Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Μετα τις 20.00 ο υπερηχος αποψε. Εχω τρελαθει απο το αγχος μου ολη μερα.. Κι αυτο το ενδομητριο.. δεν θα εχει μεγαλωσει επαρκως μετα απο 3.5 μερες; τι στο καλο;?! 6.5mm ειχα στο κατω κατω.. οχι 1.5! Υπομονη παλι...

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 8 λεπτά , Makelen είπε:

Μετα τις 20.00 ο υπερηχος αποψε. Εχω τρελαθει απο το αγχος μου ολη μερα.. Κι αυτο το ενδομητριο.. δεν θα εχει μεγαλωσει επαρκως μετα απο 3.5 μερες; τι στο καλο;?! 6.5mm ειχα στο κατω κατω.. οχι 1.5! Υπομονη παλι...

Έλα έλα, έφτασε η ώρα! Με το καλό ενα παχουλό παχουλό ενδομήτριο!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 19 λεπτά , Makelen είπε:

Έλα κορίτσι μου ψυχραιμία...εύχομαι να έχει μεγαλώσει κ να προχωρήσεις...θετικη σκέψη σε λιγο θα ξέρεις!!❤

• Μου αρέσει 1

πρίν από 24 λεπτά , Makelen είπε:

Καλή επιτυχία !!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 29 λεπτά , Makelen είπε:

Θα έχει μεγαλώσει, εγω πιστεύω είναι πάνω από 8.5!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , Makelen είπε:

Ευχαριστω παρα πολυ κοριτσια..! Θα σας γραψω παλι πιο βραδακι.. μολις εχω νεα!

Ολα καλα θα πανε και θα εχει παχύνει!!!

Περιμένουμε νέα σου!!!

1 hour ago, Angot είπε:

Κορίτσια να σας πω κατι; για κάποιο λόγο αυθόρμητα κάθε φορά που αναφέρομαι στη κοιλια μ και ξερεις παω να τους μιλήσω, χρησιμοποιώ πληθυντικό... Σας έχει τύχει; σαν διαίσθηση; 

Για παράδειγμα εβρισ ο άντρας μ και λεω στη κοιλια μ, εσείς μην ακούτε 

Μπορεί να είναι και διαίσθηση...Εγω στο εύχομαι πάντως...να εχεις δυο υγιη εμβρυακια μέσα στην κοιλιτσα σου!!!❤️❤️❤️

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 42 λεπτά , Makelen είπε:

Λίγο ακόμη υπομονή!!!!! Όποτε μπορεσεις πες μας τι έγινε!!!!!! Όλα τέλεια θα είναι!!!!! Κ το ενδομήτριο σου το ΤΕΛΕΙΟΤΕΡΟ όλων!!!!!! 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Ωωωω!!! Καλώς ήρθε και καλή αρχή!! Άντε άντε, με το καλό!!! Μαζί θα είμαστε!!  ❤❤❤

Μπράβο βρε κορίτσι, πολύ ελπιδοφόρο!!! Σου εύχομαι μια τεράστια χοριακή τη Δευτέρα!!!

Σούπερ είναι, έντονα εμφανής η γραμμή!!! Τι χαρά!!! :wub:

Ναι βρε γλυκιά μου, έχεις δίκιο, είναι ζόρικο κι αν έχει συμβεί πολλές φορές κάπου σε πνίγει. Έχω πολύ καλό feeling για σένα αυτή τη φορά, πιστεύω ότι γίνεται το θαυματάκι!! Υπομονή και απόλαυσε την ξεκούραση και την αυλή σου και καλό Πάσχα που να σου φέρει το Πασχαλιάτικο μωράκι σου!!!

Αχ αυτό με τα κιλά με απασχολεί κι εμένα βρε κορίτσια, γιατί με κάθε προσπάθεια έβαζα στάνταρντ ένα 2κιλο και τσούκου τσούκου έχουν προστεθεί και λέω αν όλα πάνε καλά αυτή τη φορά, μήπως να αρχίσω να χάνω κανένα κιλό στην αρχή της εγκυμοσύνης (προτρέχει ο νους!!) για να μην προστεθούν πολλά ακόμα? Πείτε με τρελή, αλλά αυτά σκέφτομαι!!!

Αλλο δραμα τα κιλα εγω με πολυ αγωνα ρδω και εικοσι μηνες πηρα 4 που ασχολουμαι με τις εξωσωματικές και έχανα ξανα επαιρνα αλλα ειναι πολυ δυσκολο τωρα που καταφερα παλι κ εχασα τα 2.5 σε μια μερα μεσα μετα απο τις ενεσεις κ τη περιοδο που περιμενα ξαφνικα με εδειξε 1.5 παραπανω.. κι εγω δε θελω να ξεκινησω με παραπανω αλλα τη δευτερα που ξεκινω με 6 σικλακουρ θα μαι ευχαριστημενη να μη παρω περισσοτερα..παντως λεω να προσέξω πολυ στην ετ αυτη τη φορα κ ισως να ξεφουσκώσω τοτε.. να τρωω μονο κοκκινο κρεας ψαρι σαλατα φρουτα για να δουμε..❤️ 

πρίν από 25 λεπτά , Makelen είπε:

Ευχαριστω παρα πολυ κοριτσια..! Θα σας γραψω παλι πιο βραδακι.. μολις εχω νεα!

Αγωνιούμε για το ενδομητριο θα ναι σουπερ ντουπερ ομως❤️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , Kate92 είπε:

Βρε κορίτσια,εσείς που είστε βετεράνοι, για πείτε...εκείνος ο υπέρηχος 2η μέρα του κυκλου, πώς στο καλό γίνεται? Μου φαίνεται τρομακτικο

Όπως ακριβώς ακούγεται.......!!Δεν μπορείς να κάνεις κάτι!!!Μπορείς μόνο αν σε βοηθάει να πλυθεις τοπικά από κάτω για να σου κοπεί λίγο η ροή!!!!Αυτά κορίτσι μου είναι τα λιγότερα!!Καλή επιτυχία στην σπερματεγχυση σου!!! 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 7 λεπτά , Giouli36 είπε:

Όπως ακριβώς ακούγεται.......!!Δεν μπορείς να κάνεις κάτι!!!Μπορείς μόνο αν σε βοηθάει να πλυθεις τοπικά από κάτω για να σου κοπεί λίγο η ροή!!!!Αυτά κορίτσι μου είναι τα λιγότερα!!Καλή επιτυχία στην σπερματεγχυση σου!!! 

Ευχαριστώ πολύ! Θα μου πεις, απ' όσα έχουμε αντέξει,αυτό με μάρανε? Θα το ξεπεράσω κι αυτό!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 18 λεπτά , Kate92 είπε:

Βρε κορίτσια,εσείς που είστε βετεράνοι, για πείτε...εκείνος ο υπέρηχος 2η μέρα του κυκλου, πώς στο καλό γίνεται? Μου φαίνεται τρομακτικο

Νιώθεις άβολα? Αυτοί  συνηθισμένοι είναι εκεί μη σκας.  Σκουπησου λιγο πριν πάρεις θέση και όλα καλά!!❤

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 27 λεπτά , Kate92 είπε:

Χαχαχαχ μια αηδια είναι,  δεν νιώθεις κάτι διαφορετικό εσυ, αλλα ειναι ιου! 

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...