Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

1 hour ago, Maroxmarox είπε:

Στο φυσικό κύκλο η ωοληψια γίνεται χωρίς μέθη; Πονάει ;

Μπορεί να γίνει με ή χωρίς μέθη, είναι θέμα επιλογής. Πονάει πολύ αλλά μόλις για 2-3". Τα περισσότερα κορίτσια εδώ λένε ότι προτιμούν χωρίς γιατί γλυτώνουν το έξοδο και την ταλαιπωρία της μέθης. Προσωπικά δε βρίσκω καμία ταλαιπωρία στη μέθη, την απολαμβάνω κυρίως επειδή με απαλλάσσει από την τεράστια αγωνία της διαδικασίας. Όμως όσες φορές έκανα ωοληψίες σε φυσικό κύκλο ήταν πάντα χωρίς μέθη, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους, επειδή έλεγα μετά ότι το άντεξα κι αυτό (ξαναλέω κυρίως την αγωνία για το αποτέλεσμα κι όχι τόσο τον πόνο). Όμως, παρατήρησα ότι τις φορές που έκανα φυσικούς κύκλους χωρίς μέθη, πονούσα περισσότερο μετά απ' ότι στις ωοληψίες με διέγερση που είχα πολλά ωάρια. Νομίζω επειδή όταν σε ναρκώνουν σου δίνουν ενοφλέβια παυσίπονα και πιάνουν πιο καλά. Επίσης μην ξεχνά ότι το αίσθημα του πόνου είναι πολύ σχετικό από άνθρωπο σε άνθρωπο. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 40 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Αλλοι δίνουν συνταγές για αφράτο τσουρέκι, εγώ θα δώσω για τις άτιμες τις innohep :-D

1.Παίρνω τις απλές σύριγγες από το φαρμακείο των 2,5 ml. 

2. Βγάζω τη βελόνα και την πετάω

3. Ανοίγω την καταραμένη προγεμισμενη innohep και αδειάζω το περιεχόμενο στην απλή σύριγγα. Μετά παιρνω το μικρό βελονάκι ινσουλίνης και το τοποθετώ στη σύριγγα μου. Βγάζω τον αέρα και κάνω την ένεση. 

4. Πονάω,μελανιαζω,σιχτιριζω. Ελπίζω να σε βοήθησα ❤️

Να φανταστείς κάνω prolutex κάθε βράδυ και δεν νιώθω τίποτα. Γενικά καμία ορμόνη δεν με πειράζει. Μόνο οι αντιπηκτικες.. Τι να κάνω,αφού πρέπει να τις κάνω,θα κάνω υπομονή.. Καλη επιτυχία και σε σένα και σου εύχομαι πολύ σύντομα ένα γλυκουλι μπεμπακι❤️

Δεν κατάλαβε τίποτα? Μα ποια είναι η πεθερά σου,ο Γκοτζίλα? Τι να πω,μπράβο της:-D

Παιδί μ τπτ, στον καναπε καθοταν την βαραγε και τπτ... Δεν ξερω  ίσως έχει να κάνει και με τα υπόλοιπα που πίνουμε! Δεν έχω ιδέα 

πρίν από 10 λεπτά , Penaki είπε:

Υπέροχα!!!! Καλή κ τελειομηνη εγκυμοσύνη να έχεις τώρα!!!! 

Σε ευχαριστώ, μακαρι να παει καλα! 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

πρίν από 55 λεπτά , Nels είπε:

Και εγώ το σκέφτηκα αυτό να το κάνω στην επομενη εμβρυομεταφορα γιατί ειδα ότι η βελόνα της innohep και της ινσουλίνης έχουν το ιδιο μήκος, τον γιατρό σου τον ρώτησες? Σου είπε οκ? Το salospir γιατί χρειάζεται αν κάνεις αντιπηκτικες? Ούτε ο αιματολογος ούτε ο εξωσωματικος μου το πρότειναν και ας έχω θρομβοφιλια, μήπως να το ψάξω?

Καλησπέρα και από μένα!!Εγώ πάντως που εχω ηπια θρομβοφιλια η αιματολογος μου έδωσε και innohep και salospire των 100 στην εγκυμοσυνη!!!Τις ενέσεις θα τις κανω μέχρι να γεννήσω σίγουρα!!!Μπορεί και μετά δεν ξέρω!!Να φτάσω να γεννήσω με το καλό!!Τώρα για το salospire δεν ξέρω ακόμη!!Μπορεί εσύ να μην έχεις θρομβοφιλια που να απαιτεί να πάρεις και τα δύο!!Φαντάζομαι ο αιματολογος σου τουλάχιστον ξέρει τι να σου δώσει!!!Με το καλό εύχομαι!!!

πρίν από 9 λεπτά , Angot είπε:

Παιδί μ τπτ, στον καναπε καθοταν την βαραγε και τπτ... Δεν ξερω  ίσως έχει να κάνει και με τα υπόλοιπα που πίνουμε! Δεν έχω ιδέα 

Σε ευχαριστώ, μακαρι να παει καλα! 

Φαντάζομαι την πεθερά σου,να βάζει ουίσκακι,ξηρούς καρπούς και να ανάβει και ένα τσιγάρο και έτσι κουλ να χτυπάει την innohep και μετά να συνεχίζει χαλαρή να κάνει ζαπινγκ. 

• Χαχα 3

Διαφημίσεις

1 hour ago, Maroxmarox είπε:

Στο φυσικό κύκλο η ωοληψια γίνεται χωρίς μέθη; Πονάει ;

Καλησπερα κ χρονια πολλα !!αν επιτρεπεται διαλεξες εσυ τον φυσικο κυκλο η ο γιατρος σου;εχω απογοητευθει διοτι δεν βρισκω ευκολα κεντρο που να ειναι θετικοι σε αυτο τον τροπο.Εαν εχεις καποια αποψη σε γυναικολογους που να το παλευουν θα ηθελα μια γμωμη.Ευχαριστω πολυ ευχομαι τα καλυτερα

πρίν από 9 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Φαντάζομαι την πεθερά σου,να βάζει ουίσκακι,ξηρούς καρπούς και να ανάβει και ένα τσιγάρο και έτσι κουλ να χτυπάει την innohep και μετά να συνεχίζει χαλαρή να κάνει ζαπινγκ. 

Θα σ πω το σκηνικό, τσιγάρο στο τασάκι, καθιστή στον καναπε και τουρκικό στη τηλεόραση. Σ λεω τίποτα απολύτως, ουτε έκφραση στο πρόσωπο! 

• Χαχα 3

πρίν από 17 λεπτά , Jamie είπε:

Κοριτσια καλησπερα επειδη λογω αδυναμου σπερματος η λυση ειναι η εξωσωματικη θα ηθελα να δοκιμασω σε φυσικο κυκλο λογω προσωπικων φοβων αλλα βρισκω δυσκολα γιατρο που να δεχεται το φυσικο κ με παραπεμπουν σε φαρμακα.Ξερετε καποιον που να ειναι πιο θερμο με αυτη την μεθοδο;ευχαριστω πολυ καθε συμβουλη πολυτιμη καθως ειμαι πρωταρα!!

Λοιπόν, έχω σκεφτεί πάρα πολλές φορές ότι αν όταν ξεκινούσα εξωσωματικές και είχα τις γνώσεις που έχω σήμερα, θα έκανα μόνο φυσικούς κύκλους! Και γιατί δεν επιβαρύνουν τον οργανισμό και γιατί συνήθως δίνουν πιο ποιοτικά ωράρια. Μου κάνει εντύπωση που δυσκολεύεσαι να βρεις γιατρό που να σε πάει με φυσικούς κύκλους. Εννοείται ότι όλοι προτιμούν τα φάρμακα, αλλά αυτό απέχει από το να είναι αρνητικοί. Εγώ έχω δοκιμάσει και διεγέρσεις και φυσικούς. Σε ποια πόλη είσαι? Αν είσαι Αθήνα και θέλεις, μπορώ να σου πω περισσότερες πληροφορίες για το γιατρό μου (αν θέλεις στείλε μου προσωπικό). Σου εύχομαι καλή επτυχία το συντομότερο!

πρίν από 12 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Θεά η πεθερά!!! Την έκανα εικόνα, κάτι σα τη Ντίνα Μαρκορά ένα πράγμα!!! :lol::lol:

• Χαχα 1

πρίν από 9 λεπτά , happiness79 είπε:

Λοιπόν, έχω σκεφτεί πάρα πολλές φορές ότι αν όταν ξεκινούσα εξωσωματικές και είχα τις γνώσεις που έχω σήμερα, θα έκανα μόνο φυσικούς κύκλους! Και γιατί δεν επιβαρύνουν τον οργανισμό και γιατί συνήθως δίνουν πιο ποιοτικά ωράρια. Μου κάνει εντύπωση που δυσκολεύεσαι να βρεις γιατρό που να σε πάει με φυσικούς κύκλους. Εννοείται ότι όλοι προτιμούν τα φάρμακα, αλλά αυτό απέχει από το να είναι αρνητικοί. Εγώ έχω δοκιμάσει και διεγέρσεις και φυσικούς. Σε ποια πόλη είσαι? Αν είσαι Αθήνα και θέλεις, μπορώ να σου πω περισσότερες πληροφορίες για το γιατρό μου (αν θέλεις στείλε μου προσωπικό). Σου εύχομαι καλή επτυχία το συντομότερο!

Θα μπορουσες σε παρακαλω να μου στειλεις ενα προσωπικο μηνυμα χιλια συγγνωμη αλλα δεν ξερω καλα το φορουμ πως να σου στειλω

• Μου αρέσει 1

πρίν από 18 λεπτά , Angot είπε:

Θα σ πω το σκηνικό, τσιγάρο στο τασάκι, καθιστή στον καναπε και τουρκικό στη τηλεόραση. Σ λεω τίποτα απολύτως, ουτε έκφραση στο πρόσωπο! 

Είμαι στο κρεβάτι,σκέφτομαι το σκηνικό με την πεθερά και γελάω μόνη μου :-D

Σου ευχομαι λοιπόν μια ανώδυνη,γλυκιά εγκυμοσύνη και αν τα βρεις σκούρα με τις ενέσεις,πες στην πεθερά σου τον Terminator να σου κάνει μαθήματα. Με το καλό τα μπεμπακια σου ❤️

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

9 ώρες πρίν, Ellidr είπε:

Εμένα η δεύτερη χοριακη 13 μέρα από την έμβρυομεταφορα με βλαστοκυστες ήταν 1137 

Και σήμερα πήγα για υπέρηχο και είναι ένα 

Τελεια!!!

4 ώρες πρίν, Angot είπε:

@Καντι δώσε μας τα φώτα σου, ειχα χοριακη 3073.4... Τι πιστεύεις; 

Ε υψηλή ήταν κακ η δική σ. Αν υποθέσουμε ότι ήταν 2 τα μωράκια, σκεψου πόσο θα έφτανες! 

Κορίτσια έκανα Ivor τσούζει σαν διαολομενη! Εσάς σας ενοχλεί; κανένα κολπάκι να μην τσούζει τόσο; 

Κι εγω αυτο θα σου έγραφα τωρα πρώτη χοριακη 12 μερες απο την ετ με έκτης μέρας βλαστοκυστες 1240.

θυμισε μου λιγο ποιας ημέρας έμβρυα και χοριακη μετα απο ποσες μερες;

wRSzp2.pngUIzHp2.png

6 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Εγώ πάντως ξεκίνησα τα φάρμακα περίπου δύο εβδομάδες πριν την εμβρυομεταφορα και ακόμα τα συνεχίζω. Είμαι στη δωδέκατη εβδομάδα εγκυμοσύνης. Παίρνω τρεις φορές τη μέρα trisequens (οιστραδιόλη)απο το στόμα, τρια ενδοκολπικα utrogestan και μια ένεση prolutex κάθε βράδυ. Επίσης εδώ και δύο εβδομάδες ξεκίνησα αντιπηκτικες ενέσεις innohep οι οποίες με έχουν τσακίσει. Με τόσες ορμόνες στο αίμα μου, πιστεύω πως άμα με τσιμπήσει κάνα κουνούπι θα πετάξει στήθος 

Οιστραδιολη αραγε γιατι παιρνεις ακομα;κ πεογεστερονη;;σου ειπε; Πες να σου αλλαξουν τις ινοχεπ ,ζητα κλεξαν.νομιζω μπορεις να αλλαξεις τωρα που ειναι σχετικα νωρις..οι ινοχεπ για μενα μαζι με τις ιβορ ειναι οι πιο επώδυνες.αλλαξα σε κλεξαν και ειχα σωθει γιατι κ εγω εκανα σε ολη τη κυηση.

• Ευχαριστώ 1

9 minutes ago, Καντι said:

Τελεια!!!

Κι εγω αυτο θα σου έγραφα τωρα πρώτη χοριακη 12 μερες απο την ετ με έκτης μέρας βλαστοκυστες 1240.

θυμισε μου λιγο ποιας ημέρας έμβρυα και χοριακη μετα απο ποσες μερες;

Καντι μου Χριστος Ανεστη! Μιας κ διαβασα οτι ειχες εμβρυακια 6ης μερας μπορεις να μου πεις ποιοτητες κ γιατι τα αφησαν μεχρι την 6η μερα; Εχω κ εγω δυο γιατι την 5η μερα καθυστερησαν να γινουν βλαστοκυστες κ αναρωτιεμαι αν εχουν προοπτικη..

πρίν από 12 λεπτά , N.Angel είπε:

Καντι μου Χριστος Ανεστη! Μιας κ διαβασα οτι ειχες εμβρυακια 6ης μερας μπορεις να μου πεις ποιοτητες κ γιατι τα αφησαν μεχρι την 6η μερα; Εχω κ εγω δυο γιατι την 5η μερα καθυστερησαν να γινουν βλαστοκυστες κ αναρωτιεμαι αν εχουν προοπτικη..

Αληθώς ο κύρος! Και χρόνια πολλα σόλα τα κοριτσια με το καλο να ρθουν τα παιδακια σας!!!

το ενα ηταν 5αα και το αλλο 4αβ, το ενα εμφυτετηκε εξ αρχης.

Τα ξεπαγωσαμε πεμπτη μερα γιατι πήραν δείγμα για προεμφυτευτικο και περιμέναμε την επόμενη το αποτέλεσμα για να τα βάλουμε. Ειχα κι αλλο άριστο 5αα που ειχε πρόβλημα.

Πιστεύω οτι έχουν προοπτική τα δικά σου, ποτε θα μαθεις;

• Μου αρέσει 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

πρίν από 25 λεπτά , Nephele78 είπε:

Οιστραδιολη αραγε γιατι παιρνεις ακομα;κ πεογεστερονη;;σου ειπε; Πες να σου αλλαξουν τις ινοχεπ ,ζητα κλεξαν.νομιζω μπορεις να αλλαξεις τωρα που ειναι σχετικα νωρις..οι ινοχεπ για μενα μαζι με τις ιβορ ειναι οι πιο επώδυνες.αλλαξα σε κλεξαν και ειχα σωθει γιατι κ εγω εκανα σε ολη τη κυηση.

Μου είπε ο γυναικολόγος μου,πως θελει να σχηματιστεί καλά ο πλακούντας και μετά θα τα σταματήσω τα φάρμακα..Την Παρασκευή κάνω αυχενική και από κει και πέρα θα δει τα αποτελέσματα και θα μου πει τι πρέπει να κάνω. Και εγώ θέλω να τα σταματήσω,παίρνω ασταμάτητα εδώ και μήνες, κουράστηκα.. Λες να σωθώ και εγώ άμα αλλάξω σκεύασμα στις αντιπηκτικες? Θα το πω στην αιματολογο,γιατί δεν παλεύεται ρε συ αυτό το μαρτύριο με τις ινοχεπ. Αχ σ ευχαριστώ πολύ ❤️

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...