Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Προφανώς κ δεν έγινε ετ. Να τα μεταφέρεις 3ης μέρας είπα να μην τα αφήσετε βλαστοκυστες

Γιατί πλέον είναι καλύτερα λένε στο εργαστήριο ώστε να υπάρχει πιθανή εγκυμοσύνη... 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 43 λεπτά , Pagotoula είπε:

τι κανεις εσυ κοριτσακι μου;;

καιρο εχω να σε πετυχω…

σε τι φαση βρισκεσαι;

Περιμένω να αδιαθετησω να διεγείρω τις ρημαδες τις ωοθήκες μου.

Θα το εκανα τον προηγούμενο κύκλο αλλά θα πέφταμε μεγάλη Πέμπτη κ ο γιατρός δεν ήθελε χαχαχαχαχαχχα 

• Μου αρέσει 2

ugAHp3.png

jfV0p3.png

2 ώρες πρίν, Iraki2022 είπε:

Σε ευχαριστώ πολυ!!!!! Εχω πολυ μεγάλη ανάγκη να βρεθεί έστω κ ενα καλο που να γίνει βλαστοκυστουλα, να έχω κι εγώ επιτέλους ένα στην άκρη γιατί με έχει πάρει από κάτω με τόσες αποτυχίες. Τα χάνω όλα μετά την 3η μέρα γονιμοποίησης. Το έχει πάθει κάποια κοπέλα αυτό κ τι είπε ο γιατρός? Προς το παρόν μόνο ελπίζω!!! 

Το έπαθα εγώ στην αρχή, αλλά σε κύκλο με διέγερση. Μετά με τους φυσικούς ξεμπλόκαρε το σύστημα και έφταναν στο στάδιο των βλαστοκωστών.

• Ευχαριστώ 1

1 ώρα πρίν, KateDim είπε:

Καλημέρα! 

Δυστυχώς δεν προχώρησε κανένα εμβρυακι! Αλλά δεν τα παρατάμε, συνεχίζουμε δυναμικά. Έχουμε ο ένας τον άλλον και στο τέλος θα τα καταφέρουμε :)

Θα πάμε από το κέντρο να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε από δω και στο εξής. Μετά από πόσο καιρό ξανά κάνεις προσπάθειες; 

Είναι αρκετά στενάχωρο αλλά κάθε εμποδιο για καλό να σκέφτεσαι. Με αγαπη, δύναμη κ πιστη η επόμενη θα είναι κ η τυχερή σας! Νομίζω μετά από 3 μήνες μπορείς για διέγερση παλι. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, KateDim είπε:

Καλημέρα! 

Δυστυχώς δεν προχώρησε κανένα εμβρυακι! Αλλά δεν τα παρατάμε, συνεχίζουμε δυναμικά. Έχουμε ο ένας τον άλλον και στο τέλος θα τα καταφέρουμε :)

Θα πάμε από το κέντρο να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε από δω και στο εξής. Μετά από πόσο καιρό ξανά κάνεις προσπάθειες; 

Κορίτσι μου λυπάμαι γι' αυτή την εξέλιξη... Σε βλέπω όμως τόσο δυνατή και αποφασισμένη που είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις! Εύχομαι γρήγορα! Αν εννοείς επόμενη προσπάθεια με διέγερση, αυτό εξαρτάται από την ηλικία σου, θα σου πει ο γιατρός σου!

• Μου αρέσει 1

11 minutes ago, happiness79 said:

Το έπαθα εγώ στην αρχή, αλλά σε κύκλο με διέγερση. Μετά με τους φυσικούς ξεμπλόκαρε το σύστημα και έφταναν στο στάδιο των βλαστοκωστών.

Λες? Μακάρι Παναγίτσα μου να τα καταφέρω κι εγώ. Εμείς ομως ανακαλυψαμε κ θεματακι με το σπέρμα, όποτε περιμενω λίγο να βελτιωθεί κ αυτό. Έτσι θα κάνω ένα φυσικό σε αυτό τον κυκλο κ ότι κάτσει. 

Εκεί που κυνηγάς να βρεις καλό ωάριο, τσουπ σου πεταγεται μπροστά σου κ ενα στρες σπέρματος... Και τσουπ, από πού να το πρωτοπιασεις μετά! 

πρίν από 34 λεπτά , KateDim είπε:

Με gonal... Ναι το σπέρμα έχει το θέμα... Είμαι Θεσσαλονίκη.. Στο embryolab 

Τοτε ξεκαθαρα ειναι αυτο γιατι εισαι και σε καλο κεντρο.βελτιωση σε ουρολογο και ολα μια χαρα θα πανε !

• Μου αρέσει 1

πρίν από 18 λεπτά , Iraki2022 είπε:

Κι εγώ δεν γνωρίζω με τι κριτήρια διαλεγουν 3ων ημερών ή βλαστοκυστες.

Στην προηγουμενη ετ που έκανα μου έβαλαν 3ων ημερών κ δεν προχωρησε κανένα ενώ ο έμβρυολόγος είπε ότι ήταν πολυ καλα 2 έμβρυα 8 και 9 κυττάρων. Και μάλιστα τα ωάρια ήταν από παλια δικά μου κατεψυγμένα μικρότερης ηλικίας. 

Τώρα που άλλαξα γιατρό, μας είπε από την αρχή ότι θέλει πρωτα να τα δει πως πανε για βλαστοκυστες πρωτου τα βάλουμε για ετ, κ όντως μετά την 3η μέρα, από τα 5 εμβρυακια δεν προχωρησε κανενα, ενώ έως 3η μέρα πηγαιναν πολυ καλα, όπως μάθαμε μετά. 

Ναι γιατι λένε πως αν ένα έμβρυο δεν τα καταφέρει να γίνει βλαστοκυστη σημαίνει ότι δεν είχε εξαρχής καλή δυναμική οπότε δεν θα γινόταν και εμφύτευση. Όμως λένε και πως πολλά εμβρυα 3ων ημερών όταν τα βάλεις στη μήτρα δυναμώνουν... Εγω ειμαι της άποψης ότι πρέπει να δοκιμάσεις και τα 2  αν δεν πετύχεις αμέσως.  

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, Panagiotakats39 είπε:

Καλημέρα!!!! Το ίδιο εύχομαι κ για σένα κορίτσι μου!!!! Δυστυχώς εμένα θα αργήσει αρκετά το ραντεβού με το τμήμα αποβολών! Βρήκα για 16/6! :blink:

Σε ευχαριστώ πολυ! Ναι το είδα ότι είχε τον Ιουνιο ραντεβού για το τμήμα αποβολων απλά έτυχε μια κοπέλα από εδώ να μην το θέλει κ της το ζήτησα. Οποτε έχει το νου σου μήπως το ακυρώσει καποια κοπέλα απο το φορουμ να το κλεισεις εσυ. 

• Μου αρέσει 1

25 minutes ago, KateDim said:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου :rolleyes:

Εσάς τι σας είπε; και πώς προχωρήσατε; εμείς βέβαια έχουν θεμα στο σπέρμα. 

Βρήκαμε οξειδωτικό στρες στο σπέρμα. Έτσι θα κάνει αγωγή κ ο άντρας μου ώστε να φτιάξει κ αυτό. Με βλέπω για κανα τρίμηνο να το παλεύω με το φυσικό ωάριο του μήνα, μέχρι να βελτιωθεί και το σπέρμα. Υπομονή.. 

Σε εσάς τι προβλημα έχει το σπέρμα? 

Χριστος Ανεστη και Χρονια Πολλα,κοριτσια!

Μπορειτε να μου πειτε,ποσον καιρο συνηθως διαρκει η προετοιμασια για ε.τ.,απο τη στιγμη που συμφωνειτε με το γιατρο την ημερομηνια/ μηνα που θα γινει? 

πρίν από 33 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Αυτό δεν το ξέρει κανείς 

ακριβως. κι εχουμε και τρανο παραδειγμα την @Equality που τελικα πετυχε με 3ης μερας κ τωρα ανεμενει το η τα θαυματακι/α της.

πρίν από 17 λεπτά , Nora39 είπε:

Χριστος Ανεστη και Χρονια Πολλα,κοριτσια!

Μπορειτε να μου πειτε,ποσον καιρο συνηθως διαρκει η προετοιμασια για ε.τ.,απο τη στιγμη που συμφωνειτε με το γιατρο την ημερομηνια/ μηνα που θα γινει? 

εμενα σε τεχνητους κυκλους μου εκανε ετ 21η με 23η μερα.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...