Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Καλησπέρα,

έκανα εμβρυομεταφορά την Μ. Τετάρτη, μου έβαλαν 2 έμβρυα 3 ημερών 8 και 10 κυττάρων. Έχω άλλα 4 έμβρυα 10 κυττάρων. Αν κατάλαβα καλά στις 3 ημέρες το βέλτιστο είναι να είναι 8 και όχι 10 κυττάρων τα έμβρυα. Γιατί συμβαίνει αυτό; Ξέρει κάποια; Έχει πετυχει καμία εγκυμοσύνη με έμβρυα 10 κυττάρων τριών ημερών; 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 25 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Καλησπέρα,

έκανα εμβρυομεταφορά την Μ. Τετάρτη, μου έβαλαν 2 έμβρυα 3 ημερών 8 και 10 κυττάρων. Έχω άλλα 4 έμβρυα 10 κυττάρων. Αν κατάλαβα καλά στις 3 ημέρες το βέλτιστο είναι να είναι 8 και όχι 10 κυττάρων τα έμβρυα. Γιατί συμβαίνει αυτό; Ξέρει κάποια; Έχει πετυχει καμία εγκυμοσύνη με έμβρυα 10 κυττάρων τριών ημερών; 

Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι τα 3ων ημερών θέλουμε ιδανικά να είναι τουλάχιστον 8 κυττάρων, δηλαδή αν είναι και παραπάνω τόσο το καλύτερο! Τα δικά σου φαίνονται όλα πολύ δυνατά για το στάδιο στο οποίο βρίσκονται! Σου εύχομαι πολύ καλή επτυχία με μια 3ψήφια χοριακή!!!

@KateDim είχες μήπως κάποιο νέο από τα εμβρυάκια σου?

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, κοτοπουλάκι είπε:

Καλησπέρα,

Καλη επιτυχία κοπέλα μου...Την ιδια μέρα καναμε εμβρυομεταφορα...Εγω μετέφερα μια βλαστοκυστουλα!!! Σου είπαν να κανεις στις 4/5 χοριακη; 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

1 hour ago, κοτοπουλάκι είπε:

Καλησπέρα,

Καλή επιτυχία!! Με το καλό μια μεγάλη χοριακη σου εύχομαι!

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια μου καλά, καλησπέρα και χρόνια πολλά! Ελπίζω όλες να περάσατε όμορφα, να ξεχαστήκατε, να ξεκουραστήκατε και να γεμίσατε μπαταρίες για να συνεχίσουμε όλες δυναμικά τον αγώνα μας! Εύχομαι όλα εδώ τα κορίτσια που προσπαθούμε, του χρόνου τέτοια μέρα να είμαστε στο θέμα "αρνάκι και θηλασμός" :lol: 
Τα φιλιά μου συναγωνίστριες!! :wub:

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 4

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , Angot είπε:

Κορίτσια, αυριο παω για χοριακη.... Εχω αγχωθει λιγάκι σήμερα! Είχα θετικά τέστ μέχρι χθες, σήμερα δεν έκανα..!! 

Δεν έκανες σήμερα;;;;;; Πλάκα κανείς;;;;;;; Πως έγινε αυτό το λάθος;;;;;;;; :grin: 

Όλα καλά θα πάνε κορίτσι μου!!!!!!!!! Είμαι σίγουρη για σένα!!!!!!! 

• Χαχα 3

πρίν από 20 λεπτά , Angot είπε:

Κορίτσια, αυριο παω για χοριακη.... Εχω αγχωθει λιγάκι σήμερα! Είχα θετικά τέστ μέχρι χθες, σήμερα δεν έκανα..!! 

Ολα καλα θα πανε...Δεν ειχες αλλο τεστ ή απλα δεν έκανες; Λογικο το αγχος και που να δεις μέχρι να βγει το αποτέλεσμα και που να δεις μέχρι να το διαβασεις ή να στο πουν...Εκει να δεις καρδιοχτύπι...

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 10 λεπτά , Panagiotakats39 είπε:

Δεν έκανες σήμερα;;;;;; Πλάκα κανείς;;;;;;; Πως έγινε αυτό το λάθος;;;;;;;; :grin: 

Όλα καλά θα πάνε κορίτσι μου!!!!!!!!! Είμαι σίγουρη για σένα!!!!!!! 

Χαχαχα ουτε εγω το πιστεύω... Είδες Ε;;; φοβήθηκα! 

πρίν από 10 λεπτά , winspert είπε:

Ολα καλα θα πανε...Δεν ειχες αλλο τεστ ή απλα δεν έκανες; Λογικο το αγχος και που να δεις μέχρι να βγει το αποτέλεσμα και που να δεις μέχρι να το διαβασεις ή να στο πουν...Εκει να δεις καρδιοχτύπι...

Οχι εχω ενα καρο τεστ, απλως δεν έκανα. Χθες έκανα το τελευταίο, στο οποίο η γραμμή ήταν κανονική, οχι άχνη... Και σήμερα αποφάσισα να μην κάνω... Αλλα τωρα δεν ξερω, αγχώνομαι περισσότερο! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , Angot είπε:

Χαχαχα ουτε εγω το πιστεύω... Είδες Ε;;; φοβήθηκα! 

Οχι εχω ενα καρο τεστ, απλως δεν έκανα. Χθες έκανα το τελευταίο, στο οποίο η γραμμή ήταν κανονική, οχι άχνη... Και σήμερα αποφάσισα να μην κάνω... Αλλα τωρα δεν ξερω, αγχώνομαι περισσότερο! 

Αν δεν θες να αγχώνεσαι κάνε να ξενοιασεις κ να κοιμηθείς πιο ήρεμη!!!!!!!! Ότι θέλει η ψυχούλα σου θα κανείς!!!!!!!! Για να πας όσο το δυνατόν πιο προετοιμασμένη για αύριο… 

29 minutes ago, Angot said:

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Αγωνία βέβαια δεν ξέρω γιατί έχεις για αύριο αφού το ότι θα δεις θετική χοριακή το έχουν καταλάβει μέχρι και στο φόρουμ των ψαροτουφεκάδων :lol:
Το θέμα είναι η επόμενη χοριακή τι νούμερο θα έχει.

• Χαχα 5

eardp2.png

πρίν από 11 λεπτά , Panagiotakats39 είπε:

Αν δεν θες να αγχώνεσαι κάνε να ξενοιασεις κ να κοιμηθείς πιο ήρεμη!!!!!!!! Ότι θέλει η ψυχούλα σου θα κανείς!!!!!!!! Για να πας όσο το δυνατόν πιο προετοιμασμένη για αύριο… 

Δεν κάνω γιατί θα κάθομαι να κοιτάζω και το παραμικρό σημαδάκι από τις γραμμές μη τυχόν και είναι πιο αχνό από χθες! Και θα με φάει η αγωνία το βραδυ χειρότερα! 

• Χαχα 2

1 ώρα πρίν, winspert είπε:

Καλη επιτυχία κοπέλα μου...Την ιδια μέρα καναμε εμβρυομεταφορα...Εγω μετέφερα μια βλαστοκυστουλα!!! Σου είπαν να κανεις στις 4/5 χοριακη; 

ευχαριστώ πολύ, εύχομαι κ σε σένα καλή επίτυχια! Ναι 4/5 χοριακή αλλά εγώ λέω να την κάνω 3/5 αφού θα πρέπει να γυρίσω στη δουλειά κ δεν θέλω να λείψω. Δεν ξέρει κανένας ότι ξαναπροσπάθησα μετά από 2 αποτυχίες. Αισθάνομαι τόσο άβολα κ άσχημα με όλο αυτό που δεν θα αντέξω να με λυπούνται για τρίτη φορά οι συνάδελφοι.

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1
  • Λυπημένη/-ος 2

πρίν από 10 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Αγωνία βέβαια δεν ξέρω γιατί έχεις για αύριο αφού το ότι θα δεις θετική χοριακή το έχουν καταλάβει μέχρι και στο φόρουμ των ψαροτουφεκάδων :lol:
Το θέμα είναι η επόμενη χοριακή τι νούμερο θα έχει.

Αχχχ μη με αγχώνει για την επόμενη, αγχώνομαι για την αυριανή αχαχαχαχ! Θα παθω κρίση σε λίγο, πιάνω το στήθος μ μη τυχόν και. Εχει ξεπρηστει καθόλου κλπ σα χαζη... Ο άντρας μ μου λέει πριν, μωρο μ φτιάχνεσαι μονη σ; όλη μέρα έτσι είσαι; τι περνάς κ συ :lol:

πρίν από 7 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

ευχαριστώ πολύ, εύχομαι κ σε σένα καλή επίτυχια! Ναι 4/5 χοριακή αλλά εγώ λέω να την κάνω 3/5 αφού θα πρέπει να γυρίσω στη δουλειά κ δεν θέλω να λείψω. Δεν ξέρει κανένας ότι ξαναπροσπάθησα μετά από 2 αποτυχίες. Αισθάνομαι τόσο άβολα κ άσχημα με όλο αυτό που δεν θα αντέξω να με λυπούνται για τρίτη φορά οι συνάδελφοι.

Δεν είσαι υποχρεωμένη να δώσεις αναφορά σε κανέναν, και επιπλέον δεν σε λυπάται κάνεις... Εχεις πολλή περισσότερη θέληση,  υπευθυνότητα γι αυτό που θέλεις... Απ όλους εκεί μέσα! 

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 4

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...