Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 13 λεπτά , Pagotoula είπε:

θα τη βαλεις καπακι; θα κανεις κ προεμφυτευτικο παλι;

ναι ετσι θα το κανουμε. το σπερμοδ δεν με αγχωνει τοσο.τη σαλπιγγογραφια δεν ξερω αν θα προλαβω. και να πω την αληθεια δεν θυμαμαι κ τι αλλες εξετασεις θελουν. γιατι κ γω την αλλη βδομ εχω παλι ρβ.

Εχεις κλείσει ραντεβού για σαλπιγγογραφια;

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 12 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Ελαααα μπράβο!!!! Με το καλό!

Thanks! Και στα δικά σου! Ηταν ενα 8αρι και 10αρι πολυ καλα μου ειπαν , αλλα μονο το ενα εγινε βλαστοκύστη.

πρίν από 12 λεπτά , Pagotoula είπε:

θα τη βαλεις καπακι; θα κανεις κ προεμφυτευτικο παλι;

ναι ετσι θα το κανουμε. το σπερμοδ δεν με αγχωνει τοσο.τη σαλπιγγογραφια δεν ξερω αν θα προλαβω. και να πω την αληθεια δεν θυμαμαι κ τι αλλες εξετασεις θελουν. γιατι κ γω την αλλη βδομ εχω παλι ρβ.

Όχι θα κανω το πακέτο του γενεσις με 3-4 ωοληψιες, επισης θελω κατεψυγμενες οπως ηταν το προηγούμενο πρωτόκολλο. Προεμφυτευτικο ηταν κάθετος να μην κανω. Α και θελει να παρω 150 μονάδες Gonal ή μενοπουρ , την αλλη φορα.

wRSzp2.pngUIzHp2.png

πρίν από 24 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Εχεις κλείσει ραντεβού για σαλπιγγογραφια;

οχι! λες να κλεισω απο τωρα;;; θελω για ιουνιο! απλα επειδη ο κυκλος μου ειναι απο 28 εως 33 μερες δεν μπορω να το υπολογισω το ποτε κι ελεγα να περιμενω την επομενη περιοδο κ να κλεισω οταν μου ρθει.:

πρίν από 23 λεπτά , Καντι είπε:

Thanks! Και στα δικά σου! Ηταν ενα 8αρι και 10αρι πολυ καλα μου ειπαν , αλλα μονο το ενα εγινε βλαστοκύστη.

Όχι θα κανω το πακέτο του γενεσις με 3-4 ωοληψιες, επισης θελω κατεψυγμενες οπως ηταν το προηγούμενο πρωτόκολλο. Προεμφυτευτικο ηταν κάθετος να μην κανω. Α και θελει να παρω 150 μονάδες Gonal ή μενοπουρ , την αλλη φορα.

πως κι ετσι με τον προεμφυτευτικο;με τοσες ετ που χεις κανει χωρις αποτελεσμα πλην της τελευταιας εννοω. νομιζα οτι στην περιπτωση σου επαιξε καθοριστικο ρολο στην επιτυχια.

πρίν από 13 λεπτά , Pagotoula είπε:

οχι! λες να κλεισω απο τωρα;;; θελω για ιουνιο!

πως κι ετσι με τον προεμφυτευτικο;με τοσες ετ που χεις κανει χωρις αποτελεσμα πλην της τελευταιας εννοω. νομιζα οτι στην περιπτωση σου επαιξε καθοριστικο ρολο στην επιτυχια.

Επειδή είπες ότι δεν θα προλαβεις. Αλλά εχεις καιρό ως τον Ιούνιο. Άλλωστε γίνεται συγκεκριμένες μέρα του κύκλου όποτε πως να κλείσεις από τώρα;;;;

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , Pagotoula είπε:

Ακριβως αυτο μου ειπε ο γιατρος οτι ο Προεμφυτευτικος δεν έπαιξε κανένα ρόλο στην περιπτωση μου και στην εμφυτευση προφανώς. Ειχα έμβρυα υγιή 2στα 4 οποτε θα πάω με τα ποσοστά της ηλικίας μου. Τον προεμφυτευτικο εμεις αλλωστε τον καναμε να αποκλεισουμε το γεγονός οτι δεν κάνουμε μονο έμβρυα με χρωμοσωμικες ανωμαλίες.

• Μου αρέσει 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

26 minutes ago, Καντι said:

Έχουμε τον ίδιο γιατρό κ πακέτο. Θα κάνουμε κι εμείς έως 3-4 ωοληψιες μέχρι να έχουμε έως 4 έμβρυα κ μετα ετ. 

Ποιο από τα δυο έμβρυα που είχες έγινε βλαστοκυστη? Το 8αρι ή το 10αρι αν θυμάσαι? Και προεμφυτευτικο γιατί να μην κάνετε? Τι σου είπε? Επειδή τον ξέρεις πιο πολυ καιρό, έχεις καταλάβει ποτε δίνει  gonal ή Menopur και πότε Serpafar? 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , Iraki2022 είπε:

Έχουμε τον ίδιο γιατρό κ πακέτο. Θα κάνουμε κι εμείς έως 3-4 ωοληψιες μέχρι να έχουμε έως 4 έμβρυα κ μετα ετ. 

Ποιο από τα δυο έμβρυα που είχες έγινε βλαστοκυστη? Το 8αρι ή το 10αρι αν θυμάσαι? Και προεμφυτευτικο γιατί να μην κάνετε? Τι σου είπε? Επειδή τον ξέρεις πιο πολυ καιρό, έχεις καταλάβει ποτε δίνει  gonal ή Menopur και πότε Serpafar? 

Δεν ρώτησα ποιο εγινε. Τυχαίνουν αυτα , δεν ειναι σταθερό μοτίβο. Την προηγομενη φορα ειχα 5αρι που εγινε βλαστοκύστη και 8αρι που δεν εγινε. Αυτο το ξερω γιατι ηταν φυσικοί οι κύκλοι.

Πειραματισμους κανει με τα φαρμακα, τωρα του ειπα οτι δεν θελω να ξαναπάρω serpafar και μου ειπε να παρω Femara.

Εγραψα παραπανω για τον προεμφυτευτικο.

• Ευχαριστώ 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

1 hour ago, Pagotoula είπε:

ακριβως. κι εχουμε και τρανο παραδειγμα την @Equality που τελικα πετυχε με 3ης μερας κ τωρα ανεμενει το η τα θαυματακι/α της

Χρόνια πολλά!Χριστός Ανέστη!

Ναι ισχύει το σπέρμα ήταν χάλια, βελτιώθηκε βέβαια λίγο αυτή τη φορά και βάλαμε 2 έμβρυα τριών ημερών. Εμένα είναι μάλλον ένα αλλά ξέρω κι άλλη κοπέλα από εδώ μέσα την @Angot που έχουμε τον ίδιο γιατρό και της έβαλε έμβρυα τριών ημερών και μάλλον έχει δίδυμα. Βέβαια από ότι μου έχει πει έχει καλό σπέρμα ο άντρας της. Οπότε η γνώμη μου κορίτσια είναι αν έχετε ήδη δοκιμάσει μία φορά με βλαστοκύστες να εμπιστευτείτε τον γιατρό σας και να δοκιμάσετε και με τριών ημερών.

• Μου αρέσει 4

17 minutes ago, Καντι said:

Δεν ρώτησα ποιο εγινε. Τυχαίνουν αυτα , δεν ειναι σταθερό μοτίβο. Την προηγομενη φορα ειχα 5αρι που εγινε βλαστοκύστη και 8αρι που δεν εγινε. Αυτο το ξερω γιατι ηταν φυσικοί οι κύκλοι.

Πειραματισμους κανει με τα φαρμακα, τωρα του ειπα οτι δεν θελω να ξαναπάρω serpafar και μου ειπε να παρω Femara.

Εγραψα παραπανω για τον προεμφυτευτικο.

Ναι διάβασα για τον προεμφυτευτικο, σε ευχαριστώ. Κι όμως, δεν είναι καλυτερα να κάνουμε προεμφυτευτικο σε κάθε περιπτωση αντί να αντιμετωπίζουμε κ την πιθανοτητα αποτυχίας λόγω χρωμοσωμικων ανωμαλιών? Θα αποφευγουμε και ψυχολογικό κ χρηματικό κόστος έτσι.. Δεν ξέρω, λέω. Δεν έχω μιλήσει για αυτά ακόμα μαζί του να μην τον ζαλιζω, περιμενω κι εγώ να έρθει εκείνη η πολυποθητη ώρα να έχω έμβρυα κ παω βημα-βημα. 

Γιατί δεν σου αρέσουν τα Serpafar? Παλιά είχα κάνει gonal  και Menopur κ δεν είχα και κάποιο φοβερό αποτέλεσμα, και φαντάσου ήμουν πολυ νεότερη. Ίσως είναι κ τυχαίο, τι να πω. Τώρα θα παω με ένα φυσικό ωαριο λόγω σπέρματος, γιατί επεμεινα να μην βγάλω πολλα ώστε να περιμενω τη βελτίωση του οξειδωτικού. Τον προηγουμενο μήνα έχασα και τα 5 έμβρυα την 3η μέρα, κ στενοχωρήθηκα τόσο πολυ που δε θα το αντέξω ξανά.. 

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια Μ χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη με υγεία κ ότι επιθυμεί η κάθε μία να γίνει πραγματικότητα !!! Αύριο ξεκινάω πάλι δεύτερη προσπάθεια για ωοληψια με puregon 200ml  κ ευχόμαστε να βγάλω πολλά ...( Εγώ κ ο σύζυγος έχουμε στίγμα την προηγούμενη έβγαλα 10 τα οποία προχώρησαν 3 το 3 δεν ήταν καλής ποιότητας στείλαμε τα δύο για έλεγχο το ένα έπασχε κ το άλλο είχε απλά στίγμα βάλε αυτό το ένα έπιασε αλλά την 7 βδομάδα απέβαλα τώρα πάω κ εύχομαι να βγάλω παραπάνω ώστε να έχω καλά εβρυα 2-3 ξέρω κ εγώ εύχομαι για να βάλω δύο )

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 2

πρίν από 27 λεπτά , Καντι είπε:

Ακριβως αυτο μου ειπε ο γιατρος οτι ο Προεμφυτευτικος δεν έπαιξε κανένα ρόλο στην περιπτωση μου και στην εμφυτευση προφανώς. Ειχα έμβρυα υγιή 2στα 4 οποτε θα πάω με τα ποσοστά της ηλικίας μου. Τον προεμφυτευτικο εμεις αλλωστε τον καναμε να αποκλεισουμε το γεγονός οτι δεν κάνουμε μονο έμβρυα με χρωμοσωμικες ανωμαλίες.

καπου το χανω αυτο που λες…. δηλ δεν καταλαβαινω την λογικη ακολουθια.. εφοσον τελικα πετυχες με το ενα εκ των δυο υγιων.. αρα ποιος ο λογος να μετεφερες και τα μη υγιη κ παλι να μην ειχες εμφυτευση;; καπου το χανω αλλα δε βαριεσαι… :lol:

Καλησπερα κοριτσια!Ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καμια σας ποσο γρηγορα βγαινουν τα αποτελεσματα της χοριακης στο Ιασω και αν σε ενημερωνουν.Σκεφτομαι να κανω αυριο κ θελω να δω αν αξιζει να κανω εκει ή να παω σε μικροβιολογικο κοντα μου

12 minutes ago, Sabrina_ said:

Καλησπερα κοριτσια!Ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καμια σας ποσο γρηγορα βγαινουν τα αποτελεσματα της χοριακης στο Ιασω και αν σε ενημερωνουν.Σκεφτομαι να κανω αυριο κ θελω να δω αν αξιζει να κανω εκει ή να παω σε μικροβιολογικο κοντα μου

Για ποιο λόγο να τρέχεις εκεί έως το Ιασώ αν δεν είναι αρκετά κοντά σου? Στη θέση σου θα πηγαινα σε μικροβιολογικό της γειτονιάς μου, η ορμόνη αυτή δεν θα βγει διαφορετική στο ένα εργαστήριο από ότι στο άλλο. Επισης, σε καποια εργαστήρια, αν γίνεται, μπορεις να ζητήσεις τις απαντησεις με μαιλ για να μην ξανά τρέχεις. Καλη Επιτυχία!!!!!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 19 λεπτά , Iraki2022 είπε:

Ναι διάβασα για τον προεμφυτευτικο, σε ευχαριστώ. Κι όμως, δεν είναι καλυτερα να κάνουμε προεμφυτευτικο σε κάθε περιπτωση αντί να αντιμετωπίζουμε κ την πιθανοτητα αποτυχίας λόγω χρωμοσωμικων ανωμαλιών? Θα αποφευγουμε και ψυχολογικό κ χρηματικό κόστος έτσι.. Δεν ξέρω, λέω. Δεν έχω μιλήσει για αυτά ακόμα μαζί του να μην τον ζαλιζω, περιμενω κι εγώ να έρθει εκείνη η πολυποθητη ώρα να έχω έμβρυα κ παω βημα-βημα. 

Γιατί δεν σου αρέσουν τα Serpafar? Παλιά είχα κάνει gonal  και Menopur κ δεν είχα και κάποιο φοβερό αποτέλεσμα, και φαντάσου ήμουν πολυ νεότερη. Ίσως είναι κ τυχαίο, τι να πω. Τώρα θα παω με ένα φυσικό ωαριο λόγω σπέρματος, γιατί επεμεινα να μην βγάλω πολλα ώστε να περιμενω τη βελτίωση του οξειδωτικού. Τον προηγουμενο μήνα έχασα και τα 5 έμβρυα την 3η μέρα, κ στενοχωρήθηκα τόσο πολυ που δε θα το αντέξω ξανά.. 

Ο προεμφυτευτικος δεν ειναι πανάκεια μπορει να βγει στη πορεια προβλημα στο σταδιο που το ελέγχουν ειναι οκ αλλα για το μετα δε το ξερουν αν δεν εχεις επαναλαμβανόμενες αποβολές δε προτείνεται .

πρίν από 8 λεπτά , Iraki2022 είπε:

Για ποιο λόγο να τρέχεις εκεί έως το Ιασώ αν δεν είναι αρκετά κοντά σου? Στη θέση σου θα πηγαινα σε μικροβιολογικό της γειτονιάς μου, η ορμόνη αυτή δεν θα βγει διαφορετική στο ένα εργαστήριο από ότι στο άλλο. Καλη Επιτυχία!!!!!! 

Εμενα στο ιασω σε 3 ωρες το ειχε ο γιατρος μου απλα σκεψου αν πας εκει μετα θα πηγαίνεις εκει για τα επαναληπτικά ..

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...