Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 23 λεπτά , Maroxmarox είπε:

Χρόνια Πολλά,Χριστός Ανέστη !! εύχομαι σε εσένα γρήγορα με το μωράκι σου ,με υγεία και τύχη!!!

Δηλαδή στο φυσικό τροποποιημενο μπορείς να κάνεις πάνω από ένα ωάριο; Θα κάνω και εγώ φυσικό τροποπ πρώτη φορά για να ξέρω !! Ενώ με το φυσικό έχεις μόνο ένα καλά τα λέω;χιχιχι

Συγχαρητήρια!!!! Όλα με το καλό εύχομαι κορίτσι μου!

Με το καλό κορίτσι μου ,ένα η δύο να έχεις καλή λευτεριά και μια εγκυμοσύνη τέλεια!

Εγώ είχα κάνει φυσικό τροποποιημένο και μου πήραν τρια ωάρια 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στο φυσικό τροποποιημενο τα φάρμακα συνήθως ξεκινούν από 2 η ημέρα η πιο μετά; Και ποια είναι αυτά συνήθως ; Φοβάμαι μήπως τελευταία στιγμή την ημέρα των εξετάσεων δηλαδή δε μπορώ να τα βρω..

πρίν από 7 λεπτά , Maroxmarox είπε:

Στο φυσικό τροποποιημενο τα φάρμακα συνήθως ξεκινούν από 2 η ημέρα η πιο μετά; Και ποια είναι αυτά συνήθως ; Φοβάμαι μήπως τελευταία στιγμή την ημέρα των εξετάσεων δηλαδή δε μπορώ να τα βρω..

Έχει κάνει καμία τροποποιημενο με seprafar ? Μου είπε ο γιατρός μου ότι τη μέρα των εξετάσεων θα μου πει

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, winspert είπε:

Αυτό είναι το κακό...Οτι με τοσα χαπια,εισαι δεν εισαι έγκυος έχεις τα ιδια συμπτώματα... Ζαλάδα απο τα χαπια, πρησμένη κοιλια,βαρος χαμηλα,ταιμπηματα, ενοχλήσεις...Αντε να καταλαβεις ...Μου εχει πέσει λιγο βαρυ που παιρνω τοσα ..Βασικα τα σικλακουρ... Δεν έπαιρνα καθολου στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου.Και τωρα στενοχωριεμαι που παίρνω τοσα... Δεν τα θελω τα χαπια... Τουλάχιστον να εχω αποτέλεσμα...

Σε καταλαβαίνω, κι εμένα τα cyclacur είναι τα χειρότερα μου... Ας έχουν αποτέλεσμα και τότε χαλάλι!

4 ώρες πρίν, ksvolimi είπε:

Κοριτσι μου εχεις δικιο εγω σημερα ξεκινησα προετοιμασια ενδομητρίου 6 σικλακουρ ημερησίως.. υπομονη και ολα θα πανε καλα !

Καλή αρχή κοριτσάρα μου!!! Θα γίνει τούμπανο το ενδομητρίο να καλοδεχτεί τα παιδάκια σου!!! ❤

• Μου αρέσει 2

πρίν από 13 λεπτά , Maroxmarox είπε:

Έχει κάνει καμία τροποποιημενο με seprafar ? Μου είπε ο γιατρός μου ότι τη μέρα των εξετάσεων θα μου πει

Τα φάρμακα τα ξεκίνησα 6 μέρα του κύκλου , αλλά ο κάθε γιατρός έχει δικούς του κανόνες 

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, κοτοπουλάκι είπε:

και στα 2 λέει ποιότητα grade 1. Τι να πω.. κ εμένα περίεργο μου φάνηκε όταν το άκουσα, πίστευα πως η πρώτη εξωσωματική με τριών ημερών έμβρυα θα γινόταν σίγουρα με 2 10αρια αφού είχα 5 10αρια κ ένα 8αρι αλλά τελικά διάλεξαν το 8 κ το 10. Θετική σκέψη θέλω να έχω αλλά πέφτω συχνά-πυκνά ψυχολογικά. Δεν είναι και λίγο αυτό που τραβάμε..

Ε όχι βέβαια, λίγο δε το λες, κάθε άλλο... Φυσικό να πέφτεις καποιες φορές και άλλες τόσες είναι αυτές που σηκώνεσαι! Είναι και οι ορμόνες που δίνουν ρεσιτάλ από σκαμπανευάσματα! Κουράγιο, θα περάσει κι αυτό και εύχομαι να έχει θετική έκβαση! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , happiness79 είπε:

Ε όχι βέβαια, λίγο δε το λες, κάθε άλλο... Φυσικό να πέφτεις καποιες φορές και άλλες τόσες είναι αυτές που σηκώνεσαι! Είναι και οι ορμόνες που δίνουν ρεσιτάλ από σκαμπανευάσματα! Κουράγιο, θα περάσει κι αυτό και εύχομαι να έχει θετική έκβαση! 

Γιατι σε προβληματισε που σου εβαλαν το 8αρι; αφου το 8αρι ειναι καλυτερο απο τα 10ρια, ειναι το αριστο..!

πρίν από 15 λεπτά , Makelen είπε:

Ειναι καμια κοπελα που εχει αυτες τις μερες ετ;? Μονη μου θα ειμαι εγωω;?

Μόνη σου αποκλείεται να είσαι με τόσο καλή παρέα εδωπέρα!!! Πότε με το καλό πας για ετ?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 38 λεπτά , happiness79 είπε:

Σε καταλαβαίνω, κι εμένα τα cyclacur είναι τα χειρότερα μου... Ας έχουν αποτέλεσμα και τότε χαλάλι!

Καλή αρχή κοριτσάρα μου!!! Θα γίνει τούμπανο το ενδομητρίο να καλοδεχτεί τα παιδάκια σου!!! ❤

Αχχχχ ανυπομονώ❤️❤️❤️ Σε ευχαριστω πολυ πολυ!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 36 λεπτά , Ellidr είπε:

Τα φάρμακα τα ξεκίνησα 6 μέρα του κύκλου , αλλά ο κάθε γιατρός έχει δικούς του κανόνες 

Έναν ήταν τελικά με τέτοια χοριακη;;;;;;;

Δεν πειράζει όμως ένα και γερό να είναι πάνω από οκ!

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...