Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 15 λεπτά , Ellidr είπε:

Εμένα η δεύτερη χοριακη 13 μέρα από την έμβρυομεταφορα με βλαστοκυστες ήταν 1137 

Και σήμερα πήγα για υπέρηχο και είναι ένα 

Εμενα 14η μέρα με 3ων ημερών! Ειπε οτι θελει υπερηχο για να επιβεβαιώσει πόσα ειναι! 

Συγχαρητήριαααααα, ευχομαι να πανε ολα καλά και για τις δύο μας. 

πρίν από 12 λεπτά , ksvolimi είπε:

Δε χρειαζεται γιατι μπορει να το παρακολουθει υπερηχογραφικα οταν ειναι μικρότερα τα νουμερα που δε μπορει ακομα να δει κατι βαζει χοριακες για να βλεπει διπλασιασμούς..πανω απο 1000 η χοριακη με 1500 βλεπεις πια στον υπερηχο την εξέλιξη.. και να σου πω καλυτερα οι χοριακες ειναι μεγαλος ψυχοβγαλτης.. απο προσωπική εμπειρία το λεω

Ου καλα εισαι Εννοείται και εγώ προτιμώ υπερηχο.. Μου εδώσε και αντιπηκτικές από σήμερα και Filicine! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια...μη με βρισετε!!!! Απλα πειτε μου...Ειναι λογικο σημερα να βγει αρνητικό ένα τεστακι που έκανα μολις τωρα,ε;;; Ειναι νωρις φαντάζομαι;;; Γιατί ενω ξερω ψιλοαγχωθηκα για να ειμαι ειλικρινής...

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 9 λεπτά , winspert είπε:

Κορίτσια...μη με βρισετε!!!! Απλα πειτε μου...Ειναι λογικο σημερα να βγει αρνητικό ένα τεστακι που έκανα μολις τωρα,ε;;; Ειναι νωρις φαντάζομαι;;; Γιατί ενω ξερω ψιλοαγχωθηκα για να ειμαι ειλικρινής...

Ποσες μερες από την ετ και με τι εμβρυα; 

πρίν από 7 λεπτά , winspert είπε:

Τη μεγάλη Τετάρτη εκανα εμβρυομεταφορα μιας βλαστοκυστης και την αλλη Δευτέρα ειναι κανονικά να κανω τεστ...αλλα θα κανω το Σάββατο είπαμε...

Εεε και συ χειρότερη από μένα είσαι! Είναι νωρίς καλε! Ειπαμε! 

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , Angot είπε:

Εεε και συ χειρότερη από μένα είσαι! Είναι νωρίς καλε! Ειπαμε! 

Πω πω...σαν πρωτάρα κανω...Αλλα επειδη "νιωθω" εγκυος ειπα μήπως δείξει...χαχαχα...Μαλλον η μεγάλη επιθυμία μου με κανει ετσι...

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Πω πω...σαν πρωτάρα κανω...Αλλα επειδη "νιωθω" εγκυος ειπα μήπως δείξει...χαχαχα...Μαλλον η μεγάλη επιθυμία μου με κανει ετσι...

Ουυυ καλα όλες ίδιες είμαστε, εινακ νωρις. Εμενα έδειξε 8 ημέρες μετα την ετ πάντως! Εσένα είναι ακόμα 5η!

• Μου αρέσει 1

Ναι αλλα ησουν με τριτης μερας...ενω εγω με βλαστοκυστη...πρωιμη βέβαια αλλα βλαστοκυστη...

Και πάλι. 8 ημ από την ετ + 3 τα έμβρυα =11η 

Και εσύ 5 ημ από την ετ + 5  η βλαστοκυστουλα =10η

Και δεν είναι  και απαραίτητο να δείξει τόσο σύντομα! Κατά τη Πέμπτη - Παρασκευή εγώ θα έκανα! 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 24 λεπτά , winspert είπε:

Ναι αλλα ησουν με τριτης μερας...ενω εγω με βλαστοκυστη...πρωιμη βέβαια αλλα βλαστοκυστη...

Εμένα κορίτσι μου έδειξε την Τετάρτη μέρα πολύ άχνη βέβαια 

Αλλά γενικά εμένα πάει και σφαίρα άρα μπορεί να είναι και νωρίς

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Ellidr είπε:

Εμένα κορίτσι μου έδειξε την Τετάρτη μέρα πολύ άχνη βέβαια 

Αλλά γενικά εμένα πάει και σφαίρα άρα μπορεί να είναι και νωρίς

Τέταρτη μερα μετα την εμβρυομεταφορα;;;;; Ουαου...

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 8 λεπτά , winspert είπε:

Τέταρτη μερα μετα την εμβρυομεταφορα;;;;; Ουαου...

Ναι αλλά σου λέω ότι γενικά οι χοριακες μου ήταν ψηλές 

Οπότε μην σε αγχωνει δώσε λίγο χρόνο

• Μου αρέσει 1

πρίν από 14 λεπτά , Ellidr είπε:

Ναι αλλά σου λέω ότι γενικά οι χοριακες μου ήταν ψηλές 

Οπότε μην σε αγχωνει δώσε λίγο χρόνο

Αληθεια, πρώτη μετράμε την ιδια της εμβρυομεταφορας ή την επομενη;

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 23 λεπτά , winspert είπε:

Αληθεια, πρώτη μετράμε την ιδια της εμβρυομεταφορας ή την επομενη;

Εγω μετρούσα παντα πρωτη μερα τη μερα της ετ εκανα τεστ 6η μερα και ειχε δειξει πολυ αχνό σε σημειο που νομιζα οτι το εβλεπα μονο εγω μετα ξανα εκανα κ ηταν Αρνητικο 7η μετα εδειξε ξεκαθαρα και 8η τελικα 9η εκανα χοριακη κ φαντασου  ειχα μονο 40 το νουμερο και ομως ειχε δειξει πολυ λιγο ωστοσο το εχασα στην 9η εβδομαδα αλλα αυτο ειναι ασχετο ! Γενικα ομως μην καθεσαι και ασχολεισαι με αυτα αλλα τεστ δείχνουν αλλα Οχι ειδικα τα φτηνα δεν ειναι αξιόπιστα τοσο νωρις.. και στη  τελικη αμα τρώγεσαι καλευτερα χοριακη❤️

• Χαχα 1

4 ώρες πρίν, Angot είπε:

Κορίτσια 3.073 

Ιιιιιιιιιιιι!!!!!! Συγχαρητήριααααααα!!! Τι εκπληκτικό νούμερο είνα αυτό!!!! Μπράβο βρε κορίτσι μου, μπράβο!!! Έπιασαν και τα δύο μωράκια σου!!! Όλα να πάνε ετσι τέλεια και σε 9 μήνες να τα έχεις αγκαλιά!!! ❤❤

4 ώρες πρίν, Ellidr είπε:

Μόλις κάναμε τον πρώτο υπέρηχο

Όλα είναι τέλεια 

Είναι πιο μεγάλο από την ηλικία του 8 χιλιοστά  

Σήμερα είμαι 4+6 

Τι όμορφα νέα είναι αυτά!!! Πρέπει να ήταν πολύ συγκινητικά...!! Χαίρομαι τόσο πολύ για σένα!!! Εύχομαι μια ήρεμη τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχεις!!! ❤

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...