Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 13 λεπτά , Iraki2022 είπε:

Ναι διάβασα για τον προεμφυτευτικο, σε ευχαριστώ. Κι όμως, δεν είναι καλυτερα να κάνουμε προεμφυτευτικο σε κάθε περιπτωση αντί να αντιμετωπίζουμε κ την πιθανοτητα αποτυχίας λόγω χρωμοσωμικων ανωμαλιών? Θα αποφευγουμε και ψυχολογικό κ χρηματικό κόστος έτσι.. Δεν ξέρω, λέω. Δεν έχω μιλήσει για αυτά ακόμα μαζί του να μην τον ζαλιζω, περιμενω κι εγώ να έρθει εκείνη η πολυποθητη ώρα να έχω έμβρυα κ παω βημα-βημα. 

Γιατί δεν σου αρέσουν τα Serpafar? Παλιά είχα κάνει gonal  και Menopur κ δεν είχα και κάποιο φοβερό αποτέλεσμα, και φαντάσου ήμουν πολυ νεότερη. Ίσως είναι κ τυχαίο, τι να πω. Τώρα θα παω με ένα φυσικό ωαριο λόγω σπέρματος, γιατί επεμεινα να μην βγάλω πολλα ώστε να περιμενω τη βελτίωση στο οξειδωτικό. Τον προηγουμενο μήνα έχασα και τα 5 έμβρυα την 3η μέρα, κ στενοχωρήθηκα τόσο πολυ που δε θα το αντέξω ξανά.. 

Ειναι πολλα τα λεφτά του προεμφυτευτικου , εμεις δώσαμε 2.500 χιλιάρικα την προηγούμενη φορα.

Δεν μου αρέσουν γιατι κανουν κυστικα. Θα πιάσουν οι βιταμίνες θα δεις κι ολα θα γίνουν.

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 17 λεπτά , Iraki2022 είπε:

Ναι διάβασα για τον προεμφυτευτικο, σε ευχαριστώ. Κι όμως, δεν είναι καλυτερα να κάνουμε προεμφυτευτικο σε κάθε περιπτωση αντί να αντιμετωπίζουμε κ την πιθανοτητα αποτυχίας λόγω χρωμοσωμικων ανωμαλιών? Θα αποφευγουμε και ψυχολογικό κ χρηματικό κόστος έτσι.. Δεν ξέρω, λέω. Δεν έχω μιλήσει για αυτά ακόμα μαζί του να μην τον ζαλιζω, περιμενω κι εγώ να έρθει εκείνη η πολυποθητη ώρα να έχω έμβρυα κ παω βημα-βημα. 

Γιατί δεν σου αρέσουν τα Serpafar? Παλιά είχα κάνει gonal  και Menopur κ δεν είχα και κάποιο φοβερό αποτέλεσμα, και φαντάσου ήμουν πολυ νεότερη. Ίσως είναι κ τυχαίο, τι να πω. Τώρα θα παω με ένα φυσικό ωαριο λόγω σπέρματος, γιατί επεμεινα να μην βγάλω πολλα ώστε να περιμενω τη βελτίωση στο οξειδωτικό. Τον προηγουμενο μήνα έχασα και τα 5 έμβρυα την 3η μέρα, κ στενοχωρήθηκα τόσο πολυ που δε θα το αντέξω ξανά.. 

καλησπερα. εγω συμφωνω με τον προεμφυτευτικο. εχω ζησει και παλινδρομη λογω χρωμοσωμιακης ανωμαλιας κ λεω καλυτερα δεν θα ηταν να μην το ζουσα καν αν το γνωριζα;;; ολο αυτο με πηγε παρα πολυ πισω και ψυχικα και χρονικα. με αυτα κ με τα αλλα ξανακανα ετ μετα απο ενα χρονο (βαλε 3 μηνες χρονο εγκυμοσυνης· αποξεση· 3 μηνες για να μπορεσω να ξαναπροσπαθησω· συν οτι μετα ειχε διαταραχθει η χλωριδα του κολπου και τελαιπωρηθηκα επι μηνες με αντιβιωσεις καλλιεργειες κλπ). το μονο που με κρατα στον προεμφυτευτικο ειναι το τεραστιο χρηματικο κοστος! 

πρίν από 8 λεπτά , Καντι είπε:

Ειναι πολλα τα λεφτά του προεμφυτευτικου , εμεις δώσαμε 2.500 χιλιάρικα την προηγούμενη φορα.

Δεν μου αρέσουν γιατι κανουν κυστικα. Θα πιάσουν οι βιταμίνες θα δεις κι ολα θα γίνουν.

Εμενα παντως αυτα που ηταν χαλια ηταν τα φεμαρα και κυστη εκανα κ κανενα αποτελεσμα με σερπαφαρ μενοπουρ ειχα τις καλυτερες ανταποκρίσεις 

πρίν από 15 λεπτά , Sabrina_ είπε:

Καλησπερα κοριτσια!Ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καμια σας ποσο γρηγορα βγαινουν τα αποτελεσματα της χοριακης στο Ιασω και αν σε ενημερωνουν.Σκεφτομαι να κανω αυριο κ θελω να δω αν αξιζει να κανω εκει ή να παω σε μικροβιολογικο κοντα μου

εμενα με ειχε παρει ο γιατρος μετα απο κανα 2ωρο

• Μου αρέσει 1

12 minutes ago, Καντι said:

Πωπω πωωωω!!!!! Δεν περιμενα τέτοιο νούμερο! 

Σε ευχαριστώ για τις ευχές! Μακάρι να πιασουν οι βιταμίνες. Θα τον μπουκωσω κ μερικά ψάρια, αμυγδαλα κ λαχανικά μπας κ δουμε φως γρηγορότερα... Αχ κι αυτό το τσιγάρο... Αχ.. 

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , Καντι είπε:

Τα femara δεν κάνουν;

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 10 λεπτά , Iraki2022 είπε:

Κάνουν κυστικά, τι εννοεις? Από έμβρυα γίνονται κυστικά? Γίνεται αυτό? 

Σε ευχαριστώ για τις ευχές! Μακάρι να πιασουν οι βιταμίνες. Θα τον μπουκωσω κ μερικά ψάρια, αμυγδαλα κ λαχανικά μπας κ δουμε φως γρηγορότερα... Αχ κι αυτό το τσιγάρο... Αχ.. 

Εννοει κυστικο ωάριο τυχαινει με αυτα τα χαπια

7 minutes ago, ksvolimi said:

Εννοει κυστικο ωάριο τυχαινει με αυτα τα χαπια

Ναι ναι, το κατάλαβα μετά τι εννοουσε!!!! Γι αυτό κ διόρθωσα - αφαιρεσα την ερώτηση. Σε ευχαριστώ πολυ πολυ! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , Iraki2022 είπε:

Δημιουργούνται κύστες στις ωοθήκες .

πρίν από 8 λεπτά , Iraki2022 είπε:

Ναι ναι, το κατάλαβα μετά τι εννοουσε!!!! Γι αυτό κ διόρθωσα - αφαιρεσα την ερώτηση. Σε ευχαριστώ πολυ πολυ! 

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι λεπταίνει το ενδομήτριο με τα σερπαφαρ. Εγω δηλ δεν κάνω εμβρυομεταφορα αμέσως αλλά στον επόμενο κύκλο .

• Μου αρέσει 2

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Εγω το εχω ξαναπει...Δυο φορές πηρα φεμαρα...εκανα συνολο 3 ωαρια...δεν γονιμοποιηθηκε κανενα...Τυχαιο; Τι να πω; Και το ενδομήτριο κολλημένο λεπτο... Δεν μου ταιριαξαν καθόλου

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

15 minutes ago, Pagotoula said:

καλησπερα. εγω συμφωνω με τον προεμφυτευτικο. εχω ζησει και παλινδρομη λογω χρωμοσωμιακης ανωμαλιας κ λεω καλυτερα δεν θα ηταν να μην το ζουσα καν αν το γνωριζα;;; ολο αυτο με πηγε παρα πολυ πισω και ψυχικα και χρονικα. με αυτα κ με τα αλλα ξανακανα ετ μετα απο ενα χρονο (βαλε 3 μηνες χρονο εγκυμοσυνης· αποξεση· 3 μηνες για να μπορεσω να ξαναπροσπαθησω· συν οτι μετα ειχε διαταραχθει η χλωριδα του κολπου και τελαιπωρηθηκα επι μηνες με αντιβιωσεις καλλιεργειες κλπ). το μονο που με κρατα στον προεμφυτευτικο ειναι το τεραστιο χρηματικο κοστος! 

Ακριβώς τα ίδια περασα κι εγώ. Παλινδρομη την 8η εβδομάδα, μετά από θέση (αν κ είπε τότε ο γυναικολόγος ότι μπορουμε να ξεκινήσουμε πανω στο μήνα γιατί το μισό υλικό είχε φυγει μόνο του), ψυχολογικό κόστος, απογοήτευση, είχα κάνει και το τεράστιο βλακώδες λάθος να το πω σε γονεος, ο δικός μου το έκανε μετά βούκινο στους δικους του, μετά του ξέφυγε κ σε κανα δυο φίλους.. Που να το μαζευεις κι από εκεί... 

Ασε το γλυκό κοιτάζω αυτό με τον προεμφυτευτικο. Όμως περιμενω τι θα πει κ ο γιατρός.. 

πρίν από 12 λεπτά , winspert είπε:

Εγω το εχω ξαναπει...Δυο φορές πηρα φεμαρα...εκανα συνολο 3 ωαρια...δεν γονιμοποιηθηκε κανενα...Τυχαιο; Τι να πω; Και το ενδομήτριο κολλημένο λεπτο... Δεν μου ταιριαξαν καθόλου

Εντάξει μωρε έτυχε. Ποτέ δεν ξέρουμε τι θα μας ταιριάξει και πότε. Εμένα δεν μου ταιριάζει τίποτα ας πούμε χαχαχαχχαχαχα

• Χαχα 5

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 10 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Εντάξει μωρε έτυχε. Ποτέ δεν ξέρουμε τι θα μας ταιριάξει και πότε. Εμένα δεν μου ταιριάζει τίποτα ας πούμε χαχαχαχχαχαχα

Χαχαχα,σωπα καλε....τι τραβαμε....

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 16 λεπτά , winspert είπε:

Κι εγω με το φεμαρα χαλια και κυστη σερπαφαρ και κλομιφεν ειχα παει μια χαρα! Περα απο μενοπουρ γκοναλ κτλ που επισης πηγα καλα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 21 λεπτά , Pagotoula είπε:

καπου το χανω αυτο που λες…. δηλ δεν καταλαβαινω την λογικη ακολουθια.. εφοσον τελικα πετυχες με το ενα εκ των δυο υγιων.. αρα ποιος ο λογος να μετεφερες και τα μη υγιη κ παλι να μην ειχες εμφυτευση;; καπου το χανω αλλα δε βαριεσαι… :lol:

Ο λόγος ειναι οικονομικός. Επισης τότε ολες οι κοπέλες άνω των 40 θα επιβαλλόταν να κανουν προεμφυτευτικο γιατι το πόςοστο των εμβρύων με χρωμοσωμικες ειναι το 50% χοντρικά.

πρίν από 10 λεπτά , ksvolimi είπε:

Εμενα παντως αυτα που ηταν χαλια ηταν τα φεμαρα και κυστη εκανα κ κανενα αποτελεσμα με σερπαφαρ μενοπουρ ειχα τις καλυτερες ανταποκρίσεις 

Ωχ μην μου λες τέτοια ....

πρίν από 8 λεπτά , Iraki2022 είπε:

Φαίνονται σαν ωοθυλακια στον υπέρηχο αλλα στην ωοληψια έχουν μονο υγρό και όχι ωάριο.

πρίν από 8 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Τα femara δεν κάνουν;

Δεν ξερω , κανουν κι αυτα; Να πουν τα κοριτσια που πήραν.

• Μου αρέσει 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...