Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλημερα κορίτσι μου,καλή αρχή και όλα να σου πάνε καλά! Εμένα μου έχουν πει για το επίδομα εξωσωματικής από τον ΕΟΠΥΥ πως ένα από τα χαρτιά που χρειάζονται είναι η αποφαση έγκρισης φαρμάκων. Κάνε καλύτερα ένα τηλεφώνημα να στο διευκρινίσουν όμως γιατί δεν ξέρω να σου πω με σιγουριά με αγορά φαρμάκων πως γίνεται. Το ποσό είναι 352€ κάνοντας και τα δύο (ωοληψια+έμβρυομεταφορά) αλλιώς κάνοντας ένα από τα δύο είναι τα μισά.

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 23 λεπτά , Angot είπε:

Ο καλός μου!! Ψάχνει πάντα το γιατί, να το λάβεις υπόψιν σου. Όταν πρώτο πηγα με άψογες εξετασεις εκτός από ελάχιστα πιο χαμηλή ΑΜΗ, άψογο σπέρμα, μου λέει δεν δικαιολογουν οι εξετασεις σ να έχεις την ελάχιστα χαμηλή ΑΜΗ, θέλω να δω γτ συμβαίνει. Κάναμε λαπαροσκοπηση, ήπια ενδομητριωση (1 εστία) την καυτηριάζει. Λέει σε 3 με 6 μηνες θα σαι έγκυος. Πανε 3 μηνες και τπτ. Μ λέει ναι αλλά δεν δικαιολογεί να μην εισια  ακόμα έγκυος , είσαι μικρή θα το πάμε πιο σφαίρα. Με τα πολλά μπήκαμε πριν 2 μηνες σε διαδικασία εξωσωματικης. Το αποτέλεσμα 6 μηνες μετα την λαπαροσκοπηση όπως μου είπε αρχικά , εγω ειμαι έγκυος! 

Ναι, το ξέρω και φυσικά το λαμβάνω υπόψιν. Ήταν κάτι που είχαμε ετσι κι αλλιώς κατά νου να κάνουμε αν δεν πάει τώρα καλά. Όμως σα να μου χτύπησε καρφί τον μεγαλύτερο φόβο μου. Γιατί έλεγα ότι αν τα ωάρια μου έχουν θέμα, υπάρχει και η επιλογή της δότριας. Αν όμως έχει και το σπέρμα θέμα, δυσκολεύει η κατάσταση... Θα χρειαστούν θεραπείες και θα περάσει κι άλλος καιρός και το αποτέλεσμα θα είναι αμφίβολο. Αυτά σκέφτομαι. Κι εγώ δεν αντέχω να περάσει κι άλλος καιρός, προσπαθούμε πάνω από 3 χρόνια, κουράστηκα. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 9 λεπτά , happiness79 είπε:

Ναι, το ξέρω και φυσικά το λαμβάνω υπόψιν. Ήταν κάτι που είχαμε ετσι κι αλλιώς κατά νου να κάνουμε αν δεν πάει τώρα καλά. Όμως σα να μου χτύπησε καρφί τον μεγαλύτερο φόβο μου. Γιατί έλεγα ότι αν τα ωάρια μου έχουν θέμα, υπάρχει και η επιλογή της δότριας. Αν όμως έχει και το σπέρμα θέμα, δυσκολεύει η κατάσταση... Θα χρειαστούν θεραπείες και θα περάσει κι άλλος καιρός και το αποτέλεσμα θα είναι αμφίβολο. Αυτά σκέφτομαι. Κι εγώ δεν αντέχω να περάσει κι άλλος καιρός, προσπαθούμε πάνω από 3 χρόνια, κουράστηκα. 

Οπως τα λες ειναι!!! Ακριβως! Αλλο ασκός ανοιγει μετα… και περναει χρονος πολύτιμος.. και παρατείνεται η αγωνία και η επιθυμία..

πρίν από 24 λεπτά , ksvolimi είπε:

Αχ αχ χτυπησες φλέβα ελπιζω κοριτσι μου να πανε ολα καλα και να μη χρειαστει τιποτα οπως σου ειχα πει ειχα την ιδια ανησυχια και εγω που δε προχωραμε και οντως κράτησα κρυοσυντηρηση του Δημητρη που θα λειπει και βλεπω. Εμεις ειχαμε κανει κατακερματισμό και επεσε απο  το 28 που ηταν ωστοσο τι να σου πω εχουμε και τους γιατρους που επιμένουν οτι ενα καλο σπερματοζωάριο χρειαζομαστε οτι  γινεται  μικρο γονιμοποιηση ετσι κ αλλιως και οτι εφοσον φτανουν βλαστοκυστες δεν ειναι δα και τοσο τραγικο. Εγω ξερω οτι εχω ενα μέτριο σπερμα αλλα πραγματικα μετα απο 6 ετ δε θα το αντεξω .. να φταιει αυτο και να χουμε αλλα.. τρεχαματα ελπιζω και σε σενα να ΜΗ συμβει αυτο..❤️❤️

Τα δικά μας δεν έφταναν πάντα σε βλαστοκύστες βέβαια, στην αρχή είχαμε θέμα, μετά ξεμπλόκαραν. Ουφ τι να πω, μακάρι και για τις δυο μας να πάει καλά τώρα! Σ' ευχαριστώ... 

πρίν από 8 λεπτά , ksvolimi είπε:

Οπως τα λες ειναι!!! Ακριβως! Αλλο ασκός ανοιγει μετα… και περναει χρονος πολύτιμος.. και παρατείνεται η αγωνία και η επιθυμία..

Ακριβώς! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 24 λεπτά , happiness79 είπε:

Ξέρεις που κατέληξα; σήμερα το σκεφτόμουν. Εγω προσπαθώ 2 χρόνια. Σκεφτόμουν ότι τσάμπα έχασα 2 χρόνια και δεν έκανα κατευθείαν εξωσωματικη. Τα λεφτά ίδια θα έβγαιναν και η ψυχολογία μου θα ήταν καλύτερη. Αφού από την αρχή δείχνει το πράγμα δύσκολο, παιδευόμαστε από δω, παιδευόμαστε απο κει... Για να καταλήξουμε στην εξωσ. 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Nephele78 said:

Γιατι σου είπε η λευκου οτι εχεις δυσανεξια; Η λευκου σε καποιες απο εμας εχει πει με βαση παντα τα αποτελεσματα μας HLA-DQ2 και HLA-DQ8 οτι φερουμε το γονιδιο της κοιλιοκακης οχι οτι εχουμε κοιλιοκακη ή κατι αλλο και οτι καλο ειναι να αποφεύγουμε τη γλουτενη ειδικα λιγο πριν κ μετα την ετ μη τυχον και σκασει το γονιδιο και δε μπορεσει να γινει η εμφυτευση ή ακομα κ φερει αποβολη.Εγω το τηρησα μεχρι την 12η εβδομαδα κυησης που ειναι το κρισιμο τριμηνο κ μετα ετρωγα κανονικα οπως μου ειπε και θεωρω οτι μονο καλό μου εκανε γενικοτερα.φυσικα δε πετυχα λόγω αυτου.Κορτιζονη σε εμενα η Λευκου ηταν καθετη στο οτι ΔΕΝ πρεπει να παρω οποτε κ δε πηρα εφοσον σε αυτο συμφωνησε κ ο εξωσωματικος απο την αρχη.γλουκοφαζ μου ειχανε πει κ εμενα να παρω καθως 2 γιατροι βλέπανε παθολογικη τη καμπυλη σακχαρου μου αλλα αλλοι 2 ενδοκρινολογοι ειχανε πει να μη παρω οποτε ακολουθησα το ενστικτο μου κ τη γνωμη αυτων των 2 που εμπιστευτηκα. 

Δεν μου είπε ότι έχω δυσανεξία. Μου είπε πως υπάρχει η προδιάθεση. Αυτό που έχει πει σε σένα. Όμως τόνισε πως γι αυτόν τον λόγο ΠΡΕΠΕΙ να πάρω μικρή δόση κορτιζόνης στην ετ. Σε αυτό διαφωνεί η Οικονομοπούλου. Και με αυτό που μου λες τωρα, προβληματίζομαι ακόμα πιο πολύ. Γιατί σε μένα είπε να πάρω και σε σένα όχι; Όλες μου οι υπόλοιπες εξετάσεις ήταν άψογες είπε.

• Μπερδεμένη/-ος 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 23 λεπτά , Angot είπε:

Ξέρεις που κατέληξα; σήμερα το σκεφτόμουν. Εγω προσπαθώ 2 χρόνια. Σκεφτόμουν ότι τσάμπα έχασα 2 χρόνια και δεν έκανα κατευθείαν εξωσωματικη. Τα λεφτά ίδια θα έβγαιναν και η ψυχολογία μου θα ήταν καλύτερη. Αφού από την αρχή δείχνει το πράγμα δύσκολο, παιδευόμαστε από δω, παιδευόμαστε απο κει... Για να καταλήξουμε στην εξωσ. 

Μωρε δεν εχεις αδικο ωστοσο και η εξωσωματικη σου τρωει αλλα ποσα χρονια  ειναι δύσκολος δρόμος πέραν του οικονομικού οι περισσότερες κοπέλες κανουν 3-5 και βαλε προσπάθειες και μετα απο τις 3-4 αποτυχίες αρχιζεις να ψάχνεσαι οταν τελικα εχεις ηδη ταλαιπωρηθεί και καθε φορα που προσπαθεις θες να αποκλείσεις και ενα παράγοντα που ομως δεν σημαινει οτι ειναι και η αιτία της αποτυχίας.. η εξωσωματικη ειναι οκ οταν πιασεις με τη πρωτη η  δευτερη που σημαινει οτι δεν εχεις ψαξει πολλα( η άγνοια μεγαλο πραμα για μενα πολυ καλυτερα θα ημουν να μην ηξερα τι φταιει κι να μουν απλα τυχερη. Τα ποσοστά ομως ειναι χαμηλα και ειδικα σε εμας που ειμαστε 40 και πανω δεν ξερω την ηλικια σου που παιζει τεραστιο ρολο) τελος νομιζω οτι οσο ψαχνουμε αγχωνόμαστε και πλην περιπτώσεων που υπαρχουν σοβαρα θεματα τα υπολοιπα ειναι μεν σημαντικά Οχι υπεύθυνα ομως για τις αποτυχίες..ειναι πολυπαραγοντικο και τερμα παρεμβατικό ζήτημα οπως κ να το κανουμε εμενα με ενοχλει που δεν υπαρχει συγκεκριμενη εξήγηση. Πχ εγω εχω κανει τα παντα εχω ψαξει τα παντα και τιποτα 6 αποτυχίες μια βιοχημική σε αυτες και μια παλινδρομη και μου λεει αν δε πετυχει ξανα ψάξιμο το σπερμα και λες εσυ μετα κι ο αλλος χαλια σπερμα και ετυχε και επιασε δεν σημαινει επειδη θα το ψαξω θα τρελαθω στις βιταμινες θα πετυχει κιολας ‘ ειναι θεμα τύχης! Ποτε θα ναι η ωρα και ποσα κουράγια εχεις.. απλα μετα απο καθε αποτυχία πεισμωνεις και λες θα αποκλείσω και αυτο και δώστου βιταμινες κτλ κτλ κτλ..

• Μου αρέσει 6

1 hour ago, happiness79 είπε:

Κορίτσια μόλις επιστρέφω από Παπ τεστ στον γιατρό που έχω αποφασίσει να με παρακολουθεί όταν με το καλό τα καταφέρουμε και μείνω έγκυος, τον γιατρό που έχουν και η @Angot και η @Equality. Πήγα μαζί όλες μου τις εξετάσεις και αυτό που μου είπε ήταν ότι υπάρχει περίπτωση να φταίει και το σπέρμα και ότι καλό θα ήταν να ελέγξουμε κατακερματισμό, γιατί όπως τα ακούει, θα μπορούσε να ήταν αυτό που έφταιγε που κάποιες φορές τα έμβρυα δεν προχωρούσαν. Του εξήγησα φυσικά ότι αυτή τη στιγμή θα προχωρήσουμε με το ένα μας υγιές ελεγμένο εμβρυάκι και ότι αν δεν προχωρήσει, σε αυτή την περίπτωση θα ψάξουμε πλήρως το σπέρμα. Μου έκανε την καρδιά περιβόλι όμως! Δε μου έφταναν τα απ' ότι φαίνεται κακής ποιότητας ωάρια λόγω ηλικίας μου, να έχουμε θέμα και με το σπέρμα...?? Αχ, ελπίζω όχι... Μου είπε κι όλας ότι έχω ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ ήδη και ότι η τύχη μου το χρωστάει. Και το πιστεύω κι εγώ βρε κορίτσια! Τι στο καλό!!!

Δεν εχετε ελεγξει κατακερματισμο?Κατα τα αλλα ειναι καλο το σπερμα?
Να σου πω ομως ενα μυστικο?
Και για τον κατακερματισμο αντιοξειδωτικα δινουν.Οποτε αν δεν παιρνει ξεκινα τον

• Μου αρέσει 1

7 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Ρε κορίτσια έχω προβληματιστεί. Αυτό το πράγμα με τις γνώμες των γιατρών που δεν συμπίπτουν, με έχει κουράσει πολύ. Πήγα σήμερα στην Οικονομοπούλου και μου είπε η γυναίκα ότι δεν έχω δυσανεξία στην γλουτένη (όπως μου είχε πει η Λευκού) και ότι αυτή η εξέταση που έκανα είναι ενισχυτικό της διάγνωσης και όχι ξεκάθαρη διάγνωση. Για να είναι ξεκάθαρη θα πρέπει να υπάρχουν πρώτα απ όλα συμπτώματα και μετά είναι και άλλες εξετάσεις να γίνουν για επιβεβαίωση. Αλλά χωρίς συμπτώματα δεν υπάρχει ούτε καν προδιάθεση. Την γλουτένη μου είπε μπορώ να την ελαττώσω όπως και να έχει γιατί έτσι κι αλλιώς δν κάνει καλό αλλά όχι ότι σε αυτό βασίζεται η επιτυχία της εμφύτευσης.

Το θέμα είναι ότι έχω την Οικονομ με τον Σφακ να λένε όχι κορτιζόνη και την Λευκού να λέει μικρή δόση κορτιζόνης λόγω προδιάθεσης για κοιλιοκάκη. Τώρα εγώ τι να κάνω? 
Όπως και με το glucophage. 2 διαφορετικές γνώμες από 5 διαφορετικούς γιατρούς. 

Γεια σου @kateriiina25 μου! Συνηθως η Λευκού στέλνει report σε σας και στον Σφακ με κατευθύνσεις για την επόμενη ΕΤ. Σας το έστειλε ή όχι ακόμη; Εμένα το είχε στείλει και ακολουθήσαμε όσα έλεγε.

15 minutes ago, KoraliaP said:

Γεια σου @kateriiina25 μου! Συνηθως η Λευκού στέλνει report σε σας και στον Σφακ με κατευθύνσεις για την επόμενη ΕΤ. Σας το έστειλε ή όχι ακόμη; Εμένα το είχε στείλει και ακολουθήσαμε όσα έλεγε.

Μου είπε ότι θα μου στείλει αλλά δεν έχω λάβει κάτι ακόμα. Εγώ είχα σκοπό να ακολουθήσω ότι μου πει αλλά η Οικονομ μου είπε όχι κορτιζόνη και γενικά και ο Σφακ είναι κατά της κορτιζόνης. Αν δεν την χρειάζομαι πραγματικά, δεν θελω ούτε εγώ να την πάρω. 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

1 ώρα πρίν, happiness79 είπε:

Κορίτσια μόλις επιστρέφω από Παπ τεστ στον γιατρό που έχω αποφασίσει να με παρακολουθεί όταν με το καλό τα καταφέρουμε και μείνω έγκυος, τον γιατρό που έχουν και η @Angot και η @Equality. Πήγα μαζί όλες μου τις εξετάσεις και αυτό που μου είπε ήταν ότι υπάρχει περίπτωση να φταίει και το σπέρμα και ότι καλό θα ήταν να ελέγξουμε κατακερματισμό, γιατί όπως τα ακούει, θα μπορούσε να ήταν αυτό που έφταιγε που κάποιες φορές τα έμβρυα δεν προχωρούσαν. Του εξήγησα φυσικά ότι αυτή τη στιγμή θα προχωρήσουμε με το ένα μας υγιές ελεγμένο εμβρυάκι και ότι αν δεν προχωρήσει, σε αυτή την περίπτωση θα ψάξουμε πλήρως το σπέρμα. Μου έκανε την καρδιά περιβόλι όμως! Δε μου έφταναν τα απ' ότι φαίνεται κακής ποιότητας ωάρια λόγω ηλικίας μου, να έχουμε θέμα και με το σπέρμα...?? Αχ, ελπίζω όχι... Μου είπε κι όλας ότι έχω ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ ήδη και ότι η τύχη μου το χρωστάει. Και το πιστεύω κι εγώ βρε κορίτσια! Τι στο καλό!!!

Είσαι πανέτοιμη και όλα θα πάνε καλά αυτή τη φορά!!! ❤

Πόσο μπροστά ο εργοδότης σου, χαχαχα!!

Λογικό να ένιωσες προβληματισμενη, όταν ακους από το γιατρό τα αν κ τα γιατί όλες θα νιώθαμε έτσι. Όμως καλά κάνεις κ το πιστευεις οτι έφτασε η σειρά σου! Έχεις κ ενα καρεκλάκι να χρησιμοποιήσεις! 

Διαφημίσεις

10 ώρες πρίν, Margeau είπε:

Εσύ ήσουν που μας έλεγες για κρυπτοσπερμία? Κοίτα, αν οι ορμόνες του είναι καλές το πιθανότερο είναι ότι πρόκειται για αποφρακτική οπότε με βιοψία θα βρείτε στους όρχεις και μάλιστα καλή ποιότητα δείγματος. Οπότε μην απογοητεύεσαι! 

Ναι ναι εγώ είμαι. Αυτό μας είπε ο εξωσωματιστης. Ότι επειδή έχει πολύ καλή FSH δεν φοβάται. Είναι σίγουρος ότι αν δεν βρούμε κανονικά θα βρούμε σίγουρα με βιοψία. Τι να πω. Μακάρι 

πρίν από 38 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Μου είπε ότι θα μου στείλει αλλά δεν έχω λάβει κάτι ακόμα. Εγώ είχα σκοπό να ακολουθήσω ότι μου πει αλλά η Οικονομ μου είπε όχι κορτιζόνη και γενικά και ο Σφακ είναι κατά της κορτιζόνης. Αν δεν την χρειάζομαι πραγματικά, δεν θελω ούτε εγώ να την πάρω. 

@kateriiina25 το ξέρω ότι είναι κατά, όταν δεν υπάρχει λόγος. Όταν υπάρχει λόγος, δεν είναι αρνητικός. Στις 2 πρώτες ΕΤ μαζί του δεν πήρα κορτιζόνη. Έπειτα πήγα για έλεγχο στη Λευκού και μου πρότεινε να πάρω λόγω οριακά ανεβασμένων ΑΝΑ/ΑΜΑ. Έτσι λοιπόν στην 3η μας προσπάθεια προχωρησαμε με την προσθήκη κορτιζόνης κανονικά.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Kallo είπε:

Κορίτσια μόλις βγήκα θετική και την Πέμπτη περνάω επιτροπή. Έχω αγχωθεί πάρα πολύ. Τι θα κάνω 

Covid εννοεις? Περαστικά! Μέχρι την άλλη Πεμπτη θα είσαι μια χαρά και βάσει πρωτοκόλλου μπορείς να κυκλοφορήσει, 5 μέρες το πολύ έχει παει την καραντίνα ο ΕΟΔΥ. Οπότε βάζεις τη μασκουλα σου και πας

πρίν από 22 λεπτά , Nels είπε:

Covid εννοεις? Περαστικά! Μέχρι την άλλη Πεμπτη θα είσαι μια χαρά και βάσει πρωτοκόλλου μπορείς να κυκλοφορήσει, 5 μέρες το πολύ έχει παει την καραντίνα ο ΕΟΔΥ. Οπότε βάζεις τη μασκουλα σου και πας

Ναι ναι covid. Αχ μακάρι γιατί έχω αγχωθεί πάρα πολύ 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...