Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , happiness79 είπε:

Ιιιιιιιιιιιι!!!!!! Συγχαρητήριααααααα!!! Τι εκπληκτικό νούμερο είνα αυτό!!!! Μπράβο βρε κορίτσι μου, μπράβο!!! Έπιασαν και τα δύο μωράκια σου!!! Όλα να πάνε ετσι τέλεια και σε 9 μήνες να τα έχεις αγκαλιά!!! ❤❤

Τι όμορφα νέα είναι αυτά!!! Πρέπει να ήταν πολύ συγκινητικά...!! Χαίρομαι τόσο πολύ για σένα!!! Εύχομαι μια ήρεμη τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχεις!!! ❤

Μάλλον 2 είναι, ελπίζω να πάνε όλα καλά :wub:

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, winspert είπε:

Πω πω...σαν πρωτάρα κανω...Αλλα επειδη "νιωθω" εγκυος ειπα μήπως δείξει...χαχαχα...Μαλλον η μεγάλη επιθυμία μου με κανει ετσι...

Αφού νιώθεις έγκυος κορίτσι μου τότε είσαι! Άκου το ένστικτό σου και άσε τα τεστ! Δεν βλέπεις της @Angot που με τόσο εντυπωσιακή χοριακή σήμερα, μέχρι πριν λίγες μέρες ήταν πιο αχνή η γραμμή? Θέλει μέρες για να δείξει! Το ξέρω ότι είναι δύσκολο και ότι αυτή η αναμονή είναι ότι χειρότερο, αλλά προσπάθησε να κάνεις λίγο ακόμα υπομονή! 

πρίν από 15 λεπτά , Angot είπε:

Μάλλον 2 είναι, ελπίζω να πάνε όλα καλά :wub:

Τι μάλλον καλέ, σίγουρα δύο είναι!!! Δύο και τσαούσικα!!! ❤❤

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 15 λεπτά , happiness79 είπε:

Αφού νιώθεις έγκυος κορίτσι μου τότε είσαι! Άκου το ένστικτό σου και άσε τα τεστ! Δεν βλέπεις της @Angot που με τόσο εντυπωσιακή χοριακή σήμερα, μέχρι πριν λίγες μέρες ήταν πιο αχνή η γραμμή? Θέλει μέρες για να δείξει! Το ξέρω ότι είναι δύσκολο και ότι αυτή η αναμονή είναι ότι χειρότερο, αλλά προσπάθησε να κάνεις λίγο ακόμα υπομονή! 

Τι μάλλον καλέ, σίγουρα δύο είναι!!! Δύο και τσαούσικα!!! ❤❤

Από συμπτώματα κορίτσια δεν έχω τπτ. Μονο τη ζαλαδα από τα utrogestan. Και οκ το στήθος, και η κοιλια που είναι πρησμενη λιγάκι, δλδ με στενεύουν τα ρούχα μ! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 20 λεπτά , Angot είπε:

Από συμπτώματα κορίτσια δεν έχω τπτ. Μονο τη ζαλαδα από τα utrogestan. Και οκ το στήθος, και η κοιλια που είναι πρησμενη λιγάκι, δλδ με στενεύουν τα ρούχα μ! 

Αυτό είναι το κακό...Οτι με τοσα χαπια,εισαι δεν εισαι έγκυος έχεις τα ιδια συμπτώματα... Ζαλάδα απο τα χαπια, πρησμένη κοιλια,βαρος χαμηλα,ταιμπηματα, ενοχλήσεις...Αντε να καταλαβεις ...Μου εχει πέσει λιγο βαρυ που παιρνω τοσα ..Βασικα τα σικλακουρ... Δεν έπαιρνα καθολου στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου.Και τωρα στενοχωριεμαι που παίρνω τοσα... Δεν τα θελω τα χαπια... Τουλάχιστον να εχω αποτέλεσμα...

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 7 λεπτά , winspert είπε:

Αυτό είναι το κακό...Οτι με τοσα χαπια,εισαι δεν εισαι έγκυος έχεις τα ιδια συμπτώματα... Ζαλάδα απο τα χαπια, πρησμένη κοιλια,βαρος χαμηλα,ταιμπηματα, ενοχλήσεις...Αντε να καταλαβεις ...Μου εχει πέσει λιγο βαρυ που παιρνω τοσα ..Βασικα τα σικλακουρ... Δεν έπαιρνα καθολου στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου.Και τωρα στενοχωριεμαι που παίρνω τοσα... Δεν τα θελω τα χαπια... Τουλάχιστον να εχω αποτέλεσμα...

Τι χαπια παίρνεις; εμενα μανι μανι με το που βγήκε η χοριακη, μ προσθέσανε αλλα 2!δεν υπάρχει Σωτηρία! 

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , winspert είπε:

Κοριτσι μου εχεις δικιο εγω σημερα ξεκινησα προετοιμασια ενδομητρίου 6 σικλακουρ ημερησίως.. υπομονη και ολα θα πανε καλα !

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Εγώ πάντως ξεκίνησα τα φάρμακα περίπου δύο εβδομάδες πριν την εμβρυομεταφορα και ακόμα τα συνεχίζω. Είμαι στη δωδέκατη εβδομάδα εγκυμοσύνης. Παίρνω τρεις φορές τη μέρα trisequens (οιστραδιόλη)απο το στόμα, τρια ενδοκολπικα utrogestan και μια ένεση prolutex κάθε βράδυ. Επίσης εδώ και δύο εβδομάδες ξεκίνησα αντιπηκτικες ενέσεις innohep οι οποίες με έχουν τσακίσει. Με τόσες ορμόνες στο αίμα μου, πιστεύω πως άμα με τσιμπήσει κάνα κουνούπι θα πετάξει στήθος 

• Χαχα 6

20 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι τα 3ων ημερών θέλουμε ιδανικά να είναι τουλάχιστον 8 κυττάρων, δηλαδή αν είναι και παραπάνω τόσο το καλύτερο! Τα δικά σου φαίνονται όλα πολύ δυνατά για το στάδιο στο οποίο βρίσκονται! Σου εύχομαι πολύ καλή επτυχία με μια 3ψήφια χοριακή!!!

@KateDim είχες μήπως κάποιο νέο από τα εμβρυάκια σου?

οχι κοπελα μου, αυριο θα ξερω...αλλα χλωμο το βλεπω...

πρίν από 33 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Εγώ πάντως ξεκίνησα τα φάρμακα περίπου δύο εβδομάδες πριν την εμβρυομεταφορα και ακόμα τα συνεχίζω. Είμαι στη δωδέκατη εβδομάδα εγκυμοσύνης. Παίρνω τρεις φορές τη μέρα trisequens (οιστραδιόλη)απο το στόμα, τρια ενδοκολπικα utrogestan και μια ένεση prolutex κάθε βράδυ. Επίσης εδώ και δύο εβδομάδες ξεκίνησα αντιπηκτικες ενέσεις innohep οι οποίες με έχουν τσακίσει. Με τόσες ορμόνες στο αίμα μου, πιστεύω πως άμα με τσιμπήσει κάνα κουνούπι θα πετάξει στήθος 

Οι innohep γτ σε εχουν πειράξει;;;  από σήμερα ξεκινάω και γω  ivor

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Ellidr είπε:

Εμένα η δεύτερη χοριακη 13 μέρα από την έμβρυομεταφορα με βλαστοκυστες ήταν 1137 

Και σήμερα πήγα για υπέρηχο και είναι ένα 

Μπραβο κοριτσι μου! Ειναι οριστικο οτι προκειται για ενα μωρο ή δινει πιθανοτητα να φανει κ δευτερος σακος;? (Βεβαια αν ειναι οντως ενα μωρο.. ειναι σουπερ η χοριακή, οπότε προφανως σημαινει οτι εχει πολυ καλη δυναμικη!)

συγχαρητηρια @Angot !!!! ειναι σιγουρα δυο μωρα!!! με το καλο να τα υποδεχτεις!!! @winspert ειναι υπερβολικα νωρις. περιμενε κ κανε τεταρτη με πεμπτη τεστ! και στα δικα σου!!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 55 λεπτά , ksvolimi είπε:

Κοριτσι μου εχεις δικιο εγω σημερα ξεκινησα προετοιμασια ενδομητρίου 6 σικλακουρ ημερησίως.. υπομονη και ολα θα πανε καλα !

Καλη αρχηη! Ευχομαι να οανε ολα τελεια!!❤

2 ώρες πρίν, Ellidr είπε:

Ναι αλλά σου λέω ότι γενικά οι χοριακες μου ήταν ψηλές 

Οπότε μην σε αγχωνει δώσε λίγο χρόνο

κι εγω στην 1η ετ ειχα 1300 χοριακη 9η μερα απ την ετ κι ηταν ενα μωρο! καμια φορα οπως λες ακομα κι ενα μπορει να κανει μεγαλη χοριακη. την 2η και παλι ενα μωρο κι ειχα 1η χοριακη 8η μερα απ την ετ καπου στο 140… καμια σχεση δηλαδη. τελικα το 2ο εγινε το παιδακι μου!! παιζει ρολο κ ποτε εμφυτευεται. παντως το 3000 κ βαλε της ανγκοτ ειναι σιγουρα διπλο καλο!!!!

• Μου αρέσει 1

7 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Αλήθεια? Τι να πω, είχα διαβάσει εδώ μέσα ότι γενικά ισχύει πως όσο περισσότερα κύτταρα έχουν τόσο το καλύτερο. Εννοείται ότι οι εμβρυολόγοι ξέρουν καλύτερα. Παρ' όλα αυτά δεν σου είπε ότι αυτό των 10 κυττάρων δεν είναι καλό. Συνήθως βάζουν δύο και το ένα είναι καλύτερο από το άλλο, σπάνια να έχουν και τα δύο την ίδια ποιότητα. Σου εύχομαι να έχει γίνει ήδη το θαύμα! Προσπάθησε να έχεις θετική σκέψη! 

και στα 2 λέει ποιότητα grade 1. Τι να πω.. κ εμένα περίεργο μου φάνηκε όταν το άκουσα, πίστευα πως η πρώτη εξωσωματική με τριών ημερών έμβρυα θα γινόταν σίγουρα με 2 10αρια αφού είχα 5 10αρια κ ένα 8αρι αλλά τελικά διάλεξαν το 8 κ το 10. Θετική σκέψη θέλω να έχω αλλά πέφτω συχνά-πυκνά ψυχολογικά. Δεν είναι και λίγο αυτό που τραβάμε..

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...