Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Panagiotakats39 είπε:

Κοριτσια μου όμορφα καλημέρα σας!!!!!! Έκλεισα χθες το βράδυ ραντεβού στο Έλενα για το ενδοκρινολογικο κύησης την Παρασκευή στις 9:30 το πρωί, γιατί παρόλο που έχω ρυθμισμένο Χασιμότο, θα πάω να το κοιτάξω για να αποκλείσω ότι η βιοχημική προήλθε από εκεί… μήπως ξέρει καμμία σας εκτός από τις εξετάσεις αίματος που θα έχω μαζί μου εννοείται, αν χρειάζεται κ κάτι άλλο;

επισης έκλεισα ραντεβού κ τον Ιούνιο στο τμήμα αποβολών, πολύ αργά δυστυχώς αλλά δεν είχε κάτι άλλο πιο κοντινό… :( αν έχει πάει ήδη κάποια από εσάς τι εξετάσεις χρειάζεται να πάρω μαζί μου; Όλα; Ότι έχω κάνει τόσα χρόνια; τι ακριβώς σας είπαν; Μείνατε ευχαριστημένες, σας κατατοπίσαν κ σας βοήθησαν; Σας ζήτησαν να κάνετε εξετάσεις; 

σας ζάλισα!!! Συγγνώμη για το μακροσκελές κείμενο!!!! :wub:

Καθόλου δε μας ζάλισες, μην το ξανάπεις αυτό!!! Αφού θα πας στο ενδικρινολογικό καλό είναι να μην έχεις πάρει το πρωινό Τ4, γιατί λογικά θα σου κάνουν εξετάσεις εκεί. Όσο για το τμήμα αποβολών του Έλενα είναι πάρα πολύ καλή η Οικονομοπούλου που θα σε δει. Θα σου πάρει πολύ αναλυτικά ιστορικό και δικό σου και του συντρόφου σου (όχι εξίσου αναλυτικά το δικό του) και φρόντισε να έχεις μαζί όλες σας τις εξετάσεις, ακόμα κι αν κάποιες τις θεωρήσεις περιττές καλύτερα να τις έχεις μαζί. Το ραντεβού σκέψου ότι κρατάει πάνω από μία ώρα και θα σου κάνουν και εξετάσεις (αν δεν έχεις ελέγξει το σάκχαρο πρόσφατα καλό είναι να είσαι νηστική γιατί θα στο μετρήσουν) και θα σε κατατοπίσει σίγουρα! Γενικά είναι δύσκολο να βρεις άμεσα ραντεβού, αξίζει όμως να τσεκάρεις συχνά πυκνά στο site γιατί γίνονται ακυρώσεις και δεν είναι απίθανο να βρεις νωρίτερα! Κι εδώ μπορείς να ρωτάς, γιατί συχνά όταν κάποια κοπέλα θέλει να ακυρώσει το ήδη κλεισμένο ραντεβού της, γράφει εδώ αν το χρειάζεται κάποια άλλη και γίνονται τράμπες.

πρίν από 58 λεπτά , Angot είπε:

Καλημέρα κορίτσια σε λίγο θα πάω για τη χοριακη. Έκανα τώρα ένα τεστάκι δεν κρατήθηκα, ειναι πιο σκούρο από προχθές και βγηκε αμέσως η γραμμή. Οποτε αναθαρρεψα λίγο και παω πιο ήρεμη! 

Δείτε φώτο προφιλ

Άψογο το τεστ!!! Περιμένουμε την τεράστια χοριακή σου!!! :wub::wub:

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@happiness79 γλυκιά μου σε ευχαριστώ παρά πολύ!!!!! Έχω την τύχη, τουλάχιστον σε αυτό το θέμα, να έχω έναν γνωστό μου που η σύντροφος του είναι στην διοίκηση του Έλενα κ επειδή σήμερα γιορτάζει αυτός του έστειλα  μνμ αν είναι να τον πάρω τηλ μήπως μπορέσει κ κάνει κάτι αυτή κ με βάλει πιο γρήγορα από τον Ιούνιο που έκλεισα εγώ… πάντως ότι κ να γίνει, θα ελέγξω πρώτα τα πάντα κ μετά θα κάνω προσπάθεια πάλι για να μην απογοητευτούμε πάλι… μακάρι να πάνε καλά για όλες μας… να μας βοηθήσει η Παναγία να κρατήσουμε το ή τα μωράκι/α μας κάποια στιγμή..!!!!! 

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Angot said:

Καλημέρα κορίτσια σε λίγο θα πάω για τη χοριακη. Έκανα τώρα ένα τεστάκι δεν κρατήθηκα, ειναι πιο σκούρο από προχθές και βγηκε αμέσως η γραμμή. Οποτε αναθαρρεψα λίγο και παω πιο ήρεμη! 

Δείτε φώτο προφιλ

Ίδιες καλέ οι δύο γραμμές. Σούπερ. Εγώ λέω πάνω από 150 θα είναι η χοριακή. Παρεμπιπτόντως, ωραίο νύχι!!! 

• Χαχα 3

eardp2.png

πρίν από 14 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Ίδιες καλέ οι δύο γραμμές. Σούπερ. Εγώ λέω πάνω από 150 θα είναι η χοριακή. Παρεμπιπτόντως, ωραίο νύχι!!! 

Χαχαχα,το ειδα κι εγω το νύχι...οντως πολυ ωραιο!!! 

• Χαχα 3

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

3 hours ago, Panagiotakats39 said:

Κοριτσια μου όμορφα καλημέρα σας!!!!!! Έκλεισα χθες το βράδυ ραντεβού στο Έλενα για το ενδοκρινολογικο κύησης την Παρασκευή στις 9:30 το πρωί, γιατί παρόλο που έχω ρυθμισμένο Χασιμότο, θα πάω να το κοιτάξω για να αποκλείσω ότι η βιοχημική προήλθε από εκεί… μήπως ξέρει καμμία σας εκτός από τις εξετάσεις αίματος που θα έχω μαζί μου εννοείται, αν χρειάζεται κ κάτι άλλο;

επισης έκλεισα ραντεβού κ τον Ιούνιο στο τμήμα αποβολών, πολύ αργά δυστυχώς αλλά δεν είχε κάτι άλλο πιο κοντινό… :( αν έχει πάει ήδη κάποια από εσάς τι εξετάσεις χρειάζεται να πάρω μαζί μου; Όλα; Ότι έχω κάνει τόσα χρόνια; τι ακριβώς σας είπαν; Μείνατε ευχαριστημένες, σας κατατοπίσαν κ σας βοήθησαν; Σας ζήτησαν να κάνετε εξετάσεις; 

σας ζάλισα!!! Συγγνώμη για το μακροσκελές κείμενο!!!! :wub:

Νομίζω πως έπρεπε να κλείσεις στο απλό ενδοκρινολογικό και όχι στο κύησης. Δεν ξέρω βέβαια αν παίζει ρόλο. Πάντως πολύ καλά θα κάνεις να πας στο τμήμα αποβολών να σε τσεκάρουν. Να έχεις μαζί σου τα πάντα από εξετάσεις γιατί θα σου πάρουν πλήρες ιστορικό και ούτε τότε να έχεις πάρει χάπι θυρεοειδή γιατί θα σου κάνουν εξετάσεις επιτόπου. Μακάρι να μπορέσεις να βρεις και για λίγο νωρίτερα ραντεβού γιατί θέλουν και έναν μήνα να βγουν. Ο γιατρός σου τι σου είπε για την βιοχημική αλήθεια; Μιλήσατε καθόλου; 

eardp2.png

Διαφημίσεις

On 4/23/2022 at 5:43 PM, Maroxmarox said:

@Iraki2022 αυτές τις ορμόνες τα αποτελέσματα δηλ, τις είχες με διέγερση η φυσικό κύκλο;

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά!!! Ευχομαι υγεια, ευτυχία και τυχη, κ συντομα με μωράκι στην αγκαλιά σου!!! 

Είχα αυτές τις ορμόνες μετά από φυσικό τροποποιημένο κυκλο.

Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο ότι ένα μήνα πριν είχα λάβει όμως πολυ προγεστερονη επειδή είχα κάνει ετ και τους προηγουμενους μήνες έπαιρνα συνέχεια Cycklacur για το ενδομήτριο. 

Τώρα σε αυτόν τον κυκλο θα κάνω λήψη ενός ωαριου από φυσικό κυκλο  κ βλέπουμε. 

πρίν από 15 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Νομίζω πως έπρεπε να κλείσεις στο απλό ενδοκρινολογικό και όχι στο κύησης. Δεν ξέρω βέβαια αν παίζει ρόλο. Πάντως πολύ καλά θα κάνεις να πας στο τμήμα αποβολών να σε τσεκάρουν. Να έχεις μαζί σου τα πάντα από εξετάσεις γιατί θα σου πάρουν πλήρες ιστορικό και ούτε τότε να έχεις πάρει χάπι θυρεοειδή γιατί θα σου κάνουν εξετάσεις επιτόπου. Μακάρι να μπορέσεις να βρεις και για λίγο νωρίτερα ραντεβού γιατί θέλουν και έναν μήνα να βγουν. Ο γιατρός σου τι σου είπε για την βιοχημική αλήθεια; Μιλήσατε καθόλου; 

Όχι δεν έχω μιλήσει καθόλου μαζι του, μόνο με την μαία, η οποία μου είχε πει να πάω κ αύριο να κάνω μια χοριακη για να είμαστε απόλυτα σίγουρη διότι μπορεί να ανέβαινε… δεν το πιστεύω βέβαια, αλλά θα το κάνω για να εξαντλήσω κάθε περιθώριο! Θα μιλήσω μαζί του λογικά Τετάρτη με Πέμπτη, αλλά επειδή δεν θέλω να αφήνω τίποτα στην τύχη έκλεισα τα ραντεβού στο Έλενα, για να μην πληρώσω αλλά στο Ιασώ κ σε οποιοδήποτε Ιασώ… είναι κρίμα πραγματικά…!

εχεις όμως δίκιο για το ενδοκρινολογικο, να κλείσω καλύτερα στο κανονικό κ όχι σε αυτό κύησης ε; 

12 ώρες πρίν, κοτοπουλάκι είπε:

Διάβασα πως τα τριών ημερών πρέπει να είναι το πολύ μέχρι 9 κυττάρων. Από 5-9 έλεγε το άρθρο που διάβασα, σε άλλο έλεγε από 5-8. Η εμβρυολόγος που μας ενημέρωσε μας είπε πως το 8 κυττάρων είναι καλύτερο από των 10 κυττάρων. Μακάρι να πάει καλά…

Δεν εχω μιλησει με εμβρυολογο αλλα οταν ρωτησα τον εξωσωματικο τι εχουμε απο εμβρυα( μαζευα με φυσικους)μου ειχε πει και για ενα 3ης μερας 10 κυτταρων-δεν ειχα ξαναακουσει τοτε για 10 κυτταρων κ η απαντηση του ηταν οτι ειναι εξαιρετικο.!οταν ηρθε η ωρα να κανω ετ εγινε βλαστοκυστη ΑΑ 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 9 λεπτά , Nephele78 είπε:

Δεν εχω μιλησει με εμβρυολογο αλλα οταν ρωτησα τον εξωσωματικο τι εχουμε απο εμβρυα( μαζευα με φυσικους)μου ειχε πει και για ενα 3ης μερας 10 κυτταρων-δεν ειχα ξαναακουσει τοτε για 10 κυτταρων κ η απαντηση του ηταν οτι ειναι εξαιρετικο.!οταν ηρθε η ωρα να κανω ετ εγινε βλαστοκυστη ΑΑ 

Κορίτσια...τα έμβρυα 3ων ημερών,10 κυτταρων προφανως ειναι εμβρυα που εχουν προχωρήσει και οδεύουν προς 4η μερα...λεω εγω τωρα...οποτε γιατί να μην ειναι καλα!!!

• Μου αρέσει 4

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 8 λεπτά , winspert είπε:

Κορίτσια...τα έμβρυα 3ων ημερών,10 κυτταρων προφανως ειναι εμβρυα που εχουν προχωρήσει και οδεύουν προς 4η μερα...λεω εγω τωρα...οποτε γιατί να μην ειναι καλα!!!

Ακριβως.εμενα μου ειχε πει οτι ειναι εξαιρετικο κ να μην ανήσυχω καθολου,τωρα  γιατι η εμβρυολογος του @κοτοπουλάκι ειπε ετσι δε ξερω..για αυτο της το λεω για να μην ανησυχει, εχει κ αρκετα !

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , Ellidr είπε:

Μόλις κάναμε τον πρώτο υπέρηχο

Όλα είναι τέλεια 

Είναι πιο μεγάλο από την ηλικία του 8 χιλιοστά  

Σήμερα είμαι 4+6 

Ποσο όμορφα ξεκινάει η μερα!!!! Συγχαρητήρια κοριτσακι μου!!!! Καλη και τελειομηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι!!!!:wub:

πρίν από 9 λεπτά , Angot είπε:

Κορίτσια 3.073 

Ειπα να πω μεγαλο αριθμο σαν προβλεψη αλλα αυτό ξεπερνάει καθε προσδοκια!!!! Φαντάζομαι είναι διδυμακια!!!! Καλους διπλασιασμους αγαπη μου!!!! Χαίρομαι τοοοοσο πολυ!!!!!:wub:

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 13 λεπτά , winspert είπε:

Ποσο όμορφα ξεκινάει η μερα!!!! Συγχαρητήρια κοριτσακι μου!!!! Καλη και τελειομηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι!!!!:wub:

Ειπα να πω μεγαλο αριθμο σαν προβλεψη αλλα αυτό ξεπερνάει καθε προσδοκια!!!! Φαντάζομαι είναι διδυμακια!!!! Καλους διπλασιασμους αγαπη μου!!!! Χαίρομαι τοοοοσο πολυ!!!!!:wub:

Ναιιιι έτσι μ είπε, θελει άλλη μια χοριακη και με πάει για υπερηχο. Είναι ανέλπιστα καλή ειπε! 

• Μου αρέσει 6

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...