Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , Pagotoula είπε:

ακριβως. κι εχουμε και τρανο παραδειγμα την @Equality που τελικα πετυχε με 3ης μερας κ τωρα ανεμενει το η τα θαυματακι/α της.

εμενα σε τεχνητους κυκλους μου εκανε ετ 21η με 23η μερα.

Δεν την ξέρω την κοπέλα αλλά κι εγω με 3ης μέρας πέτυχα κ με χάλια σπερμα!

• Μου αρέσει 3

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 37 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Περιμένω να αδιαθετησω να διεγείρω τις ρημαδες τις ωοθήκες μου.

Θα το εκανα τον προηγούμενο κύκλο αλλά θα πέφταμε μεγάλη Πέμπτη κ ο γιατρός δεν ήθελε χαχαχαχαχαχχα 

αντε καλη επιτυχια!!

στον σφακ κι εσυ πλεον;;;

πρίν από 26 λεπτά , Iraki2022 είπε:

Βρήκαμε οξειδωτικό στρες στο σπέρμα. Έτσι θα κάνει αγωγή κ ο άντρας μου ώστε να φτιάξει κ αυτό. Με βλέπω για κανα τρίμηνο να το παλεύω με το φυσικό ωάριο του μήνα, μέχρι να βελτιωθεί και το σπέρμα. Υπομονή.. 

Σε εσάς τι προβλημα έχει το σπέρμα? 

Αζωοσπερμια...σίγουρα δεν έχουμε θεραπεία εμείς γι αυτό.  Αλλά θα το παλέψουμε με κάθε τρόπο... Καλή επιτυχία εύχομαι!!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Iraki2022 είπε:

Ωοληψια σε παραπάνω από 1-2 ωάρια έκανα με μέθη. Δεν με ρώτησαν καν αν θέλω ή όχι, φαντάζομαι επειδή ξέρουν ότι για πολλα ωάρια θα είναι δυσκολο να αντέξει μια γυναίκα. Όμως σε δευτερη ωοληψια με 2ωαρια, έκανα χωρίς μέθη και απλώς νιώθεις ένα τσιμπηματακι μέσα στη μήτρα, λίγο πιο έντονο από όταν κάνεις τεστ παπ. 

Το κακό με τη μέθη είναι ότι την υπόλοιπη μέρα είσαι αρκετά ζαλισμένος, καλο είναι να μην οδηγήσεις κ να πας να ξαπλώσεις να ξεκουραστείς. Χωρίς μέθη νιώθεις σαν να είχες παει απλώς για υπέρηχο, μια χαρά. 

Εξαρτάται ποσο προσβάσιμο ειναι το ωάριο, έως 4 παντως ειναι πολυ ανεκτό.

3 ώρες πρίν, winspert είπε:

Εγω κορίτσια οσο περνανε οι μέρες αρχιζω να πιστεύω πως τζιφος παλι...Εκανα το πρωί παλι τεστ...πιο αρνητικό πεθαινεις...Και εχω αρχισει να απογοητευομαι...

Ρε συ, εξαρτάται την ευαισθησία του τεστ.

πρίν από 12 λεπτά , KateDim είπε:

Αζωοσπερμια...παρόλα αυτά γονιμοποίησε 6 ωάρια.. Αλλά δεν προχώρησαν... 

Δεν προχώρησαν ουτε ως την τριτη μερα;

• Μου αρέσει 2

wRSzp2.pngUIzHp2.png

3 ώρες πρίν, Pagotoula είπε:

οπως λεγανε κ τα κοριτσια τις προαλλες, υπαρχουν καποια κεντρα που φτιαχνουν χαρτι με αλλη ημερομηνια. τα κεντρα εξωσωματικης συνεργαζονται με αυτους κ σε παραπεμπουν. 

Ναι εννοειται αν το εχεις συνεννοηθεί αυτο εισαι οκ

wRSzp2.pngUIzHp2.png

πρίν από 10 λεπτά , Καντι είπε:

Εξαρτάται ποσο προσβάσιμο ειναι το ωάριο, έως 4 παντως ειναι πολυ ανεκτό.

Ρε συ, εξαρτάται την ευαισθησία του τεστ.

Δεν προχώρησαν ουτε ως την τριτη μερα;

Σε βλαστοκύστες... 

Διαφημίσεις

20 minutes ago, KateDim said:

Αζωοσπερμια...σίγουρα δεν έχουμε θεραπεία εμείς γι αυτό.  Αλλά θα το παλέψουμε με κάθε τρόπο... Καλή επιτυχία εύχομαι!!! 

Όταν κάναμε τις εξειδικευμένες εξετάσεις σπέρματος (μιλάμε για το φουλ πακετο) ρωτήσαμε τον ουρολογο κ είπε ότι σχεδόν όλα διορθώνονται στο σπερμα με ειδικές βιταμίνες. Απλώς θέλει τρίμηνο να φάνούν τα αποτελέσματα. Ρωτήστε μήπως σας πουν αλλιώς να σου πω τι αγωγή μας προτειναν εμάς. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , KateDim είπε:

Λες; τι θα αλλάξει όμως; 

Θα μπορέσετε να τα βάλετε νωρίτερα και όχι 6η μέρα. Έτσι για αλλαγή. Βέβαια ο γιατρός σας θα σας πει . 

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

1 hour ago, silvy22 είπε:

αγαπη υπομονη, εμενα 6η, 7η αρνητικα και 8η και μετα θετικα....απο αυριο κ μετα τεστακια...
@Καντι  πως εισαι? εκανες θα κάνεις ωοληψια τελικά?

Ναι , εχουμε μια βλαστοκύστη 4αβ

• Μου αρέσει 6

wRSzp2.pngUIzHp2.png

πρίν από 8 λεπτά , Καντι είπε:

Ναι , εχουμε μια βλαστοκύστη 4αβ

θα τη βαλεις καπακι; θα κανεις κ προεμφυτευτικο παλι;

πρίν από 10 λεπτά , Καντι είπε:

Ναι εννοειται αν το εχεις συνεννοηθεί αυτο εισαι οκ

ναι ετσι θα το κανουμε. το σπερμοδ δεν με αγχωνει τοσο.τη σαλπιγγογραφια δεν ξερω αν θα προλαβω. και να πω την αληθεια δεν θυμαμαι κ τι αλλες εξετασεις θελουν. γιατι κ γω την αλλη βδομ εχω παλι ρβ.

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...