Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 58 λεπτά , Angot είπε:

Κορίτσια έχω μια απορία.. Για γέλια μεν αλλά μιας και η @winspert μίλησε αρχικά για τον εσωτερικό μας κόσμο, λεω να μιλήσω για τον εξωτερικό. Με το ξύρισμα τι κάνετε; κάνω λειζερ, αλλα δεν ξερω αν επιτρέπεται τωρ οπότε το σταμάτησα. Στο μπικινι όμως δεν κάνω φουλ λειζερ, οποτε καταλαβαίνετε! Πως θα παω στον γιατρό μεθαύριο με μισο οργωμενο χωράφι; :-P

Το σίλκεπιλ αν έχεις είναι μια καλή λύση! Αν δεν έχεις δεν πειράζει, πολλά θα έχουν δει τα μάτια του και εξάλλου δε θα επικεντρωθεί εκεί, αλλά στα εμβρυάκια!! Και αφού θα πας αύριο, ρώτησε τον τι επιτρέπεται και να τι όχι και να μας πεις κι εμάς για να είμαστε προετοιμασμένες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, νικηαντωνια81 είπε:

Έχοντας κι εγω ένα παιδί και έχοντας χάσει άλλο ένα 4 χρόνων η επιθυμία μου είναι να χαρίσω αδερφάκι στο αγόρι μου. Οπότε σε νιώθω τόσο πολύ!!!!!!

Ομως έχω στο μυαλό μου καιρό τώρα το ενδεχόμενο να μην τα καταφέρω.

Ειναι θέλημα θεού , φύσης.......

Δεν ξέρω αν πρέπει να πιέζουμε καταστάσεις. Αν πρέπει να κάνουμε έναν κάρο εξωσωματικές δηλ και αν χάσουμε την ουσία τότε τι;

Ασμεινουμε με ένα παιδάκι και τι έγινε; Δες το και έτσι ρε φίλη!

συμφωνω απολυτα!!!!

πρίν από 12 λεπτά , happiness79 είπε:

Το σίλκεπιλ αν έχεις είναι μια καλή λύση! Αν δεν έχεις δεν πειράζει, πολλά θα έχουν δει τα μάτια του και εξάλλου δε θα επικεντρωθεί εκεί, αλλά στα εμβρυάκια!! Και αφού θα πας αύριο, ρώτησε τον τι επιτρέπεται και να τι όχι και να μας πεις κι εμάς για να είμαστε προετοιμασμένες!

Σε όλο το πανω μέρος κάνω λειζερ. Το εσωτερικό του γατακιου μου είναι τριχωτό και τσαχπινιάρικο!  Και απαγορεύεται το σκυψιμο! Πάντα την είχα αυτή την απορία, πως ξυριζονται οι φουσκοκοιλιτσες!

Το σαββατο έχω το ραντεβού του έρωτα με τα ή το μπιζέλι-α μου! 

Κορίτσια εσείς που έχετε παιδάκι ήδη, τι κάνατε; 

• Χαχα 2

πρίν από 13 λεπτά , Angot είπε:

Σε όλο το πανω μέρος κάνω λειζερ. Το εσωτερικό του γατακιου μου είναι τριχωτό και τσαχπινιάρικο!  Και απαγορεύεται το σκυψιμο! Πάντα την είχα αυτή την απορία, πως ξυριζονται οι φουσκοκοιλιτσες!

Εχουμε τις ίδιες απορίες να ξέρεις!!! :lol: 

• Χαχα 5

πρίν από 9 λεπτά , happiness79 είπε:

Εχουμε τις ίδιες απορίες να ξέρεις!!! :lol: 

Σοβαρούς προβληματισμούς! Χαχαχααχχα. Είναι πάντως ένα πρόβλημα! Ημιμονιμο στα νύχια; αποτριχωση; μπάνιο σε πισίνα; απεριόριστες μπύρες χωρίς αλκοόλ βεβαίως βεβαίως!; για σεξ δεν το συζητώ καν!!!! 

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Δουλευει η κουρευτικη-ξυριστικη μηχανη...Στην αρχη μονη...μετα με καθρεφτη  και τελος ο σύζυγος...Εκτος κ αν έχεις μεριμνήσει και το εχεις κανει γλομπο πριν την εγκυμοσύνη

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 25 λεπτά , Angot είπε:

Ο γιατρός μου απαγόρευσε το λέιζερ στο μπικίνι όποτε ξυράφι με καθρέφτη 

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 11 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Ο γιατρός μου απαγόρευσε το λέιζερ στο μπικίνι όποτε ξυράφι με καθρέφτη 

Ο γιατρός μου ειχε απαγορεύσει το λειζερ οπουδήποτε στην εγκυμοσύνη...Ουτε καν στο πρόσωπο που εκανα τοτε...Κ έγινα αρκουδα

• Χαχα 2

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 9 λεπτά , winspert είπε:

Ο γιατρός μου ειχε απαγορεύσει το λειζερ οπουδήποτε στην εγκυμοσύνη...Ουτε καν στο πρόσωπο που εκανα τοτε...Κ έγινα αρκουδα

Ναι ε;;; Πίκρα ρε συ

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

@winspert @νικηαντωνια81 @happiness79 α ωραία κορίτσια και σα φοραδιτσες από τις ορμονες και τριχωτές σα χιμπατζήδες.... Αααα μια ομορφιά. Εγω του λέω του άντρα μ χθες, κανονισε να παχύνω, να κανω ραγάδες και μετα να βρεις καμιά πιτσιρικά να ξεπορτιζεις χαχαχα

• Χαχα 3

πρίν από 9 λεπτά , Angot είπε:

@winspert @νικηαντωνια81 @happiness79 α ωραία κορίτσια και σα φοραδιτσες από τις ορμονες και τριχωτές σα χιμπατζήδες.... Αααα μια ομορφιά. Εγω του λέω του άντρα μ χθες, κανονισε να παχύνω, να κανω ραγάδες και μετα να βρεις καμιά πιτσιρικά να ξεπορτιζεις χαχαχα

Χμμμμ καλά κανε εσυ τα μωρά κ αυτός θα μπεισε δεύτερη μοίρα ΧΑχαχαχαχ

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Εμενα παντως με πιανει μια τρελα πριν την ετ παω κανω λειζερ μαλλια ολα και μετα τζίφος χαχαχα σημερα εχω ραντεβου  για λειζερ και ελπιζω να με ξανα δουν σε κανα χρονο..! 

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

πρίν από 15 λεπτά , ksvolimi είπε:

Εμενα παντως με πιανει μια τρελα πριν την ετ παω κανω λειζερ μαλλια ολα και μετα τζίφος χαχαχα σημερα εχω ραντεβου  για λειζερ και ελπιζω να με ξανα δουν σε κανα χρονο..! 

Εμενα δε μου έκοψε, δεν χρειαζόταν κ ολας γτ μπορούσα να ξυρισω τις εσωτερικές τριχουλες στο πιπι. Τώρα που δε μπορώ όμως.... Καλα να τα παθω! 

πρίν από 20 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Χμμμμ καλά κανε εσυ τα μωρά κ αυτός θα μπεισε δεύτερη μοίρα ΧΑχαχαχαχ

:o λες; 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , Angot είπε:

Εμενα δε μου έκοψε, δεν χρειαζόταν κ ολας γτ μπορούσα να ξυρισω τις εσωτερικές τριχουλες στο πιπι. Τώρα που δε μπορώ όμως.... Καλα να τα παθω! 

Ας ειναι αυτα τα προβληματα μας!!! Χαχαχαχα 

μιλα θα τα αντέξουμε 

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...