Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Kate92 είπε:

Ο γυναικολόγος προχθές που μιλήσαμε μου είπε ότι θα με δει ακόμα και Δευτέρα αν χρειαστεί. Του έστειλα πριν λίγο μνμ και περιμένω! Ευχαριστώ για την απάντηση σου!

Αφου ειναι προθυμος να σε βοηθησει.. μην φοβασαι τιποτα κοριτσι μου!!❤

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 ώρες πρίν, Tinkerbelly είπε:

Αγαπημένες μου, Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλες. Με υγεία, πίστη, υπομονή, δύναμη και αισιοδοξία για την κατάκτηση του στόχου. Εύχομαι σε όλες μέσα από την καρδιά μου σύντομα να καταφέρετε αυτό που ονειρευεστε, αυτό για το οποίο παλευτε και κάνετε τόσες θυσίες. 

Εδώ και δεκαπέντε μέρες κρατάω στην αγκαλιά μου τον πιο πολύτιμο θησαυρό, έναν τοσοδουλη ανθρωπακο, αυτόν που φώτισε τη ζωή μου, που έκανε την ψυχή μου να πλημμυρίσει από συναισθήματα που δεν ήξερα ότι υπάρχουν. Χαλάλι του όλοι οι κόποι και όλα τα δάκρυα, θα τα ξαναπερνουσα από την αρχή χίλιες φορές για να τον έχω. Πέρσι τέτοιον καιρό, μάζευα χαρτιά για την επιτροπή, έτρεχα από γιατρό σε γιατρό, ήμουν μέσα στο άγχος για να γίνουν όλα σωστά και τώρα νιώθω σαν να μην τα πέρασα εγώ όλα αυτά... 

Σας ευχαριστώ ΟΛΕΣ για όσα έμαθα από εσάς. Σίγουρα δεν θα τα είχα καταφέρει αν δεν ήσασταν εσείς να μοιραστείτε τις γνώσεις, τις εμπειρίες και τις συμβουλές και θα πήγαινα στα τυφλά. Ευχαριστώ, γιατί κι εσείς που πετύχετε παλιότερα, δεν παψατε να βοηθάτε τα νέα κορίτσια που προσπαθούν. Σας νιώθω φίλες μου και σας χρωστάω πολλά. 

Καλή Ανάσταση σε όλες!!!

Να σου ζήσει το παιδάκι σου, να είναι γερό, καλότυχο και να το καμαρώνετε!!! Σ' ευχαριστούμε γι' αυτό το μήνυμα και που μοιράζεσαι μαζί μας όλη την ομορφιά και την ευλογία του κόσμου! ❤

Χρόνια πολλά κορίτσια μου, εύχομαι να βρεθούμε όλες σύντομα στην ίδια θέση με την Tinkerbelly! 

4 ώρες πρίν, Angot είπε:

Μακαρι να πανε ολα καλά, εχω 2 μερες ακόμα ως τη χοριακη! 

Όλα καλά θα πάνε κούκλα μου!

3 ώρες πρίν, Kate92 είπε:

Update..ο γυναικολογος είπε ότι τη θεωρούμε πρώτη μέρα εφόσον ήρθε πριν τις 10 και θα με δει αύριο το απόγευμα. Να ναι καλά ο ανθρωπος, πραγματικά με συγκίνησε.

Ωραία κορίτσι μου, με τέτοιο γιατρό μην ανησυχείς για τίποτα! Όλα πάνε σούπερ! 

• Μου αρέσει 3

Χρόνια πολλά κορίτσια μου! Χριστός ανέστη! Εύχομαι η ανάσταση του Κυρίου να μας φέρει ειρήνη στις ψυχές και να μας δώσει τη δύναμη που χρειαζόμαστε! Και του χρόνου να είμαστε καλά, με υγεία και μωράκια!

• Μου αρέσει 7

Χρόνια πολλά κοριτσια όμορφα!!!!!! Χριστός Ανέστη!!!!!!! Εύχομαι υγεία σε όλες μας για να μπορούμε να είμαστε δυνατές κ να ξεπερνάμε τα εμπόδια που μας τυχαίνουν μέχρι να αποκτήσουμε τα μωράκια μας!!!!!!!!! Του χρόνου να τα κρατάμε στις αγκαλιές μας!!!!!!!! :wub::wub:

• Μου αρέσει 6

Διαφημίσεις

16 hours ago, KateDim said:

6 εμβρυακια, 5η μέρα σήμερα και ακόμη κανένα δεν προχώρησε σε βλαστοκύστες :cry:. Υπάρχει περίπτωση να προχωρήσει έστω ένα;;; :cry:

Κοριτσι μου κ εγω 5η μερα ειχα 1 κ την 6η αλλα δυο βεβαια οχι τοσο καλης ποιοτητας! Μπορει απλα να καθυστερησουν λιγο..τι σου ειπαν απο το εμβρυολογικο; Υπαρχουν προοπτικες; Γιατι εμενα μου ειχαν πει πως υπαρχουν κ οντως ετσι εγινε!

16 hours ago, winspert said:

Εμενα μου εχει τύχει τρια εμβρυα να φτάσουν 5ης μέρας την 6η...Και μάλιστα το ενα είναι το παιδάκι μου!!! Εσενα σε τι στάδιο είναι; Είναι μια μερα πίσω;;;

Τι ποιοτητας ηταν αν επιτρεπεται;; Γιατι κ εμενα δυο εγιναν βλαστοκυστες την 6 με ποιοτητες 5βα κ 5ββ. Κ λεω υπαρχει ελπιδα;;

Χριστος Ανεστη κοριτσια!! Να μαστε ολες καλα ο Θεος να μας δινει φωτιση κ κουραγιο!!! Ευχομαι ολες μας συντομα με φουσκωτες κοιλιτσες!!

• Μου αρέσει 2

19 hours ago, Panagiotakats39 said:

Κοριτσια μου καλησπέρα!!!! Έκανα χοριακη σήμερα, δυστυχώς 5,5! Η μαία μου είπε ότι θέλει να πάω να κάνω κ την Δευτέρα μήπως προχωρήσει & να συνεχίσω τα χάπια κ τις ενέσεις… πήγα να της πω με δουλεύεις;;;;; Αλλά κρατήθηκα!!! Χαχχαχαχαχα 

ειχα κάνει 4 τεστ εκ των οποίων τα 3 predictor early κ ένα express… όλα είχαν βγει θετικά με αχνη γραμμουλα ροζ… κ μου λέει η μαία μου, όταν έκανες τα τεστ όντως μπορεί να ήταν η ορμόνη 30-40 μονάδες κ μετά να έπεσε… άρα στην ουσία πρέπει τώρα να περιμένω να αδιαθετησω για να αποβληθούν κ τα έμβρυα… στην ουσία δεν εμφυτεύθηκαν ποτέ… 

Λυπαμαι πολυ! Μακαρι η επομενη μετρηση να ειναι πιο πανω κ να γινει η ανατροπη!

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, N.Angel είπε:

Κοριτσι μου κ εγω 5η μερα ειχα 1 κ την 6η αλλα δυο βεβαια οχι τοσο καλης ποιοτητας! Μπορει απλα να καθυστερησουν λιγο..τι σου ειπαν απο το εμβρυολογικο; Υπαρχουν προοπτικες; Γιατι εμενα μου ειχαν πει πως υπαρχουν κ οντως ετσι εγινε!

Τι ποιοτητας ηταν αν επιτρεπεται;; Γιατι κ εμενα δυο εγιναν βλαστοκυστες την 6 με ποιοτητες 5βα κ 5ββ. Κ λεω υπαρχει ελπιδα;;

Χριστος Ανεστη κοριτσια!! Να μαστε ολες καλα ο Θεος να μας δινει φωτιση κ κουραγιο!!! Ευχομαι ολες μας συντομα με φουσκωτες κοιλιτσες!!

Αν θυμάμαι καλα ηταν 5βα ή 5αβ...Και τωρα το παιδακι μου ειναι 2,5 ετων

• Μου αρέσει 2

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

7 ώρες πρίν, N.Angel είπε:

Μου είπαν πως προσπαθούν και ίσως να φτάσουν κάποια τις επόμενες μέρες... Περιμένω απλά... :sad:

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Χριστός Ανέστη!!! Χρονια πολλα με υγεία αγάπη κ δύναμη να καταφέρουμε να αποκτήσουμε ότι επιθυμούμε!!!!! Ευχομαι σε όλες του χρόνου διπλές κ τριπλες!!!!!! 

On 21/4/2022 at 11:04 ΜΜ, Kallo είπε:

• Μου αρέσει 1

On 22/4/2022 at 12:54 ΠΜ, Penaki είπε:

Καλές απαντήσεις να έχεις! Ωραία όταν σε βολευει πες μου να μπούμε. Έτσι ενημερωτικα επειδή θα ειναι η πρωτη φορά που θα παω κ εγώ την Οικονομόπουλου θα δω? 

Γειά σου κορίτσι μου. Χρόνια πολλά. Χριστός ανέστη. Σε ευχαριστώ πολύ. Συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά λόγω των ημερών δεν πρόλαβα να μπω. Ναι ναι την οικονομοπουλου θα δεις. Είναι πολύ καλή. Να ξέρεις ότι θα κάνεις καμιά ώρα. Ποτέ σε βολεύει να μπούμε να κλείσεις το ραντεβού? 

πρίν από 58 λεπτά , Kallo είπε:

Γειά σου κορίτσι μου. Χρόνια πολλά. Χριστός ανέστη. Σε ευχαριστώ πολύ. Συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά λόγω των ημερών δεν πρόλαβα να μπω. Ναι ναι την οικονομοπουλου θα δεις. Είναι πολύ καλή. Να ξέρεις ότι θα κάνεις καμιά ώρα. Ποτέ σε βολεύει να μπούμε να κλείσεις το ραντεβού? 

Αληθώς ο Κυρίως!χρόνια πολλα με υγεία κ ευχομαι σύντομα να αποκτήσεις ότι επιθυμείς! Μη ζητάς συγνώμη ίσα ίσα σε ευχαριστώ πολύ κ για την εξυπηρέτηση! Οποτε βολευει εσένα εγώ δεν έχω θέμα. 

πρίν από 38 λεπτά , Penaki είπε:

Αληθώς ο Κυρίως!χρόνια πολλα με υγεία κ ευχομαι σύντομα να αποκτήσεις ότι επιθυμείς! Μη ζητάς συγνώμη ίσα ίσα σε ευχαριστώ πολύ κ για την εξυπηρέτηση! Οποτε βολευει εσένα εγώ δεν έχω θέμα. 

Σε ευχαριστώ πολύ. Και σε εσένα τα καλύτερα εύχομαι. Θέλεις να το κάνουμε τώρα? 

πρίν από 12 λεπτά , Kallo είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ. Και σε εσένα τα καλύτερα εύχομαι. Θέλεις να το κάνουμε τώρα? 

Σε ευχαριστώ πολύ να είσαι κάλα! Ναι ας το κάνουμε τώρα. Πες μου ποτε θα μπεις να μπω κ εγώ

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...