Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

13 ώρες πρίν, Maroxmarox είπε:

Στο φυσικό τροποποιημενο τα φάρμακα συνήθως ξεκινούν από 2 η ημέρα η πιο μετά; Και ποια είναι αυτά συνήθως ; Φοβάμαι μήπως τελευταία στιγμή την ημέρα των εξετάσεων δηλαδή δε μπορώ να τα βρω..

Έχει κάνει καμία τροποποιημενο με seprafar ? Μου είπε ο γιατρός μου ότι τη μέρα των εξετάσεων θα μου πει

Καλημερα! Εγω κάνω τώρα φυσικο τροπ με Serpafar και τα βρηκα Μεγαλη Παρασκευή στο πρώτο εφημερεύον που πήγα όποτε θα τα βρεις εύκολα. 3η μέρα τα ξεκίνησα για 5 μέρες και μετά υπέρηχο

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

13 hours ago, Maroxmarox said:

Στο φυσικό τροποποιημενο τα φάρμακα συνήθως ξεκινούν από 2 η ημέρα η πιο μετά; Και ποια είναι αυτά συνήθως ; Φοβάμαι μήπως τελευταία στιγμή την ημέρα των εξετάσεων δηλαδή δε μπορώ να τα βρω..

Έχει κάνει καμία τροποποιημενο με seprafar ? Μου είπε ο γιατρός μου ότι τη μέρα των εξετάσεων θα μου πει

Ναι, εγώ έκανα με τα serpafar. Μην ανησυχείς. Αυτά είναι σε μορφή χαπιων, κανεις τη 2η μέρα εξετάσεις ορμονών κ μετα τα ξεκινάς 3η μέρα (εγώ τα ξεκίνησα 3η μέρα βράδυ να φανταστείς, είπαν δεν πειραζει) και τα παιρνεις για 5 ημέρες από 2 την ημέρα (πρωι-βραδυ). Δεν σε πειραζουν καθόλου στο στομάχι κτλ. Επίσης τα βρίσκεις πανευκολα στα φαρμακεία, μπορείς όμως να παρεις κ τηλέφωνο νωρίτερα στο φαρμακείο της γειτονιάς σου να στο έχουν διαθέσιμο, ειδικά αν ξέρεις ότι λογικά θα σου δώσουν να ξεκινήσετε με αυτά. 

12 hours ago, Makelen said:

Την Πεμπτη!!

Ωωωω καλή επιτυχία!!!!!!! Μακάρι αυτή η ετ να είναι κ η τυχερή σου κ να έρθει το μικρό θαύμα στο σπιτι σας!!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 24 λεπτά , Καντι είπε:

Ναι εξαρτάται ποσο ηταν την 9η μερα, νομιζω οτι όσες κοπέλες γράφουν 9 μερα χοριακη 200 ειναι ήδη μεγαλη και μλαμεγια δίδυμα. Το 100 ειναι το προσδοκώμενο. Καλα εμενα διπλασιαζονταν και σφαίρα σε δυο μερες απο 1200 πηγε 3.200

ισχυει κ αυτο. εμενα απλα θυμαμαι οταν τον ειχα ρωτησει τι προσδοκαμε 9η μερα, μου ειχε πει ανω των 100. οποτε αυτο εχω στο μυαλο μου.

κοριτσια ποσο περιπου σας πηρε να μαζεψετε τα χαρτια για επιτροπη; θα προλαβω σε ενα με εναμιση μηνα;

πρίν από 20 λεπτά , Iraki2022 είπε:

Εγώ σε αυτόν τον κυκλο θα παω με φυσικό του μήνα. Σήμερα έκανα και τον 1ο μου υπαρηχο κ θα ξαναπάω σε δυο μερες παλι να δουν την εξέλιξη. 

Καλή επτυχία κορίτσι μου! Εύχομαι αυτό να είναι το τυχερό ωαριάκι!!!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 11 λεπτά , Pagotoula είπε:

ισχυει κ αυτο. εμενα απλα θυμαμαι οταν τον ειχα ρωτησει τι προσδοκαμε 9η μερα, μου ειχε πει ανω των 100. οποτε αυτο εχω στο μυαλο μου.

κοριτσια ποσο περιπου σας πηρε να μαζεψετε τα χαρτια για επιτροπη; θα προλαβω σε ενα με εναμιση μηνα;

Εγω τις εχω τελειώσει τις επιτροπές, αλλα δεν θελει τρίμηνο το σπερμα;

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Διαφημίσεις

12 hours ago, Maroxmarox said:

Στο φυσικό κύκλο η ωοληψια γίνεται χωρίς μέθη; Πονάει ;

Ωοληψια σε παραπάνω από 1-2 ωάρια έκανα με μέθη. Δεν με ρώτησαν καν αν θέλω ή όχι, φαντάζομαι επειδή ξέρουν ότι για πολλα ωάρια θα είναι δυσκολο να αντέξει μια γυναίκα. Όμως σε δευτερη ωοληψια με 2ωαρια, έκανα χωρίς μέθη και απλώς νιώθεις ένα τσιμπηματακι μέσα στη μήτρα, λίγο πιο έντονο από όταν κάνεις τεστ παπ. 

Το κακό με τη μέθη είναι ότι την υπόλοιπη μέρα είσαι αρκετά ζαλισμένος, καλο είναι να μην οδηγήσεις κ να πας να ξαπλώσεις να ξεκουραστείς. Χωρίς μέθη νιώθεις σαν να είχες παει απλώς για υπέρηχο, μια χαρά. 

πρίν από 9 λεπτά , winspert είπε:

Εγω κορίτσια οσο περνανε οι μέρες αρχιζω να πιστεύω πως τζιφος παλι...Εκανα το πρωί παλι τεστ...πιο αρνητικό πεθαινεις...Και εχω αρχισει να απογοητευομαι...

Ε καλά κι εσυ τόσο νωρίς τι περίμενες δηλ;;;;;;

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

49 minutes ago, happiness79 said:

Καλή επτυχία κορίτσι μου! Εύχομαι αυτό να είναι το τυχερό ωαριάκι!!!

Σε ευχαριστώ πολυ!!!!! Εχω πολυ μεγάλη ανάγκη να βρεθεί έστω κ ενα καλο που να γίνει βλαστοκυστουλα, να έχω κι εγώ επιτέλους ένα στην άκρη γιατί με έχει πάρει από κάτω με τόσες αποτυχίες. Τα χάνω όλα μετά την 3η μέρα γονιμοποίησης. Το έχει πάθει κάποια κοπέλα αυτό κ τι είπε ο γιατρός? Προς το παρόν μόνο ελπίζω!!! 

πρίν από 12 λεπτά , Καντι είπε:

Εγω τις εχω τελειώσει τις επιτροπές, αλλα δεν θελει τρίμηνο το σπερμα;

οπως λεγανε κ τα κοριτσια τις προαλλες, υπαρχουν καποια κεντρα που φτιαχνουν χαρτι με αλλη ημερομηνια. τα κεντρα εξωσωματικης συνεργαζονται με αυτους κ σε παραπεμπουν. 

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , winspert είπε:

Ειναι βρε κορίτσια οντως νωρίς;;; Ή μου το λετε για να μη στενοχωρηθω;;;;

Μεγάλη Πέμπτη δεν έκανες ετ;

Κ Σάββατο είναι να κανείς χοριακη σωστά;

ugAHp3.png

jfV0p3.png

13 hours ago, happiness79 said:

Σε καταλαβαίνω, κι εμένα τα cyclacur είναι τα χειρότερα μου... Ας έχουν αποτέλεσμα και τότε χαλάλι!

Κι εμένα είναι τα χειρότερά μου. Εκτός ότι είναι δυσεύρετα, προσωπικά δεν είδα κανένα αποτέλεσμα στην παχυνση του ενδομητρίου, περισσότερο στην παχυνση του γλουτιαιου θα έλεγα, χαχα.. 

• Χαχα 1

πρίν από 21 λεπτά , Pagotoula είπε:

Καλημέρα! Αν έχεις τα σπερμοδιαγραμματα που απαιτούν απόσταση τουλάχιστον 75 ημερών, προλαβαίνεις! Θέλει λίγο τρέξιμο, αλλά τελικά δεν είναι τίποτα τρομερό! Έκανα πριν δύο εβδομάδες τη διαδικασία, οπότε αν μπορώ να σε βοηθήσω σε κάτι, χαρά μου!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 10 λεπτά , Pagotoula είπε:

οπως λεγανε κ τα κοριτσια τις προαλλες, υπαρχουν καποια κεντρα που φτιαχνουν χαρτι με αλλη ημερομηνια. τα κεντρα εξωσωματικης συνεργαζονται με αυτους κ σε παραπεμπουν. 

Αν βρεις ναι γιατί αλλιώς δεν προλαβαίνεις .

θελει κάμποσες μέρες το ένα σπερμοδιαγραμμα από το άλλο.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...