Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

πρίν από 4 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχουμε!! Να σας ρωτήσω,ο στομαχόπονος είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης; από χθες το βράδυ νιώθω το στομάχι μου βαρύ λες και έχω φάει πέτρες και πονάει λίγο, δεν μου κάνει όρεξη να φάω τίποτα! Δεν είναι όμως σαν ναυτία ή ανακατοσουρα 

Καλημερα κοριτσι μου! Δεν ξέρω αν είναι συμπτωμα, ίσως είναι και από τα φάρμακα τόσο καιρό. Τα utrogestan κάνουν δυσκοιλιότητα οπότε μπορεί να έχεις θέματα και με το στομάχι και με το έντερο. Εμένα γενικά δε μου κάνει τρελή όρεξη για φαγητό. Ανέβηκα στη ζυγαριά να δω πόσα κιλά πήρα τώρα ειδικά και με την κορτιζόνη και τελικά είδα ότι έχω χάσει σχεδόν 1 κιλο. 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

14 ώρες πρίν, Maroxmarox είπε:

Καλησπέρα ,χρόνια πολλά! Έκανα δύο διεγέρσεις η πρώτη καλή ,η δεύτερη αποτυχία σκέτη .. και τώρα θα πάω με φυσικό τροποποιημένο seprafar ,είμαι πολύ καινούργια στην ετ τώρα ξεκίνησα ,ο γιατρός μου σφακ γεν ,ότι θες στείλε μου πμ

Ευχαριστω πολυ καλη επιτυχια!!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Angot είπε:

Σε όλο το πανω μέρος κάνω λειζερ. Το εσωτερικό του γατακιου μου είναι τριχωτό και τσαχπινιάρικο!  Και απαγορεύεται το σκυψιμο! Πάντα την είχα αυτή την απορία, πως ξυριζονται οι φουσκοκοιλιτσες!

Το σαββατο έχω το ραντεβού του έρωτα με τα ή το μπιζέλι-α μου! 

Κορίτσια εσείς που έχετε παιδάκι ήδη, τι κάνατε; 

Εχω να μπω αρκετές μερες!! Τελικα εισαι εγκυουλα κοριτσι μ;;;; Αχ στειλε μας λίγη μπεμπεδοσκονη:wub:

πρίν από 48 λεπτά , winspert είπε:

Ο γιατρός μου ειχε απαγορεύσει το λειζερ οπουδήποτε στην εγκυμοσύνη...Ουτε καν στο πρόσωπο που εκανα τοτε...Κ έγινα αρκουδα

Ριζική με βελόνα?? Που είναι και πιο αποτελεσματική από το λέιζερ σε ορισμένες περιπτώσεις!

πρίν από 8 λεπτά , happiness79 είπε:

Ριζική με βελόνα?? Που είναι και πιο αποτελεσματική από το λέιζερ σε ορισμένες περιπτώσεις!

Αποτρίχωση με κερί 

Μπορούμε να κάνουμε ;;; 

Γιατί εγώ με κερί κάνω αλλά μόνο πόδια 

Διαφημίσεις

πρίν από 40 λεπτά , ksvolimi είπε:

Εμενα παντως με πιανει μια τρελα πριν την ετ παω κανω λειζερ μαλλια ολα και μετα τζίφος χαχαχα σημερα εχω ραντεβου  για λειζερ και ελπιζω να με ξανα δουν σε κανα χρονο..! 

Κι εγώ τα ίδια, πάω σένια!!! :lol:

πρίν από 9 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Ναι φυσικά 

Ουφ, πάλι καλά! Σωθήκαμε συναγωίστριες!  @angot αυτή είναι η καλύτερη λύση για το μπικίνι!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , happiness79 είπε:

Εμενα μου τα ειχε απαγορεύσει ολα...Μονο κερι και ξυραφι...Και στη ριζική περναει λιγο ρεύμα, οπότε δεν ξερω ποσο ειναι ασφαλές...

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

2 ώρες πρίν, Angot είπε:

Κορίτσια έχω μια απορία.. Για γέλια μεν αλλά μιας και η @winspert μίλησε αρχικά για τον εσωτερικό μας κόσμο, λεω να μιλήσω για τον εξωτερικό. Με το ξύρισμα τι κάνετε; κάνω λειζερ, αλλα δεν ξερω αν επιτρέπεται τωρ οπότε το σταμάτησα. Στο μπικινι όμως δεν κάνω φουλ λειζερ, οποτε καταλαβαίνετε! Πως θα παω στον γιατρό μεθαύριο με μισο οργωμενο χωράφι; :-P

Είχα και εγώ αυτη την απορία και μου απαγόρευσε το λέιζερ μέχρι να γεννήσω. Του είπα πως θα βγάλω γουρουνοτριχα σαν του Νίκου Γκάλη και είπε πως επιτρέπεται το ξύρισμα. Στα χέρια κάνω κερί και δεν τον έχω ρωτήσει ακόμα αν επιτρέπεται,ελπίζω να με αφήσει γιατί σε λίγο θα έχω χέρια σαν του Ευαγγελάτου 

• Χαχα 4

37 minutes ago, Angot said:

Εμενα δε μου έκοψε, δεν χρειαζόταν κ ολας γτ μπορούσα να ξυρισω τις εσωτερικές τριχουλες στο πιπι. Τώρα που δε μπορώ όμως.... Καλα να τα παθω! 

:o λες; 

Γιατί καλέ δεν μπορείς να ξυριστείς απο κατω τώρα; Πόσο θα σκύψεις πια; Ανέβασε το ένα το ποδαράκι στην μπανιέρα ή σε ένα σκαμπό και ξυρίσου. Σιγά

eardp2.png

1 ώρα πρίν, winspert είπε:

Κοιταω τωρα στην εγκυμοσύνη μου ειχα κανει τεστ στις 12μερες ξεκινώντας απο την επομενη της εμβρυομεταφορας και ειχε δειξει πολυ αχνο θετικο....και χοριακη τελικα ειχα κανει στις 14ημερες μετα την ετ με βλαστοκυστες...Και ειχε βγει 910 και δυο μερες πριν αχνοφαινοταν...Τι να πω; Να υπάρχει ελπιδα; Μεσα μου ξερω πως δεν...αλλα λεμε τωρα...Θα συνεχισω τα φαρμακα εννοείται αλλα δεν ελπιζω... Σας ευχαριστώ ολες

Σίγουρα έχεις δίκιο να νιώθεις αμφιβολίες. Αλλά πιστευω οτι φυσικά κ υπάρχει ελπίδα. Δεν είναι να έχεις εμπιστοσύνη κ στα τεστ. Σκέψου θετικά! 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 25 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Είχα και εγώ αυτη την απορία και μου απαγόρευσε το λέιζερ μέχρι να γεννήσω. Του είπα πως θα βγάλω γουρουνοτριχα σαν του Νίκου Γκάλη και είπε πως επιτρέπεται το ξύρισμα. Στα χέρια κάνω κερί και δεν τον έχω ρωτήσει ακόμα αν επιτρέπεται,ελπίζω να με αφήσει γιατί σε λίγο θα έχω χέρια σαν του Ευαγγελάτου 

Κλαίω! Εμενα ειναι χαλαρός, θεωρώ ότι θα πει οκ. Τουλάχιστον στα χέρια - μασχάλες - γάμπες.

Γλουτους και μπικινι οκ μπορεί κ όχι! 

Καλησπέρα κορίτσια!

Ετοιμάζομαι και εγώ για κατάψυξη ωαρίων. 1-2 θέματα που ήθελα να θέσω ...

1) ΣΥΜΒΑΙΟΛΟΓΡΑΦΟΣ για την πράξη που χρειάζεται. Έχει κάποια να μου συστήσει κάποιον/κάποιον σχετικά με αυτό το θέμα. Πόσο κοστίζει αυτό? Μου είπε μια συμβολαιογράφος 80 ευρώ ...

2) Το κόστος για την κατάψυξη ξέρουμε όλες λίγο-πολύ πόσο είναι. Πιθανότατα να το κάνω 3 φορές .... 2.000 - 2.300 γιατρός και γυναικολόγος (ξεχωριστά τα φάρμακα/ενέσεις των 1.000 και αρκετάα άλλα για εξετάσεις που μου ζητήθηκαν από τη γυναικολόγο μου, ας μην σταθώ σε αυτό τώρα ....)

Κάποια καλύτερη τιμή για 2 αλλά ΚΑΙ 3 ωοληψίες έχετε να μου πείτε από προσωπική πείρα ίσως?

Ευχαριστώ - στείλτε μου και προσωπικό μήνυμα αν θέλετε! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 21 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Γιατί καλέ δεν μπορείς να ξυριστείς απο κατω τώρα; Πόσο θα σκύψεις πια; Ανέβασε το ένα το ποδαράκι στην μπανιέρα ή σε ένα σκαμπό και ξυρίσου. Σιγά

Α εγώ κάθομαι σαν τη κότα, δε μπορώ τα ακροβατικά με το ενα ποδι όρθιο.. Μια φορά το έκανα και κοντεψα να βρεθω χωρίς κλητοριδα. Σορρυ κ ολας! Άπαπα δεν είναι να παίζουμε με αυτά. 

• Χαχα 6

3 ώρες πρίν, marmaki είπε:

ναι οι συνήθεις τιμές είναι γύρω στα 2000 η μία ωοληψία (το με διέγερση ή χωρίς δεν νομίζω ότι αλλάζει κάτι στην τιμή που σου λένε, μόνο ότι πληρώνεις ή όχι τα φάρμακα αλλάζει)
Αυτό που ανέφερα είναι 3 ωοληψίες με διέγερση στα 2000

Μην απογοητεύεσαι! Λίγο υπομονή ακόμα. Θυμάμαι ότι μια κοπέλα είχε αρνητικά τεστ μέχρι και μια μέρα πριν τη θετική χοριακή

Οπότε σου έκαναν πακετο 3 σε αυτήν την τιμή. Εγώ ρώτησα στο κέντρο αν χρειαστεί κ 2η γιατί ακόμα περιμενω αποτελεσματα κ είπαν πάλι την ίδια τιμή κ είχα δει εδώ για πακετα αλλά δεν ήξερα αν είναι με φυσικούς ή όχι. Μάλλον το κάθε κέντρο έχει τα δικά του. 

πρίν από 11 λεπτά , irene_alex είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Ετοιμάζομαι και εγώ για κατάψυξη ωαρίων. 1-2 θέματα που ήθελα να θέσω ...

1) ΣΥΜΒΑΙΟΛΟΓΡΑΦΟΣ για την πράξη που χρειάζεται. Έχει κάποια να μου συστήσει κάποιον/κάποιον σχετικά με αυτό το θέμα. Πόσο κοστίζει αυτό? Μου είπε μια συμβολαιογράφος 80 ευρώ ...

2) Το κόστος για την κατάψυξη ξέρουμε όλες λίγο-πολύ πόσο είναι. Πιθανότατα να το κάνω 3 φορές .... 2.000 - 2.300 γιατρός και γυναικολόγος (ξεχωριστά τα φάρμακα/ενέσεις των 1.000 και αρκετάα άλλα για εξετάσεις που μου ζητήθηκαν από τη γυναικολόγο μου, ας μην σταθώ σε αυτό τώρα ....)

Κάποια καλύτερη τιμή για 2 αλλά ΚΑΙ 3 ωοληψίες έχετε να μου πείτε από προσωπική πείρα ίσως?

Ευχαριστώ - στείλτε μου και προσωπικό μήνυμα αν θέλετε! 

Δες 3-4 σελίδες πριν, λέω ακριβώς αυτό που ρωτάς.
Επειδή κι εγώ πιθανότατα θα το κάνω 2-3 φορές κατέληξα στον Σφ γιατί οι άλλοι μου έλεγαν "ε αν χρειαστεί 2η φορά θα γίνει μια μικρή εκπτωση" (τύπου 200 ευρώ έκπτωση).
Νομίζω νορμαλ το ποσο που σου είπε η συμβολαιογράφος, ίσως να βρεις και με 60 αν το ψάξεις. Θα τηλ εγω αυτές τις ημέρες σε μία που μου σύστησαν

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...