Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Panagiotakats39 said:

Όχι δεν έχω μιλήσει καθόλου μαζι του, μόνο με την μαία, η οποία μου είχε πει να πάω κ αύριο να κάνω μια χοριακη για να είμαστε απόλυτα σίγουρη διότι μπορεί να ανέβαινε… δεν το πιστεύω βέβαια, αλλά θα το κάνω για να εξαντλήσω κάθε περιθώριο! Θα μιλήσω μαζί του λογικά Τετάρτη με Πέμπτη, αλλά επειδή δεν θέλω να αφήνω τίποτα στην τύχη έκλεισα τα ραντεβού στο Έλενα, για να μην πληρώσω αλλά στο Ιασώ κ σε οποιοδήποτε Ιασώ… είναι κρίμα πραγματικά…!

εχεις όμως δίκιο για το ενδοκρινολογικο, να κλείσω καλύτερα στο κανονικό κ όχι σε αυτό κύησης ε; 

Δεν ξέρω τι διαφορά μπορεί να έχει. Αν ξέρει κάποια κοπέλα που έχει πάει και στο κύησης, να σου πει. 

34 minutes ago, Angot said:

Κορίτσια 3.073 

Καλέ τι νούμερο είναι αυτό!!! Πρώτη φορά βλέπω τέτοιο νούμερο τόσο νωρίς. Συγχαρητήρια! Ρε μήπως είναι και τρίδυμα. Το έχω διαβάσει 2 φορές που έβαλαν 2 και στην πορεία έγιναν 3

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

πρίν από 12 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Δεν ξέρω τι διαφορά μπορεί να έχει. Αν ξέρει κάποια κοπέλα που έχει πάει και στο κύησης, να σου πει. 

Καλέ τι νούμερο είναι αυτό!!! Πρώτη φορά βλέπω τέτοιο νούμερο τόσο νωρίς. Συγχαρητήρια! Ρε μήπως είναι και τρίδυμα. Το έχω διαβάσει 2 φορές που έβαλαν 2 και στην πορεία έγιναν 3

Χαχαχχα 2 είναι μου είπε ο γιατρός όπως φαίνεται!  Θα κάνουμε την τεταρτη άλλη 1 χοριακη και μετα υπερηχο. Για να επιβεβαιώσουμε το 2πλο :-P 

Αυτό μετα 3 δεν μου το ανέφερε καν, λες; 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

1 ώρα πρίν, Angot είπε:

Κορίτσια 3.073 

Απίστευτο!!! Τι τελειο νουμερο ειναι αυτο το καλυτερο πασχαλινο δωρο και κουραγιο για εμας που ερχομαστε μετα απο σενα!! Μπραβο και παλι Μπραβο❤️

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , ksvolimi είπε:

Απίστευτο!!! Τι τελειο νουμερο ειναι αυτο το καλυτερο πασχαλινο δωρο και κουραγιο για εμας που ερχομαστε μετα απο σενα!! Μπραβο και παλι Μπραβο❤️

Μακαρι να πανε ολα καλά! Θέλει 1 χοριακη ακόμα να κανω και μετα υπερηχο 

πρίν από 16 λεπτά , Angot είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Εντάξει μας πέταξες τα μάτια τι νούμερο ήταν αυτό!!! Όλα με το καλό σου εύχομαι!!! ❤❤❤

πρίν από 9 λεπτά , Zenia82 είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Εντάξει μας πέταξες τα μάτια τι νούμερο ήταν αυτό!!! Όλα με το καλό σου εύχομαι!!! ❤❤❤

2 ειπε ο γιατρός δείχνει να ναι! :wub: σε ευχαριστώ πολύ 

πρίν από 19 λεπτά , Angot είπε:

Τυπικο νομιζω να δει διπλασιασμό ουτως η αλλως με τετοιο νουμερο εχεις και υπερηχογραφικα εικονα! Ολα θα πανε καλα!

πρίν από 7 λεπτά , ksvolimi είπε:

Τυπικο νομιζω να δει διπλασιασμό ουτως η αλλως με τετοιο νουμερο εχεις και υπερηχογραφικα εικονα! Ολα θα πανε καλα!

Ηθελε να μ κανει χοριακη και καπακι υπερηχο, αλλα λόγω δουλειάς δεν προλαβαίνω οπότε ο υπερηχος θα πάει για Σάββατο! Δεν πρέπει να δει αν διπλασιάζεται δλδ; ξέρω ότι στις χοριακες κάνουν κανα 2 ακόμα μετρήσεις για να δουν ότι ανεβαίνει! Ετσι βλέπω που λένε τα κοριτσια στο forum δλδ! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , Angot είπε:

Ηθελε να μ κανει χοριακη και καπακι υπερηχο, αλλα λόγω δουλειάς δεν προλαβαίνω οπότε ο υπερηχος θα πάει για Σάββατο! Δεν πρέπει να δει αν διπλασιάζεται δλδ; ξέρω ότι στις χοριακες κάνουν κανα 2 ακόμα μετρήσεις για να δουν ότι ανεβαίνει! Ετσι βλέπω που λένε τα κοριτσια στο forum δλδ! 

Άμα είναι ναι καλή η μέτρηση κάνεις απλά άλλη μια για να δουν τους διπλασιασμός και τέρμα 

Μόνο άμα είναι πάρα πολύ χαμηλή κάνουν παραπάνω και εγώ μόνο δύο έκανα 

πρίν από 11 λεπτά , Ellidr είπε:

Άμα είναι ναι καλή η μέτρηση κάνεις απλά άλλη μια για να δουν τους διπλασιασμός και τέρμα 

Μόνο άμα είναι πάρα πολύ χαμηλή κάνουν παραπάνω και εγώ μόνο δύο έκανα 

Πόσο ήσουν εσύ;;;;  1 ή 2 μωράκια; 

2 ώρες πρίν, Ellidr είπε:

Μόλις κάναμε τον πρώτο υπέρηχο

Όλα είναι τέλεια 

Είναι πιο μεγάλο από την ηλικία του 8 χιλιοστά  

Σήμερα είμαι 4+6 

Αχ συγχαρητήρια!! Με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου σε λίγους μήνες!! Εύχομαι όλα να συνεχίσουν τόσο τέλεια!!

2 ώρες πρίν, Angot είπε:

Κορίτσια 3.073 

Καλέ τι νούμερο είναι αυτό!!!! Συγχαρητήρια!!! Μπράβο κορίτσι μου! Η χαρά σου είναι και δική μας χαρα! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 11 λεπτά , Angot είπε:

Πόσο ήσουν εσύ;;;;  1 ή 2 μωράκια; 

Εμένα η δεύτερη χοριακη 13 μέρα από την έμβρυομεταφορα με βλαστοκυστες ήταν 1137 

Και σήμερα πήγα για υπέρηχο και είναι ένα 

• Μου αρέσει 4

πρίν από 26 λεπτά , Angot είπε:

Δε χρειαζεται γιατι μπορει να το παρακολουθει υπερηχογραφικα οταν ειναι μικρότερα τα νουμερα που δε μπορει ακομα να δει κατι βαζει χοριακες για να βλεπει διπλασιασμούς..πανω απο 1000 η χοριακη με 1500 βλεπεις πια στον υπερηχο την εξέλιξη.. και να σου πω καλυτερα οι χοριακες ειναι μεγαλος ψυχοβγαλτης.. απο προσωπική εμπειρία το λεω

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...