Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Nels είπε:

Και εγώ το σκέφτηκα αυτό να το κάνω στην επομενη εμβρυομεταφορα γιατί ειδα ότι η βελόνα της innohep και της ινσουλίνης έχουν το ιδιο μήκος, τον γιατρό σου τον ρώτησες? Σου είπε οκ? Το salospir γιατί χρειάζεται αν κάνεις αντιπηκτικες? Ούτε ο αιματολογος ούτε ο εξωσωματικος μου το πρότειναν και ας έχω θρομβοφιλια, μήπως να το ψάξω?

Το σαλοσπιρ (των 100 επαιρνα εγω κ βραδυ με το φαγητοτο )μέχρι την 30η εβδομαδα (γιατι ειδαμε οτι το ντοπλερ ηταν οκ κ μου ειπε να το κοψω) βοηθα  να αιματωνεται καλυτερα ο πλακουντας και τρέφετε  το εμβρυο σωστα.επισης ειναι για τη μειωση προεκλαμψιας (στους μεγαλους υπερηχους αυχενικη,β επιπεδου βγαινει ποσο ποσοστο εχεις για να παθεις προεκλαμψια). εχεις θρομφοβιλια και σου ειπανε οτι δε χρειαζεσαι τιποτα ; 

πρίν από 12 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Μου είπε ο γυναικολόγος μου,πως θελει να σχηματιστεί καλά ο πλακούντας και μετά θα τα σταματήσω τα φάρμακα..Την Παρασκευή κάνω αυχενική και από κει και πέρα θα δει τα αποτελέσματα και θα μου πει τι πρέπει να κάνω. Και εγώ θέλω να τα σταματήσω,παίρνω ασταμάτητα εδώ και μήνες, κουράστηκα.. Λες να σωθώ και εγώ άμα αλλάξω σκεύασμα στις αντιπηκτικες? Θα το πω στην αιματολογο,γιατί δεν παλεύεται ρε συ αυτό το μαρτύριο με τις ινοχεπ. Αχ σ ευχαριστώ πολύ ❤️

Α Ενταξει αν εχεις αυχενικη τη παρασκευη τοτε θα τα κοψεις!!Σιγουρα!!!και θα νοιωθεις αλλος ανθρωπος! Θα πετας :) Αντε με το καλο !ναι!!ρωτα οπωσδηποτε! μα ειναι οι χειροτερες..εγω σωθηκα με Clexane 0,4,παιχνιδάκι μου ητανε δε το πιστευα κ ουτε σημαδι.αλλιως δε θα τη παλευα με τιποτα πραγματικα τοσους μηνες..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

21 minutes ago, Καντι said:

Αληθώς ο κύρος! Και χρόνια πολλα σόλα τα κοριτσια με το καλο να ρθουν τα παιδακια σας!!!

το ενα ηταν 5αα και το αλλο 4αβ, το ενα εμφυτετηκε εξ αρχης.

Τα ξεπαγωσαμε πεμπτη μερα γιατι πήραν δείγμα για προεμφυτευτικο και περιμέναμε την επόμενη το αποτέλεσμα για να τα βάλουμε. Ειχα κι αλλο άριστο 5αα που ειχε πρόβλημα.

Πιστεύω οτι έχουν προοπτική τα δικά σου, ποτε θα μαθεις;

Κ εγω προεμφυτευτικο θα κανω..τα δυο 6ης μερας ειναι 5βα κ 5ββ δν ειναι τοσο καλης ποιοτητας νομιζω..εχω αλλο ενα 5ης που ειναι 3αβ τα καταψυξαμε κ σε δυο βδομαδες περιπου θα ξερω για γονιδιο κ χρωμοσωματα…

• Μου αρέσει 1

πρίν από 16 λεπτά , Nephele78 είπε:

Το σαλοσπιρ (των 100 επαιρνα εγω κ βραδυ με το φαγητοτο )μέχρι την 30η εβδομαδα (γιατι ειδαμε οτι το ντοπλερ ηταν οκ κ μου ειπε να το κοψω) βοηθα  να αιματωνεται καλυτερα ο πλακουντας και τρέφετε  το εμβρυο σωστα.επισης ειναι για τη μειωση προεκλαμψιας (στους μεγαλους υπερηχους αυχενικη,β επιπεδου βγαινει ποσο ποσοστο εχεις για να παθεις προεκλαμψια). εχεις θρομφοβιλια και σου ειπανε οτι δε χρειαζεσαι τιποτα ; 

Α Ενταξει αν εχεις αυχενικη τη παρασκευη τοτε θα τα κοψεις!!Σιγουρα!!!και θα νοιωθεις αλλος ανθρωπος! Θα πετας :) Αντε με το καλο !ναι!!ρωτα οπωσδηποτε! μα ειναι οι χειροτερες..εγω σωθηκα με Clexane 0,4,παιχνιδάκι μου ητανε δε το πιστευα κ ουτε σημαδι.αλλιως δε θα τη παλευα με τιποτα πραγματικα τοσους μηνες..

Σ ευχαριστώ τόσο πολύ ❤️ Έκανα screenshot το σχόλιο σου,έτσι ώστε αύριο κιόλας που θα μιλησω με την αιματολογο,θα της πω να μου δώσει το φάρμακο που έπαιρνες και εσύ. Είμαι σίγουρη πως και να πονάει,διότι είναι αντιπηκτικο, αποκλείεται να είναι κάτι χειρότερο από τις ινοχεπ. Να σαι καλά ❤️

• Μου αρέσει 1

4 hours ago, Maroxmarox said:

Στο φυσικό τροποποιημενο τα φάρμακα συνήθως ξεκινούν από 2 η ημέρα η πιο μετά; Και ποια είναι αυτά συνήθως ; Φοβάμαι μήπως τελευταία στιγμή την ημέρα των εξετάσεων δηλαδή δε μπορώ να τα βρω..

Έχει κάνει καμία τροποποιημενο με seprafar ? Μου είπε ο γιατρός μου ότι τη μέρα των εξετάσεων θα μου πει

Εγώ έπαιρνα femara πάντα 2η μέρα και μία φορά που ξεχάστηκα το είχα πάρει 3η. Serpafar και femara θα τα βρεις εύκολα στα φαρμακεία πάντως.

3 hours ago, Maroxmarox said:

Στο φυσικό κύκλο η ωοληψια γίνεται χωρίς μέθη; Πονάει ;

Είναι δική σου επιλογή αν θα κάνεις με μέθη ή χωρίς. Εγώ πάντως είχα μέχρι 2 ωάρια κάθε φορά και έκανα χωρίς μέθη. Δεν το μετάνιωσα καθόλου. Πονάει αλλά είναι για τόσο λίγο που δεν σε νοιάζει. 

3 hours ago, Blue Velvet said:

Από όλα τα ενέσιμα φάρμακα που έχω πάρει,οι αντιπηκτικες είναι οι μόνες που με πονάνε πάρα πολύ. Επίσης κάνω τεράστιες μελανιες,ενω σκέψου με τις ορμόνες δεν έκανα ποτέ. Σε λίγο δεν θα έχω μέρος να κάνω την ένεση. Και ενώ οι εξετάσεις μου βγήκαν καλές,θα κάνω τις αντιπηκτικες μέχρι να γεννήσω,για προληπτικούς λόγους..

Έχουν περάσει πάνω από 2 μήνες από την ετ μου και έχω ακόμα σημάδι από την μία μελανιά. Αν μείνω έγκυος φοβάμαι ότι δεν θα φύγουν ποτέ τα σημάδια μετά. Χαλάλι όμως. Έχω και σημάδι απο κάψιμο στην κοιλιά… ωραιότατα :rolleyes:

3 hours ago, Angot said:

Δεν ξέρω αν κάνει να τις βάλουμε στο ψυγείο. Αν ειναι κρυο το φάρμακο ποναει λιγότερο! 

Εγώ πάντως τις ζέσταινα πριν τις κάνω και πονούσαν λιγότερο, μου το είχε πει μία κοπέλα εδώ μέσα. Νομίζω απο ψυγείο θα πονάνε πολύ παραπάνω

2 hours ago, Jamie said:

Κοριτσια καλησπερα επειδη λογω αδυναμου σπερματος η λυση ειναι η εξωσωματικη θα ηθελα να δοκιμασω σε φυσικο κυκλο λογω προσωπικων φοβων αλλα βρισκω δυσκολα γιατρο που να δεχεται το φυσικο κ με παραπεμπουν σε φαρμακα.Ξερετε καποιον που να ειναι πιο θερμο με αυτη την μεθοδο;ευχαριστω πολυ καθε συμβουλη πολυτιμη καθως ειμαι πρωταρα!!

Εμένα ο δικός μου, μου πρότεινε μόνος του τους φυσικούς πάντως. Είναι ο Σφακ στο Γεν. Αν θες κάτι να με ρωτήσεις στείλε μου μήνυμα 

eardp2.png

πρίν από 16 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Εγώ έπαιρνα femara πάντα 2η μέρα και μία φορά που ξεχάστηκα το είχα πάρει 3η. Serpafar και femara θα τα βρεις εύκολα στα φαρμακεία πάντως.

Είναι δική σου επιλογή αν θα κάνεις με μέθη ή χωρίς. Εγώ πάντως είχα μέχρι 2 ωάρια κάθε φορά και έκανα χωρίς μέθη. Δεν το μετάνιωσα καθόλου. Πονάει αλλά είναι για τόσο λίγο που δεν σε νοιάζει. 

Έχουν περάσει πάνω από 2 μήνες από την ετ μου και έχω ακόμα σημάδι από την μία μελανιά. Αν μείνω έγκυος φοβάμαι ότι δεν θα φύγουν ποτέ τα σημάδια μετά. Χαλάλι όμως. Έχω και σημάδι απο κάψιμο στην κοιλιά… ωραιότατα :rolleyes:

Εγώ πάντως τις ζέσταινα πριν τις κάνω και πονούσαν λιγότερο, μου το είχε πει μία κοπέλα εδώ μέσα. Νομίζω απο ψυγείο θα πονάνε πολύ παραπάνω

Εμένα ο δικός μου, μου πρότεινε μόνος του τους φυσικούς πάντως. Είναι ο Σφακ στο Γεν. Αν θες κάτι να με ρωτήσεις στείλε μου μήνυμα 

Ευχαριστω πολυ!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Nephele78 είπε:

Έχω θρομβοφιλια και μου έδωσαν innohep αλλά όχι salospir. Ίσως αν αυτό όπως λες έχει σχέση με τον πλακούντα ο οποίος δημιουργείται κάπου στο τέλος του α τριμηνου να μου το προσθέσουν αργότερα σε περίπτωση εγκυμοσύνης.

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Μερικά σημάδια κρατησαν δύο εβδομάδες αλλά στο τέλος έφυγαν. Όπως είπες όμως χαλάλι,σκέφτομαι την ταλαιπωρία και λέω δεν πειράζει το μωρό να είναι καλά. Σου εύχομαι μια σούπερ εγκυμοσύνη,όπου δε θα χρειαστεί να παίρνεις τις βρωμοενεσεις και με πολλά μωρουλια πολύ σύντομα στην αγκαλιά σου ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 1

7 ώρες πρίν, Καντι είπε:

Τελεια!!!

Κι εγω αυτο θα σου έγραφα τωρα πρώτη χοριακη 12 μερες απο την ετ με έκτης μέρας βλαστοκυστες 1240.

θυμισε μου λιγο ποιας ημέρας έμβρυα και χοριακη μετα απο ποσες μερες;

3η ημέρας. Χοριακη 14 ημερες από την ετ! 

8 ώρες πρίν, Penaki είπε:

Καλησπέρα κ χρονια πολλα!!!! Μια από τα ιδια έκλεισα κ εγώ στο Ελενα την άλλη βδομάδα. Θα παρω μαζί μου από εξετάσεις ότι έχω! Καλά αποτελέσματα να έχεις κ σύντομα να αποκτήσεις ότι επιθυμείς! 

Καλημέρα!!!! Το ίδιο εύχομαι κ για σένα κορίτσι μου!!!! Δυστυχώς εμένα θα αργήσει αρκετά το ραντεβού με το τμήμα αποβολών! Βρήκα για 16/6! :blink:

πρίν από 14 λεπτά , Angot είπε:

3η ημέρας. Χοριακη 14 ημερες από την ετ! 

Πολύ μεγάλη χοριακη για να εχεις ένα μόνο έμβρυο. Εγω με 3ης μέρας είχα χοριακη την 14η μέρα 370 περίπου και ήταν δυο έμβρυα.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, Angot είπε:

Και γω 2 θα Χω λογικά, απλως βλέπουμε περιπτώσεις όπως της @Καντιπου ειχε μεγάλη χοριακή με ένα παιδάκι... Γι αυτό αναρωτιέμαι κυρίως! 

@Καντι 12η μερα με βλαστοκυστες 6ης μερας, δηλ για εμβρυο 18 ημερων, το 1200 δεν νομιζω οτι θεωρειται μεγαλο. πολυ νορμαλ θα το ελεγα. αν σκεφτουμε οτι σε μια βλαστοκυστη την 9η μερα περιμενουμε γυρω στο 100 με 200 και ο αριθμος διπλασιαζεται ανα 2 μερες, 18η περιμενουμε σιγουρα πανω απο 1000 κι εως και 4000 και βαλε. για ενα εμβρυο παντα. 

• Μου αρέσει 1

9 ώρες πρίν, N.Angel είπε:

Κ εγω προεμφυτευτικο θα κανω..τα δυο 6ης μερας ειναι 5βα κ 5ββ δν ειναι τοσο καλης ποιοτητας νομιζω..εχω αλλο ενα 5ης που ειναι 3αβ τα καταψυξαμε κ σε δυο βδομαδες περιπου θα ξερω για γονιδιο κ χρωμοσωματα…

Μια χαρα ειναι οι ποιότητες μην ανησυχείς!!! Καλα αποτελέσματα στον προεμφυτευτικο!!!

• Μου αρέσει 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

1 ώρα πρίν, Pagotoula είπε:

@Καντι 12η μερα με βλαστοκυστες 6ης μερας, δηλ για εμβρυο 18 ημερων, το 1200 δεν νομιζω οτι θεωρειται μεγαλο. πολυ νορμαλ θα το ελεγα. αν σκεφτουμε οτι σε μια βλαστοκυστη την 9η μερα περιμενουμε γυρω στο 100 με 200 και ο αριθμος διπλασιαζεται ανα 2 μερες, 18η περιμενουμε σιγουρα πανω απο 1000 κι εως και 4000 και βαλε. για ενα εμβρυο παντα. 

Ναι εξαρτάται ποσο ηταν την 9η μερα, νομιζω οτι όσες κοπέλες γράφουν 9 μερα χοριακη 200 ειναι ήδη μεγαλη και μλαμεγια δίδυμα. Το 100 ειναι το προσδοκώμενο. Καλα εμενα διπλασιαζονταν και σφαίρα σε δυο μερες απο 1200 πηγε 3.200

wRSzp2.pngUIzHp2.png

13 hours ago, Maroxmarox said:

Χρόνια Πολλά,Χριστός Ανέστη !! εύχομαι σε εσένα γρήγορα με το μωράκι σου ,με υγεία και τύχη!!!

Δηλαδή στο φυσικό τροποποιημενο μπορείς να κάνεις πάνω από ένα ωάριο; Θα κάνω και εγώ φυσικό τροποπ πρώτη φορά για να ξέρω !! Ενώ με το φυσικό έχεις μόνο ένα καλά τα λέω;χιχιχι

Καλημέρα, σε ευχαριστώ για τις ευχές σου!!! 

Ναι, στο φυσικό είναι μόνο ένα ωάριο του μήνα, ενώ στον φυσικό τροποποιημένο μπορεί και να βγάλεις παραπάνω ωάρια αρκετά ώριμα για γονιμοποίηση. Εξαρτάται από τον οργανισμό μας, την ψυχολογία μας κ τον κάθε κυκλο. Σου ευχομαι να βγάλεις πολλα ώριμα ωαριακια! Ποτε είναι ο πρωτος υπέρηχος σου? Με ποιο φάρμακο θα κάνετε τον τροποποιημενο? Λογικά την ημέρα που θα σου κάνουν τον 1ο υπερηχο, συνήθως την 8η μέρα κυκλου, θα σου ζητήσουν μετά να πας κ για ορμόνες E2 και LH. Όποτε με βάση αυτές θα ξερουν κ την πιθανη μέρα ωοληψιας. Δυο μερες πριν την ωοληψια θα κάνεις κ μια ενεσουλα ovitrelle.

Εγώ σε αυτόν τον κυκλο θα παω με φυσικό του μήνα. Σήμερα έκανα και τον 1ο μου υπαρηχο κ θα ξαναπάω σε δυο μερες παλι να δουν την εξέλιξη. 

Καλη Επιτυχία!!! Περιμενουμε νέα σου! 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...