Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 9 λεπτά , Angot είπε:

Δεν ξέρω αν κάνει να τις βάλουμε στο ψυγείο. Αν ειναι κρυο το φάρμακο ποναει λιγότερο! 

Βαλε παγο στη κοιλια σου σε εκεινο το σημειο που θα τη κανεις!

πρίν από 8 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Κουραγιο κορίτσι μου,σε νιώθω και ειλικρινά απορώ γιατί δεν υπάρχει κάτι σε χάπι για να μην ταλαιπωρουμαστε. Κανω μια πατέντα για να μην πονάω τόσο πολύ,το έγραψα σε σχόλιο στην winspert,ελπίζω να σε βοηθήσει(ελπίζω να βγάλεις άκρη έτσι όπως το έγραψα:-P)

Ναι το καταλαβα τι κάνεις, το ρώτησα και γω αν υπάρχει σε χαπι κάτι. Μα είναι δυνατόν να μην έχουν κάτι σε χάπι;  δεν ξέρω πραγματικά, αυτο ειναι ταλαιπωρία. χωριά ότι μετα απο καιρο σκληραίνει το δερμα και δεν μπαίνει.. 

πρίν από 12 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τραγικές ενέσεις και ακόμα πιο τραγικό φάρμακο. Πρέπει να έχει κάποιος το δέρμα του παγκολινου για να μην πονάει. Επειδή δεν την παλεύω με τις προγεμισμενες σύριγγες,αδειάζω το φάρμακο μέσα στις απλές σύριγγες που έχω για να κάνω τις ορμόνες και βάζω μετά την μικρή σύριγγα της ινσουλίνης και πονάω λιγότερο. Τις δύο πρώτες φορές που έκανα ένεση με την προγεμισμενη σύριγγα της innohep,έκανα κάτι μελανιές στο μέγεθος του ακτινίδιου και ήμουν λες και βγήκα από το ρίνγκ 

Και εγώ το σκέφτηκα αυτό να το κάνω στην επομενη εμβρυομεταφορα γιατί ειδα ότι η βελόνα της innohep και της ινσουλίνης έχουν το ιδιο μήκος, τον γιατρό σου τον ρώτησες? Σου είπε οκ? Το salospir γιατί χρειάζεται αν κάνεις αντιπηκτικες? Ούτε ο αιματολογος ούτε ο εξωσωματικος μου το πρότειναν και ας έχω θρομβοφιλια, μήπως να το ψάξω?

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , Angot είπε:

Ωχ κατάλαβα, σήμερα έκανα την 1η μου και ιδρωσα από το τσούξιμο, το σημείο στην κοιλια μ ακόμα ποναει..και μάλλον θα τις κάνω κ γω ως τέλος!  Δεν ξέρω πως θα την παλέψω! 

Αστα... υπάρχουν φορές που προσπαθω να τρυπησω,καταλαβαινω οτι ποναει πολυ και τελικά ενω εχει μπει λιγο τη βγαζω και δοκιμαζω αλλο σημείο...Διπλος πονος...Ευτυχως στην εγκυμοσύνη τις ειχα κοψει μετα την αυχενική...Ειχα κανει εξεταση και μου ειχαν πει οτι μπορω να τις σταματήσω...

πρίν από 16 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τραγικές ενέσεις και ακόμα πιο τραγικό φάρμακο. Πρέπει να έχει κάποιος το δέρμα του παγκολινου για να μην πονάει. Επειδή δεν την παλεύω με τις προγεμισμενες σύριγγες,αδειάζω το φάρμακο μέσα στις απλές σύριγγες που έχω για να κάνω τις ορμόνες και βάζω μετά την μικρή σύριγγα της ινσουλίνης και πονάω λιγότερο. Τις δύο πρώτες φορές που έκανα ένεση με την προγεμισμενη σύριγγα της innohep,έκανα κάτι μελανιές στο μέγεθος του ακτινίδιου και ήμουν λες και βγήκα από το ρίνγκ 

Δεν καταλαβα πως το κανεις αυτο...Ποιες σύριγγες ειναι αυτες και πως μπορω να το κανω κ εγω; Με τις προγεμισμενες των ορμονών δεν ειχα ποτε θέμα...γκοναλ και λοιπες...ουτε με την οβιτρελ ποναω ποτε...Αλλα αυτες με πεθαινουν...αν υπάρχει λυση,μακαρι...

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 10 λεπτά , Nels είπε:

Και εγώ το σκέφτηκα αυτό να το κάνω στην επομενη εμβρυομεταφορα γιατί ειδα ότι η βελόνα της innohep και της ινσουλίνης έχουν το ιδιο μήκος, τον γιατρό σου τον ρώτησες? Σου είπε οκ? Το salospir γιατί χρειάζεται αν κάνεις αντιπηκτικες? Ούτε ο αιματολογος ούτε ο εξωσωματικος μου το πρότειναν και ας έχω θρομβοφιλια, μήπως να το ψάξω?

Ρώτησα την αιματολογο και μου είπε πως αν με πονάει λιγότερο η απλή σύριγγα,τότε να το κάνω,σημασία έχει να μπαίνει υποδόρια. Το σαλοσπιρ το ξεκινησα με  λίγο πριν την  εμβρυομεταφορα(μου το πρότεινε ο εξωσωματικος)και συνεχισα μετά για δύο μήνες. Μόλις πήγα στην αιματολογο και έκανα  τις ειδικές  εξετάσεις, μου είπε πως δεν χρειάζεται να το συνεχίσω και να ξεκινησω τις αντιπηκτικες. Θρομβοφιλια δεν έχω,γι αυτό και παίρνω μικρή δόση innohep,για προληπτικούς λόγους. 

πρίν από 10 λεπτά , winspert είπε:

Αστα... υπάρχουν φορές που προσπαθω να τρυπησω,καταλαβαινω οτι ποναει πολυ και τελικά ενω εχει μπει λιγο τη βγαζω και δοκιμαζω αλλο σημείο...Διπλος πονος...Ευτυχως στην εγκυμοσύνη τις ειχα κοψει μετα την αυχενική...Ειχα κανει εξεταση και μου ειχαν πει οτι μπορω να τις σταματήσω...

Δεν καταλαβα πως το κανεις αυτο...Ποιες σύριγγες ειναι αυτες και πως μπορω να το κανω κ εγω; Με τις προγεμισμενες των ορμονών δεν ειχα ποτε θέμα...γκοναλ και λοιπες...ουτε με την οβιτρελ ποναω ποτε...Αλλα αυτες με πεθαινουν...αν υπάρχει λυση,μακαρι...

Αχ πάλι καλά, μακάρι να μην τις κάνω και γω συνέχεια. Θα τις δίνω στον άντρα μ να τις κάνει εκείνος αντί για μένα, να δει τη γλυκά. Και το αστείο είναι ότι η πεθερά μ ειχε σπάσει το ποδι της και εκανε 1 μηνα, και δεν καταλάβαινε τπτ! 

• Χαχα 2

πρίν από 43 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Ρώτησα την αιματολογο και μου είπε πως αν με πονάει λιγότερο η απλή σύριγγα,τότε να το κάνω,σημασία έχει να μπαίνει υποδόρια. Το σαλοσπιρ το ξεκινησα με  λίγο πριν την  εμβρυομεταφορα(μου το πρότεινε ο εξωσωματικος)και συνεχισα μετά για δύο μήνες. Μόλις πήγα στην αιματολογο και έκανα  τις ειδικές  εξετάσεις, μου είπε πως δεν χρειάζεται να το συνεχίσω και να ξεκινησω τις αντιπηκτικες. Θρομβοφιλια δεν έχω,γι αυτό και παίρνω μικρή δόση innohep,για προληπτικούς λόγους. 

A ok, οπότε έπαιρνες ένα από τα 2 κάθε φορά. Τέλειο αυτό με την αντικατάσταση της σύριγγας της innohep, αφού ρώτησες και την αιματολογο, την πρώτη φορά που τις έκανα βελτιώθηκα στο να μη μελανιαζω κάνοντας τες σε συγκεκριμένα σημεία και με συγκεκριμένη φορά αλλά και πάλι ταλαιπωρία ήταν. Ενώ οι ενέσεις ινσουλίνης που έκανα την prolutex ήταν παιχνιδάκι και μπορούσα να τις κάνω σε όλα τα σημεία. Thanks για τις απαντήσεις! Καλή επιτυχία!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 22 λεπτά , winspert είπε:

Αλλοι δίνουν συνταγές για αφράτο τσουρέκι, εγώ θα δώσω για τις άτιμες τις innohep :-D

1.Παίρνω τις απλές σύριγγες από το φαρμακείο των 2,5 ml. 

2. Βγάζω τη βελόνα και την πετάω

3. Ανοίγω την καταραμένη προγεμισμενη innohep και αδειάζω το περιεχόμενο στην απλή σύριγγα. Μετά παιρνω το μικρό βελονάκι ινσουλίνης και το τοποθετώ στη σύριγγα μου. Βγάζω τον αέρα και κάνω την ένεση. 

4. Πονάω,μελανιαζω,σιχτιριζω. Ελπίζω να σε βοήθησα ❤️

πρίν από 14 λεπτά , Nels είπε:

A ok, οπότε έπαιρνες ένα από τα 2 κάθε φορά. Τέλειο αυτό με την αντικατάσταση της σύριγγας της innohep αφού ρώτησες την αιματολογο, την πρώτη φορά που της έκανα βελτιώθηκα στο να μη μελανιαζω κάνοντας τες σε συγκεκριμένα σημεία και με συγκεκριμένη φορά αλλά και πάλι ταλαιπωρία ήταν. Ενώ οι ενέσεις ινσουλίνης που έκανα την prolutex ήταν παιχνιδάκι και μπορούσα να τις κάνω σε όλα τα σημεία. Thanks για τις απαντήσεις! Καλή επιτυχία!

Να φανταστείς κάνω prolutex κάθε βράδυ και δεν νιώθω τίποτα. Γενικά καμία ορμόνη δεν με πειράζει. Μόνο οι αντιπηκτικες.. Τι να κάνω,αφού πρέπει να τις κάνω,θα κάνω υπομονή.. Καλη επιτυχία και σε σένα και σου εύχομαι πολύ σύντομα ένα γλυκουλι μπεμπακι❤️

πρίν από 18 λεπτά , Angot είπε:

Αχ πάλι καλά, μακάρι να μην τις κάνω και γω συνέχεια. Θα τις δίνω στον άντρα μ να τις κάνει εκείνος αντί για μένα, να δει τη γλυκά. Και το αστείο είναι ότι η πεθερά μ ειχε σπάσει το ποδι της και εκανε 1 μηνα, και δεν καταλάβαινε τπτ! 

Δεν κατάλαβε τίποτα? Μα ποια είναι η πεθερά σου,ο Γκοτζίλα? Τι να πω,μπράβο της:-D

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

Διαφημίσεις

πρίν από 26 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Αλλοι δίνουν συνταγές για αφράτο τσουρέκι, εγώ θα δώσω για τις άτιμες τις innohep :-D

1.Παίρνω τις απλές σύριγγες από το φαρμακείο των 2,5 ml. 

2. Βγάζω τη βελόνα και την πετάω

3. Ανοίγω την καταραμένη προγεμισμενη innohep και αδειάζω το περιεχόμενο στην απλή σύριγγα. Μετά παιρνω το μικρό βελονάκι ινσουλίνης και το τοποθετώ στη σύριγγα μου. Βγάζω τον αέρα και κάνω την ένεση. 

4. Πονάω,μελανιαζω,σιχτιριζω. Ελπίζω να σε βοήθησα ❤️

Να φανταστείς κάνω prolutex κάθε βράδυ και δεν νιώθω τίποτα. Γενικά καμία ορμόνη δεν με πειράζει. Μόνο οι αντιπηκτικες.. Τι να κάνω,αφού πρέπει να τις κάνω,θα κάνω υπομονή.. Καλη επιτυχία και σε σένα και σου εύχομαι πολύ σύντομα ένα γλυκουλι μπεμπακι❤️

Δεν κατάλαβε τίποτα? Μα ποια είναι η πεθερά σου,ο Γκοτζίλα? Τι να πω,μπράβο της:-D

Σε ευχαριστώ πολύ για τη συνταγή!!!! Χαχαχαχα

• Χαχα 2

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 8 λεπτά , winspert είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ για τη συνταγή!!!! Χαχαχαχα

Ελπίζω να σε βοήθησα και να μειωθεί στο ελάχιστο ο πονος. Και με το καλό να έρθει το μπεμπακι ❤️

πρίν από 8 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Ελπίζω να σε βοήθησα και να μειωθεί στο ελάχιστο ο πονος. Και με το καλό να έρθει το μπεμπακι ❤️

Αχ Παναγίτσα μου...μακαρι...Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!!!

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Κοριτσια καλησπερα επειδη λογω αδυναμου σπερματος η λυση ειναι η εξωσωματικη θα ηθελα να δοκιμασω σε φυσικο κυκλο λογω προσωπικων φοβων αλλα βρισκω δυσκολα γιατρο που να δεχεται το φυσικο κ με παραπεμπουν σε φαρμακα.Ξερετε καποιον που να ειναι πιο θερμο με αυτη την μεθοδο;ευχαριστω πολυ καθε συμβουλη πολυτιμη καθως ειμαι πρωταρα!!

• Μπερδεμένη/-ος 1

15 ώρες πρίν, Panagiotakats39 είπε:

Κοριτσια μου όμορφα καλημέρα σας!!!!!! Έκλεισα χθες το βράδυ ραντεβού στο Έλενα για το ενδοκρινολογικο κύησης την Παρασκευή στις 9:30 το πρωί, γιατί παρόλο που έχω ρυθμισμένο Χασιμότο, θα πάω να το κοιτάξω για να αποκλείσω ότι η βιοχημική προήλθε από εκεί… μήπως ξέρει καμμία σας εκτός από τις εξετάσεις αίματος που θα έχω μαζί μου εννοείται, αν χρειάζεται κ κάτι άλλο;

επισης έκλεισα ραντεβού κ τον Ιούνιο στο τμήμα αποβολών, πολύ αργά δυστυχώς αλλά δεν είχε κάτι άλλο πιο κοντινό… :( αν έχει πάει ήδη κάποια από εσάς τι εξετάσεις χρειάζεται να πάρω μαζί μου; Όλα; Ότι έχω κάνει τόσα χρόνια; τι ακριβώς σας είπαν; Μείνατε ευχαριστημένες, σας κατατοπίσαν κ σας βοήθησαν; Σας ζήτησαν να κάνετε εξετάσεις; 

σας ζάλισα!!! Συγγνώμη για το μακροσκελές κείμενο!!!! :wub:

Καλησπέρα κ χρονια πολλα!!!! Μια από τα ιδια έκλεισα κ εγώ στο Ελενα την άλλη βδομάδα. Θα παρω μαζί μου από εξετάσεις ότι έχω! Καλά αποτελέσματα να έχεις κ σύντομα να αποκτήσεις ότι επιθυμείς! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...