Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

πρίν από 4 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχουμε!! Να σας ρωτήσω,ο στομαχόπονος είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης; από χθες το βράδυ νιώθω το στομάχι μου βαρύ λες και έχω φάει πέτρες και πονάει λίγο, δεν μου κάνει όρεξη να φάω τίποτα! Δεν είναι όμως σαν ναυτία ή ανακατοσουρα 

Καλημερα κοριτσι μου! Δεν ξέρω αν είναι συμπτωμα, ίσως είναι και από τα φάρμακα τόσο καιρό. Τα utrogestan κάνουν δυσκοιλιότητα οπότε μπορεί να έχεις θέματα και με το στομάχι και με το έντερο. Εμένα γενικά δε μου κάνει τρελή όρεξη για φαγητό. Ανέβηκα στη ζυγαριά να δω πόσα κιλά πήρα τώρα ειδικά και με την κορτιζόνη και τελικά είδα ότι έχω χάσει σχεδόν 1 κιλο. 

• Μου αρέσει 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Zenia82 είπε:

Την πρώτη φορά που πήγα σε κλινική κ κάναμε με διέγερση πλήρωσα 1 ωοληψία 1900 γιατί δεν ξέρεις υποτίθεται τι θα πάρεις κ μπορεί να μην χρειαστεί να κάνεις άλλη. Όταν μετά συνέχισα με φυσικους όπως καταλαβαίνεις δεν μπορεί να είναι η ίδια τιμή είναι μεγάλο το ποσό. Σου κάνουν καλύτερη τιμή το κατέβασαν στα 800 η μία.  Εδώ βλέπω καλύτερες τιμές.

Μου φαίνεται πολυ λογικό να έχει άλλη τιμή με φυσικούς. Ίσως παίζει ρόλο στην τιμή αυτή κ ποσες φορες κάνουν ωοληψιες. 

10 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Το πακέτο για την εξωσωματική είναι το ίδιο είτε κάνεις μία ωοληψία με διέγερση είτε κάνεις 3-4 ωοληψίες με φυσικούς. Το οτι τα πληρώνουμε ανα διαδικασία είναι καθαρά για διευκόλυνση. Δεν έχει σημασία δηλαδή η τιμή της ωοληψίας αλλά το σύνολο 

Λυπάμαι πολύ κοπέλα μου. Δυστυχώς υπάρχουν πολλές τέτοιες εμπειρίες εδώ μέσα. Κι εγώ πριν 2 μήνες πήρα την πρώτη κουλούρα. Ο γιατρός μου θεωρεί οτι ήταν θέμα τύχης καθώς δεν δίνουν όλα τα έμβρυα εγκυμοσύνη. Μετά την αποτυχία πήγα στο Έλενα στο τμήμα αποβολών όπως σου πρότεινε και η @happiness79 αλλά και στην Λευκού (και οι δυο αιματολόγοι είναι βασικά αλλά μου έδωσαν και διαφορετικές εξετάσεις) Ελέγξαμε τα πάντα, Ανοσολογικές, θρομβοφιλία, καρυότυπο κ.α. Από την δική μου πλευρά ήταν όλα καλά ευτυχώς αλλά πήγαμε και σε ανδρολόγο για τον άντρα μου και βρέθηκε υψηλός κατακερματισμός όπου κάνει θεραπεία. Σε ένα μήνα περίπου θα προχωρήσουμε σε νέα προσπάθεια. 

Είχα το ίδιο πρόβλημα κ γω ρε συ και νόμιζα ότι ήταν κάτι που έτυχε σε μένα 

Δεν είναι πιο φτηνός από τον Σφακ αφού σου λέω ότι εγώ έδωσα σύνολο 3200€ για τα ίδια με σένα. Για την ακρίβεια 2900€ γιατί κ μένα μου έκοψαν 300€

Τώρα κατάλαβα ακριβώς τι παίζει με τις τιμές. Είναι λογικό να κάνουν πακέτο για τους φυσικούς κ άλλη διαχείριση για την πληρωμή. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 16 λεπτά , Penaki είπε:

Οπότε σου έκαναν πακετο 3 σε αυτήν την τιμή. Εγώ ρώτησα στο κέντρο αν χρειαστεί κ 2η γιατί ακόμα περιμενω αποτελεσματα κ είπαν πάλι την ίδια τιμή κ είχα δει εδώ για πακετα αλλά δεν ήξερα αν είναι με φυσικούς ή όχι. Μάλλον το κάθε κέντρο έχει τα δικά του. 

ναι μου έκαναν πακέτο (για 3 ωοληψίες: είτε 1 διέγερση και 2 φυσικούς είτε 3 διεγέρσεις, γενικά 3 ωοληψίες), το κάνει αυτό το Γεν...ς. Αλλά το σύνηθες είναι αυτό που λες εσύ, ίδια ή λίιιιγο πιο κάτω την 2η φορά

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Angot είπε:

Εμενα δε μου έκοψε, δεν χρειαζόταν κ ολας γτ μπορούσα να ξυρισω τις εσωτερικές τριχουλες στο πιπι. Τώρα που δε μπορώ όμως.... Καλα να τα παθω! 

:o λες; 

γιατι δεν μπορεις μαρη να κανεις ξυρισμα;; εχεις καμια κοιλια 9μηνων ;;;; αχαχαχαχ ρε θα μας τρελανεις. εγω κανονικα ξυριζομουν κυρια κ η κοιλια ακομα και πριν γεννησω δεν ηταν εμποδιο ηταν μικρη και βολικη… εαχαχχαχα επισης εκανα μονιμα τζελ στα νυχια. ο γιατρος μ μ λεγε πτι δν υπαρχει καμια αποδειξη οτι κατι τετοιο βλαπτει το εμβρυο κ να κανω οτι μεμκνει χαρουμενη κ ηρεμη. μονο μαλλια μου ειπε να βαψω μετα το τριμηνο. κ αυτο για ψυχολογικους κυριως λογους μου ειπε. σεξ μπορεις να κανεις αν δν υπρχει ιατρικη αντενδειξη. εγω ειχα παθολογικο θεμα κυησης κ απαγορευοταν

• Μου αρέσει 1

πρίν από 12 λεπτά , Pagotoula είπε:

γιατι δεν μπορεις μαρη να κανεις ξυρισμα;; εχεις καμια κοιλια 9μηνων ;;;; αχαχαχαχ ρε θα μας τρελανεις. εγω κανονικα ξυριζομουν κυρια κ η κοιλια ακομα και πριν γεννησω δεν ηταν εμποδιο ηταν μικρη και βολικη… εαχαχχαχα επισης εκανα μονιμα τζελ στα νυχια. ο γιατρος μ μ λεγε πτι δν υπαρχει καμια αποδειξη οτι κατι τετοιο βλαπτει το εμβρυο κ να κανω οτι μεμκνει χαρουμενη κ ηρεμη. μονο μαλλια μου ειπε να βαψω μετα το τριμηνο. κ αυτο για ψυχολογικους κυριως λογους μου ειπε. σεξ μπορεις να κανεις αν δν υπρχει ιατρικη αντενδειξη. εγω ειχα παθολογικο θεμα κυησης κ απαγορευοταν

Ναι αλλά τόσο νωρίς που είμαι εγώ κάνει να σκυψω και να κατσω γονατιστή με τα πόδια τέντα; δεν το λέω για κοιλια, το λεω κυρίως μη μου φύγουν τα πιτσακια! 

• Μπερδεμένη/-ος 1

πρίν από 8 λεπτά , Angot είπε:

Ναι αλλά τόσο νωρίς που είμαι εγώ κάνει να σκυψω και να κατσω γονατιστή με τα πόδια τέντα; δεν το λέω για κοιλια, το λεω κυρίως μη μου φύγουν τα πιτσακια! 

σε λιγο εσυ θα μας πεις οτι θα κανεις κι ακροβατικα για να ξυριστεις;; :rolleyes:

ολα μπορεις να τα κανεις σε ηπιες κινησεις χωρις υπερβολες.προφανως μπορεις να σκυψεις το κεφαλι κι το κορμο οσο να φτασει το χερι να ξυριστεις. προφανως και να σηκωσεις λιγο το ενα ποδι να το ακουμπησεις στη μπανιερα. τωρα τα γονατιστη και τεντα και ασκησεις γιογκα για προχωρημενους που κολλανε μαρη; 

οπως λεει κι η @Καντι μεγαλες γυναικες ειμαστε, θεωρω υπαρχει στοιχειωδης λογικη για καποια αυτονοητα πραγματα.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια έχω προβληματιστεί. Αυτό το πράγμα με τις γνώμες των γιατρών που δεν συμπίπτουν, με έχει κουράσει πολύ. Πήγα σήμερα στην Οικονομοπούλου και μου είπε η γυναίκα ότι δεν έχω δυσανεξία στην γλουτένη (όπως μου είχε πει η Λευκού) και ότι αυτή η εξέταση που έκανα είναι ενισχυτικό της διάγνωσης και όχι ξεκάθαρη διάγνωση. Για να είναι ξεκάθαρη θα πρέπει να υπάρχουν πρώτα απ όλα συμπτώματα και μετά είναι και άλλες εξετάσεις να γίνουν για επιβεβαίωση. Αλλά χωρίς συμπτώματα δεν υπάρχει ούτε καν προδιάθεση. Την γλουτένη μου είπε μπορώ να την ελαττώσω όπως και να έχει γιατί έτσι κι αλλιώς δν κάνει καλό αλλά όχι ότι σε αυτό βασίζεται η επιτυχία της εμφύτευσης.

Το θέμα είναι ότι έχω την Οικονομ με τον Σφακ να λένε όχι κορτιζόνη και την Λευκού να λέει μικρή δόση κορτιζόνης λόγω προδιάθεσης για κοιλιοκάκη. Τώρα εγώ τι να κάνω? 
Όπως και με το glucophage. 2 διαφορετικές γνώμες από 5 διαφορετικούς γιατρούς. 

• Μπερδεμένη/-ος 1

eardp2.png

πρίν από 8 λεπτά , Pagotoula είπε:

σε λιγο εσυ θα μας πεις οτι θα κανεις κι ακροβατικα για να ξυριστεις;; :rolleyes:

ολα μπορεις να τα κανεις σε ηπιες κινησεις χωρις υπερβολες.προφανως μπορεις να σκυψεις το κεφαλι κι το κορμο οσο να φτασει το χερι να ξυριστεις. προφανως και να σηκωσεις λιγο το ενα ποδι να το ακουμπησεις στη μπανιερα. τωρα τα γονατιστη και τεντα και ασκησεις γιογκα για προχωρημενους που κολλανε μαρη; 

οπως λεει κι η @Καντι μεγαλες γυναικες ειμαστε, θεωρω υπαρχει στοιχειωδης λογικη για καποια αυτονοητα πραγματα.

Λοιπον θα το θέσω απλά, πως κάθονται τα κοριτσάκια τα μικρά για να κάνουν τσισα; 

Ετσι μπορώ να κάτσω; 

• Χαχα 1

13 minutes ago, Angot said:

Και γονατιστή και πόδια τέντα πως γίνεται μαζί? Θέλω σε παρακαλώ να μου το εξηγήσεις αυτό :lol:

8 minutes ago, Angot said:

Λοιπον θα το θέσω απλά, πως κάθονται τα κοριτσάκια τα μικρά για να κάνουν τσισα; 

Ετσι μπορώ να κάτσω; 

Πως ξυρίζεσαι έτσι παιδάκι μου??? χαχαχα

• Χαχα 2

eardp2.png

πρίν από 10 λεπτά , Angot είπε:

Ετσι μπορώ να κάτσω; 

Πωπωωωωωω θα μας τρελάνεις κοπελιά πάει .

Βρε όπως σε βολεύει. 

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 8 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Και γονατιστή και πόδια τέντα πως γίνεται μαζί? Θέλω σε παρακαλώ να μου το εξηγήσεις αυτό :lol:

:lol: είπαα πως κάνουν τσισα τα μικρά κοριτσάκια, απλά το ένα γόνατο από το άλλο έχει μια απόσταση. 

Λοιπον τέλος η κουβέντα, θα με βρίσετε στο τέλος. Θα μου λυθούν οι απορίες όσο περνάει ο καιρός, προς το παρόν η εγκυμοσύνη μ φαίνεται επιστήμη.!  Ακόμα και πως γυριζω στο κρεβάτι σκέφτομαι. 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , Angot είπε:

Ετσι μπορώ να κάτσω; 

βαθυ καθισμα με ποδια ανοιχτα προφανως και μπορεις να κανεις. αλλα επισης μπορεις πολυ απλα να ξυριστεις και σε καποια αλλη πολυ πιο ευκολη και φυσιολογικη σταση.:rolleyes:

πρίν από 9 λεπτά , Pagotoula είπε:

βαθυ καθισμα με ποδια ανοιχτα προφανως και μπορεις να κανεις. αλλα επισης μπορεις επισης πολυ απλα να ξυριστεις και σε καποια αλλη πολυ πιο ευκολη και φυσιολογικη σταση.:rolleyes:

Αυτό εννοούσα, αχ ευχαριστώ! Σορρυ σας έπρηξα :razz: θα ξαναμιλήσω όταν κάνω υπερηχο, το υπόσχομαι.! Δεν γράφω τπτ πάλι! 

πρίν από 12 λεπτά , Angot είπε:

:lol: είπαα πως κάνουν τσισα τα μικρά κοριτσάκια, απλά το ένα γόνατο από το άλλο έχει μια απόσταση. 

Λοιπον τέλος η κουβέντα, θα με βρίσετε στο τέλος. Θα μου λυθούν οι απορίες όσο περνάει ο καιρός, προς το παρόν η εγκυμοσύνη μ φαίνεται επιστήμη.!  Ακόμα και πως γυριζω στο κρεβάτι σκέφτομαι. 

κοντα ειμαστε στο να σε βρισουμε αλλα κρατιομαστε γιατι ειμαστε κι ευγενεις !!!αχαχαχχα δεν εισαι αρρωστη και να μην συμπεριφερεσαι στον εαυτο σου λες κι εισαι αναπηρη. ειπαμε… στοιχειωδης λογικη ενηλικων. ολα με μετρο…!

• Χαχα 2

πρίν από 12 λεπτά , Angot είπε:

Αυτό εννοούσα, αχ ευχαριστώ! Σορρυ σας έπρηξα :razz: θα ξαναμιλήσω όταν κάνω υπερηχο, το υπόσχομαι.! Δεν γράφω τπτ πάλι! 

Να μιλας και να ρωτας ο,τι σου ρχεται...Ειναι λογικο ολα να σου φαίνονται πρωτόγνωρα...Κ εγω τους πρώτους μηνες περπαταγα και φερομουν σα να κραταω αυγο και φοβάμαι μην σπασει. Και προσεχα πως γυρναγα στο κρεβάτι και δεν ηθελα να βηχω και πολυ ή να φτερνιζομαι...Ομως οταν εχεις παλεψει για κατι τοσο πολυ φοβάσαι και το παραμικρό. Εννοείται πως δεν ειναι οτι καλύτερο να σκυβεις υπερβολικα ή να πιεζεσαι...και ιδιως σε διδυμη κυηση...Θα κανεις μέχρι εκει που δεν θα νιωθεις πιεση και δυσφορία. Εννοείται πως δεν εισαι αρρωστη...αλλα εχεις μεσα σου ο,τι πιο πολύτιμο και φυσικα πρέπει να του φέρεσαι αναλογα!!! Αν εχεις μπανιερα κατσε με τον πισινουλη σου επανω και ξυρισου. Αλλιως βρες μια σταση που να μη σε ζοριζει...Θα το βρεις στην πορεια... Εγω ιδιως τον πρώτο καιρό δεν έδινα καν σημασία σε αυτό. Πηγαινα λιγο δασος...Δεν τους νοιαζει καθόλου τι γίνεται εξωτερικά...εσωτερικα τους νοιαζει

• Μου αρέσει 4

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

16 hours ago, Maroxmarox said:

Καλησπέρα ,χρόνια πολλά! Έκανα δύο διεγέρσεις η πρώτη καλή ,η δεύτερη αποτυχία σκέτη .. και τώρα θα πάω με φυσικό τροποποιημένο seprafar ,είμαι πολύ καινούργια στην ετ τώρα ξεκίνησα ,ο γιατρός μου σφακ γεν ,ότι θες στείλε μου πμ

Καλησπέρα. Κι εγώ στο σφ είμαι. Εχω κανει ήδη ένα φυσικό τρόπ με σερπαφαρ κ τωρα παω για φυσικό απλό. Στο σερπαφαρ ειχα καλά αποτελέσματα αλλά δεν προχωρησε κανένα μάλλον λόγω σπέρματος. 

Με τι φάρμακα έκανες τις διεγερσεις κ τι αποτελέσματα είχατε? 

43 minutes ago, kateriiina25 said:

Ρε κορίτσια έχω προβληματιστεί. Αυτό το πράγμα με τις γνώμες των γιατρών που δεν συμπίπτουν, με έχει κουράσει πολύ. Πήγα σήμερα στην Οικονομοπούλου και μου είπε η γυναίκα ότι δεν έχω δυσανεξία στην γλουτένη (όπως μου είχε πει η Λευκού) και ότι αυτή η εξέταση που έκανα είναι ενισχυτικό της διάγνωσης και όχι ξεκάθαρη διάγνωση. Για να είναι ξεκάθαρη θα πρέπει να υπάρχουν πρώτα απ όλα συμπτώματα και μετά είναι και άλλες εξετάσεις να γίνουν για επιβεβαίωση. Αλλά χωρίς συμπτώματα δεν υπάρχει ούτε καν προδιάθεση. Την γλουτένη μου είπε μπορώ να την ελαττώσω όπως και να έχει γιατί έτσι κι αλλιώς δν κάνει καλό αλλά όχι ότι σε αυτό βασίζεται η επιτυχία της εμφύτευσης.

Το θέμα είναι ότι έχω την Οικονομ με τον Σφακ να λένε όχι κορτιζόνη και την Λευκού να λέει μικρή δόση κορτιζόνης λόγω προδιάθεσης για κοιλιοκάκη. Τώρα εγώ τι να κάνω? 
Όπως και με το glucophage. 2 διαφορετικές γνώμες από 5 διαφορετικούς γιατρούς. 

Σε καταλαβαινω απόλυτα. Εμένα στην ετ κ χωρίς κανένα προβλημα μου έδωσαν κορτιζόνη  20 μέρες χωρίς συζήτηση, ενώ σε άλλο εξωσωματικο πριν καιρο δεν υπήρχε καν στον αέρα τετοια περιπτωση. 

Τώρα, όταν έρθει κι εμένα η πολυπόθητη ώρα της ετ στο Γεν περιμενω να δω τι θα μου πει ο Σφ. Αλλά σίγουρα θα κάνω ότι μου πει αυτός κ κανένας άλλος. Άλλωστε ο εξωσωματιστης σου παιρνει κ την ευθυνη του αποτελέσματος και αν πανε ολα καλα που σου ευχομαι, παιρνει κ τα ευσημα!!! 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...