Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Mado10 είπε:

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Εε τότε δεν υπάρχει  λόγος ανησυχίας!! Απολαύστε την συνέχεια.. και δες τη θετική πλευρά  της δοτριας..ότι είναι μεα κοπέλα..

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 10 λεπτά , winspert είπε:

Με το καλο κοριτσάκι μου!!!

πρίν από 8 λεπτά , happiness79 είπε:

Εύχομαι να είναι η τυχερή σου!!! ❤

Ευχαριστωωω! Ετοιμαζω τα πραγματα μου τωρα. Αυριο το μεσημερι παω Αθηνα. Θα μεινω στην ξαδερφη μου μεχρι μεθαυριο που ειναι η ετ, και την Πεμπτη, πρωτα ο Θεος, θα γυρισω με το Κτελ παλι πισω. Ελπιζω να μην εχει πολλες αναταραξεις μονο!! Αντε να δουμε..! Θα σας ενημερωσω εννοειται..! 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 44 λεπτά , Maroxmarox είπε:

Στο φυσικό τροποποιημενο τα φάρμακα συνήθως ξεκινούν από 2 η ημέρα η πιο μετά; Και ποια είναι αυτά συνήθως ; Φοβάμαι μήπως τελευταία στιγμή την ημέρα των εξετάσεων δηλαδή δε μπορώ να τα βρω..

Έχει κάνει καμία τροποποιημενο με seprafar ? Μου είπε ο γιατρός μου ότι τη μέρα των εξετάσεων θα μου πει

Θα κάνω εγω με gonal k serpafar

ugAHp3.png

jfV0p3.png

3 ώρες πρίν, Αθανασία Ι είπε:

Καλησπέρα κορίτσια Χρίστος Ανέστη σε όλες  θα ήθελα να ρωτήσω πόσο καιρό περνετε φάρμακα πριν και μετά την έμβρυομεταφορα γιατί μου φαίνονται πολλά αυτά που παίρνω εγώ και πολύ καιρό 

Τη μερα της ωοληψιας ξεκινησα τα ουτρογεσταν και 3 μερες αντιβιωσης και την 5η μερα απο ωοληψια δηλ την μερα της ετ ξεκινησα αντιπηκτικη και σαλοσπιρ.μου προσθεσε σικλακουρ τη μερα της θετικής χοριακης και συνεχισα ολα τα υπολοιπα.την 11η εβδομαδα (αυχενικη) τα εκοψα ολα κ τοτε γενικα τα κοβουν οι γιατροι  διοτι αναλαμβανει πλεον ο πλακουντας κ δε χρειαζονται εκτος αν υπαρχει καμια αποκολληση ή κατι αλλο.τι παιρνεις απο φαρμακα κ ποσο καιρο; Σε τι φαση εισαι; 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 15 λεπτά , Makelen είπε:

Ευχαριστωωω! Ετοιμαζω τα πραγματα μου τωρα. Αυριο το μεσημερι παω Αθηνα. Θα μεινω στην ξαδερφη μου μεχρι μεθαυριο που ειναι η ετ, και την Πεμπτη, πρωτα ο Θεος, θα γυρισω με το Κτελ παλι πισω. Ελπιζω να μην εχει πολλες αναταραξεις μονο!! Αντε να δουμε..! Θα σας ενημερωσω εννοειται..! 

Με το καλο, να πανε ολα τέλεια κοριτσι μ! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Maroxmarox είπε:

Από τη δεύτερη μέρα θα ξεκινήσεις;φοβάμαι μη δε τα βρίσκω 

ΑΠο την δεύτερη μέρα ναι έως έκτη και μετά gonal. Είναι σε έλλειψη δηλαδή; Δεν έχω ρωτήσει 

ugAHp3.png

jfV0p3.png

4 ώρες πρίν, Angot είπε:

Οι innohep γτ σε εχουν πειράξει;;;  από σήμερα ξεκινάω και γω  ivor

Από όλα τα ενέσιμα φάρμακα που έχω πάρει,οι αντιπηκτικες είναι οι μόνες που με πονάνε πάρα πολύ. Επίσης κάνω τεράστιες μελανιες,ενω σκέψου με τις ορμόνες δεν έκανα ποτέ. Σε λίγο δεν θα έχω μέρος να κάνω την ένεση. Και ενώ οι εξετάσεις μου βγήκαν καλές,θα κάνω τις αντιπηκτικες μέχρι να γεννήσω,για προληπτικούς λόγους..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

ΑΠο την δεύτερη μέρα ναι έως έκτη και μετά gonal. Είναι σε έλλειψη δηλαδή; Δεν έχω ρωτήσει 

Όχι απλά μου είπε ο γιατρός ότι θα το δει και θα μου πει τη μέρα των εξετάσεων LH ,E2 , Θα πρέπει να τον ρωτήσω για να μη τρέχω εκείνη τη μέρα ,Σου εύχομαι καλή επιτυχία να έχεις!

πρίν από 9 λεπτά , Maroxmarox είπε:

Όχι απλά μου είπε ο γιατρός ότι θα το δει και θα μου πει τη μέρα των εξετάσεων LH ,E2 , Θα πρέπει να τον ρωτήσω για να μη τρέχω εκείνη τη μέρα ,Σου εύχομαι καλή επιτυχία να έχεις!

Ναι αλλά θα βρεις μην αγχώνεσαι αλλά ρωτησε καλού κακού.

• Ευχαριστώ 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Από όλα τα ενέσιμα φάρμακα που έχω πάρει,οι αντιπηκτικες είναι οι μόνες που με πονάνε πάρα πολύ. Επίσης κάνω τεράστιες μελανιες,ενω σκέψου με τις ορμόνες δεν έκανα ποτέ. Σε λίγο δεν θα έχω μέρος να κάνω την ένεση. Και ενώ οι εξετάσεις μου βγήκαν καλές,θα κάνω τις αντιπηκτικες μέχρι να γεννήσω,για προληπτικούς λόγους..

Ωχ κατάλαβα, σήμερα έκανα την 1η μου και ιδρωσα από το τσούξιμο, το σημείο στην κοιλια μ ακόμα ποναει..και μάλλον θα τις κάνω κ γω ως τέλος!  Δεν ξέρω πως θα την παλέψω! 

• Λυπημένη/-ος 1

3 ώρες πρίν, winspert είπε:

Παίρνω 6 ουτροτζεσταν την ημερα ,τρια απο το στόμα και τρια κολπικά,9 σικλακουρ, αντιπηκτική που δεν τρυπαει με τίποτα και φιλισιν. Απλα στην εγκυμοσύνη μου εβαζα μια φορά καθε βραδυ βασκλορ,ινοχεπ και φιλισιν. Και δεν επαιρνα σικλακουρ καθόλου και ηταν λιγοτερες οι επαναλήψεις...Αλλα είπαμε χαλαλι αν ειναι και θετικο

Χαχαχα,καλο...Θα σχολιασω μονο τις ινοχεπ ομως... Τραγικές;;; Γιατί δεν βαζουν πιο λεπτη βελόνα;;;; Αφου δεν τρυπαει η ρημαδα....

Τραγικές ενέσεις και ακόμα πιο τραγικό φάρμακο. Πρέπει να έχει κάποιος το δέρμα του παγκολινου για να μην πονάει. Επειδή δεν την παλεύω με τις προγεμισμενες σύριγγες,αδειάζω το φάρμακο μέσα στις απλές σύριγγες που έχω για να κάνω τις ορμόνες και βάζω μετά την μικρή σύριγγα της ινσουλίνης και πονάω λιγότερο. Τις δύο πρώτες φορές που έκανα ένεση με την προγεμισμενη σύριγγα της innohep,έκανα κάτι μελανιές στο μέγεθος του ακτινίδιου και ήμουν λες και βγήκα από το ρίνγκ 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

πρίν από 7 λεπτά , Angot είπε:

Ωχ κατάλαβα, σήμερα έκανα την 1η μου και ιδρωσα από το τσούξιμο, το σημείο στην κοιλια μ ακόμα ποναει..και μάλλον θα τις κάνω κ γω ως τέλος!  Δεν ξέρω πως θα την παλέψω! 

Βαζε παγο πριν την κανεις και θα σε βοηθησει επισης αρνικα κρεμα για τις μελανιές βοηθαει ..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , ksvolimi είπε:

Βαζε παγο πριν την κανεις και θα σε βοηθησει επισης αρνικα κρεμα για τις μελανιές βοηθαει ..

Δεν ξέρω αν κάνει να τις βάλουμε στο ψυγείο. Αν ειναι κρυο το φάρμακο ποναει λιγότερο! 

πρίν από 8 λεπτά , Angot είπε:

Κουραγιο κορίτσι μου,σε νιώθω και ειλικρινά απορώ γιατί δεν υπάρχει κάτι σε χάπι για να μην ταλαιπωρουμαστε. Κανω μια πατέντα για να μην πονάω τόσο πολύ,το έγραψα σε σχόλιο στην winspert,ελπίζω να σε βοηθήσει(ελπίζω να βγάλεις άκρη έτσι όπως το έγραψα:-P)

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...