Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

10 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Καλώς όρισες Jane! Θα μπορούσες να κάνεις ακόμα μία ωοληψία, ειδικά αν είναι σε φυσικό κύκλο που δεν έχεις και επιβάρυνση. Τα έμβρυα που έχετε είναι 3ης μέρας, σωστά? Ως τώρα μόνο με 3ης μέρας έκανες ετ ή έχεις δοκιμάσει και με βλαστοκύστες? Ρωτάω επειδή απ' ότι έχω καταλάβει υπάρχει η τάση στους γιατρούς ύστερα από αποτυχία με τον ένα τρόπο να δοκιμάζουν τον άλλο.

Όσο για τον εκνευρισμό είναι απολύτως ανθρώπινο να έχεις ξεσπάσματα. Ειδικά στον άντρα σου, που είναι ο πιο κοντινός σου άνθρωπος. Το παθαίνω κι εγώ και μετά νιώθω χάλια, σε καταλαβαίνω απόλυτα. Το τσιγάρο εννοείται ότι καλό δεν κάνει πουθενά, όμως για την επτυχία ή την αποτυχία αντίστοιχα, συντελούν πολλοί παράγοντες. Εσύ κάνεις το καλύτερο που μπορείς και μην έχεις αμφιβολία γι' αυτό, γιατί θέλεις ένα παιδί με όλη τη δύναμη της καρδιάς σου και είμαι σίγουρη ότι το προσπαθείς όσο μπορείς. Εύχομαι να τα καταφέρεις σύντομα!

Καλημέρα happiness79, ναι τα εμβρυα που έχω είναι 3ης μέρας. Δεν έχω δοκιμάσει με βλαστοκυστες έως τώρα. Κάποια στιγμή που είχαμε 4 εμβρυα, 2 οχτώ κυττάρων και 2 έξι είχαμε μεταφέρει τα οχτώ κυττάρων και είχαμε αφήσει για βλαστοκυστη τα έξι αλλά δεν προχώρησαν. 

Σε ευχαριστώ για την στήριξη 

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια έχω μια απορία.. Για γέλια μεν αλλά μιας και η @winspert μίλησε αρχικά για τον εσωτερικό μας κόσμο, λεω να μιλήσω για τον εξωτερικό. Με το ξύρισμα τι κάνετε; κάνω λειζερ, αλλα δεν ξερω αν επιτρέπεται τωρ οπότε το σταμάτησα. Στο μπικινι όμως δεν κάνω φουλ λειζερ, οποτε καταλαβαίνετε! Πως θα παω στον γιατρό μεθαύριο με μισο οργωμενο χωράφι; :-P

• Χαχα 1

1 hour ago, winspert είπε:

Ναι αυτα τα φθηνα κανω...Αλλα παντα αυτα εκανα. Ακομα και την προηγούμενη φορά που ηταν βιοχημικη και πηγε με το ζορι 46 μοναδες κατι εδειχνε. Απ οτι διαβασα τωρα ανιχνευουν απο 12 μοναδες...αρα...τζιφος

Επειδη θεωρω πως ειναι αρνητικο,θα ειναι πεταμένα λεφτά να παω να παρω τετοιο τεστ τωρα. Απλα θα ξανακανω αυριο και θα παω να φαω το χαστούκι μου το Σάββατο... Σας ευχαριστώ πολύ

καταλαβαινω πως εχεις πεσει, αλλα καλως η κακως μονο η χοριακη θα στο κανει ξεκαθαρο. οποτε υπομονη και συγκρατημενη ελπιδα.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 32 λεπτά , winspert είπε:

Δεν ξέρω ακομα τι θελω και τι μπορω... Το νομιζα πιο ευκολο. Αφου εκανα ενα,θα έρθει γρήγορα το δεύτερο... Αμ δε... 

Δίκιο έχεις ότι και να πεις ότι και να αισθάνεσαι ας κρατήσουμε μια ουδέτερη στάση μέχρι τη Χοριακη❤️ 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

9 ώρες πρίν, Penaki είπε:

Επειδή βλέπω τις τιμές για τις ωοληψιες κ λεω μάλλον κάτι δεν καταλαβαίνω είναι 2000€ για 2-3 ωοληψιες σε φυσικό δλδ χωρίς διέγερση? Γιατί εμένα μου πηγε 2200 η μια ωοληψια (μαζι με την αμοιβή του γιατρου) αλλά έκανα διέγερση. 

Την πρώτη φορά που πήγα σε κλινική κ κάναμε με διέγερση πλήρωσα 1 ωοληψία 1900 γιατί δεν ξέρεις υποτίθεται τι θα πάρεις κ μπορεί να μην χρειαστεί να κάνεις άλλη. Όταν μετά συνέχισα με φυσικους όπως καταλαβαίνεις δεν μπορεί να είναι η ίδια τιμή είναι μεγάλο το ποσό. Σου κάνουν καλύτερη τιμή το κατέβασαν στα 800 η μία.  Εδώ βλέπω καλύτερες τιμές.

2 ώρες πρίν, winspert είπε:

Για μένα καπου εδω τελειώνει η ελπιδα. Ποια ελπιδα δλδ; Για καποιο λόγο μου τελείωσε απο προχθες. Θα μπω να σας γραψω μονο το αρνητικό μεθαυριο. Μολις εκανα τεστακι. Δυο μέρες πριν τη χοριακη. Αν ηταν να δείξει,θα εδειχνε. Οσο και να θελω δεύτερη γραμμή δε βλεπω... Νομιζω οτι αυτη τη φορά με πειραξε πιο πολυ απ ολες. Τρέχουν τα ματια μου και δεν μπορω να το ελεγξω..

Μην χάνεις τις ελπίδες σου, περίμενε να κάνεις την χοριακή την Δευτέρα, πότε δεν ξέρεις. Προσπάθησε να μην στεναχωριέσαι μέχρι να το σιγουρεψεις. Το ίδιο είχα κάνει και εγώ στην 1η ετ και σε καταλαβαίνω αλλά μπορεί να καθυστέρησε η εμφύτευση και να μην το ανιχνεύει ακόμα το τεστ. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

11 ώρες πρίν, Kallo είπε:

Ναι τις έχουμε κάνει αυτές τις εξετάσεις και είναι οκ. Παίρνει proferti και τώρα του έδωσε ο εξωσωματιστη μου σερπαφαρ να πάρει για 75 μέρες. Βασικά την πρώτη φορά είχε 4 σπερματοζωαρια και τώρα κανένα. Ο εξωσωματιστη είναι αισιόδοξος ότι θα βρει στους όρχεις. Έχω κλείσε και ραντεβού στον Μακαρούνη. Περιμένω πως και πως να πάμε. Αν και ο σύντροφος μου δουλεύει συνέχεια και έχουμε αναβάλει πολλά ραντεβού 

Εμένα παίρνει proferti εδώ και 5μηνες. Τώρα παίρνει και σερπαφαρ για 75 μέρες και ελπίζουμε πως θα βρούμε. Ο γιατρός είναι αισιόδοξος 

Και εμένα παίρνει τα proferti αν και δεν είδαμε διαφορά. Ίσα ίσα χειροτέρεψε. Και τώρα παίρνει και σερπαφαρ για 75 μέρες και βλέπουμε 

Εσύ ήσουν που μας έλεγες για κρυπτοσπερμία? Κοίτα, αν οι ορμόνες του είναι καλές το πιθανότερο είναι ότι πρόκειται για αποφρακτική οπότε με βιοψία θα βρείτε στους όρχεις και μάλιστα καλή ποιότητα δείγματος. Οπότε μην απογοητεύεσαι! 

@winspert Άπαπα είσαι χειρότερη εσύ από μένα, περίμενε λίγο. 2 μερες έμειναν. Αν ειναι να τρελαθείς καλύτερα πάρε το γιατρο και πεσ του ότι μπήκες στο τριπακι με τα τεστ και κοντεύεις να φρικάρεις , να σ πει αμα ειναι να πας για χοριακη! 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, winspert είπε:

Για μένα καπου εδω τελειώνει η ελπιδα. Ποια ελπιδα δλδ; Για καποιο λόγο μου τελείωσε απο προχθες. Θα μπω να σας γραψω μονο το αρνητικό μεθαυριο. Μολις εκανα τεστακι. Δυο μέρες πριν τη χοριακη. Αν ηταν να δείξει,θα εδειχνε. Οσο και να θελω δεύτερη γραμμή δε βλεπω... Νομιζω οτι αυτη τη φορά με πειραξε πιο πολυ απ ολες. Τρέχουν τα ματια μου και δεν μπορω να το ελεγξω..

Κουκλίτσα μου γλυκιά, σου στέλνω μια αγκαλιά ❤ Όμως μη χάνεις τις ελπίδες σου. Ο γιατρός σου αρχικά είπε να κάνεις χοριακή τη Δευτέρα και μετά συμφώνησε για Σάββατο. Σήμερα είναι πολλές μέρες πριν τη Δευτέρα. Δεν ξέρουμε πότε μπορεί να έγινε η εμφύτευση, μπορεί να άργησε και αν είναι χαμηλό το νούμερο δε θα το πιάνει το τεστ. Εύχομαι να είναι αυτό, δεν είναι απίθανο.

1 hour ago, νικηαντωνια81 είπε:

Έχοντας κι εγω ένα παιδί και έχοντας χάσει άλλο ένα 4 χρόνων η επιθυμία μου είναι να χαρίσω αδερφάκι στο αγόρι μου. Οπότε σε νιώθω τόσο πολύ!!!!!!

Ομως έχω στο μυαλό μου καιρό τώρα το ενδεχόμενο να μην τα καταφέρω.

Ειναι θέλημα θεού , φύσης.......

Δεν ξέρω αν πρέπει να πιέζουμε καταστάσεις. Αν πρέπει να κάνουμε έναν κάρο εξωσωματικές δηλ και αν χάσουμε την ουσία τότε τι;

Ασμεινουμε με ένα παιδάκι και τι έγινε; Δες το και έτσι ρε φίλη!

Κορίτσι μου λυπάμαι πολύ για την απώλεια σου. Δεν ήξερα ότι έχεις ζήσει τόσο σκληρή δοκιμασία. Τα λόγια σου είναι σοφά. 

πρίν από 51 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Δεν θέλουμε όλες 2 παιδάκια, μην το λες αυτό, το ιδανικό είναι υποκειμενικό για τον καθένα

Συμφωνώ, όλα είναι σχετικά.

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

πρίν από 59 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Αχχ ας είχα ένα…

Έχεις δίκιο ! Αλλα ειναι στη φύση του ανθρώπου να ζητάει πάντα παραπανω απο αυτα που εχει, να οραματίζεται. Και οι ελεύθερες 40αρες μπορει να σκέφτονται ας ειχα σύντροφο και τι να το κανω το παιδί. Και μετα απο κανα χρόνο δεν κοιτας το δεδομένο αλλα το κατι παραπανω...

• Μου αρέσει 8

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Κοιταω τωρα στην εγκυμοσύνη μου ειχα κανει τεστ στις 12μερες ξεκινώντας απο την επομενη της εμβρυομεταφορας και ειχε δειξει πολυ αχνο θετικο....και χοριακη τελικα ειχα κανει στις 14ημερες μετα την ετ με βλαστοκυστες...Και ειχε βγει 910 και δυο μερες πριν αχνοφαινοταν...Τι να πω; Να υπάρχει ελπιδα; Μεσα μου ξερω πως δεν...αλλα λεμε τωρα...Θα συνεχισω τα φαρμακα εννοείται αλλα δεν ελπιζω... Σας ευχαριστώ ολες

• Μου αρέσει 2

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 16 λεπτά , Καντι είπε:

Έχεις δίκιο ! Αλλα ειναι στη φύση του ανθρώπου να ζητάει πάντα παραπανω απο αυτα που εχει, να οραματίζεται. Και οι ελεύθερες 40αρες μπορει να σκέφτονται ας ειχα σύντροφο και τι να το κανω το παιδί. Και μετα απο κανα χρόνο δεν κοιτας το δεδομένο αλλα το κατι παραπανω...

Έτσι ακριβώς! 

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...