Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

πρίν από 4 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχουμε!! Να σας ρωτήσω,ο στομαχόπονος είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης; από χθες το βράδυ νιώθω το στομάχι μου βαρύ λες και έχω φάει πέτρες και πονάει λίγο, δεν μου κάνει όρεξη να φάω τίποτα! Δεν είναι όμως σαν ναυτία ή ανακατοσουρα 

Καλημερα κοριτσι μου! Δεν ξέρω αν είναι συμπτωμα, ίσως είναι και από τα φάρμακα τόσο καιρό. Τα utrogestan κάνουν δυσκοιλιότητα οπότε μπορεί να έχεις θέματα και με το στομάχι και με το έντερο. Εμένα γενικά δε μου κάνει τρελή όρεξη για φαγητό. Ανέβηκα στη ζυγαριά να δω πόσα κιλά πήρα τώρα ειδικά και με την κορτιζόνη και τελικά είδα ότι έχω χάσει σχεδόν 1 κιλο. 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

17 minutes ago, Makelen said:

Κοριτσια μου εχω ηδη τελειωσει εγω..την εκανα την ετ..! Βαλαμε 2 βλαστοκυστες.. η μια 5ΑΑ και η αλλη 4ΑΑ. Όλα πηγαν καλα.. και ο γιατρος αισιοδοξος. Τωρα ειμαι στα κτελ και περιμενω το λεωφορειο για να γυρισω σπιτι μου..

Καλη επιτυχία!!!!! Μπράβο και προσεχε. Ελπίζω να μη σηκώνεις βάρη, τσαντες, βαλίτσες κτλ. Πρόσεχε πολυ! 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 19 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσια μου εχω ηδη τελειωσει εγω..την εκανα την ετ..! Βαλαμε 2 βλαστοκυστες.. η μια 5ΑΑ και η αλλη 4ΑΑ. Όλα πηγαν καλα.. και ο γιατρος αισιοδοξος. Τωρα ειμαι στα κτελ και περιμενω το λεωφορειο για να γυρισω σπιτι μου..

Οοοο καλή επιτυχία κοπέλα μ, να πανε ολα καλά!! 

• Ευχαριστώ 1

14 minutes ago, Iraki2022 said:

Στον Σφακ. Σε εμάς χάθηκαν και τα 5 έμβρυα μετά την 3η μέρα, ενώ τα θεωρουσαν πολυ καλα έως εκείνη τη στιγμή. Έτσι μας έστειλε γιατρός για DFI κ MiOXSYS. Επομένως το πρόβλημα σε εμάς είναι προφανώς μεγαλυτερο από το δικό σας. Τα αποτελέσματα ήταν: DFI 29% και  MiOXSYS : 4,64mV. 

Απογοητεύτηκα πολυ γιατί δεν μου φτάνει το πρόβλημα της ίσως κακής ποιότητας των δικών μου ωαριων λόγω ηλικίας, έχω τώρα να αντιμετωπίσω κ το σπέρμα που θέλει 3 μήνες να επανέλθει (αν επανέλθει γιατί λένε ότι βελτιώνεται μέχρι 15% μετά τις βιταμίνες). Άρα δυο δυο μου σκάνε τα προβλήματα. 

Τώρα περιμένω να κάνω μια ωοληψια σε 3-4 μέρες σε φυσικό κυκλο και ότι θέλει ας γίνει. 

Το άλλο κουλό κορίτσια σας το είπα? Ξαφνικά έχω καλό ενδομήτριο! Εγώ που 3-4 μήνες με 2*2*2 Cycklacur με έδιωχναν απο το προηγουμενο κέντρο ότι δεν ήταν καλό για να κάνω ετ, και έλεγαν ελα παλι τον άλλο μήνα. Ότι να ναι.. Σήμερα στον υπερηχο είχα 9,7! 

Στον Μακαρ για ανδρολόγο εννοούσα, στον Σφακ το ξέρω ότι είσαι. Πάντως και σε μας 30,6% βγήκε ο κατακερματισμός. Το MiOXSYS είναι το οξειδωτικό στρες? Εμάς δεν λεγόταν έτσι η εξέταση. Έκανε την 8-OHdG και βγήκε 9.1% με όριο το 9%. 

20 minutes ago, Makelen said:

Καλή επιτυχία! Μία μεγάλη χοριακή σου εύχομαι!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

eardp2.png

πρίν από 28 λεπτά , winspert είπε:

Μακάρι να ειναι ετσι...Σε ευχαριστώ πολύ...Μου τελειωσαν οι καρδούλες!!!

Θέλουμε δεύτερο παιδι εμεις... Πάντα λεγαμε για μεγαλη οικογένεια με 4 παιδια...Τωρα ελπίζουμε σε δεύτερο απλα...

εγω τι να πω που ο αντρας μου δεν ειναι ετοιμος λεει για 2ο γιατι δεν μπορει να ξαναπαλεψει τοσους μηνες χωρις σεξ… 

• Χαχα 6

1 hour ago, winspert είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κοριτσακι μου...Δεν ειπα οτι το παιδι μου ζητάει αδερφάκι...Εγω θελω να ειναι δυο... Και οταν θες και δεύτερο και δεν έρχεται ποναει το ίδιο... Σίγουρα υπάρχει η ανακούφιση του πρώτου...Ομως ο αγωνας,η αγωνια τα σκατοφαρμακα... είναι ολα το ιδιο. Δεν θεωρω πως επειδή εχω ενα θα έπρεπε να ημουν ευχαριστημένη. Ειμαι ευγνώμων...ομως επιθυμω και δεύτερο...Κ εγω ελεγα οτι θα ειμαι χαλαρη στο δεύτερο ομως οταν εχω κανει έκτοτε 9 ωοληψιες και μονο 2 εμβρυομεταφορες με μηδεν αποτέλεσμα ποναει πολυ. Και κουραζει πολυ...και πλεον εχεις και ενα παιδι που κανει την προσπάθεια ακομα πιο δυσκολη. Ειχα γράψει στην αρχη οτι ισως δεν πρέπει να γραφω εδώ μεσα πλεον επειδη προσπαθω για το δεύτερο και μπορει να παρεξηγηθω. Καταλαβαινω την επιθυμια για ενα ομως κ η επιθυμία για δεύτερο ειναι εξίσου δυνατη. Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχες σου. Εύχομαι κ εγω να ειναι λαθος το τεστ.❤️

Επειδή ούτε εγώ έχω παιδί και όντως δεν μπορεί το μυαλό μου να καταλάβει γιατί κάνουν έτσι γυναίκες που είναι ήδη μανουλες . Ότι ο Θεός τους χάρισε οικογένεια κ έκανα πολλές συζητήσεις με μια κοπέλα που είχε ήδη ένα παιδί και προσπαθούσε πολύ καιρό για δεύτερο με όλα τα καρδιοχτύπια και τις εξετάσεις και τα φάρμακα και συνειδητοποίησα ότι ο μάλλον δεν αλλάζει κάτι η επιθυμία είναι ίδια όπως και με το πρώτο 

Οπότε σε καταλαβαίνω και συμπάσχω μαζί σου και σου εύχομαι ο Θεός να σ ευλογήσει και Μ ένα ακόμα ή δύο ή τρία όσα θες. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

15 minutes ago, Pagotoula said:

εγω τι να πω που ο αντρας μου δεν ειναι ετοιμος λεει για 2ο γιατι δεν μπορει να ξαναπαλεψει τοσους μηνες χωρις σεξ… 

Εδώ ταιριάζει το μήνυμα της @ksvolimi που μπερδευτήκαμε πριν :lol:

• Χαχα 3

eardp2.png

πρίν από 21 λεπτά , Pagotoula είπε:

Χαχαχαχα....Αστο αυτό...το ξεχνας για καιρο...Και αφου γεννησεις ειναι δραμα η κατάσταση...

πρίν από 14 λεπτά , Ellidr είπε:

Επειδή ούτε εγώ έχω παιδί και όντως δεν μπορεί το μυαλό μου να καταλάβει γιατί κάνουν έτσι γυναίκες που είναι ήδη μανουλες . Ότι ο Θεός τους χάρισε οικογένεια κ έκανα πολλές συζητήσεις με μια κοπέλα που είχε ήδη ένα παιδί και προσπαθούσε πολύ καιρό για δεύτερο με όλα τα καρδιοχτύπια και τις εξετάσεις και τα φάρμακα και συνειδητοποίησα ότι ο μάλλον δεν αλλάζει κάτι η επιθυμία είναι ίδια όπως και με το πρώτο 

Οπότε σε καταλαβαίνω και συμπάσχω μαζί σου και σου εύχομαι ο Θεός να σ ευλογήσει και Μ ένα ακόμα ή δύο ή τρία όσα θες. 

Ετσι ακριβώς ειναι...Σε ευχαριστω παρα πολυ...

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 43 λεπτά , Makelen είπε:

Αντε με το καλό κορίτσι να πάρεις ένα τέλειο αποτέλεσμα!!!!!!!! Σε λίγες μέρες να μάθεις ότι έχεις διδυμάκια!!!!!!!!!! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 21 λεπτά , winspert είπε:

Χαχαχαχα....Αστο αυτό...το ξεχνας για καιρο...Και αφου γεννησεις ειναι δραμα η κατάσταση...

Ετσι ακριβώς ειναι...Σε ευχαριστω παρα πολυ...

αυτο ακριβως…. που το πας και το μετα,;;;μετα πασχιζεις να βρεις ενα μισαωρο καθε αραιε και που και να προλαβεις!!!!

3 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Ρε κορίτσια έχω προβληματιστεί. Αυτό το πράγμα με τις γνώμες των γιατρών που δεν συμπίπτουν, με έχει κουράσει πολύ. Πήγα σήμερα στην Οικονομοπούλου και μου είπε η γυναίκα ότι δεν έχω δυσανεξία στην γλουτένη (όπως μου είχε πει η Λευκού) και ότι αυτή η εξέταση που έκανα είναι ενισχυτικό της διάγνωσης και όχι ξεκάθαρη διάγνωση. Για να είναι ξεκάθαρη θα πρέπει να υπάρχουν πρώτα απ όλα συμπτώματα και μετά είναι και άλλες εξετάσεις να γίνουν για επιβεβαίωση. Αλλά χωρίς συμπτώματα δεν υπάρχει ούτε καν προδιάθεση. Την γλουτένη μου είπε μπορώ να την ελαττώσω όπως και να έχει γιατί έτσι κι αλλιώς δν κάνει καλό αλλά όχι ότι σε αυτό βασίζεται η επιτυχία της εμφύτευσης.

Το θέμα είναι ότι έχω την Οικονομ με τον Σφακ να λένε όχι κορτιζόνη και την Λευκού να λέει μικρή δόση κορτιζόνης λόγω προδιάθεσης για κοιλιοκάκη. Τώρα εγώ τι να κάνω? 
Όπως και με το glucophage. 2 διαφορετικές γνώμες από 5 διαφορετικούς γιατρούς. 

Ω ρε μπέρδεμα! Στη θέση σου θα πήγαινα με αυτό που λέει η πλειοψηφία! Δηλαδή όχι κορτιζόνη, που έχει κατηγορηθεί και για διάφορα αν λαμβάνεται κατά την εγκυμοσύνη (εντάξει δεν εννοώ για λίγες μέρες τις αρχικές της ετ) και για το glucophase ότι σου είπαν οι 3 στους 5 γιατρούς. Όμως έχεις δίκιο, δεν είναι ωραία πράγματα αυτά, προκαλούν σύγχιση...

Διαφημίσεις

πρίν από 31 λεπτά , Pagotoula είπε:

αυτο ακριβως…. που το πας και το μετα,;;;μετα πασχιζεις να βρεις ενα μισαωρο καθε αραιε και που και να προλαβεις!!!!

Και να το βρεις δεν εχεις ορεξη...χαχαα

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Τελεια!!! Πολυ καλη επιτυχια!!!❤️❤️❤️

• Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλή επιτυχία! Εύχομαι σε λίγες μέρες να μιλάμε για την τερααααστια χοριακη σου!! :x

Εγω παντως κοριτσια θα σας πω κατι ασχετο σημερα εδωσα τη παραιτηση μου εργαζόμουν σε φροντηστηριο 16 χρονια εννοω απο το νεο ετος μεχρι 31/05 θα ειμαι που τελειωνει η χρονια και επειδη εκανα παραλληλα και ιδιατερα δυο χρονια τωρα με την εξωσωματικη ζορίστηκα και ενιωσα μια ανακούφιση που θα μαι αυτοαπασχολούμενη απο σεπτεμβρη  δε φαντάζεστε ..αφου το εφερα βαρέως οτι με τοση δουλεια να λειπω ολη μερα πως θα εκανα και παιδι..

• Μου αρέσει 4

3 ώρες πρίν, ksvolimi είπε:

Αλλοι επιτρέπουν κ μαλλακια κ νυχια κ ενα καφε η δυο αλλοι Οχι.. 

Μαλλάκια και νύχια έχω αποφασίσει μόνη μου ότι δε θα βάφω όταν με το καλό μείνω έγκυος! Προϊόντα μακιγιάζ έχω ήδη αγοράσει βιολογικά χωρίς χημικά και κρέμες προσώπου, ματιών, σώματος, αφρόλουτρα, τα πάντα! Είμαι ψυχάκι λέμεεεεε!!! :P

3 ώρες πρίν, winspert είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κοριτσακι μου...Δεν ειπα οτι το παιδι μου ζητάει αδερφάκι...Εγω θελω να ειναι δυο... Και οταν θες και δεύτερο και δεν έρχεται ποναει το ίδιο... Σίγουρα υπάρχει η ανακούφιση του πρώτου...Ομως ο αγωνας,η αγωνια τα σκατοφαρμακα... είναι ολα το ιδιο. Δεν θεωρω πως επειδή εχω ενα θα έπρεπε να ημουν ευχαριστημένη. Ειμαι ευγνώμων...ομως επιθυμω και δεύτερο...Κ εγω ελεγα οτι θα ειμαι χαλαρη στο δεύτερο ομως οταν εχω κανει έκτοτε 9 ωοληψιες και μονο 2 εμβρυομεταφορες με μηδεν αποτέλεσμα ποναει πολυ. Και κουραζει πολυ...και πλεον εχεις και ενα παιδι που κανει την προσπάθεια ακομα πιο δυσκολη. Ειχα γράψει στην αρχη οτι ισως δεν πρέπει να γραφω εδώ μεσα πλεον επειδη προσπαθω για το δεύτερο και μπορει να παρεξηγηθω. Καταλαβαινω την επιθυμια για ενα ομως κ η επιθυμία για δεύτερο ειναι εξίσου δυνατη. Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχες σου. Εύχομαι κ εγω να ειναι λαθος το τεστ.❤️

Έχεις δίκιο καλή μου... Ο πόνος είναι πόνος. Λυπάμαι που αισθάνεσαι ετσι και εύχομαι το τεστάκι να μην είναι ευαίσθητο και σε δύο μέρες να χαρούμε με τη χαρά σου! Και να γράφεις ότι θέλεις, κανείς δεν παρεξηγεί καμία εδώ μέσα, όλες στο ίδιο καζάνι βράζουμε!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...