Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , Makelen είπε:

Ειναι αληθεια οτι ειναι αρκετες οι μερες.. Τωρα αν θελουν να δωσουν κι αλλο χρονο.. για να το λενε προφανως θα γινεται. Αν ομως σου πουν οτι τελικα γονιμοποιηθηκε καποιο, γνωμη μου ειναι να ζητησεις πληρη ενημερωση για την ποιοτητα.. Ευχομαι το καλυτερο κοριτσι μου..❤

Σε ευχαριστώ πολύ... Το θέμα είναι πως γονιμοποίηθηκαν 6...αλλά δεν έχουν φτάσει στην βλαστοκύστη. Μακάρι έστω και ένα... Υπάρχει ελπίδα 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, Angot είπε:

Αχαχαχα είπα δεν ξέρω τι ειναι, απλως κοίταξα στο χαρτί μκαι έγραφε αυτά :razz:

@winspert έβαλα καινούριο υλικό. Από τα παλιά :razz: δες προφίλ το σημερινό τεστ! 

Αχ τι τέλειο που είναι το τεστ σου!!! Πολύ πιο σκούρο σήμερα!!! Μπράβο βρε κορίτσι, πολύ χαίρομαι!!!

πρίν από 8 λεπτά , happiness79 είπε:

Αχ τι τέλειο που είναι το τεστ σου!!! Πολύ πιο σκούρο σήμερα!!! Μπράβο βρε κορίτσι, πολύ χαίρομαι!!!

Μακαρι να πανε ολα καλά, εχω 2 μερες ακόμα ως τη χοριακη! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Kate92 είπε:

Κορίτσια ήρθε η ρημαδα η περίοδος στις 8 το απόγευμα τελικά. Ποια μέρα μετράω σαν πρώτη οεο?

Αυριο θεωρειται πρωτη μερα περιοδου. Ετσι λενε. Αν μπορεσεις να κανεις υπερηχο την Δευτερα.., θα σου ξεκινησει κ τα φαρμακα.. και τα προλαβαινεις ολα μια χαρα! Λογικα κ Τριτη πρωι υπαρχει το περιθωριο να γινουν..

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , Makelen είπε:

Αυριο θεωρειται πρωτη μερα περιοδου. Ετσι λενε. Αν μπορεσεις να κανεις υπερηχο την Δευτερα.., θα σου ξεκινησει κ τα φαρμακα.. και τα προλαβαινεις ολα μια χαρα! Λογικα κ Τριτη πρωι υπαρχει το περιθωριο να γινουν..

Ο γυναικολόγος προχθές που μιλήσαμε μου είπε ότι θα με δει ακόμα και Δευτέρα αν χρειαστεί. Του έστειλα πριν λίγο μνμ και περιμένω! Ευχαριστώ για την απάντηση σου!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 19 λεπτά , Kate92 είπε:

Ο γυναικολόγος προχθές που μιλήσαμε μου είπε ότι θα με δει ακόμα και Δευτέρα αν χρειαστεί. Του έστειλα πριν λίγο μνμ και περιμένω! Ευχαριστώ για την απάντηση σου!

Update..ο γυναικολογος είπε ότι τη θεωρούμε πρώτη μέρα εφόσον ήρθε πριν τις 10 και θα με δει αύριο το απόγευμα. Να ναι καλά ο ανθρωπος, πραγματικά με συγκίνησε.

• Μου αρέσει 6

2 ώρες πρίν, KateDim είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ... Το θέμα είναι πως γονιμοποίηθηκαν 6...αλλά δεν έχουν φτάσει στην βλαστοκύστη. Μακάρι έστω και ένα... Υπάρχει ελπίδα 

Εύχομαι να έχεις καλή επιτυχία κορίτσι μου

1 hour ago, Angot είπε:

Μακαρι να πανε ολα καλά, εχω 2 μερες ακόμα ως τη χοριακη! 

Γρήγορα μια θετικότατη χοριακη κορίτσι μου !!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 35 λεπτά , winspert είπε:

Κορίτσια μου,καλη Ανάσταση σε ολες!!! Εύχομαι η Ανάσταση Του Κυρίου να φέρει τη χαρα στις οικογένειές μας με γερά μωράκια!!!!

Ειρήνη μου..καλη Ανάσταση.. Αυτές οι Άγιες μέρες να βοηθήσουν να φωλιάσει γερά το μικράκι μέσα σου..σε όλα τα κορίτσια που είστε στην ίδια φάση και καλή δύναμη σε όλες που περναμε αυτό το δρόμο για να καταφέρουμε να αποκτήσουμε παιδακι-α... 

ΥΓ σου εχω στείλει πμ, μάλλον δεν τι έχεις δει.. 

• Μου αρέσει 3

j7W7p3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 30 λεπτά , Tinkerbelly είπε:

Αγαπημένες μου, Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλες. Με υγεία, πίστη, υπομονή, δύναμη και αισιοδοξία για την κατάκτηση του στόχου. Εύχομαι σε όλες μέσα από την καρδιά μου σύντομα να καταφέρετε αυτό που ονειρευεστε, αυτό για το οποίο παλευτε και κάνετε τόσες θυσίες. 

Εδώ και δεκαπέντε μέρες κρατάω στην αγκαλιά μου τον πιο πολύτιμο θησαυρό, έναν τοσοδουλη ανθρωπακο, αυτόν που φώτισε τη ζωή μου, που έκανε την ψυχή μου να πλημμυρίσει από συναισθήματα που δεν ήξερα ότι υπάρχουν. Χαλάλι του όλοι οι κόποι και όλα τα δάκρυα, θα τα ξαναπερνουσα από την αρχή χίλιες φορές για να τον έχω. Πέρσι τέτοιον καιρό, μάζευα χαρτιά για την επιτροπή, έτρεχα από γιατρό σε γιατρό, ήμουν μέσα στο άγχος για να γίνουν όλα σωστά και τώρα νιώθω σαν να μην τα πέρασα εγώ όλα αυτά... 

Σας ευχαριστώ ΟΛΕΣ για όσα έμαθα από εσάς. Σίγουρα δεν θα τα είχα καταφέρει αν δεν ήσασταν εσείς να μοιραστείτε τις γνώσεις, τις εμπειρίες και τις συμβουλές και θα πήγαινα στα τυφλά. Ευχαριστώ, γιατί κι εσείς που πετύχετε παλιότερα, δεν παψατε να βοηθάτε τα νέα κορίτσια που προσπαθούν. Σας νιώθω φίλες μου και σας χρωστάω πολλά. 

Καλή Ανάσταση σε όλες!!!

Να σου ζήσει κορίτσι μου! Να είναι πάντα γερό κι ευλογημένο το παιδάκι σου! Σε ευχαριστούμε για τις ευχές και τα όμορφα σου λόγια! Να είσαι καλά! Καλή Ανάσταση!

• Μου αρέσει 1

Καλή ανάσταση σε όλες μας... Εύχομαι να καταφέρουμε αυτό που προσπαθούμε με τόσο κόπο... Νομίζω είναι η μοναδική φορά στη ζωή μας που αγαπάμε την προσπάθεια και την ταιαπωρια μας, εχουμε τη μαμα μέσα μας! . Δεν αναθεματιζουμε ούτε για μια στιγμή, παλεύουμε με υπομονή και ελπίδα. 

Η ανάσταση του κυρίου, να μας αναστήσει και να μας δώσει κι'αλλη δύναμη να συνεχίσουμε, ιδιαίτερα στα κορίτσια που τα πράγματα αυτές τις μέρες δεν πήγαν όπως ηθελαν! Γι άλλες το ταξιδι αυτό κοντεύει να φτάσει στο τέλος του, για άλλες τωρα αρχίζει..... Αλλα όλες μας περάσαμε από το ίδιο στάδιο.  

Καλή  ανάσταση λοιπόν κορίτσια μου :wub:

• Μου αρέσει 11

πρίν από 43 λεπτά , Tinkerbelly είπε:

Αγαπημένες μου, Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλες. Με υγεία, πίστη, υπομονή, δύναμη και αισιοδοξία για την κατάκτηση του στόχου. Εύχομαι σε όλες μέσα από την καρδιά μου σύντομα να καταφέρετε αυτό που ονειρευεστε, αυτό για το οποίο παλευτε και κάνετε τόσες θυσίες. 

Εδώ και δεκαπέντε μέρες κρατάω στην αγκαλιά μου τον πιο πολύτιμο θησαυρό, έναν τοσοδουλη ανθρωπακο, αυτόν που φώτισε τη ζωή μου, που έκανε την ψυχή μου να πλημμυρίσει από συναισθήματα που δεν ήξερα ότι υπάρχουν. Χαλάλι του όλοι οι κόποι και όλα τα δάκρυα, θα τα ξαναπερνουσα από την αρχή χίλιες φορές για να τον έχω. Πέρσι τέτοιον καιρό, μάζευα χαρτιά για την επιτροπή, έτρεχα από γιατρό σε γιατρό, ήμουν μέσα στο άγχος για να γίνουν όλα σωστά και τώρα νιώθω σαν να μην τα πέρασα εγώ όλα αυτά... 

Σας ευχαριστώ ΟΛΕΣ για όσα έμαθα από εσάς. Σίγουρα δεν θα τα είχα καταφέρει αν δεν ήσασταν εσείς να μοιραστείτε τις γνώσεις, τις εμπειρίες και τις συμβουλές και θα πήγαινα στα τυφλά. Ευχαριστώ, γιατί κι εσείς που πετύχετε παλιότερα, δεν παψατε να βοηθάτε τα νέα κορίτσια που προσπαθούν. Σας νιώθω φίλες μου και σας χρωστάω πολλά. 

Καλή Ανάσταση σε όλες!!!

Κοριτσαρα μου να σας ζησει το θαυματακι σας!!!! Τα πιο όμορφα συναισθήματα έρχονται μαζι με ενα μωρακι!!! Ειδες πως αλλαζουν τα πράγματα; Τη μια στιγμή ειμαστε στο μηδεν και την αλλη έχουμε περασει απέναντι!!!! Ευχομαι σύντομα να περάσουν ολα τα κορίτσια απέναντι!!! Καλη Ανάσταση!!!!

• Μου αρέσει 5

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...