Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 11 λεπτά , Angot είπε:

Καλα εσυ τι τους έταξες και σ παζαρεψαν τη χοριακη; εμενα ανένδοτος ακόμα και για τη 1 μερα. 

Τίποτα απολύτως...Μου ειπε να παω σε δυο Δευτέρες και του ειπα πως ειναι αργια λογω πρωτομαγιας και τον ρωτησα αν μπορω να παω το Σάββατο και με λιγη δυσκολία μου ειπε πήγαινε...χαχαχ. Και πως κατι θα δειξει...δεν χαρηκε ιδιαίτερα...

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 23 λεπτά , winspert είπε:

Καλε ναι...τα ξερω ολα αυτα...παλια καραβανα...Αλλα να μην ψαχτω κ εγω...;;;χαχαχα Το δικαιούμαι...Οσο για τα τεστακια εμενα δεν μου ειπε κατι...Αφου παζαρεψα και τη χοριακη παλι καλα...Και για τα κιλα ασχολιαστο...Οταν τρως και καθεσαι μονο παχαινεις..

Το πρώτο ζύγισμα στο κάνει ο γιατρός στον πρώτο υπερηχο οπου και ανοιγει καρτελα...Ετσι κ αλλιώς στον πρώτο υπερηχο ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ πως δεν εχουμε παρει κιλα...Οσο για το τζιν που λες,εγω απο την ημερα της εμβρυομεταφορας και μετα κοβω τα στενα τζιν και ολα τα στενα παντελονια...Ειναι πιο πολυ ψυχολογικο...δεν θέλω να με πιέζει κατι... Κ εγω ενα τρίωρο απο Αθήνα μενω...

Σωστο αυτο με τα στενά που λες.. αλλα δεν εχω ψωνισει τπτ.. μονο τζιν εχω γι αυτη την εποχη! Θα δουμε..! Σου ειπε μεχρι πότε μετα την ετ μπορεις να ταξιδεψεις; πρεπει να φυγεις καπακι μετα την ετ; Θελω να φυγω με κτελ αλλα ζαλιζομαι.. και δεν ξερω ουτε μεχρι τι ωρα μπορω να φυγω ουτε αν μπορω να παρω travel fix επειδη ζαλιζομαι...

πρίν από 13 λεπτά , Makelen είπε:

Σωστο αυτο με τα στενά που λες.. αλλα δεν εχω ψωνισει τπτ.. μονο τζιν εχω γι αυτη την εποχη! Θα δουμε..! Σου ειπε μεχρι πότε μετα την ετ μπορεις να ταξιδεψεις; πρεπει να φυγεις καπακι μετα την ετ; Θελω να φυγω με κτελ αλλα ζαλιζομαι.. και δεν ξερω ουτε μεχρι τι ωρα μπορω να φυγω ουτε αν μπορω να παρω travel fix επειδη ζαλιζομαι...

Έλα μωρέ βρες κάτι πρόχειρο, θα νιώθεις και συ καλύτερα. Εχω την εντύπωση ότι μπορείς να ταξιδεψεις καπάκι από την ετ. Και όταν φτάσεις να ξεκουραστείς. Όσο για το travel fix σίγουρα πάρε να ρωτήσεις. Γενικα κ για τα 2 πρέπει να μιλήσεις με τον γιατρό σ.! 

πρίν από 17 λεπτά , Makelen είπε:

Αχ αυτό δεν το ξερω καθόλου...Εμεις φυγαμε αμεσως και γενικα θεωρω πως ειναι καλο να φυγεις όσο πιο γρήγορα γίνεται και να πας σπίτι σου για ξεκουραση...Οσο για τη ζαλαδα σε καταλαβαίνω απολυτα...Οσο πηγαινα με ΚΤΕΛ ζαλιζομουν τρελα και παντα επαιρνα δραμαμινη... Καλύτερα να ρωτήσεις...

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 12 λεπτά , Angot είπε:

Έλα μωρέ βρες κάτι πρόχειρο, θα νιώθεις και συ καλύτερα. Εχω την εντύπωση ότι μπορείς να ταξιδεψεις καπάκι από την ετ. Και όταν φτάσεις να ξεκουραστείς. Όσο για το travel fix σίγουρα πάρε να ρωτήσεις. Γενικα κ για τα 2 πρέπει να μιλήσεις με τον γιατρό σ.! 

πρίν από 9 λεπτά , winspert είπε:

Αχ αυτό δεν το ξερω καθόλου...Εμεις φυγαμε αμεσως και γενικα θεωρω πως ειναι καλο να φυγεις όσο πιο γρήγορα γίνεται και να πας σπίτι σου για ξεκουραση...Οσο για τη ζαλαδα σε καταλαβαίνω απολυτα...Οσο πηγαινα με ΚΤΕΛ ζαλιζομουν τρελα και παντα επαιρνα δραμαμινη... Καλύτερα να ρωτήσεις...

Τον ρωτησα για τα χαπια για το ταξιδι και μου ειπε οτι δεν τα ηξερε.. κι οτι πρεπει να διαβασει το κουτι με τα συστατικα. Σκεφτομαι να του τα στειλω με email.. Απλως περιμενω να κανω πρωτα τον υπερηχο για να σιγουρεψω την ετ!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Makelen είπε:

Τον ρωτησα για τα χαπια για το ταξιδι και μου ειπε οτι δεν τα ηξερε.. κι οτι πρεπει να διαβασει το κουτι με τα συστατικα. Σκεφτομαι να του τα στειλω με email.. Απλως περιμενω να κανω πρωτα τον υπερηχο για να σιγουρεψω την ετ!

Ε ναι αυτό να κάνεις. Γενικά και οι οδηγίες της ετ λένε πως πριν πάρεις οποιοδηποτε φαρμακο πρέπει να ενημερώσεις. Νομίζω μόνο ντεπον επιτρέπεται! 

πρίν από 32 λεπτά , winspert είπε:

Τίποτα απολύτως...Μου ειπε να παω σε δυο Δευτέρες και του ειπα πως ειναι αργια λογω πρωτομαγιας και τον ρωτησα αν μπορω να παω το Σάββατο και με λιγη δυσκολία μου ειπε πήγαινε...χαχαχ. Και πως κατι θα δειξει...δεν χαρηκε ιδιαίτερα...

Αλίμονο. Σιγα μη χαιρόταν, οι γυναικολόγοι αμα τους χαλας το. 'πρόγραμμα' είναι οι χειρότεροι όλων.! 

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, winspert είπε:

Καλε ναι...τα ξερω ολα αυτα...παλια καραβανα...Αλλα να μην ψαχτω κ εγω...;;;χαχαχα Το δικαιούμαι...Οσο για τα τεστακια εμενα δεν μου ειπε κατι...Αφου παζαρεψα και τη χοριακη παλι καλα..

Πρωτοφανές!!! Εντωμεταξυ είδες σου λέει και την μερα, μην τυχόν πεις δεν κατάλαβα πως μετράμε και πηγα μια νωρίτερα.

wRSzp2.pngUIzHp2.png

πρίν από 13 λεπτά , Καντι είπε:

Πρωτοφανές!!! Εντωμεταξυ είδες σου λέει και την μερα, μην τυχόν πεις δεν κατάλαβα πως μετράμε και πηγα μια νωρίτερα.

Χαχαχα,ναι...Αλλα ηξερε την απάντησή μου...ειμαι σίγουρη...Ηξερε οτι πέφτει αργια και πως ισως να μην εχω στην πολη μου τη δυνατότητα να κανω τοτε τη χοριακη...χαχαχα...Αλλα τι μπορω να πω; Δεν εφερε αντιρρήσεις:wub:

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

21 ώρες πρίν, ksvolimi είπε:

Ηρθε χθες αργα πρωτη φορα τετοια χαρα!!!!! Σημερα δλδ πρωτη μερα οποτε προλαβαινω να παω αυριο για αιματολογικά συνεχιζω με αρβεκαπ και δευτερα ξεκινω σικλακουρ οπως το υπολογίσαμε απο τη δευτερα θελω 10-12’μερες να φτιαξω  ενδομητριο και αλλες 5 μερες προγεστερονη αρα 10-12 μαιου θα τα βαλω❤️

οποτε μας βλεπω κοντα!!!

Ωωωω!!! Καλώς ήρθε και καλή αρχή!! Άντε άντε, με το καλό!!! Μαζί θα είμαστε!!  ❤❤❤

21 ώρες πρίν, Angot είπε:

Κορίτσιααα ξαναέκανα τεστ... Μην με βρίσετε σήμερα ήταν το τελευταίο , τη Δευτέρα θα πάω για χοριακη! Βγήκε θετικο πάλι, και η γραμμούλα πιο έντονη από χθες και προχθες... 3 μερες τεστ, 4 θετικά! Ποσο εξω να πέφτουν πια, το πρώτο θετικό το είδα στις 8 ημέρες μετά την ετ.! 

Μπράβο βρε κορίτσι, πολύ ελπιδοφόρο!!! Σου εύχομαι μια τεράστια χοριακή τη Δευτέρα!!!

20 ώρες πρίν, Angot είπε:

Θα παω πάνω στο Μητέρα, δεν νομιζω οτι εχω υπομονή να παω Τρίτη. Το βάζω εικόνα προφίλ κοιταξε το

Σούπερ είναι, έντονα εμφανής η γραμμή!!! Τι χαρά!!! :wub:

4 ώρες πρίν, winspert είπε:

Θέλει γερα νευρα ειναι η αλήθεια... Τρίτη μερα σημερα εγω και εχω ήδη αρχίσει και πιεζομαι...Εχω βαλει και τον εαυτό μου σε κατ οικον περιορισμό και ζοριζομαι...Απο αυριο λεω να σκαρισω λιγο στην αυλη και την Κυριακή στη μανούλα μου για φαγητό...Οταν το εχεις κανει πολλες φορές σε κουραζει πολυ η αναμονή...Αλλα ας πανε ολα καλα και χαλαλι

Ναι βρε γλυκιά μου, έχεις δίκιο, είναι ζόρικο κι αν έχει συμβεί πολλές φορές κάπου σε πνίγει. Έχω πολύ καλό feeling για σένα αυτή τη φορά, πιστεύω ότι γίνεται το θαυματάκι!! Υπομονή και απόλαυσε την ξεκούραση και την αυλή σου και καλό Πάσχα που να σου φέρει το Πασχαλιάτικο μωράκι σου!!!

3 ώρες πρίν, Angot είπε:

Θα συμφωνήσω στενά δεν, εγω σκαω. Άσε που δεν μ κάνουν κ ολας! .. @Makelen Εγω φορουσα φόρεμα και παπούτσια μπαλαρίνες ωστε να μην χρειαστεί να σκυψω ιδιαίτερα... 

Α ωραια κορίτσια δλδ απλά τόσο καιρό απλά μαζεύουμε κιλά, και όταν έρθει η ώρα της κρίσης θα σ λενε μα 10 κιλά πήρες στην εγκυμοσυνη, γτ δεν μπορείς ν τα χάσεις. Και τσικι τσικι το χεις χτυπησει το 20 κιλό με όλη την ακινησία και τις ορμόνες... Ρε ουστ, εγω όλα στα κιλά της εγκυμοσύνης θα πω να τα βάλουν.... 

Καλα εσυ τι τους έταξες και σ παζαρεψαν τη χοριακη; εμενα ανένδοτος ακόμα και για τη 1 μερα. 

Αχ αυτό με τα κιλά με απασχολεί κι εμένα βρε κορίτσια, γιατί με κάθε προσπάθεια έβαζα στάνταρντ ένα 2κιλο και τσούκου τσούκου έχουν προστεθεί και λέω αν όλα πάνε καλά αυτή τη φορά, μήπως να αρχίσω να χάνω κανένα κιλό στην αρχή της εγκυμοσύνης (προτρέχει ο νους!!) για να μην προστεθούν πολλά ακόμα? Πείτε με τρελή, αλλά αυτά σκέφτομαι!!!

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 2

πρίν από 40 λεπτά , happiness79 είπε:

Ωωωω!!! Καλώς ήρθε και καλή αρχή!! Άντε άντε, με το καλό!!! Μαζί θα είμαστε!!  ❤❤❤

Μπράβο βρε κορίτσι, πολύ ελπιδοφόρο!!! Σου εύχομαι μια τεράστια χοριακή τη Δευτέρα!!!

Σούπερ είναι, έντονα εμφανής η γραμμή!!! Τι χαρά!!! :wub:

Ναι βρε γλυκιά μου, έχεις δίκιο, είναι ζόρικο κι αν έχει συμβεί πολλές φορές κάπου σε πνίγει. Έχω πολύ καλό feeling για σένα αυτή τη φορά, πιστεύω ότι γίνεται το θαυματάκι!! Υπομονή και απόλαυσε την ξεκούραση και την αυλή σου και καλό Πάσχα που να σου φέρει το Πασχαλιάτικο μωράκι σου!!!

Αχ αυτό με τα κιλά με απασχολεί κι εμένα βρε κορίτσια, γιατί με κάθε προσπάθεια έβαζα στάνταρντ ένα 2κιλο και τσούκου τσούκου έχουν προστεθεί και λέω αν όλα πάνε καλά αυτή τη φορά, μήπως να αρχίσω να χάνω κανένα κιλό στην αρχή της εγκυμοσύνης (προτρέχει ο νους!!) για να μην προστεθούν πολλά ακόμα? Πείτε με τρελή, αλλά αυτά σκέφτομαι!!!

Καθολου τρελή, εγω λεω στον άντρα μ τουλάχιστον να λεω είμαι έγκυος γι αυτό παχυνα. Οχι παχυνα σκέτο ;-) 

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

πρίν από 39 λεπτά , happiness79 είπε:

Το θεμα των κιλων κ της διατροφης με εχει κουρασει απιστευτα. Ημουν σταθερη στα κιλα μου.. αλλα τους τελευταιους μηνες ειμαι ολο σκαμπανεβασματα.. με αποτελεσμα να ειμαι παραπανω 3-4 τουλαχιστον. Η αληθεια ειναι βεβαια οτι μου πηγαινουν.. κι οτι ειμαι καλυτερη οπτικα τωρα.. αλλα για αρχη εγκυμοσυνης, πρωτα ο Θεος, θα ηθελα να ειμαι οσα λιγοτερα γινεται. Εκανα κ διαιτα.. τα εχασα.. μετα ακυρωθηκε η ετ.. και τα ξαναπηρα. Και δεν ειναι οτι τρωω πολυ.. αλλα η διακοπη καπνισματος κ καφεινης τοσους μηνες.. μου τσακιζει και τον μεταβολισμο.. και το νευρικο συστημα!!

πρίν από 9 λεπτά , Makelen είπε:

Το θεμα των κιλων κ της διατροφης με εχει κουρασει απιστευτα. Ημουν σταθερη στα κιλα μου.. αλλα τους τελευταιους μηνες ειμαι ολο σκαμπανεβασματα.. με αποτελεσμα να ειμαι παραπανω 3-4 τουλαχιστον. Η αληθεια ειναι βεβαια οτι μου πηγαινουν.. κι οτι ειμαι καλυτερη οπτικα τωρα.. αλλα για αρχη εγκυμοσυνης, πρωτα ο Θεος, θα ηθελα να ειμαι οσα λιγοτερα γινεται. Εκανα κ διαιτα.. τα εχασα.. μετα ακυρωθηκε η ετ.. και τα ξαναπηρα. Και δεν ειναι οτι τρωω πολυ.. αλλα η διακοπη καπνισματος κ καφεινης τοσους μηνες.. μου τσακιζει και τον μεταβολισμο.. και το νευρικο συστημα!!

Ντεκαφεινε, μπύρα χωρίς αλκοόλ, Μοχιτακια σουεπς... Ότι με κρατάει σε ηρεμία μέχρι ωρας. Το τσιγάρο το βλέπω από μακριά και κλαίω, αλλα τι να κάνουμε..... Μπεμπεδοκατασταση! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 19 λεπτά , Angot είπε:

Καθολου τρελή, εγω λεω στον άντρα μ τουλάχιστον να λεω είμαι έγκυος γι αυτό παχυνα. Οχι παχυνα σκέτο ;-) 

Αυτό λέω κι εγώ :D Έλα, εσύ είσαι τώρα έγκυος οπότε έχεις άλλοθι!!!

Κορίτσια να σας πω κατι; για κάποιο λόγο αυθόρμητα κάθε φορά που αναφέρομαι στη κοιλια μ και ξερεις παω να τους μιλήσω, χρησιμοποιώ πληθυντικό... Σας έχει τύχει; σαν διαίσθηση; 

Για παράδειγμα εβρισ ο άντρας μ και λεω στη κοιλια μ, εσείς μην ακούτε 

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 2

πρίν από 16 λεπτά , Makelen είπε:

Με 3-4 κιλά παραπάνω και να σου πηγαίνουν μια χαρά είσαι! Εγώ που είμαι 8-10 παραπάνω τι να πω? Αλλά βρε κορίτσια είναι τόσο εύκολο να ξεφύγουμε με τόση ορμόνη και αλλαγές στη διατροφή κάθε τρεις και λίγο... Εντάξει, ας τα καταφέρουμε να έχουμε μια εγκυμοσύνη με γερό μωρό και θα τα χάσουμε μετά που θα τρέχουμε πίσω του! ❤

πρίν από 12 λεπτά , Angot είπε:

Κορίτσια να σας πω κατι; για κάποιο λόγο αυθόρμητα κάθε φορά που αναφέρομαι στη κοιλια μ και ξερεις παω να τους μιλήσω, χρησιμοποιώ πληθυντικό... Σας έχει τύχει; σαν διαίσθηση; 

Για παράδειγμα εβρισ ο άντρας μ και λεω στη κοιλια μ, εσείς μην ακούτε 

❤❤

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...