές που ήταν έγκυος είχε συμπτώματα ίδια και με φορές που μπορεί να δεν ήταν. Τα συμπτώματα δημιουργούνται πιο μετά. 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

5 hours ago, kateriiina25 said:

Στον Μακαρ για ανδρολόγο εννοούσα, στον Σφακ το ξέρω ότι είσαι. Πάντως και σε μας 30,6% βγήκε ο κατακερματισμός. Το MiOXSYS είναι το οξειδωτικό στρες? Εμάς δεν λεγόταν έτσι η εξέταση. Έκανε την 8-OHdG και βγήκε 9.1% με όριο το 9%. 

Α μάλιστα. Ο δικός μου πηγε στον Λυμπερ (Άνδρολογος). Το MiOXSYS και το DFI μας το ζήτησε ο Σφακ (μετά την απώλεια κ των 5 εμβρύων μετά την 3η μερα). Το MiOXSYS, γράφει στο απαντητικο, είναι οξειδωτικό στρες σπέρματος. Το DFI το αναφέρει ο ανδρολογος ως κατάτμηση σπέρματος κ το έβγαλε 29% σε κλίμακα χαμηλό - μετριο - υψηλό, και μας βγήκε ότι είναι στο άνω όριο του μετρίου προς υψηλό. Γράφει στην ανάλυση ότι είναι μέτριας ικανότητας γονιμοποίησης και δημιουργίας εμβρύων καλής ποιότητας. 

Η εξέταση που ζήτησε σε εσάς είναι άλλη από ότι καταλαβαίνω. Λίγο που διάβασα, μάλλον είναι ούρων. Δεν κατάλαβα γιατί σας είπε αυτήν συγκεκριμένα. 

Κορίτσια αυτό που πιστεύω προσωπικά και από ότι έχω δει μέχρι τώρα από 3 κέντρα εξωσωματικής, μην περιμένετε ούτε μέρα από το να ξεκινήσετε τους άντρες σας, έστω κ προληπτικά μερικές βιταμινούλες κ καλής ποιότητας διατροφή. Όλα παίζουν ρόλο. Συνήθως οι γιατροί δεν προτείνουν αμέσως να κάνουν οι άντρες πλήρεις εξετάσεις σπέρματος, όμως είναι κρίμα να φτάνουμε σε σημείο να αποτύχουμε 2-3 και παραπάνω φορές σε ετ κ μετά να περιμένουμε άλλους 2-3 μήνες να βελτιωθεί κ ο ανδρικός παράγοντας. Μην λυπηθείτε τα χρήματα των εξετάσεων για τον άντρα (αν καταφέρετε να τους πείσετε να πανε - ο δικός μου με έσκασε ώσπου να πάει κ τα έκανε κ λίγο σαλάτα !), αλλιώς τουλάχιστον δώστε τους τις βιταμίνες με το ζόρι (κακο δεν κάνουν εκτός λίγο από την τσέπη μας). 

Ελπίζω να μην το παράκανα με το σεντόνι... 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

8 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Ρε κορίτσια έχω προβληματιστεί. Αυτό το πράγμα με τις γνώμες των γιατρών που δεν συμπίπτουν, με έχει κουράσει πολύ. Πήγα σήμερα στην Οικονομοπούλου και μου είπε η γυναίκα ότι δεν έχω δυσανεξία στην γλουτένη (όπως μου είχε πει η Λευκού) και ότι αυτή η εξέταση που έκανα είναι ενισχυτικό της διάγνωσης και όχι ξεκάθαρη διάγνωση. Για να είναι ξεκάθαρη θα πρέπει να υπάρχουν πρώτα απ όλα συμπτώματα και μετά είναι και άλλες εξετάσεις να γίνουν για επιβεβαίωση. Αλλά χωρίς συμπτώματα δεν υπάρχει ούτε καν προδιάθεση. Την γλουτένη μου είπε μπορώ να την ελαττώσω όπως και να έχει γιατί έτσι κι αλλιώς δν κάνει καλό αλλά όχι ότι σε αυτό βασίζεται η επιτυχία της εμφύτευσης. 

Το θέμα είναι ότι έχω την Οικονομ με τον Σφακ να λένε όχι κορτιζόνη και την Λευκού να λέει μικρή δόση κορτιζόνης λόγω προδιάθεσης για κοιλιοκάκη. Τώρα εγώ τι να κάνω? 
Όπως και με το glucophage. 2 διαφορετικές γνώμες από 5 διαφορετικούς γιατρούς. 

Μάλλον έχεις το γονίδιο της κοιλιοκάκης, αλλά δεν έχει εκδηλωθεί η νοσος. Την εξέταση αυτή σου την έκανε η Οικονομοπούλου εκεί ή σε έστειλε στον Ευαγγελισμό ή στο Λαικό; Προληπτικά απόφυγε τη γλουτένη όπως σου είπε η Οικονομοπούλου (μπορώ να σου πω πώς), αλλά μην πάθεις και υστερία, αν είχες κοιλιοκάκη θα σου έδιναν πολύ αυστηρές οδηγίες. Το κακό είναι ότι αν η Λευκού σου έγραψε το γονιδιακό έλεγχο για κοιλιοκάκη, θα πρέπει να χρυσοπλήρωσες τη συμμετοχή, αν είχες έστω και μια βιοχημική θα σου τα έκανε αυτά δωρεάν η Οικονομοπούλου αν της το ζήταγες...Ότι είναι κάπως large η Λευκού με αυτά (και με τα φάρμακα) το έχουμε καταλάβει, οπότε μη σκας...Για την κορτιζόνη δεν ξέρω τι να σου πω...Tα glucofage βοηθούν την ποιότητα των ωαρίων, γιατί αναστρέφουν τη γήρανση των κυττάρων, αλλά κι επειδή η αντίσταση στην ινσουλίνη κάνει τα ωάρια σκληρά.

πρίν από 12 λεπτά , Iraki2022 είπε:

Α μάλιστα. Ο δικός μου πηγε στον Λυμπερ (Άνδρολογος). Το MiOXSYS και το DFI μας το ζήτησε ο Σφακ (μετά την απώλεια κ των 5 εμβρύων μετά την 3η μερα). Το MiOXSYS, γράφει στο απαντητικο, είναι οξειδωτικό στρες σπέρματος. Το DFI το αναφέρει ο ανδρολογος ως κατάτμηση σπέρματος κ το έβγαλε 29% σε κλίμακα χαμηλό - μετριο - υψηλό, και μας βγήκε ότι είναι στο άνω όριο του μετρίου προς υψηλό. Γράφει στην ανάλυση ότι είναι μέτριας ικανότητας γονιμοποίησης και δημιουργίας εμβρύων καλής ποιότητας. 

Η εξέταση που ζήτησε σε εσάς είναι άλλη από ότι καταλαβαίνω. Λίγο που διάβασα, μάλλον είναι ούρων. Δεν κατάλαβα γιατί σας είπε αυτήν συγκεκριμένα. 

Κορίτσια αυτό που πιστεύω προσωπικά και από ότι έχω δει μέχρι τώρα από 3 κέντρα εξωσωματικής, μην περιμένετε ούτε μέρα από το να ξεκινήσετε τους άντρες σας, έστω κ προληπτικά μερικές βιταμινούλες κ καλής ποιότητας διατροφή. Όλα παίζουν ρόλο. Συνήθως οι γιατροί δεν προτείνουν αμέσως να κάνουν οι άντρες πλήρεις εξετάσεις σπέρματος, όμως είναι κρίμα να φτάνουμε σε σημείο να αποτύχουμε 2-3 και παραπάνω φορές σε ετ κ μετά να περιμένουμε άλλους 2-3 μήνες να βελτιωθεί κ ο ανδρικός παράγοντας. Μην λυπηθείτε τα χρήματα των εξετάσεων για τον άντρα (αν καταφέρετε να τους πείσετε να πανε - ο δικός μου με έσκασε ώσπου να πάει κ τα έκανε κ λίγο σαλάτα !), αλλιώς τουλάχιστον δώστε τους τις βιταμίνες με το ζόρι (κακο δεν κάνουν εκτός λίγο από την τσέπη μας). 

Ελπίζω να μην το παράκανα με το σεντόνι... 

Ο Λυμπερόπουλος δεν είναι ανδρολόγος. Είναι βιολόγος και ιδιοκτήτης κέντρου σπερματολογίας. Δηλ. δεν είναι γιατρός...

• Μου αρέσει 1

19 minutes ago, Troia said:

Ο Λυμπερόπουλος δεν είναι ανδρολόγος. Είναι βιολόγος και ιδιοκτήτης κέντρου σπερματολογίας. Δηλ. δεν είναι γιατρός...

Ω ναι, έχεις δίκιο Βιολόγος - Βιοχημικός (το γράφει στη σφραγίδα του).

2 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Ναι, το ξέρω και φυσικά το λαμβάνω υπόψιν. Ήταν κάτι που είχαμε ετσι κι αλλιώς κατά νου να κάνουμε αν δεν πάει τώρα καλά. Όμως σα να μου χτύπησε καρφί τον μεγαλύτερο φόβο μου. Γιατί έλεγα ότι αν τα ωάρια μου έχουν θέμα, υπάρχει και η επιλογή της δότριας. Αν όμως έχει και το σπέρμα θέμα, δυσκολεύει η κατάσταση... Θα χρειαστούν θεραπείες και θα περάσει κι άλλος καιρός και το αποτέλεσμα θα είναι αμφίβολο. Αυτά σκέφτομαι. Κι εγώ δεν αντέχω να περάσει κι άλλος καιρός, προσπαθούμε πάνω από 3 χρόνια, κουράστηκα. 

Καλη μου hapiness οπως υπάρχει η επιλογή της δοτριας υπάρχει κ η επιλογή του δότη σπέρματος. Όμως ας μην προδικαζουμε τίποτα επειδή είπε να το κοιτάξετε δε σημαίνει ότι εκεί είναι το πρόβλημα. Μια σκέψη έκανε. Αφού το σπερμα του συζύγου ήταν καλό μη βάζεις το κακό στο μυαλό σου. Μπορεί να μην έτυχε. Ξέρω αυτός ο χρόνος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός μας αυτή τη στιγμή. 

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Angot είπε:

Ξέρεις που κατέληξα; σήμερα το σκεφτόμουν. Εγω προσπαθώ 2 χρόνια. Σκεφτόμουν ότι τσάμπα έχασα 2 χρόνια και δεν έκανα κατευθείαν εξωσωματικη. Τα λεφτά ίδια θα έβγαιναν και η ψυχολογία μου θα ήταν καλύτερη. Αφού από την αρχή δείχνει το πράγμα δύσκολο, παιδευόμαστε από δω, παιδευόμαστε απο κει... Για να καταλήξουμε στην εξωσ. 

Ναι κι εγώ έδωσα ένα χρόνο περιθώριο πριν ξεκινήσω εξωσωματικές, που ήταν παραπάνω από τους 6 μήνες που προτείνουν στην ηλικία μου, είχα βλέπεις το "όραμα" της φυσικής σύλληψης, αλλά τον χρειαζόμουν αυτό το χρόνο για να μπορέσω να στηρίξω αυτή τη διαδικασία, οπότε δε το μετανιώνω.

2 ώρες πρίν, ksvolimi είπε:

Μωρε δεν εχεις αδικο ωστοσο και η εξωσωματικη σου τρωει αλλα ποσα χρονια  ειναι δύσκολος δρόμος πέραν του οικονομικού οι περισσότερες κοπέλες κανουν 3-5 και βαλε προσπάθειες και μετα απο τις 3-4 αποτυχίες αρχιζεις να ψάχνεσαι οταν τελικα εχεις ηδη ταλαιπωρηθεί και καθε φορα που προσπαθεις θες να αποκλείσεις και ενα παράγοντα που ομως δεν σημαινει οτι ειναι και η αιτία της αποτυχίας.. η εξωσωματικη ειναι οκ οταν πιασεις με τη πρωτη η  δευτερη που σημαινει οτι δεν εχεις ψαξει πολλα( η άγνοια μεγαλο πραμα για μενα πολυ καλυτερα θα ημουν να μην ηξερα τι φταιει κι να μουν απλα τυχερη. Τα ποσοστά ομως ειναι χαμηλα και ειδικα σε εμας που ειμαστε 40 και πανω δεν ξερω την ηλικια σου που παιζει τεραστιο ρολο) τελος νομιζω οτι οσο ψαχνουμε αγχωνόμαστε και πλην περιπτώσεων που υπαρχουν σοβαρα θεματα τα υπολοιπα ειναι μεν σημαντικά Οχι υπεύθυνα ομως για τις αποτυχίες..ειναι πολυπαραγοντικο και τερμα παρεμβατικό ζήτημα οπως κ να το κανουμε εμενα με ενοχλει που δεν υπαρχει συγκεκριμενη εξήγηση. Πχ εγω εχω κανει τα παντα εχω ψαξει τα παντα και τιποτα 6 αποτυχίες μια βιοχημική σε αυτες και μια παλινδρομη και μου λεει αν δε πετυχει ξανα ψάξιμο το σπερμα και λες εσυ μετα κι ο αλλος χαλια σπερμα και ετυχε και επιασε δεν σημαινει επειδη θα το ψαξω θα τρελαθω στις βιταμινες θα πετυχει κιολας ‘ ειναι θεμα τύχης! Ποτε θα ναι η ωρα και ποσα κουράγια εχεις.. απλα μετα απο καθε αποτυχία πεισμωνεις και λες θα αποκλείσω και αυτο και δώστου βιταμινες κτλ κτλ κτλ..

Πόσο δίκιο έχεις και πόσο πολύ ταυτίζομαι!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 11 λεπτά , happiness79 είπε:

Ναι κι εγώ έδωσα ένα χρόνο περιθώριο πριν ξεκινήσω εξωσωματικές, που ήταν παραπάνω από τους 6 μήνες που προτείνουν στην ηλικία μου, είχα βλέπεις το "όραμα" της φυσικής σύλληψης, αλλά τον χρειαζόμουν αυτό το χρόνο για να μπορέσω να στηρίξω αυτή τη διαδικασία, οπότε δε το μετανιώνω.

Πόσο δίκιο έχεις και πόσο πολύ ταυτίζομαι!

Εμενα περισσότερο με κούρασε αυτό το κάθε μήνα τεστ ωορρηξίας και μετα αρνητικά τεστ. Πάρα η διαδικασία της εξωσ. Άσχετα με το αποτέλεσμα 

2 ώρες πρίν, Equality είπε:

Δεν εχετε ελεγξει κατακερματισμο?Κατα τα αλλα ειναι καλο το σπερμα?
Να σου πω ομως ενα μυστικο?
Και για τον κατακερματισμο αντιοξειδωτικα δινουν.Οποτε αν δεν παιρνει ξεκινα τον

Δεν έχουμε ελέγξει γιατί το σπέρμα ήταν πολύ καλό στα 2-3 σπερμοδιαγράμματα που κάναμε προ 2ετίας όμως. Απλα ο γιατρός σήμερα μου ειπε ότι ναι μεν ήταν καλό το σπέρμα, όμως μετά από πολλές αποτυχίες το ψάχνουμε περισσότερο. Τώρα δεν εχει νόημα να ξεκινήσει βιταμίνες, ας κάνουμε την ετ με το καλό μας το μικράκι και βλέπουμε... 

1 ώρα πρίν, Penaki είπε:

Λογικό να ένιωσες προβληματισμενη, όταν ακους από το γιατρό τα αν κ τα γιατί όλες θα νιώθαμε έτσι. Όμως καλά κάνεις κ το πιστευεις οτι έφτασε η σειρά σου! Έχεις κ ενα καρεκλάκι να χρησιμοποιήσεις! 

Σ' ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου ❤

• Μου αρέσει 2

Βρε κορίτσια...Σας εφεραν ταση για εμετο και εσας τα χαπια; Τωρα απο το απόγευμα και μετα έρχονται κυματα εντονα για εμετο και φεύγουν...και ξανα μανά...Δεν με ειχαν πειράξει απο την αρχη...Μονο φουσκωμα και υπνηλία ειχα...τιποτα αλλο

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 8 λεπτά , winspert είπε:

Βρε κορίτσια...Σας εφεραν ταση για εμετο και εσας τα χαπια; Τωρα απο το απόγευμα και μετα έρχονται κυματα εντονα για εμετο και φεύγουν...και ξανα μανά...Δεν με ειχαν πειράξει απο την αρχη...Μονο φουσκωμα και υπνηλία ειχα...τιποτα αλλο

Εισαι εγκυος! Ευχομαι εγω ποτε δεν ειχα εμετο ουτε οταν εφτασα και χοριακη 30000! Μονο υπνηλία ❤️Απο την αρχη ειχα καούρες και ρεψιματακι με συγχωρειτε κιολας.. ομως ισως να εισαι επιτελους εγκύουλα και να εχεις τα πρωτα συμπτωματα

Διαφημίσεις

1 hour ago, Iraki2022 είπε:

Εσύ καλά τα λες, όταν όμως ρωτήσαμε τον εμβρυολόγο μήπως πρεπει να δούμε πιο αναλυτικά το σπέρμα, ήταν κάθετα αρνητικός ότι δε χρειάζεται και με κοίταγε και σαν ούφο πώς είναι δυνατόν να ρωτάω εγώ αυτό το πράγμα όταν είμαι 42 και ο άντρας μου 31. Έχουμε κι αυτές τις κλισέ συμπεριφορές να αντιμετωπίσουμε βλέπεις...

πρίν από 45 λεπτά , Zenia82 είπε:

Καλη μου hapiness οπως υπάρχει η επιλογή της δοτριας υπάρχει κ η επιλογή του δότη σπέρματος. Όμως ας μην προδικαζουμε τίποτα επειδή είπε να το κοιτάξετε δε σημαίνει ότι εκεί είναι το πρόβλημα. Μια σκέψη έκανε. Αφού το σπερμα του συζύγου ήταν καλό μη βάζεις το κακό στο μυαλό σου. Μπορεί να μην έτυχε. Ξέρω αυτός ο χρόνος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός μας αυτή τη στιγμή. 

Βρε ναι, εννοείται ότι υπάρχει η επιλογή του δότη και δεν είμαστε αρνητικοί. Αλλά δεν πας κατευθείαν σε αυτή την επιλογή όταν έχεις ένα γενικά καλό σπέρμα. Αν υπάρχει κατακερματισμός (που δεν το ξέρουμε) προσπαθούμε πρώτα να τον διορθώσουμε, κάνουμε τις προσπάθειες που χρειάζονται και αν δεν, τότε το συζητάμε. Ένα σενάριο είναι αυτό, που όμως με τρομάζει γιατί πάει μακριά η βαλίτσα.

πρίν από 13 λεπτά , ksvolimi είπε:

Εισαι εγκυος! Ευχομαι εγω ποτε δεν ειχα εμετο ουτε οταν εφτασα και χοριακη 30000! Μονο υπνηλία ❤️Απο την αρχη ειχα καούρες και ρεψιματακι με συγχωρειτε κιολας.. ομως ισως να εισαι επιτελους εγκύουλα και να εχεις τα πρωτα συμπτωματα

Με αρνητικο τεστ το πρωι;;; Αφου και στο παιδακι μου ξεκινησαν οι αναγουλες αφού ειχε ανεβει η χοριακη αρκετα...Δεν ξερω...εχω μπερδευτεί...Λες να τα κανει το μυαλο ολα αυτα; Αλλα κρατιεμαι καποιες στιγμές να μην κανω...και μετα περναει

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 19 λεπτά , Angot είπε:

Εμενα περισσότερο με κούρασε αυτό το κάθε μήνα τεστ ωορρηξίας και μετα αρνητικά τεστ. Πάρα η διαδικασία της εξωσ. Άσχετα με το αποτέλεσμα 

Εγώ δεν έκανα τεστ ωορρηξίας (ούτε καν ήξερα την ύπαρξη τους τότε), πήγαινα για υπέρηχο κάθε μήνα και ο γιατρός μου έλεγε τις γόνιμες μέρες.

πρίν από 8 λεπτά , winspert είπε:

Με αρνητικο τεστ το πρωι;;; Αφου και στο παιδακι μου ξεκινησαν οι αναγουλες αφού ειχε ανεβει η χοριακη αρκετα...Δεν ξερω...εχω μπερδευτεί...Λες να τα κανει το μυαλο ολα αυτα; Αλλα κρατιεμαι καποιες στιγμές να μην κανω...και μετα περναει

Αφού λένε ότι η κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική ακόμα και στην ίδια γυναίκα! Μην το συγκρίνεις με την προγούμενη φορά! Δες το καλό σημάδι και άσε τα τεστ που δεν είναι πάντα έγκυρα!!! ❤

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 10 λεπτά , winspert είπε:

Καταλαβαινω ωστοσο.. θα μαθουμε συντομα ουτως η αλλως εισαι προετοιμασμενη για ολα τα σενάρια.. αρα ας θεωρούμε οτι ειναι κατι καλο. Τωρα οσον αφορα τη πρωτη εγκυμοσύνη δε παει να πει οτι η δευτερη θα ναι ιδια . Θα πας σαββατο; Ε;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , winspert είπε:

Κοριτσι μ ανά διαστήματα με έπιανε και μενα. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...