Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

13 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Γιατι σε προβληματισε που σου εβαλαν το 8αρι; αφου το 8αρι ειναι καλυτερο απο τα 10ρια, ειναι το αριστο..!

Γιατί όλα τα άλλα που έχω είναι 10αρια.. δεν ξέρω αν θα πιάσει αυτή τη φορά οπότε προβληματίζομαι για τα επόμενα. 

Απλά μου φάνηκε παράξενο ότι αυτό που νόμιζα πως θα μπει στην τελευταία προσπάθεια μπήκε ως το καλύτερο.

Η μαία μου είπε ότι επιλέχθηκαν τα καλύτερα μορφολογικά. Ούτε αυτό πολυκατάλαβα τι σημαίνει..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 15 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Μεγάλη Πέμπτη δεν έκανες ετ;

Κ Σάββατο είναι να κανείς χοριακη σωστά;

Μ. Τετάρτη εκανα ετ και μου ειπε ο γιατρός να κανω τη Δευτέρα χοριακη και του ειπα να πάω Σάββατο

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

12 hours ago, Jamie said:

Κοριτσια καλησπερα επειδη λογω αδυναμου σπερματος η λυση ειναι η εξωσωματικη θα ηθελα να δοκιμασω σε φυσικο κυκλο λογω προσωπικων φοβων αλλα βρισκω δυσκολα γιατρο που να δεχεται το φυσικο κ με παραπεμπουν σε φαρμακα.Ξερετε καποιον που να ειναι πιο θερμο με αυτη την μεθοδο;ευχαριστω πολυ καθε συμβουλη πολυτιμη καθως ειμαι πρωταρα!!

Πολυ παραξενο αυτό που ακουω. Τους ζητάς να κάνεις ωοληψια με φυσικό του μήνα κ δεν θέλουν? Δεν ξέρω σε ποια πολη είσαι, όμως ρωτα κ στο Γένεσις. Νομίζω έχει και σε άλλες πολεις εκτός από το κεντρικό στην Αθήνα, όπως Θεσσαλονίκη κ Ηράκλειο (χωρις να είμαι σίγουρη για το δευτερο) 

πρίν από 13 λεπτά , winspert είπε:

Μ. Τετάρτη εκανα ετ και μου ειπε ο γιατρός να κανω τη Δευτέρα χοριακη και του ειπα να πάω Σάββατο

περιμενε ντε κι εσυ!! αν σκεφτεις οτι το τεστ θελει τουλ 50 για να δειξει, πρεπει να περιμενεις το νωριτερο 8η μερα. δηλ πριν την πεμπτη αποκλειεται να σου δειξει. μην τρελαινεσαι απο τωρα. ειπαμε… ειναι υπερβολικα νωρις!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Pagotoula είπε:

περιμενε ντε κι εσυ!! αν σκεφτεις οτι το τεστ θελει τουλ 50 για να δειξει, πρεπει να περιμενεις το νωριτερο 8η μερα. δηλ πριν την πεμπτη αποκλειεται να σου δειξει. μην τρελαινεσαι απο τωρα. ειπαμε… ειναι υπερβολικα νωρις!!!

Δεν ξερω τι με καβάλησε και ξεκινησα τοσο νωρις; Και ενω ξερω πολυ καλα οτι στην εγκυμοσύνη μου,δυο μερες πριν τη χοριακη που ξεκινησα τα τεστ,η γραμμη αχνοφαινοταν...ηθελε προσπάθεια και δυο μερες μετα η χοριακη ηταν 910 ..Αλλα και παλι με εχει πιασει φοβος,τρομος, ανησυχία...Αν δεν πάει καλα δεν ξερω αν εχω αλλες αντοχές να ξαναπροσπαθήσω...Αυτο με αγχωνει πιο πολυ ..

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Pagotoula είπε:

@Καντι 12η μερα με βλαστοκυστες 6ης μερας, δηλ για εμβρυο 18 ημερων, το 1200 δεν νομιζω οτι θεωρειται μεγαλο. πολυ νορμαλ θα το ελεγα. αν σκεφτουμε οτι σε μια βλαστοκυστη την 9η μερα περιμενουμε γυρω στο 100 με 200 και ο αριθμος διπλασιαζεται ανα 2 μερες, 18η περιμενουμε σιγουρα πανω απο 1000 κι εως και 4000 και βαλε. για ενα εμβρυο παντα. 

Αρα κ μενα 17 ημερών, ειναι μεσα στα όρια ακόμα και για 1 μωράκι! 

πρίν από 9 λεπτά , winspert είπε:

Δεν ξερω τι με καβάλησε και ξεκινησα τοσο νωρις; Και ενω ξερω πολυ καλα οτι στην εγκυμοσύνη μου,δυο μερες πριν τη χοριακη που ξεκινησα τα τεστ,η γραμμη αχνοφαινοταν...ηθελε προσπάθεια και δυο μερες μετα η χοριακη ηταν 910 ..Αλλα και παλι με εχει πιασει φοβος,τρομος, ανησυχία...Αν δεν πάει καλα δεν ξερω αν εχω αλλες αντοχές να ξαναπροσπαθήσω...Αυτο με αγχωνει πιο πολυ ..

ξαναλεω μην προκαταβαλεις. παραειναι νωρις. μονο σε διδυμα ισως να μπορουσε να δειξει απο τωρα. εσυ που εχεις βαλει κι ενα, περιμενε ως 8η με 9η μερα. νωριτερα δεν παιζει να δειξει. οσο για το φοβο ειναι απολυτα κατανοητος γιατι κ θετικο να ναι αρχιζει το μαρτυριο των διπλασιασμων κλπ κλπ

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 28 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Γιατί όλα τα άλλα που έχω είναι 10αρια.. δεν ξέρω αν θα πιάσει αυτή τη φορά οπότε προβληματίζομαι για τα επόμενα. 

Απλά μου φάνηκε παράξενο ότι αυτό που νόμιζα πως θα μπει στην τελευταία προσπάθεια μπήκε ως το καλύτερο.

Η μαία μου είπε ότι επιλέχθηκαν τα καλύτερα μορφολογικά. Ούτε αυτό πολυκατάλαβα τι σημαίνει..

Κοιτάζουν και τα θραύσματα που εχουν, η εμβρυολογος είπε ότι και τα 8αρια δίνουν πολλές εγκυμοσύνες. Έχεις μια χαρά εμβρυακια, μην ανησυχείς. Εγω έβαλα 7 και 8 κύτταρων! 

πρίν από 14 λεπτά , winspert είπε:

Κόλλησες από μένα; είναι νωρίς κοριτσι μου, ηρεμησε. Και ποιο τεστ κανεις κ ολας; 

πρίν από 10 λεπτά , Angot είπε:

Κόλλησες από μένα; είναι νωρίς κοριτσι μου, ηρεμησε. Και ποιο τεστ κανεις κ ολας; 

Ειμαι addicted κ εγω στα τεστακια...απο παλια...χαχαχα...Κανω αυτα τα φθηνα του κιλου που εκανες κ εσυ...εχω καμια 50αρια και ειπα να ξεκινησω νωρις:(

Αλλα κοιταγα τωρα τα τεστ της εγκυμοσύνης μου και οντως ξεκίνησα με πολυ αχνη γραμμη δυο μερες πριν τη χοριακη που ηταν 910... Τα λεω μήπως ηρεμήσω λιγο ..

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 8 λεπτά , winspert είπε:

Ειμαι addicted κ εγω στα τεστακια...απο παλια...χαχαχα...Κανω αυτα τα φθηνα του κιλου που εκανες κ εσυ...εχω καμια 50αρια και ειπα να ξεκινησω νωρις:(

Αλλα κοιταγα τωρα τα τεστ της εγκυμοσύνης μου και οντως ξεκίνησα με πολυ αχνη γραμμη δυο μερες πριν τη χοριακη που ηταν 910... Τα λεω μήπως ηρεμήσω λιγο ..

Να πω ότι είσαι και πρωτάρα σα κ μενα, να το καταλάβω! Είναι νωρίς ακόμα αστο 2 μερούλες! 

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

Καλημέρα! 

Δυστυχώς δεν προχώρησε κανένα εμβρυακι! Αλλά δεν τα παρατάμε, συνεχίζουμε δυναμικά. Έχουμε ο ένας τον άλλον και στο τέλος θα τα καταφέρουμε :)

Θα πάμε από το κέντρο να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε από δω και στο εξής. Μετά από πόσο καιρό ξανά κάνεις προσπάθειες; 

• Μου αρέσει 5
  • Λυπημένη/-ος 5

πρίν από 11 λεπτά , KateDim είπε:

Καλημέρα! 

Δυστυχώς δεν προχώρησε κανένα εμβρυακι! Αλλά δεν τα παρατάμε, συνεχίζουμε δυναμικά. Έχουμε ο ένας τον άλλον και στο τέλος θα τα καταφέρουμε :)

Θα πάμε από το κέντρο να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε από δω και στο εξής. Μετά από πόσο καιρό ξανά κάνεις προσπάθειες; 

Λυπάμαι για το αποτέλεσμα... χαίρομαι για τον τρόπο που το αντιμετωπιζεις...Ευχομαι να πανε ολα καλα την επόμενη φορά...Μετα απο διέγερση καλο ειναι να αφησεις να περασουν 3 μηνες για να ξανακάνεις...Αν θες να προχωρήσεις με φυσικους ισως να αφησεις εναν ή και στο καπακι...δεν είμαι σίγουρη...

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 18 λεπτά , KateDim είπε:

Καλημέρα! 

Κανένα;;;;; Πόσα ήταν συνολικά;

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 28 λεπτά , KateDim είπε:

Καλημέρα! 

λυπάμαι πολύ, εύχομαι η επόμενη προσπάθειά σου να είναι η τυχερή

πρίν από 52 λεπτά , Angot είπε:

Κοιτάζουν και τα θραύσματα που εχουν, η εμβρυολογος είπε ότι και τα 8αρια δίνουν πολλές εγκυμοσύνες. Έχεις μια χαρά εμβρυακια, μην ανησυχείς. Εγω έβαλα 7 και 8 κύτταρων! 

Μακάρι να πάνε καλά τα πράγματα αυτή τη φορά, δεν θα αντέξω άλλη αποτυχία.Εσύ πως πήγες με αυτά τα εμβρυάκια;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

λυπάμαι πολύ, εύχομαι η επόμενη προσπάθειά σου να είναι η τυχερή

Μακάρι να πάνε καλά τα πράγματα αυτή τη φορά, δεν θα αντέξω άλλη αποτυχία.Εσύ πως πήγες με αυτά τα εμβρυάκια;

Όταν του λέω του άντρα μου να πανε ολα καλά... Μου απαντάει! 

Θα πανε.. Και αν δεν πανε... Θα τα κάνουμε να πανε! 

• Μου αρέσει 8

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...