Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Mado10 είπε:

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Εε τότε δεν υπάρχει  λόγος ανησυχίας!! Απολαύστε την συνέχεια.. και δες τη θετική πλευρά  της δοτριας..ότι είναι μεα κοπέλα..

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, winspert είπε:

Τη μεγάλη Τετάρτη εκανα εμβρυομεταφορα μιας βλαστοκυστης και την αλλη Δευτέρα ειναι κανονικά να κανω τεστ...αλλα θα κανω το Σάββατο είπαμε...

Ειναι νωρις καλεεε!! Και για χοριακη ειναι νωρις.. ποσο μαλλον για τεστ! Λιγο ακομα υπομονη!!!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια Χρίστος Ανέστη σε όλες  θα ήθελα να ρωτήσω πόσο καιρό περνετε φάρμακα πριν και μετά την έμβρυομεταφορα γιατί μου φαίνονται πολλά αυτά που παίρνω εγώ και πολύ καιρό 

5 ώρες πρίν, Angot είπε:

Κορίτσια 3.073 

Κοριτσι μου συγχαρητηρια και απο εμενα!❤❤ Τα διδυμα τα εχεις σιγουρα θεωρω.. αλλα υπαρχει κ περιπτωση να εχεις κ τριτο μωρο μ αυτη την χοριακη. Δηλαδη στον εναν σακο να εγινε διασπαση και να εχεις δυο μωρα. (Αν εκανες την ετ πριν 13 ή 14 μερες υπαρχει αυτη η πιθανοτητα). Οπως κ να εχει.. ειναι μια απιστευτη τιμη χοριακης.. που μονο ευτυχια μπορει να σου δωσει! Εδω εχουμε χαρει εμεις.. που ουτε καν σε ξερουμε!❤ Επομενη χοριακη την Τεταρτη;?

• Μου αρέσει 3

πρίν από 18 λεπτά , Makelen είπε:

Ειναι νωρις καλεεε!! Και για χοριακη ειναι νωρις.. ποσο μαλλον για τεστ! Λιγο ακομα υπομονη!!!

@winspert τούτη δω είναι χειρότερη από μένα! :razz:

πρίν από 8 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι μου συγχαρητηρια και απο εμενα!❤❤ Τα διδυμα τα εχεις σιγουρα θεωρω.. αλλα υπαρχει κ περιπτωση να εχεις κ τριτο μωρο μ αυτη την χοριακη. Δηλαδη στον εναν σακο να εγινε διασπαση και να εχεις δυο μωρα. (Αν εκανες την ετ πριν 13 ή 14 μερες υπαρχει αυτη η πιθανοτητα). Οπως κ να εχει.. ειναι μια απιστευτη τιμη χοριακης.. που μονο ευτυχια μπορει να σου δωσει! Εδω εχουμε χαρει εμεις.. που ουτε καν σε ξερουμε!❤ Επομενη χοριακη την Τεταρτη;?

11/4 έκανα χοριακη.  3 μωρα; λες;;;; όντως παίζει σαν ενδεχόμενο; δεν μ ειπε για 3! Για 2 μου είπε.

Ναι θα κανω ακόμα 1 την Τετάρτη και μετά υπερηχο, ηθελε την ίδια μέρα και χοριακη και υπερηχο αλλά δεν βόλευε! 

• Χαχα 2

πρίν από 39 λεπτά , Pagotoula είπε:

κι εγω στην 1η ετ ειχα 1300 χοριακη 9η μερα απ την ετ κι ηταν ενα μωρο! καμια φορα οπως λες ακομα κι ενα μπορει να κανει μεγαλη χοριακη. την 2η και παλι ενα μωρο κι ειχα 1η χοριακη 8η μερα απ την ετ καπου στο 140… καμια σχεση δηλαδη. τελικα το 2ο εγινε το παιδακι μου!! παιζει ρολο κ ποτε εμφυτευεται. παντως το 3000 κ βαλε της ανγκοτ ειναι σιγουρα διπλο καλο!!!!

Να το χαίρεσαι το παιδάκι σου 

Αν επιτρέπεται τι έγινε με το πρώτο ;;;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Τι κάνετε κορίτσια μου? Εγώ χθες έκανα τον υπέρηχο 2η μέρα του κύκλου,όλα ήταν οκ, οπότε ξεκίνησα gonal 75μοναδες. Έκανα και σήμερα. Είναι φυσιολογικό που νιώθω πρησμένη κιόλας η ειναι ψυχολογικό και το φαντάζομαι?? Ήμουν πρησμένη και λόγω περιόδου βέβαια, αλλα νιώθω κάπως μπουτια-περιφερεια-κοιλια χαχχα

1 ώρα πρίν, Angot είπε:

Τι χαπια παίρνεις; εμενα μανι μανι με το που βγήκε η χοριακη, μ προσθέσανε αλλα 2!δεν υπάρχει Σωτηρία! 

Παίρνω 6 ουτροτζεσταν την ημερα ,τρια απο το στόμα και τρια κολπικά,9 σικλακουρ, αντιπηκτική που δεν τρυπαει με τίποτα και φιλισιν. Απλα στην εγκυμοσύνη μου εβαζα μια φορά καθε βραδυ βασκλορ,ινοχεπ και φιλισιν. Και δεν επαιρνα σικλακουρ καθόλου και ηταν λιγοτερες οι επαναλήψεις...Αλλα είπαμε χαλαλι αν ειναι και θετικο

1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Εγώ πάντως ξεκίνησα τα φάρμακα περίπου δύο εβδομάδες πριν την εμβρυομεταφορα και ακόμα τα συνεχίζω. Είμαι στη δωδέκατη εβδομάδα εγκυμοσύνης. Παίρνω τρεις φορές τη μέρα trisequens (οιστραδιόλη)απο το στόμα, τρια ενδοκολπικα utrogestan και μια ένεση prolutex κάθε βράδυ. Επίσης εδώ και δύο εβδομάδες ξεκίνησα αντιπηκτικες ενέσεις innohep οι οποίες με έχουν τσακίσει. Με τόσες ορμόνες στο αίμα μου, πιστεύω πως άμα με τσιμπήσει κάνα κουνούπι θα πετάξει στήθος 

Χαχαχα,καλο...Θα σχολιασω μονο τις ινοχεπ ομως... Τραγικές;;; Γιατί δεν βαζουν πιο λεπτη βελόνα;;;; Αφου δεν τρυπαει η ρημαδα....

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 14 λεπτά , Angot είπε:

@winspert τούτη δω είναι χειρότερη από μένα! :razz:

11/4 έκανα χοριακη.  3 μωρα; λες;;;; όντως παίζει σαν ενδεχόμενο; δεν μ ειπε για 3! Για 2 μου είπε.

Ναι θα κανω ακόμα 1 την Τετάρτη και μετά υπερηχο, ηθελε την ίδια μέρα και χοριακη και υπερηχο αλλά δεν βόλευε! 

Για 17η μερα (14+3), δινουν χοριακη απο 400 εως 1000, για 1 μωρο. Γι αυτο λεμε οτι ειναι σιγουρο το δευτερο μωρο. Η πιθανοτητα να διασπαστει μια βλαστοκυστη (ασχετα αν εσυ εβαλες 3ων ημερων.. /γινεται λιγο μετα αυτο σε σενα.. στο σταδιο της βλαστοκυστης) παντα υπαρχει. Ετσι προκυπτουν και τα πανομοιοτυπα διδυμα. Δηλαδη ο ενας σακος εχει ενα μωρο και ο αλλος δυο ιδια. Τριδυμη κυηση. Το λεω επειδη ο αριθμος σου ειναι τεραστιος. Αλλα να σου πω κατι..; ειτε 1 ειτε 2 ειτε 3.. σημασια εχει οτι εισαι εγκυος..!! Τα υπολοιπα σιγα σιγα.. βημα βημα! Αρκει να ειναι υγιη εμβρυα.. να προχωρησουν καλα.. και να σε κανουν μανουλα!❤

• Μου αρέσει 5

πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Για 17η μερα (14+3), δινουν χοριακη απο 400 εως 1000, για 1 μωρο. Γι αυτο λεμε οτι ειναι σιγουρο το δευτερο μωρο. Η πιθανοτητα να διασπαστει μια βλαστοκυστη (ασχετα αν εσυ εβαλες 3ων ημερων.. /γινεται λιγο μετα αυτο σε σενα.. στο σταδιο της βλαστοκυστης) παντα υπαρχει. Ετσι προκυπτουν και τα πανομοιοτυπα διδυμα. Δηλαδη ο ενας σακος εχει ενα μωρο και ο αλλος δυο ιδια. Τριδυμη κυηση. Το λεω επειδη ο αριθμος σου ειναι τεραστιος. Αλλα να σου πω κατι..; ειτε 1 ειτε 2 ειτε 3.. σημασια εχει οτι εισαι εγκυος..!! Τα υπολοιπα σιγα σιγα.. βημα βημα! Αρκει να ειναι υγιη εμβρυα.. να προχωρησουν καλα.. και να σε κανουν μανουλα!❤

Είναι επικίνδυνο όμως με 3 μωράκια, με τρομαζει μόνο η ιδέα! Ο γιατρός ειπε θεωρώ είναι 2. Αλλα θα το επιβεβαιώσω και με τον υπερηχο. Να είναι 1 μωράκι και να έχει τόσο υψηλή χοριακη δεν παίζει; το λέω γτ οκ κ άλλες κοπέλες έχουν μεγάλες χοριακες με  1 μωράκι! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , Angot είπε:

Είναι επικίνδυνο όμως με 3 μωράκια, με τρομαζει μόνο η ιδέα! Ο γιατρός ειπε θεωρώ είναι 2. Αλλα θα το επιβεβαιώσω και με τον υπερηχο. Να είναι 1 μωράκι και να έχει τόσο υψηλή χοριακη δεν παίζει; το λέω γτ οκ κ άλλες κοπέλες έχουν μεγάλες χοριακες με  1 μωράκι! 

Έχουμε διαβάσει και τέτοιες περιπτώσεις. Νομίζω η @Καντι είχε πολύ υψηλή χοριακη και είχε μόνο το αγοράκι της. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , Kate92 είπε:

Έχουμε διαβάσει και τέτοιες περιπτώσεις. Νομίζω η @Καντι είχε πολύ υψηλή χοριακη και είχε μόνο το αγοράκι της. 

@Καντι δώσε μας τα φώτα σου, ειχα χοριακη 3073.4... Τι πιστεύεις; 

πρίν από 8 λεπτά , winspert είπε:

Κ εγω πρωτη χοριακη 910 με ενα μωρακι...

Ε υψηλή ήταν κακ η δική σ. Αν υποθέσουμε ότι ήταν 2 τα μωράκια, σκεψου πόσο θα έφτανες! 

Κορίτσια έκανα Ivor τσούζει σαν διαολομενη! Εσάς σας ενοχλεί; κανένα κολπάκι να μην τσούζει τόσο; 

2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλη αρχηη! Ευχομαι να οανε ολα τελεια!!❤

Σε ευχαριστω πολυ! Μακαρι! Οπως τα υπολογίσαμε 10-12 μαη θα γινει προς το παρον εχεις εσυ σειρα και ελπιζω να συνεχισει εδω το ωραιο σερι που εχει ξεκινησει ❤️

• Μου αρέσει 2

9 ώρες πρίν, Iraki2022 είπε:

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά!!! Ευχομαι υγεια, ευτυχία και τυχη, κ συντομα με μωράκι στην αγκαλιά σου!!! 

Είχα αυτές τις ορμόνες μετά από φυσικό τροποποιημένο κυκλο.

Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο ότι ένα μήνα πριν είχα λάβει όμως πολυ προγεστερονη επειδή είχα κάνει ετ και τους προηγουμενους μήνες έπαιρνα συνέχεια Cycklacur για το ενδομήτριο. 

Τώρα σε αυτόν τον κυκλο θα κάνω λήψη ενός ωαριου από φυσικό κυκλο  κ βλέπουμε. 

Χρόνια Πολλά,Χριστός Ανέστη !! εύχομαι σε εσένα γρήγορα με το μωράκι σου ,με υγεία και τύχη!!!

Δηλαδή στο φυσικό τροποποιημενο μπορείς να κάνεις πάνω από ένα ωάριο; Θα κάνω και εγώ φυσικό τροποπ πρώτη φορά για να ξέρω !! Ενώ με το φυσικό έχεις μόνο ένα καλά τα λέω;χιχιχι

8 ώρες πρίν, Ellidr είπε:

Μόλις κάναμε τον πρώτο υπέρηχο

Όλα είναι τέλεια 

Είναι πιο μεγάλο από την ηλικία του 8 χιλιοστά  

Σήμερα είμαι 4+6 

Συγχαρητήρια!!!! Όλα με το καλό εύχομαι κορίτσι μου!

6 ώρες πρίν, Angot είπε:

Πόσο ήσουν εσύ;;;;  1 ή 2 μωράκια; 

Με το καλό κορίτσι μου ,ένα η δύο να έχεις καλή λευτεριά και μια εγκυμοσύνη τέλεια!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...