Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , winspert είπε:

Εχω πάρει πολλα μηδενικά και δυο βιοχημικες οποτε πάντα κραταω μικρό καλάθι...

Και με το δίκιο σ, τις βιοχημικες μέχρι πότε μπορείς να τις έχεις; δλδ ποτέ ξεπερνάς αυτό το κίνδυνο; ρωτάω να ξέρω κ γω να είμαι προετοιμασμενη χτυπά ξύλο! 

Επισης θα πάνε όλα καλά τωρα! :-D

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, Iraki2022 είπε:

Καλημέρα κ χρονια πολλα. Επειδή στον περασμένο κυκλο έτυχε να έχω κ δευτερη φάση με ένδειξη για ωάρια, ο γιατρός ζήτησε να δει πρωτα την Ε2 για να αποφασίσει αν θα κάνω ή όχι επαναληπτική ωοληψια.

Δηλ για να γίνω πιο αναλυτική: 7η μερα κυκλου είδε ότι υπαρχουν ωοθυλακια κ ζήτησε ορμόνες. Οποτε είχα Ε2 : 200, LH : 11,6. Μου λεει ελα σε δυο μέρες παλι κ κάνω παλι 9η μερα, και είχα Ε2 : 719, οπότε την 12η μέρα έκανα ωοληψια. Μετά σε επαναληπτικό υπέρηχο κάτι είδαν κ είπαν ξανά θελουμε την Ε2, όποτε ξανακάνω και είχα Ε2 890. Έτσι έκανα 2η ωοληψια όμως το αποτελεσμα στην φάση αυτη ήταν κυστικα. Δηλαδή σε εμένα κοιτουσαν την Ε2 για να δουν πως προχωραμε για ωοληψια. 

Σε ευχαριστώ πολύ, μέτρησα κ εγώ οιστραδιολη είχα 190 και ωοθηλακιο που όμως μετά ειχε ωχρο σωμάτιο-ειχε φύγει. Απλά δεν κατάλαβα αν το ωχρο σωματιο ήταν από την προηγούμενη ωοληψια του μήνα. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 22 λεπτά , Angot είπε:

Και με το δίκιο σ, τις βιοχημικες μέχρι πότε μπορείς να τις έχεις; δλδ ποτέ ξεπερνάς αυτό το κίνδυνο; ρωτάω να ξέρω κ γω να είμαι προετοιμασμενη χτυπά ξύλο! 

Επισης θα πάνε όλα καλά τωρα! :-D

Βιοχημική θεωρείται αν δεν διπλασιάζεται η χοριακη ή αν πέφτει...Και μετα εχει πολλα σκαλοπάτια εννοείται... Γι'αυτό λεω...βημα βημα

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 13 λεπτά , winspert είπε:

Βιοχημική θεωρείται αν δεν διπλασιάζεται η χοριακη ή αν πέφτει...Και μετα εχει πολλα σκαλοπάτια εννοείται... Γι'αυτό λεω...βημα βημα

Δύσκολο πράγμα. Βλέπεις άλλες γυναίκες ρε παιδι μ μένουν έγκυος δεν το καταλαβαίνουν, κάνουν τα πάντα, πίνουν καπνίζουν σηκώνουν βάρη. Και τπτ! Και μεις δε φτάνει που παιδευόμαστε να μείνουμε έγκυος, κατάβαλουμε και υπερπροσπαθεια να τα κρατήσουμε! Περίεργη που ναι η φύση! 

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Kate92 είπε:

Καλημέρα!! Μπορείς να πάρεις την κρέμα και να της "χρωστάς" τη συνταγή από βδομάδα. Αν έχεις γνωστό φαρμακοποιό σίγουρα θα σ εξυπηρετήσει. Δεν είναι τίποτα για αυτούς.

Μολις το διαβασα αυτο που εγραψες.. Κριμα! Την πηρα ηδη την κρεμα! Δεν πειραζει.. παει τωρα.. Θα το θυμαμαι για αλλη φορα αν χρειαστει. Να εισαι καλα!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 26 λεπτά , Makelen είπε:

Μολις το διαβασα αυτο που εγραψες.. Κριμα! Την πηρα ηδη την κρεμα! Δεν πειραζει.. παει τωρα.. Θα το θυμαμαι για αλλη φορα αν χρειαστει. Να εισαι καλα!

Αν δεν σ έκοψε απόδειξη, μπορείς να πας τη συνταγή και το κουπόνι από το κουτί και θα σ δώσει τα χρήματα πίσω. Αν σ έκοψε απόδειξη μπορεί να σου φέρει αντίρρηση. Δοκίμασε ομως να πας, μπορει επειδή θα χει κ αλλα φαρμακα η συνταγή να μη σ πει τπτ! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , Angot είπε:

Αν δεν σ έκοψε απόδειξη, μπορείς να πας τη συνταγή και το κουπόνι από το κουτί και θα σ δώσει τα χρήματα πίσω. Αν σ έκοψε απόδειξη μπορεί να σου φέρει αντίρρηση. Δοκίμασε ομως να πας, μπορει επειδή θα χει κ αλλα φαρμακα η συνταγή να μη σ πει τπτ! 

Ευχαριστω κοριτσι. Εσυ πως νιωθεις σημερα;? Τι κανουν τα μωρα σου;?❤ Εγω σκεφτομαι οτι αν αγωνιω τοσο για τον υπερηχο για το ενδομητριο.., ενδεχομενως να χρειαστω λεξοτανιλ για την αναμονη της β χοριακης!!

• Χαχα 2

πρίν από 9 λεπτά , Makelen είπε:

Ευχαριστω κοριτσι. Εσυ πως νιωθεις σημερα;? Τι κανουν τα μωρα σου;?❤ Εγω σκεφτομαι οτι αν αγωνιω τοσο για τον υπερηχο για το ενδομητριο.., ενδεχομενως να χρειαστω λεξοτανιλ για την αναμονη της β χοριακης!!

Θέλει γερα νευρα ειναι η αλήθεια... Τρίτη μερα σημερα εγω και εχω ήδη αρχίσει και πιεζομαι...Εχω βαλει και τον εαυτό μου σε κατ οικον περιορισμό και ζοριζομαι...Απο αυριο λεω να σκαρισω λιγο στην αυλη και την Κυριακή στη μανούλα μου για φαγητό...Οταν το εχεις κανει πολλες φορές σε κουραζει πολυ η αναμονή...Αλλα ας πανε ολα καλα και χαλαλι

• Μου αρέσει 3

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

1 hour ago, winspert είπε:

Εχω πάρει πολλα μηδενικά και δυο βιοχημικες οποτε πάντα κραταω μικρό καλάθι...

Ασε τις βιοχημικες εσυ.. μόνο θετικη ενεργεια..! ❤ Ουτε να το ξανααναφερεις μεχρι την χοριακη τουλαχιστον! Θα περασουν οι μερες.. που θα παει! Και ολα θα πανε μια χαρα..!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 8 λεπτά , Makelen είπε:

Ασε τις βιοχημικες εσυ.. μόνο θετικη ενεργεια..! ❤ Ουτε να το ξανααναφερεις μεχρι την χοριακη τουλαχιστον! Θα περασουν οι μερες.. που θα παει! Και ολα θα πανε μια χαρα..!

Καλέ φτερνιστηκα, λες να πειραζει;;; 

Δεν είχα φτερνιστει από την ετ! 

Θέλει γερα νευρα ειναι η αλήθεια... Τρίτη μερα σημερα εγω και εχω ήδη αρχίσει και πιεζομαι...Εχω βαλει και τον εαυτό μου σε κατ οικον περιορισμό και ζοριζομαι...Απο αυριο λεω να σκαρισω λιγο στην αυλη και την Κυριακή στη μανούλα μου για φαγητό...Οταν το εχεις κανει πολλες φορές σε κουραζει πολυ η αναμονή...Αλλα ας πανε ολα καλα και χαλαλι

Αχαχαχ εγώ στο πα θα ζουρλαθουμε!!! Αλλα θα πάνε οοοοολα καλα!!! Και όπως είπε η Μαια μ, αντί να ψωνίζεις τεστ, ψώνιζε ρουχα και θα νιώσεις καλύτερα! 

• Χαχα 4

Διαφημίσεις

πρίν από 21 λεπτά , Makelen είπε:

Αχ...και δεν ειναι ευκολο να φύγει απο το μυαλο...Αλλα θα το προσπαθήσω... Εννοείται πως εχω μπει στη διαδικασία να ψαχνω συμπτώματα αν και ξερω πολυ καλα πως δεν υπάρχουν...Ααα....καταλαβα ενα τσιμπημα χαμηλα...λες να;;;...χαχαχα

πρίν από 18 λεπτά , Angot είπε:

Καλέ φτερνιστηκα, λες να πειραζει;;; 

Δεν είχα φτερνιστει από την ετ! 

Αχαχαχ εγώ στο πα θα ζουρλαθουμε!!! Αλλα θα πάνε οοοοολα καλα!!! Και όπως είπε η Μαια μ, αντί να ψωνίζεις τεστ, ψώνιζε ρουχα και θα νιώσεις καλύτερα! 

Το κοβω το φτέρνισμα και βηχω αν χρειαστεί ξεψυχα...αστα...Οχι μωρε δεν πειράζει...Ειναι οι υπερβολές που κάνουμε...Καλο πες της στα λογια αλλα στην πράξη...δυσκολο...

• Χαχα 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Αχ...και δεν ειναι ευκολο να φύγει απο το μυαλο...Αλλα θα το προσπαθήσω... Εννοείται πως εχω μπει στη διαδικασία να ψαχνω συμπτώματα αν και ξερω πολυ καλα πως δεν υπάρχουν...Ααα....καταλαβα ενα τσιμπημα χαμηλα...λες να;;;...χαχαχα

Το κοβω το φτέρνισμα και βηχω αν χρειαστεί ξεψυχα...αστα...Οχι μωρε δεν πειράζει...Ειναι οι υπερβολές που κάνουμε...Καλο πες της στα λογια αλλα στην πράξη...δυσκολο...

Δεν μπορώ να το κόψω, δεν ένιωσα τράβηγμα που φτερνιστηκα, αλλα οκ! Ναι καλε αφού κ αυτοί το ξέρουν. Ο γυναικολόγος μ ειπε εξ αρχής μην αρχίσω τα τεστ, δεν έχει νόημα..... Και γω φυσικά τον άκουσα! 

Όσο για τα συμπτώματα, τόσο. Νωρις δεν έχουμε τπτ, τα πονακια έτσι κ αλλιώς υπάρχουν λόγω των φαρμάκων,  αυτο ελεγα χθες, θέλω να κάνω έναν εμετουλη να το ευχαριστηθώ ρε παιδι μ και τπτ... Το μόνο συμπτωμα μ λεω πως έχω ειναι τα κιλα για να δικαιολογώ τη μασαμπουκα που χω κάνει τόσο καιρό και έχω πάρει 5 κιλά.. 52 κιλά ξεκίνησα τη θεραπεία και κοντεύω τα 57!

πρίν από 9 λεπτά , Angot είπε:

Δεν μπορώ να το κόψω, δεν ένιωσα τράβηγμα που φτερνιστηκα, αλλα οκ! Ναι καλε αφού κ αυτοί το ξέρουν. Ο γυναικολόγος μ ειπε εξ αρχής μην αρχίσω τα τεστ, δεν έχει νόημα..... Και γω φυσικά τον άκουσα! 

Όσο για τα συμπτώματα, τόσο. Νωρις δεν έχουμε τπτ, τα πονακια έτσι κ αλλιώς υπάρχουν λόγω των φαρμάκων,  αυτο ελεγα χθες, θέλω να κάνω έναν εμετουλη να το ευχαριστηθώ ρε παιδι μ και τπτ... Το μόνο συμπτωμα μ λεω πως έχω ειναι τα κιλα για να δικαιολογώ τη μασαμπουκα που χω κάνει τόσο καιρό και έχω πάρει 5 κιλά.. 52 κιλά ξεκίνησα τη θεραπεία και κοντεύω τα 57!

Τωρα που το ειπες για τα κιλα.. ευκαιρια ειναι να ρωτησω κατι που ηθελα! Ποτε κανουμε το πρωτο ζυγισμα;? Δηλαδη οταν λεμε.. πηρε 15 κιλα στην εγκυμοσυνη.. ποτε ζυγιστηκε για πρωτη φορα; στον πρωτο υπερηχο μετα τη θετικη χοριακη ας πουμε; γιατι μεχρι να φτασω εγω σε αυτο το σημειο.. με βλεπω αεροστατο! Ευτυχως ακομα μου χωραει το τζιν μου! Ααα κι αλλη ερωτηση! Τι φορουσατε την ημερα της ετ;? Πειραζει να φοραω τζιν;? Θα ταξιδεψω κιολας εν τω μεταξυ. Ενα τριωρο με το αυτοκινητο, γτ δεν μενω Αθηνα..

πρίν από 19 λεπτά , Angot είπε:

Καλε ναι...τα ξερω ολα αυτα...παλια καραβανα...Αλλα να μην ψαχτω κ εγω...;;;χαχαχα Το δικαιούμαι...Οσο για τα τεστακια εμενα δεν μου ειπε κατι...Αφου παζαρεψα και τη χοριακη παλι καλα...Και για τα κιλα ασχολιαστο...Οταν τρως και καθεσαι μονο παχαινεις..

πρίν από 14 λεπτά , Makelen είπε:

Τωρα που το ειπες για τα κιλα.. ευκαιρια ειναι να ρωτησω κατι που ηθελα! Ποτε κανουμε το πρωτο ζυγισμα;? Δηλαδη οταν λεμε.. πηρε 15 κιλα στην εγκυμοσυνη.. ποτε ζυγιστηκε για πρωτη φορα; στον πρωτο υπερηχο μετα τη θετικη χοριακη ας πουμε; γιατι μεχρι να φτασω εγω σε αυτο το σημειο.. με βλεπω αεροστατο! Ευτυχως ακομα μου χωραει το τζιν μου! Ααα κι αλλη ερωτηση! Τι φορουσατε την ημερα της ετ;? Πειραζει να φοραω τζιν;? Θα ταξιδεψω κιολας εν τω μεταξυ. Ενα τριωρο με το αυτοκινητο, γτ δεν μενω Αθηνα..

Το πρώτο ζύγισμα στο κάνει ο γιατρός στον πρώτο υπερηχο οπου και ανοιγει καρτελα...Ετσι κ αλλιώς στον πρώτο υπερηχο ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ πως δεν εχουμε παρει κιλα...Οσο για το τζιν που λες,εγω απο την ημερα της εμβρυομεταφορας και μετα κοβω τα στενα τζιν και ολα τα στενα παντελονια...Ειναι πιο πολυ ψυχολογικο...δεν θέλω να με πιέζει κατι... Κ εγω ενα τρίωρο απο Αθήνα μενω...

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 15 λεπτά , winspert είπε:

Καλε ναι...τα ξερω ολα αυτα...παλια καραβανα...Αλλα να μην ψαχτω κ εγω...;;;χαχαχα Το δικαιούμαι...Οσο για τα τεστακια εμενα δεν μου ειπε κατι...Αφου παζαρεψα και τη χοριακη παλι καλα...Και για τα κιλα ασχολιαστο...Οταν τρως και καθεσαι μονο παχαινεις..

Το πρώτο ζύγισμα στο κάνει ο γιατρός στον πρώτο υπερηχο οπου και ανοιγει καρτελα...Ετσι κ αλλιώς στον πρώτο υπερηχο ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ πως δεν εχουμε παρει κιλα...Οσο για το τζιν που λες,εγω απο την ημερα της εμβρυομεταφορας και μετα κοβω τα στενα τζιν και ολα τα στενα παντελονια...Ειναι πιο πολυ ψυχολογικο...δεν θέλω να με πιέζει κατι... Κ εγω ενα τρίωρο απο Αθήνα μενω...

Θα συμφωνήσω στενά δεν, εγω σκαω. Άσε που δεν μ κάνουν κ ολας! .. @Makelen Εγω φορουσα φόρεμα και παπούτσια μπαλαρίνες ωστε να μην χρειαστεί να σκυψω ιδιαίτερα... 

Α ωραια κορίτσια δλδ απλά τόσο καιρό απλά μαζεύουμε κιλά, και όταν έρθει η ώρα της κρίσης θα σ λενε μα 10 κιλά πήρες στην εγκυμοσυνη, γτ δεν μπορείς ν τα χάσεις. Και τσικι τσικι το χεις χτυπησει το 20 κιλό με όλη την ακινησία και τις ορμόνες... Ρε ουστ, εγω όλα στα κιλά της εγκυμοσύνης θα πω να τα βάλουν.... 

Καλα εσυ τι τους έταξες και σ παζαρεψαν τη χοριακη; εμενα ανένδοτος ακόμα και για τη 1 μερα. 

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...