Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι τα 3ων ημερών θέλουμε ιδανικά να είναι τουλάχιστον 8 κυττάρων, δηλαδή αν είναι και παραπάνω τόσο το καλύτερο! Τα δικά σου φαίνονται όλα πολύ δυνατά για το στάδιο στο οποίο βρίσκονται! Σου εύχομαι πολύ καλή επτυχία με μια 3ψήφια χοριακή!!!

@KateDim είχες μήπως κάποιο νέο από τα εμβρυάκια σου?

Διάβασα πως τα τριών ημερών πρέπει να είναι το πολύ μέχρι 9 κυττάρων. Από 5-9 έλεγε το άρθρο που διάβασα, σε άλλο έλεγε από 5-8. Η εμβρυολόγος που μας ενημέρωσε μας είπε πως το 8 κυττάρων είναι καλύτερο από των 10 κυττάρων. Μακάρι να πάει καλά…

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 4/23/2022 at 8:46 AM, Makelen said:

Καλημερα κοριτσια μου..! Ηθελα να σας ρωτησω.. Οσες πηγατε για ετ στο Ιασ@, σας ζητηθηκαν οι μολυσματικες εξετασεις (aids, συφιλη κτλ) τελευταιου τριμηνου;? 

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Ναι μας ζήτησαν 

πρίν από 50 λεπτά , Angot είπε:

Κορίτσια, αυριο παω για χοριακη.... Εχω αγχωθει λιγάκι σήμερα! Είχα θετικά τέστ μέχρι χθες, σήμερα δεν έκανα..!! 

Θετική σκέψη να έχεις κ με το καλό μια μεγάλη χοριακη!!!!!! 

• Μου αρέσει 1

On 4/23/2022 at 9:34 PM, Tinkerbelly said:

Αγαπημένες μου, Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλες. Με υγεία, πίστη, υπομονή, δύναμη και αισιοδοξία για την κατάκτηση του στόχου. Εύχομαι σε όλες μέσα από την καρδιά μου σύντομα να καταφέρετε αυτό που ονειρευεστε, αυτό για το οποίο παλευτε και κάνετε τόσες θυσίες. 

Εδώ και δεκαπέντε μέρες κρατάω στην αγκαλιά μου τον πιο πολύτιμο θησαυρό, έναν τοσοδουλη ανθρωπακο, αυτόν που φώτισε τη ζωή μου, που έκανε την ψυχή μου να πλημμυρίσει από συναισθήματα που δεν ήξερα ότι υπάρχουν. Χαλάλι του όλοι οι κόποι και όλα τα δάκρυα, θα τα ξαναπερνουσα από την αρχή χίλιες φορές για να τον έχω. Πέρσι τέτοιον καιρό, μάζευα χαρτιά για την επιτροπή, έτρεχα από γιατρό σε γιατρό, ήμουν μέσα στο άγχος για να γίνουν όλα σωστά και τώρα νιώθω σαν να μην τα πέρασα εγώ όλα αυτά... 

Σας ευχαριστώ ΟΛΕΣ για όσα έμαθα από εσάς. Σίγουρα δεν θα τα είχα καταφέρει αν δεν ήσασταν εσείς να μοιραστείτε τις γνώσεις, τις εμπειρίες και τις συμβουλές και θα πήγαινα στα τυφλά. Ευχαριστώ, γιατί κι εσείς που πετύχετε παλιότερα, δεν παψατε να βοηθάτε τα νέα κορίτσια που προσπαθούν. Σας νιώθω φίλες μου και σας χρωστάω πολλά. 

Καλή Ανάσταση σε όλες!!!

Χριστός Ανέστη να σου ζήσει!! 

On 23/4/2022 at 9:34 ΜΜ, Tinkerbelly είπε:

Αγαπημένες μου, Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλες. Με υγεία, πίστη, υπομονή, δύναμη και αισιοδοξία για την κατάκτηση του στόχου. Εύχομαι σε όλες μέσα από την καρδιά μου σύντομα να καταφέρετε αυτό που ονειρευεστε, αυτό για το οποίο παλευτε και κάνετε τόσες θυσίες. 

Εδώ και δεκαπέντε μέρες κρατάω στην αγκαλιά μου τον πιο πολύτιμο θησαυρό, έναν τοσοδουλη ανθρωπακο, αυτόν που φώτισε τη ζωή μου, που έκανε την ψυχή μου να πλημμυρίσει από συναισθήματα που δεν ήξερα ότι υπάρχουν. Χαλάλι του όλοι οι κόποι και όλα τα δάκρυα, θα τα ξαναπερνουσα από την αρχή χίλιες φορές για να τον έχω. Πέρσι τέτοιον καιρό, μάζευα χαρτιά για την επιτροπή, έτρεχα από γιατρό σε γιατρό, ήμουν μέσα στο άγχος για να γίνουν όλα σωστά και τώρα νιώθω σαν να μην τα πέρασα εγώ όλα αυτά... 

Σας ευχαριστώ ΟΛΕΣ για όσα έμαθα από εσάς. Σίγουρα δεν θα τα είχα καταφέρει αν δεν ήσασταν εσείς να μοιραστείτε τις γνώσεις, τις εμπειρίες και τις συμβουλές και θα πήγαινα στα τυφλά. Ευχαριστώ, γιατί κι εσείς που πετύχετε παλιότερα, δεν παψατε να βοηθάτε τα νέα κορίτσια που προσπαθούν. Σας νιώθω φίλες μου και σας χρωστάω πολλά. 

Καλή Ανάσταση σε όλες!!!

Να σου ζήσει το μωράκι σου ,να έχει υγεία και τύχη!!! Σε ευχαριστούμε για τις ευχές! Χριστός Ανέστη!!

17 ώρες πρίν, Panagiotakats39 είπε:

Χρόνια πολλά κοριτσια όμορφα!!!!!! Χριστός Ανέστη!!!!!!! Εύχομαι υγεία σε όλες μας για να μπορούμε να είμαστε δυνατές κ να ξεπερνάμε τα εμπόδια που μας τυχαίνουν μέχρι να αποκτήσουμε τα μωράκια μας!!!!!!!!! Του χρόνου να τα κρατάμε στις αγκαλιές μας!!!!!!!! :wub::wub:

Αληθώς ο Κύριος!! Ναι του χρόνου εύχομαι όλες να κρατάμε τα μωράκια μας ,μέσα η εξω:x

15 ώρες πρίν, winspert είπε:

Χρόνια πολλά κορίτσια!!!! Χριστός Ανέστη!!! Υγεια,αγαπη,ευτυχια και ελευθερία!!!!!

Αληθώς ο Κύριος !! Με το καλό μια θετικότατη χοριακη :x

4 ώρες πρίν, κοτοπουλάκι είπε:

Καλησπέρα,

έκανα εμβρυομεταφορά την Μ. Τετάρτη, μου έβαλαν 2 έμβρυα 3 ημερών 8 και 10 κυττάρων. Έχω άλλα 4 έμβρυα 10 κυττάρων. Αν κατάλαβα καλά στις 3 ημέρες το βέλτιστο είναι να είναι 8 και όχι 10 κυττάρων τα έμβρυα. Γιατί συμβαίνει αυτό; Ξέρει κάποια; Έχει πετυχει καμία εγκυμοσύνη με έμβρυα 10 κυττάρων τριών ημερών; 

Καλή επιτυχία εύχομαι,τα δέκα κυττάρων είναι δυνατά!! Πάνω από 8 δηλ

2 ώρες πρίν, Angot είπε:

Κορίτσια, αυριο παω για χοριακη.... Εχω αγχωθει λιγάκι σήμερα! Είχα θετικά τέστ μέχρι χθες, σήμερα δεν έκανα..!! 

Καλή επιτυχία κορίτσι μου,με το καλό!!!!

1 ώρα πρίν, κοτοπουλάκι είπε:

ευχαριστώ πολύ, εύχομαι κ σε σένα καλή επίτυχια! Ναι 4/5 χοριακή αλλά εγώ λέω να την κάνω 3/5 αφού θα πρέπει να γυρίσω στη δουλειά κ δεν θέλω να λείψω. Δεν ξέρει κανένας ότι ξαναπροσπάθησα μετά από 2 αποτυχίες. Αισθάνομαι τόσο άβολα κ άσχημα με όλο αυτό που δεν θα αντέξω να με λυπούνται για τρίτη φορά οι συνάδελφοι.

Για λυπηση είναι οι υπόλοιποι/ες!! Εσυ εισαι Δυναμη και με τη βούλα!! Που το παλεύεις και δε το βάζεις κάτω παρά τις αντιξοοτητες και τα ζόρια που ΕΣΥ τραβας!!

1 ώρα πρίν, κοτοπουλάκι είπε:

Διάβασα πως τα τριών ημερών πρέπει να είναι το πολύ μέχρι 9 κυττάρων. Από 5-9 έλεγε το άρθρο που διάβασα, σε άλλο έλεγε από 5-8. Η εμβρυολόγος που μας ενημέρωσε μας είπε πως το 8 κυττάρων είναι καλύτερο από των 10 κυττάρων. Μακάρι να πάει καλά…

Εμένα η δική μου εμβρυολογος μου είπε ότι 8-10 κυττάρων θεωρούνται πολύ καλά εμβρυα

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου όμορφα καλημέρα σας!!!!!! Έκλεισα χθες το βράδυ ραντεβού στο Έλενα για το ενδοκρινολογικο κύησης την Παρασκευή στις 9:30 το πρωί, γιατί παρόλο που έχω ρυθμισμένο Χασιμότο, θα πάω να το κοιτάξω για να αποκλείσω ότι η βιοχημική προήλθε από εκεί… μήπως ξέρει καμμία σας εκτός από τις εξετάσεις αίματος που θα έχω μαζί μου εννοείται, αν χρειάζεται κ κάτι άλλο;

επισης έκλεισα ραντεβού κ τον Ιούνιο στο τμήμα αποβολών, πολύ αργά δυστυχώς αλλά δεν είχε κάτι άλλο πιο κοντινό… :( αν έχει πάει ήδη κάποια από εσάς τι εξετάσεις χρειάζεται να πάρω μαζί μου; Όλα; Ότι έχω κάνει τόσα χρόνια; τι ακριβώς σας είπαν; Μείνατε ευχαριστημένες, σας κατατοπίσαν κ σας βοήθησαν; Σας ζήτησαν να κάνετε εξετάσεις; 

σας ζάλισα!!! Συγγνώμη για το μακροσκελές κείμενο!!!! :wub:

Καλημέρα κορίτσια σε λίγο θα πάω για τη χοριακη. Έκανα τώρα ένα τεστάκι δεν κρατήθηκα, ειναι πιο σκούρο από προχθές και βγηκε αμέσως η γραμμή. Οποτε αναθαρρεψα λίγο και παω πιο ήρεμη! 

Δείτε φώτο προφιλ

• Μου αρέσει 10

πρίν από 16 λεπτά , Angot είπε:

Καλημέρα κορίτσια σε λίγο θα πάω για τη χοριακη. Έκανα τώρα ένα τεστάκι δεν κρατήθηκα, ειναι πιο σκούρο από προχθές και βγηκε αμέσως η γραμμή. Οποτε αναθαρρεψα λίγο και παω πιο ήρεμη! 

Δείτε φώτο προφιλ

Όλα τέλεια θα είναι!!!!! Στείλε μνμ όταν έχεις αποτελέσματα!!!!!!! Μπραβο κοριτσάκι μου!!!!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 29 λεπτά , Angot είπε:

Δείτε φώτο προφιλ

Καραθετικο!!!! Περιμένουμε το τριψήφιο!!!!

• Μου αρέσει 2

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

11 ώρες πρίν, κοτοπουλάκι είπε:

ευχαριστώ πολύ, εύχομαι κ σε σένα καλή επίτυχια! Ναι 4/5 χοριακή αλλά εγώ λέω να την κάνω 3/5 αφού θα πρέπει να γυρίσω στη δουλειά κ δεν θέλω να λείψω. Δεν ξέρει κανένας ότι ξαναπροσπάθησα μετά από 2 αποτυχίες. Αισθάνομαι τόσο άβολα κ άσχημα με όλο αυτό που δεν θα αντέξω να με λυπούνται για τρίτη φορά οι συνάδελφοι.

Σε καταλαβαίνω κι εγώ νομίζω ότι με λυπούνται μετά από τις αποτυχίες, αλλά ύστερα από αρκετή δουλίτσα με τον εαυτό μου κατέληξα στο συμπέρασμα ότι εγώ είμαι που πέφτω στην αυτολύπηση και στην πραγματικότητα κανένας δε με λυπάται, ρώτησα κι όλας ενδεικτικά μερικούς φίλους και μου το επιβεβαίωσαν, κανένας δεν ένιωθε λύπη για μένα, μόνο θαυμασμό. Οπότε νομίζω η λύπηση είναι αυτό που βιώνουμε εμείς οι ίδιες και καμία σχέση δεν έχει με τους άλλους. Εννοείται βέβαια ότι όταν έχουμε τον πόνο μας δεν έχουμε καμία διάθεση να έχουμε και τον καθένα πάνω από το κεφάλι μας να μας λέει το μακρύ του και το κοντό του, οπότε το βρίσκω πολύ προστατευτικό για τον εαυτό σου που δεν το μοιράστηκες με τους συναδέλφους σου αυτή τη φορά. Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά και να λάβεις μια πολύ μεγάλη χοριακή αυτή τη φορά!

• Μου αρέσει 5

11 ώρες πρίν, κοτοπουλάκι είπε:

Αλήθεια? Τι να πω, είχα διαβάσει εδώ μέσα ότι γενικά ισχύει πως όσο περισσότερα κύτταρα έχουν τόσο το καλύτερο. Εννοείται ότι οι εμβρυολόγοι ξέρουν καλύτερα. Παρ' όλα αυτά δεν σου είπε ότι αυτό των 10 κυττάρων δεν είναι καλό. Συνήθως βάζουν δύο και το ένα είναι καλύτερο από το άλλο, σπάνια να έχουν και τα δύο την ίδια ποιότητα. Σου εύχομαι να έχει γίνει ήδη το θαύμα! Προσπάθησε να έχεις θετική σκέψη! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...