Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , Panagiotakats39 είπε:

Κοριτσια μου καλησπέρα!!!! Έκανα χοριακη σήμερα, δυστυχώς 5,5! Η μαία μου είπε ότι θέλει να πάω να κάνω κ την Δευτέρα μήπως προχωρήσει & να συνεχίσω τα χάπια κ τις ενέσεις… πήγα να της πω με δουλεύεις;;;;; Αλλά κρατήθηκα!!! Χαχχαχαχαχα 

ειχα κάνει 4 τεστ εκ των οποίων τα 3 predictor early κ ένα express… όλα είχαν βγει θετικά με αχνη γραμμουλα ροζ… κ μου λέει η μαία μου, όταν έκανες τα τεστ όντως μπορεί να ήταν η ορμόνη 30-40 μονάδες κ μετά να έπεσε… άρα στην ουσία πρέπει τώρα να περιμένω να αδιαθετησω για να αποβληθούν κ τα έμβρυα… στην ουσία δεν εμφυτεύθηκαν ποτέ… 

Αχ βρε κοριτσακι μου... Λυπάμαι πολυ...Το εχω περασει...Δεν ισχύει ομως αυτό που λες...Αν ηταν θετικα τα τεστ σημαίνει πως εμφυτευτηκαν...Αφου εμφυτευτουν αρχιζει να ανεβαίνει η χοριακη...Και σε αυτή την περίπτωση το καλο ειναι οτι είχες εμφύτευση...αν ισχύουν τα τεστ ξαναλεω...Ποτε εκανες το τελευταίο τεστ; Και θυμισε μου λιγο...σε ποια μερα εισαι και με τι εμβρυα;

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 8 λεπτά , winspert είπε:

Αχ βρε κοριτσακι μου... Λυπάμαι πολυ...Το εχω περασει...Δεν ισχύει ομως αυτό που λες...Αν ηταν θετικα τα τεστ σημαίνει πως εμφυτευτηκαν...Αφου εμφυτευτουν αρχιζει να ανεβαίνει η χοριακη...Και σε αυτή την περίπτωση το καλο ειναι οτι είχες εμφύτευση...αν ισχύουν τα τεστ ξαναλεω...Ποτε εκανες το τελευταίο τεστ; Και θυμισε μου λιγο...σε ποια μερα εισαι και με τι εμβρυα;

Σήμερα ήταν η 10η μέρα… με βλαστοκυστες η μια άριστη κ η άλλη πολύ μέτρια… είχα κάνει 4 τεστ 3 predictor early κ ένα express.. όλα θετικά αλλά με αχνη γραμμουλα… το τελευταίο τεστ το είχα κάνει την Πέμπτη που ήταν κ το express που έδειξε αχνη γραμμή κ χαρηκα να σου είμαι είμαι ευκρινής γιατί ξέρω ότι αυτό έδειχνε από 50 μονάδες κ πάνω… 

επιδης τα τεστ έβαζα κ τον άντρα μου κ την μάνα μου να τα βλέπουν γιατί η επιθυμία σου για κάτι μπορεί να σε κάνει να βλέπεις πράγματα που δεν ισχύουν…

πρίν από 40 λεπτά , Panagiotakats39 είπε:

Κοριτσια μου καλησπέρα!!!! Έκανα χοριακη σήμερα, δυστυχώς 5,5! Η μαία μου είπε ότι θέλει να πάω να κάνω κ την Δευτέρα μήπως προχωρήσει & να συνεχίσω τα χάπια κ τις ενέσεις… πήγα να της πω με δουλεύεις;;;;; Αλλά κρατήθηκα!!! Χαχχαχαχαχα 

ειχα κάνει 4 τεστ εκ των οποίων τα 3 predictor early κ ένα express… όλα είχαν βγει θετικά με αχνη γραμμουλα ροζ… κ μου λέει η μαία μου, όταν έκανες τα τεστ όντως μπορεί να ήταν η ορμόνη 30-40 μονάδες κ μετά να έπεσε… άρα στην ουσία πρέπει τώρα να περιμένω να αδιαθετησω για να αποβληθούν κ τα έμβρυα… στην ουσία δεν εμφυτεύθηκαν ποτέ… 

Ωχ βρε κοπέλα μου, λυπάμαι γι' αυτή την εξέλιξη. Πάντως με χοριακή 5,5 έγινε εμφύτευση, επομένως κράτα αυτό το θετικό, ότι η μήτρα σου μπορεί και το σώμα έχει μνήμη, άρα θα τα καταφέρεις. Τώρα, εφόσον σου είπαν να ξανακάνεις χοριακή, κάτι πάραπάνω θα ξέρουν, το έχω διαβάσει εδώ που το έχουν πεί και σε άλλα κορίτσια με χαμηλές χοριακές, άρα ίσως υπάρχει μια δόση ελπίδας... 

πρίν από 47 λεπτά , Panagiotakats39 είπε:

Σήμερα ήταν η 10η μέρα… με βλαστοκυστες η μια άριστη κ η άλλη πολύ μέτρια… είχα κάνει 4 τεστ 3 predictor early κ ένα express.. όλα θετικά αλλά με αχνη γραμμουλα… το τελευταίο τεστ το είχα κάνει την Πέμπτη που ήταν κ το express που έδειξε αχνη γραμμή κ χαρηκα να σου είμαι είμαι ευκρινής γιατί ξέρω ότι αυτό έδειχνε από 50 μονάδες κ πάνω… 

επιδης τα τεστ έβαζα κ τον άντρα μου κ την μάνα μου να τα βλέπουν γιατί η επιθυμία σου για κάτι μπορεί να σε κάνει να βλέπεις πράγματα που δεν ισχύουν…

Μαλιστα...οποτε ηταν σίγουρα θετικα...Ειχες κανει οβιτρελ σε αυτό τον κυκλο; Ρωταω για να δω μη τυχον και το θετικο ηταν απο την ενεση... Συγγνώμη που δε θυμάμαι αν εχεις ξαναπει...Αλλα αν δεν ειχες κανει ενεση τοτε ηταν σίγουρα θετικο που οπως σου ξαναείπα σημαίνει ότι εγινε εμφυτευση και αυτό ειναι πολυ σημαντικό...Παντως με 5,5 χοριακη σημερα για να είμαι ειλικρινής δεν ειναι καλο... Συγγνώμη που στο λεω ετσι αλλα δεν θελω να σου δινω ψευτικες ελπίδες... ούτε για μενα θα το ηθελα...Σου ευχομαι η επομενη να ειναι η τυχερή...Εχεις εμβρυα;

Και εννοείται πως συνεχίζεις τα φαρμακα μέχρι την επομενη χοριακη...και μέχρι να σου πει ο γιατρός σου...

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

1 ώρα πρίν, Kate92 είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Περίοδος ήταν να μου έρθει τρίτη, αλλά φοβόμουν μήπως λόγω υστεροσκοπησης έρθει νωρίτερα. Άρχισα από σήμερα να έχω καφέ. Αν έρθει σήμερα, αύριο είναι η δεύτερη μέρα του κύκλου που θα επρεπε να κάνω υπέρηχο και πάει η σπερματεγχυση μου για βρουβες!! Από τι ώρα και μετά αν έρθει υπολογίζω την αυριανή ως πρώτη? Αγχώθηκα! Όχι που θα μου καθόταν εύκολα...

Μην αγχωνεσαι κοριτσι μου. Ο υπερηχος τυπικος ειναι.. για να βεβαιωθουν οτι δεν υπαρχει κυστη απο τον προηγουμενο κυκλο. Οποτε κ Δευτερα ή Τριτη να γινει.. δεν υπαρχει προβλημα.. δεν θα χασεις την σπερματεγχυση. Και τις ορμονες επισης μπορεις να τις ξεκινησεις 3η μερα του κυκλου. Αν αδιαθετησεις σημερα αργα.. (αλλοι λενε μετα τις 18.00 αλλοι μετα τις 20.00) θα πιαστει αυριο ως 1η μερα του κυκλου. Οταν δεις αιμα δηλαδη. Ελπιζω να ερθουν ολα οπως τα θες!!❤❤❤❤

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 23 λεπτά , happiness79 είπε:

Ωχ βρε κοπέλα μου, λυπάμαι γι' αυτή την εξέλιξη. Πάντως με χοριακή 5,5 έγινε εμφύτευση, επομένως κράτα αυτό το θετικό, ότι η μήτρα σου μπορεί και το σώμα έχει μνήμη, άρα θα τα καταφέρεις. Τώρα, εφόσον σου είπαν να ξανακάνεις χοριακή, κάτι πάραπάνω θα ξέρουν, το έχω διαβάσει εδώ που το έχουν πεί και σε άλλα κορίτσια με χαμηλές χοριακές, άρα ίσως υπάρχει μια δόση ελπίδας... 

Ναι αυτό σκέφτομαι ότι το θετικό είναι πως πέτυχα την εμφύτευση, άρα  να μην ήταν καλά τα έμβρυα να μην είχαν την κατάλληλη δυναμική να μείνουν! Δεν έχω ελπίδα αλλά θα το φτάσω μέχρι τρελούς για να μην λέω μετά Ότο δεν τα έκανα όλα…

1 hour ago, Panagiotakats39 είπε:

Λυπαμαι παρα πολυ κοριτσι μου.. Φανταζομαι ειναι απαισιο το συναισθημα.. Ευχομαι να το ξεπερασεις γρηγορα.. και να επανελθεις με μια νεα ετ! Εχεις εμβρυα στην καταψυξη; αυτη ηταν η πρωτη σου φορα;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Panagiotakats39 είπε:

Ναι αυτό σκέφτομαι ότι το θετικό είναι πως πέτυχα την εμφύτευση, άρα  να μην ήταν καλά τα έμβρυα να μην είχαν την κατάλληλη δυναμική να μείνουν! Δεν έχω ελπίδα αλλά θα το φτάσω μέχρι τρελούς για να μην λέω μετά Ότο δεν τα έκανα όλα…

Να σου πω  κ εγώ την γνώμη μου 

Αυτό που λένε και τα κορίτσια ότι αφού πέτυχες εμφύτευση θα έρθει και η εγκυμοσύνη θα δεις 

Εμένα αυτός ήταν ο καημός μου ότι δεν είχα ποτέ μα ποτέ εμφύτευση και έλεγα θεέ μου δε θα τα καταφέρω ποτε και όταν είδα τις χοριακες ότι ήταν θετικές λέω σ ευχαριστώ θεέ μου τουλάχιστον έχω εμφύτευση και δε φοβάμαι τίποτα  

Μανούλα θα γίνω 

Αλλά θύμισε μας έκανες οβιτρελ σ αυτό το κύκλο;;

• Μου αρέσει 2

πρίν από 14 λεπτά , winspert είπε:

Μαλιστα...οποτε ηταν σίγουρα θετικα...Ειχες κανει οβιτρελ σε αυτό τον κυκλο; Ρωταω για να δω μη τυχον και το θετικο ηταν απο την ενεση... Συγγνώμη που δε θυμάμαι αν εχεις ξαναπει...Αλλα αν δεν ειχες κανει ενεση τοτε ηταν σίγουρα θετικο που οπως σου ξαναείπα σημαίνει ότι εγινε εμφυτευση και αυτό ειναι πολυ σημαντικό...Παντως με 5,5 χοριακη σημερα για να είμαι ειλικρινής δεν ειναι καλο... Συγγνώμη που στο λεω ετσι αλλα δεν θελω να σου δινω ψευτικες ελπίδες... ούτε για μενα θα το ηθελα...Σου ευχομαι η επομενη να ειναι η τυχερή...Εχεις εμβρυα;

Και εννοείται πως συνεχίζεις τα φαρμακα μέχρι την επομενη χοριακη...και μέχρι να σου πει ο γιατρός σου...

Όχι δεν είχα κάνει οβιτρελ καθόλου, μόνο τον Φεβρουάριο είχα κάνει στην διέγερση… τώρα έκανα prolutex κ innohep… τις αντιπηκτικές προληπτικά μου τις έδωσε για την μήτρα να αιματωνεται… δυστυχώς δεν έχω αλλά έμβρυα, αυτό είναι το άσχημο… το θετικό είναι ότι έγινε η εμφύτευση αλλά τα έμβρυα δεν είχαν καλή δυναμική, έτσι κ αλλιώς μου είχε πει η εμβρυολογος ότι το 1 είναι τέλειο κ το άλλο πολύ μέτριο… 

πρίν από 8 λεπτά , Ellidr είπε:

Να σου πω  κ εγώ την γνώμη μου 

Αυτό που λένε και τα κορίτσια ότι αφού πέτυχες εμφύτευση θα έρθει και η εγκυμοσύνη θα δεις 

Εμένα αυτός ήταν ο καημός μου ότι δεν είχα ποτέ μα ποτέ εμφύτευση και έλεγα θεέ μου δε θα τα καταφέρω ποτε και όταν είδα τις χοριακες ότι ήταν θετικές λέω σ ευχαριστώ θεέ μου τουλάχιστον έχω εμφύτευση και δε φοβάμαι τίποτα  

Μανούλα θα γίνω 

Αλλά θύμισε μας έκανες οβιτρελ σ αυτό το κύκλο;;

Όχι δεν έκανα καθόλου οβιτρελ… μόνο prolutex κ innohep

πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Λυπαμαι παρα πολυ κοριτσι μου.. Φανταζομαι ειναι απαισιο το συναισθημα.. Ευχομαι να το ξεπερασεις γρηγορα.. και να επανελθεις με μια νεα ετ! Εχεις εμβρυα στην καταψυξη; αυτη ηταν η πρωτη σου φορα;

Ναι η πρώτη μου φορά κ δυστυχώς δεν έχω αλλά… άρα πρέπει πάλι από την αρχή… κ η διέγερση είναι το χειρότερο μου… ειδικά η μέθη που είχα κάνει… :(

• Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 8 λεπτά , Panagiotakats39 είπε:

Όχι δεν είχα κάνει οβιτρελ καθόλου, μόνο τον Φεβρουάριο είχα κάνει στην διέγερση… τώρα έκανα prolutex κ innohep… τις αντιπηκτικές προληπτικά μου τις έδωσε για την μήτρα να αιματωνεται… δυστυχώς δεν έχω αλλά έμβρυα, αυτό είναι το άσχημο… το θετικό είναι ότι έγινε η εμφύτευση αλλά τα έμβρυα δεν είχαν καλή δυναμική, έτσι κ αλλιώς μου είχε πει η εμβρυολογος ότι το 1 είναι τέλειο κ το άλλο πολύ μέτριο… 

Άρα κρατά αυτό το θετικό και προχώρα 

Βέβαια κάτσε να δεις και την άλλη βδομάδα ποτέ δε ξέρεις 

Ή αν έχεις κ άλλο τεστ να κάνεις την Δευτέρα δεν χάνεις κάτι 

Σου εύχομαι η ανάσταση του κυρίου να φέρει την ανάσταση στο σπιτικό σάς κ αν όχι τώρα , την επόμενη φορά. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Ellidr είπε:

Άρα κρατά αυτό το θετικό και προχώρα 

Βέβαια κάτσε να δεις και την άλλη βδομάδα ποτέ δε ξέρεις 

Ή αν έχεις κ άλλο τεστ να κάνεις την Δευτέρα δεν χάνεις κάτι 

Σου εύχομαι η ανάσταση του κυρίου να φέρει την ανάσταση στο σπιτικό σάς κ αν όχι τώρα , την επόμενη φορά. 

Σε ευχαριστώ πολυ γλυκιά μου!!!!!! Καλή ανάσταση να έχουμε όλοι μας στις ψυχές μας, στις καρδιές μας κ στα μωράκια που περιμένουμε όλες μας να έρθουν!!!!!!!

πρίν από 24 λεπτά , KateDim είπε:

6 εμβρυακια, 5η μέρα σήμερα και ακόμη κανένα δεν προχώρησε σε βλαστοκύστες :cry:. Υπάρχει περίπτωση να προχωρήσει έστω ένα;;; :cry:

Εμενα μου εχει τύχει τρια εμβρυα να φτάσουν 5ης μέρας την 6η...Και μάλιστα το ενα είναι το παιδάκι μου!!! Εσενα σε τι στάδιο είναι; Είναι μια μερα πίσω;;;

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 21 λεπτά , KateDim είπε:

6 εμβρυακια, 5η μέρα σήμερα και ακόμη κανένα δεν προχώρησε σε βλαστοκύστες :cry:. Υπάρχει περίπτωση να προχωρήσει έστω ένα;;; :cry:

Τι σου ειπαν οι εμβρυολογοι;? Περιμενουν για 6η μερα;? 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...