Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , Makelen είπε:

Τι σου ειπαν οι εμβρυολογοι;? Περιμενουν για 6η μερα;? 

Μέχρι και την τρίτη του Πάσχα θα περιμένουν...αν δε προχωρήσουν θα ακυρωθεί :cry: μου κάνει εντύπωση που ενώ γονιμοποίηθηκαν 6,να μην καταφέρουν να φτάσουν στην βλαστοκύστη έστω ένα... 

πρίν από 11 λεπτά , winspert είπε:

Εμενα μου εχει τύχει τρια εμβρυα να φτάσουν 5ης μέρας την 6η...Και μάλιστα το ενα είναι το παιδάκι μου!!! Εσενα σε τι στάδιο είναι; Είναι μια μερα πίσω;;;

Αυτό που ξέρω είναι πως προσπαθούν να φτάσουν αλλά σήμερα που μιλήσαμε δεν τα είχε καταφέρει κάποιο, δεν ξέρω αν είναι μια μέρα πίσω, μάλλον κάτι τέτοιο ίσως είναι... Θα περιμένουν 3 μέρες ακόμη μήπως και... Αχ τι να πω... 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Makelen είπε:

Αυτες ειναι, ετσι;?

-HIV1
-HIV2
-Ηπατίτιδα B
-Ηπατίτιδα C
-Σύφιλη

Δεν ζητανε τπτ αλλο, σωστα;? 

Ναι ετσι ειναι δε στα γραφει ο γιατρος ομως να τα κανεις; 

2 ώρες πρίν, Panagiotakats39 είπε:

Όχι δεν είχα κάνει οβιτρελ καθόλου, μόνο τον Φεβρουάριο είχα κάνει στην διέγερση… τώρα έκανα prolutex κ innohep… τις αντιπηκτικές προληπτικά μου τις έδωσε για την μήτρα να αιματωνεται… δυστυχώς δεν έχω αλλά έμβρυα, αυτό είναι το άσχημο… το θετικό είναι ότι έγινε η εμφύτευση αλλά τα έμβρυα δεν είχαν καλή δυναμική, έτσι κ αλλιώς μου είχε πει η εμβρυολογος ότι το 1 είναι τέλειο κ το άλλο πολύ μέτριο… 

Όχι δεν έκανα καθόλου οβιτρελ… μόνο prolutex κ innohep

Ναι η πρώτη μου φορά κ δυστυχώς δεν έχω αλλά… άρα πρέπει πάλι από την αρχή… κ η διέγερση είναι το χειρότερο μου… ειδικά η μέθη που είχα κάνει… :(

Υπομονη και επιμονη και θα τα καταφερεις κρατας οτι σου ειπαν τα κοριτσια πως ειχες εμφύτευση..❤️

• Μου αρέσει 1

On 22/4/2022 at 9:55 ΠΜ, Iraki2022 είπε:

Καλημέρα κ χρονια πολλα. Επειδή στον περασμένο κυκλο έτυχε να έχω κ δευτερη φάση με ένδειξη για ωάρια, ο γιατρός ζήτησε να δει πρωτα την Ε2 για να αποφασίσει αν θα κάνω ή όχι επαναληπτική ωοληψια.

Δηλ για να γίνω πιο αναλυτική: 7η μερα κυκλου είδε ότι υπαρχουν ωοθυλακια κ ζήτησε ορμόνες. Οποτε είχα Ε2 : 200, LH : 11,6. Μου λεει ελα σε δυο μέρες παλι κ κάνω παλι 9η μερα, και είχα Ε2 : 719, οπότε την 12η μέρα έκανα ωοληψια. Μετά σε επαναληπτικό υπέρηχο κάτι είδαν κ είπαν ξανά θελουμε την Ε2, όποτε ξανακάνω και είχα Ε2 890. Έτσι έκανα 2η ωοληψια όμως το αποτελεσμα στην φάση αυτη ήταν κυστικα. Δηλαδή σε εμένα κοιτουσαν την Ε2 για να δουν πως προχωραμε για ωοληψια. 

@Iraki2022 αυτές τις ορμόνες τα αποτελέσματα δηλ, τις είχες με διέγερση η φυσικό κύκλο;

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Makelen είπε:

Αυτες ειναι, ετσι;?

-HIV1
-HIV2
-Ηπατίτιδα B
-Ηπατίτιδα C
-Σύφιλη

Δεν ζητανε τπτ αλλο, σωστα;? 

Είχα κάνει και ένα Αυστραλιανό Αντιγόνο και ενα vdrl δεν ξέρω τι είναι! :razz:

πρίν από 10 λεπτά , Angot είπε:

Η ηπατιτιδα β ειναι το αυστραλιανο αντιγονο..

πρίν από 38 λεπτά , ksvolimi είπε:

Ναι ετσι ειναι δε στα γραφει ο γιατρος ομως να τα κανεις; 

Υπομονη και επιμονη και θα τα καταφερεις κρατας οτι σου ειπαν τα κοριτσια πως ειχες εμφύτευση..❤️

Εστειλα μνμ στη γραμματεα του να μου τα γραψει..

1 hour ago, KateDim είπε:

Μέχρι και την τρίτη του Πάσχα θα περιμένουν...αν δε προχωρήσουν θα ακυρωθεί :cry: μου κάνει εντύπωση που ενώ γονιμοποίηθηκαν 6,να μην καταφέρουν να φτάσουν στην βλαστοκύστη έστω ένα... 

Αυτό που ξέρω είναι πως προσπαθούν να φτάσουν αλλά σήμερα που μιλήσαμε δεν τα είχε καταφέρει κάποιο, δεν ξέρω αν είναι μια μέρα πίσω, μάλλον κάτι τέτοιο ίσως είναι... Θα περιμένουν 3 μέρες ακόμη μήπως και... Αχ τι να πω... 

Μισο λεπτο. Η ωοληψια πότε εγινε;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

On 22/4/2022 at 5:36 ΜΜ, happiness79 είπε:

Με 3-4 κιλά παραπάνω και να σου πηγαίνουν μια χαρά είσαι! Εγώ που είμαι 8-10 παραπάνω τι να πω? Αλλά βρε κορίτσια είναι τόσο εύκολο να ξεφύγουμε με τόση ορμόνη και αλλαγές στη διατροφή κάθε τρεις και λίγο... Εντάξει, ας τα καταφέρουμε να έχουμε μια εγκυμοσύνη με γερό μωρό και θα τα χάσουμε μετά που θα τρέχουμε πίσω του! ❤

❤❤

Εγώ μόνο από τη διέγερση δύο φορές σαν μπάλα γίνομαι,τρία κιλά πάνω κάθε φορά! Μετά μου φεύγουν βέβαια ,αλλά απίστευτο πρήξιμο ..τι τραβάμε!:x

21 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κοριτσια μου η ενεργεια σας εφτασε μεχρι εδω!! Ολα τελεια πηγαν..! Ενδομητριο 9.2mm και τριζωνικο!! Εμβρυομεταφορα την Πεμπτη!!! Σας ευχαριστω παρα πολυ για την στηριξη σας ολο αυτο το διαστημα..! Μπηκαμε στην τελικη ευθεια.. και παμε ολοταχως στον τελικο στοχο!! Σας ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου!❤❤❤❤

Καλή επιτυχία κορίτσι μου!!!

3 ώρες πρίν, Panagiotakats39 είπε:

Κοριτσια μου καλησπέρα!!!! Έκανα χοριακη σήμερα, δυστυχώς 5,5! Η μαία μου είπε ότι θέλει να πάω να κάνω κ την Δευτέρα μήπως προχωρήσει & να συνεχίσω τα χάπια κ τις ενέσεις… πήγα να της πω με δουλεύεις;;;;; Αλλά κρατήθηκα!!! Χαχχαχαχαχα 

ειχα κάνει 4 τεστ εκ των οποίων τα 3 predictor early κ ένα express… όλα είχαν βγει θετικά με αχνη γραμμουλα ροζ… κ μου λέει η μαία μου, όταν έκανες τα τεστ όντως μπορεί να ήταν η ορμόνη 30-40 μονάδες κ μετά να έπεσε… άρα στην ουσία πρέπει τώρα να περιμένω να αδιαθετησω για να αποβληθούν κ τα έμβρυα… στην ουσία δεν εμφυτεύθηκαν ποτέ… 

Κορίτσι μου μη το βάζεις κάτω! Προχωρά δυνατά ,η επόμενη θα είναι η τυχερή σου:)

πρίν από 23 λεπτά , Angot είπε:

Αυστραλίανο είναι για ηπατίτιδα β και το vdrl για την συφυλη

Κορίτσια μου Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα ,με υγεία υγεία υγεία !και του χρόνου εύχομαι όλες σας,μας, να έχετε τα μωράκια σας μέσα η έξω από τη κοιλίτσα σας!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 22 λεπτά , Maroxmarox είπε:

Εγώ μόνο από τη διέγερση δύο φορές σαν μπάλα γίνομαι,τρία κιλά πάνω κάθε φορά! Μετά μου φεύγουν βέβαια ,αλλά απίστευτο πρήξιμο ..τι τραβάμε!:x

Καλή επιτυχία κορίτσι μου!!!

Κορίτσι μου μη το βάζεις κάτω! Προχωρά δυνατά ,η επόμενη θα είναι η τυχερή σου:)

Αυστραλίανο είναι για ηπατίτιδα β και το vdrl για την συφυλη

Κορίτσια μου Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα ,με υγεία υγεία υγεία !και του χρόνου εύχομαι όλες σας,μας, να έχετε τα μωράκια σας μέσα η έξω από τη κοιλίτσα σας!!

Αχαχαχα είπα δεν ξέρω τι ειναι, απλως κοίταξα στο χαρτί μκαι έγραφε αυτά :razz:

@winspert έβαλα καινούριο υλικό. Από τα παλιά :razz: δες προφίλ το σημερινό τεστ! 

• Μου αρέσει 2

4 ώρες πρίν, Panagiotakats39 είπε:

Κοριτσια μου καλησπέρα!!!! Έκανα χοριακη σήμερα, δυστυχώς 5,5! Η μαία μου είπε ότι θέλει να πάω να κάνω κ την Δευτέρα μήπως προχωρήσει & να συνεχίσω τα χάπια κ τις ενέσεις… πήγα να της πω με δουλεύεις;;;;; Αλλά κρατήθηκα!!! Χαχχαχαχαχα 

ειχα κάνει 4 τεστ εκ των οποίων τα 3 predictor early κ ένα express… όλα είχαν βγει θετικά με αχνη γραμμουλα ροζ… κ μου λέει η μαία μου, όταν έκανες τα τεστ όντως μπορεί να ήταν η ορμόνη 30-40 μονάδες κ μετά να έπεσε… άρα στην ουσία πρέπει τώρα να περιμένω να αδιαθετησω για να αποβληθούν κ τα έμβρυα… στην ουσία δεν εμφυτεύθηκαν ποτέ… 

Κορίτσι μου λυπάμαι πολύ! Δεν έχω λόγια! Θα γίνεις μανούλα σύντομα όμως, πίστεψε το! Η μήτρα σου έδειξε πως μπορεί! Είναι θέμα χρόνου! Όλα καλά θα πάνε!

3 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μην αγχωνεσαι κοριτσι μου. Ο υπερηχος τυπικος ειναι.. για να βεβαιωθουν οτι δεν υπαρχει κυστη απο τον προηγουμενο κυκλο. Οποτε κ Δευτερα ή Τριτη να γινει.. δεν υπαρχει προβλημα.. δεν θα χασεις την σπερματεγχυση. Και τις ορμονες επισης μπορεις να τις ξεκινησεις 3η μερα του κυκλου. Αν αδιαθετησεις σημερα αργα.. (αλλοι λενε μετα τις 18.00 αλλοι μετα τις 20.00) θα πιαστει αυριο ως 1η μερα του κυκλου. Οταν δεις αιμα δηλαδη. Ελπιζω να ερθουν ολα οπως τα θες!!❤❤❤❤

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Προς το παρόν κάθομαι οριζοντιωμενη και δεν έχει κατέβει κόκκινο αίμα! Ελπίζω πως θα τη γλιτώσω τελικά! Ευχαριστώ για τη συμπαράσταση! :x

πρίν από 30 λεπτά , Angot είπε:

@winspert έβαλα καινούριο υλικό. Από τα παλιά :razz: δες προφίλ το σημερινό τεστ! 

Καλέ εσύ είσαι πολυυυυ έγκυος! Όνειρο το τεστακι σου! Ούτε αχνα, ουτε τίποτα . Ετσι έντονο έντονο,να το φχαριστιεσαι!

πρίν από 9 λεπτά , Kate92 είπε:

Κορίτσι μου λυπάμαι πολύ! Δεν έχω λόγια! Θα γίνεις μανούλα σύντομα όμως, πίστεψε το! Η μήτρα σου έδειξε πως μπορεί! Είναι θέμα χρόνου! Όλα καλά θα πάνε!

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Προς το παρόν κάθομαι οριζοντιωμενη και δεν έχει κατέβει κόκκινο αίμα! Ελπίζω πως θα τη γλιτώσω τελικά! Ευχαριστώ για τη συμπαράσταση! :x

Καλέ εσύ είσαι πολυυυυ έγκυος! Όνειρο το τεστακι σου! Ούτε αχνα, ουτε τίποτα . Ετσι έντονο έντονο,να το φχαριστιεσαι!

Αχαχχα μακάρι να ναι όλα καλά και ν μην έρθει κανένα ξαφνικο. Το καλο ειναι οτι κάθε μέρα είναι και πιο έντονο. Κάνω από 19/4 και κάθε μέρα σκουραινει! 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 11 λεπτά , Angot είπε:

Αχαχχα μακάρι να ναι όλα καλά και ν μην έρθει κανένα ξαφνικο. Το καλο ειναι οτι κάθε μέρα είναι και πιο έντονο. Κάνω από 19/4 και κάθε μέρα σκουραινει! 

Καλέ πότε πας εσύ για χοριακη;; Τετραψήφιο θα δεις...

Διαφημίσεις

πρίν από 45 λεπτά , Angot είπε:

Τελειο το τεστακι σου...Καθε φορά και πιο σκούρο...Πολυ σημαντικό!!! Θυμάμαι ποσο αχνο αλλα ευδιάκριτο ηταν το πρώτο που ανεβασες!!!! Και τώρα κοντεύει να είναι ιδια με την αλλη γραμμη...❤️

❤️Ποια μερα μετά την εμβρυομεταφορα τα ξεκίνησες είπαμε; Εννοω αυτα τα οικονομικά...

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 15 λεπτά , winspert είπε:

Τελειο το τεστακι σου...Καθε φορά και πιο σκούρο...Πολυ σημαντικό!!! Θυμάμαι ποσο αχνο αλλα ευδιάκριτο ηταν το πρώτο που ανεβασες!!!! Και τώρα κοντεύει να είναι ιδια με την αλλη γραμμη...❤️

❤️Ποια μερα μετά την εμβρυομεταφορα τα ξεκίνησες είπαμε; Εννοω αυτα τα οικονομικά...

Τα ξεκινησα 8η μέρα και έχω βάλει 3ω ημερών εμβρυακια

• Μου αρέσει 2

πρίν από 9 λεπτά , KateDim είπε:

Δευτέρα... 

Ειναι αληθεια οτι ειναι αρκετες οι μερες.. Τωρα αν θελουν να δωσουν κι αλλο χρονο.. για να το λενε προφανως θα γινεται. Αν ομως σου πουν οτι τελικα γονιμοποιηθηκε καποιο, γνωμη μου ειναι να ζητησεις πληρη ενημερωση για την ποιοτητα.. Ευχομαι το καλυτερο κοριτσι μου..❤

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...