Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, Pagotoula είπε:

οπως λεγανε κ τα κοριτσια τις προαλλες, υπαρχουν καποια κεντρα που φτιαχνουν χαρτι με αλλη ημερομηνια. τα κεντρα εξωσωματικης συνεργαζονται με αυτους κ σε παραπεμπουν. 

Εγώ το εκανα εκτός κέντρου εξωσωματικής. Αν δε βγάλεις άκρη εκει, πες μου να σου πω!

1 ώρα πρίν, winspert είπε:

Εγω κορίτσια οσο περνανε οι μέρες αρχιζω να πιστεύω πως τζιφος παλι...Εκανα το πρωί παλι τεστ...πιο αρνητικό πεθαινεις...Και εχω αρχισει να απογοητευομαι...

Να μην απογοητεύσει καθολου.. και να μη συγκρινεις τη προηγουμενη με αυτη ακομα και στον ιδιο ανθρωπο διαφέρει εγκυμοσύνη με εγκυμοσύνη.κανε λιγο υπομονη ειναι τριτη σημερα αρα αυριο εισαι 8η μερα με μεγαλυτερη ασφαλεια απο αυριο κ επειτα ειναι αξιόπιστα τα αποτελεσματα και αναλογα την ευαισθησία του τεστ.. ωστοσο το σαββατο ειναι κοντα!  Ολα θα πανε καλα❤️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , ksvolimi είπε:

Να μην απογοητεύσει καθολου.. και να μη συγκρινεις τη προηγουμενη με αυτη ακομα και στον ιδιο ανθρωπο διαφέρει εγκυμοσύνη με εγκυμοσύνη.κανε λιγο υπομονη ειναι τριτη σημερα αρα αυριο εισαι 8η μερα με μεγαλυτερη ασφαλεια απο αυριο κ επειτα ειναι αξιόπιστα τα αποτελεσματα και αναλογα την ευαισθησία του τεστ.. ωστοσο το σαββατο ειναι κοντα!  Ολα θα πανε καλα❤️

Όσο απογοητεύεσαι, το δυσκολευείς το σποράκι! Αυτο να σκέφτεσαι! Κάνε υπομονή! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , ksvolimi είπε:

Αχ Παναγία μου... Καρδιοχτύπι τρελό... Σε ευχαριστώ πολύ

πρίν από 10 λεπτά , Angot είπε:

Όσο απογοητεύεσαι, το δυσκολευείς το σποράκι! Αυτο να σκέφτεσαι! Κάνε υπομονή! 

Εχεις δικιο κοριτσάκι μου... Σε ευχαριστώ πολύ

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 11 λεπτά , Kate92 είπε:

Εγώ το εκανα εκτός κέντρου εξωσωματικής. Αν δε βγάλεις άκρη εκει, πες μου να σου πω!

ναι, θα σε ρωτησω αν χρειαστει. μαλλον δεν το εθεσα σωστα, μου ειπαν οτι συνεργαζονται με κεντρα μικροβιολ που κανουν την αλλαγη στην ημερομηνια στο χαρτι του σπερμοδιαγρ. οχι οτι θα μου το κανουν στο κεντρο εξωσωματικης. ακομα δεν το χω ψαξει και πολυ. αν δεν βγαλω ακρη με αυτο που θα μου πουν, θα σε ρωτησω. ρβ εχει διαθεσιμα απο 20 μαιου στην επιτροπη, αλλα δεν θα χω προλαβει τη σαλπιγγογραφια δυστυχως. οποτε περιμενω να ανοιξουν του ιουνιου πια.

πρίν από 10 λεπτά , winspert είπε:

Για Να γελάσεις! Μετά τη χοριακη χθες, ξαναέκανα τεστ μη τυχόν και έχουν κάνει λάθος. Στο εργαστήριο :Dχαχαχααχ

• Χαχα 4

πρίν από 30 λεπτά , KateDim είπε:

6..δυστυχώς κανένα δεν κατάφερε να φτάσει σε βλαστοκύστη... 

Τι κριμα!:-( Κατέβασες κ πολλα ωαριακια.τι διεγερση ειχες κανει;το σπερμα εχει θεμα; Σε ποιο κεντρο εισαι; 

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , Angot είπε:

Για Να γελάσεις! Μετά τη χοριακη χθες, ξαναέκανα τεστ μη τυχόν και έχουν κάνει λάθος. Στο εργαστήριο :Dχαχαχααχ

Καλε εννοείται αυτο...Ειναι να τους εχεις εμπιστοσύνη;;;; χαχαχαχα

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 8 λεπτά , winspert είπε:

Καλε εννοείται αυτο...Ειναι να τους εχεις εμπιστοσύνη;;;; χαχαχαχα

Εγω να σου πω την αληθεια την προηγουμενη φορα που κατέληξε σε παλινδρομη ξεκινησα τα τεστ και με ειχε πιασει τετοια τρελα εκανα καθε δυο ωρες χαχαχα και επαιρνα και του φαρμακείου τα ακριβα εδωσα 70€ σε τεστ και ειπα δε ξανα κανω σας το λεω απο τωρα μη με αφησετε ειπα θα παω κατευθειαν  χοριακη χαχαχα

• Χαχα 3

πρίν από 20 λεπτά , winspert είπε:

αγαπη υπομονη, εμενα 6η, 7η αρνητικα και 8η και μετα θετικα....απο αυριο κ μετα τεστακια...
@Καντι  πως εισαι? εκανες θα κάνεις ωοληψια τελικά?

πρίν από 22 λεπτά , winspert είπε:

Πάντως νομίζω πριν λίγες μέρες μια κοπέλα , δε θυμάμαι ποια 

Είχε κάνει τεστ την προηγούμενη μέρα αρνητικό και την επόμενη χοριακη θετική 

Γύρω στο 150 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...