Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , winspert είπε:

Καλημέρα κοπέλα μου...Ειναινπολυ φυσιολογικό...Την εβαζα στην εγκυμοσύνη μου απο την εμβρυομεταφορα μέχρι τον τριτο μηνα...Ειχα απλα φραξει...Τα ουρα εβγαιναν με δυσκολια να φανταστείς...Μολις τη σταματησα βγηκε σιγα σιγα ολη μονη της...

Αν ζητήσω μεγαλύτερη δόση σε χαπια, και να σταματησω τη vasclor; τη δίνουν γτ πρέπει να παίρνεις κ κολπικά ή για να σε ξεφορτωνουν από χαπια; νιώθω οτι τραυματιζομαι τωρα 2 μερες! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

12 hours ago, Kate33 said:

Κορίτσια καλησπέρα και χρόνια πολλά! Του χρόνου όλες με μωράκια στην αγκαλιά μας! 
να ρωτήσω κάτι, αν ξέρετε, στην δεύτερη φάση του κύκλου αν έχεις ωάριο, υπάρχει περίπτωση να σπάσει-εννοώ από μόνο του, αφού δεν ανεβαίνει η LH? 

Καλημέρα κ χρονια πολλα. Επειδή στον περασμένο κυκλο έτυχε να έχω κ δευτερη φάση με ένδειξη για ωάρια, ο γιατρός ζήτησε να δει πρωτα την Ε2 για να αποφασίσει αν θα κάνω ή όχι επαναληπτική ωοληψια.

Δηλ για να γίνω πιο αναλυτική: 7η μερα κυκλου είδε ότι υπαρχουν ωοθυλακια κ ζήτησε ορμόνες. Οποτε είχα Ε2 : 200, LH : 11,6. Μου λεει ελα σε δυο μέρες παλι κ κάνω παλι 9η μερα, και είχα Ε2 : 719, οπότε την 12η μέρα έκανα ωοληψια. Μετά σε επαναληπτικό υπέρηχο κάτι είδαν κ είπαν ξανά θελουμε την Ε2, όποτε ξανακάνω και είχα Ε2 890. Έτσι έκανα 2η ωοληψια όμως το αποτελεσμα στην φάση αυτη ήταν κυστικα. Δηλαδή σε εμένα κοιτουσαν την Ε2 για να δουν πως προχωραμε για ωοληψια. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 29 λεπτά , Angot είπε:

Αν ζητήσω μεγαλύτερη δόση σε χαπια, και να σταματησω τη vasclor; τη δίνουν γτ πρέπει να παίρνεις κ κολπικά ή για να σε ξεφορτωνουν από χαπια; νιώθω οτι τραυματιζομαι τωρα 2 μερες! 

Δεν ξερω τι να σου πω...Ο προηγούμενος γιατρός μου έδινε μονο βασκλορ μια φορά καθε βραδυ...Αυτος που είμαι τώρα μου δινει μονο ουτροτζεσταν...Μαλλον πρέπει να τον ενημερώσεις αν γίνεται να αλλάξεις...Τα ουτροτζεσταν εγω και τα πινω και τα βάζω κολπικά παντως. Ενα απο πανω και ενα απο κατω τρεις φορές την ημέρα:D

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 15 λεπτά , winspert είπε:

Δεν ξερω τι να σου πω...Ο προηγούμενος γιατρός μου έδινε μονο βασκλορ μια φορά καθε βραδυ...Αυτος που είμαι τώρα μου δινει μονο ουτροτζεσταν...Μαλλον πρέπει να τον ενημερώσεις αν γίνεται να αλλάξεις...Τα ουτροτζεσταν εγω και τα πινω και τα βάζω κολπικά παντως. Ενα απο πανω και ενα απο κατω τρεις φορές την ημέρα:D

Δες το τεστ σήμερα, το βάζω προφίλ 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

πρίν από 10 λεπτά , Angot είπε:

Δες το τεστ σήμερα, το βάζω προφίλ 

Χαχαχα,μια χαρα ειναι...Αλλαξες τεστ ομως; Κανε μου τη χαρη και βαζε τα δίπλα διπλα να τα βγαζεις φωτογραφία...το σημερινό με το χθεσινο...:lol:

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , winspert είπε:

Χαχαχα,μια χαρα ειναι...Αλλαξες τεστ ομως; Κανε μου τη χαρη και βαζε τα δίπλα διπλα να τα βγαζεις φωτογραφία...το σημερινό με το χθεσινο...:lol:

Αχαχαχ άλλαξα τεστ είχα ένα self clear και με έπιασε μια ανασφαλεια για τα home test  και ειπα να κάνω αυτό. Το ειχα ξανακάνει κ προχθές, πιο έντονο είναι σήμερα! Επιπλέον ήταν το τελευταίο μου, δεν ηθελα να παει χαμένο :cool::razz: και το στήθος μ δεν αγγιζεται, ποναει και μόνο τ χωρίς καν να το πιέζω, όπως και η μέση μ! 

πρίν από 7 λεπτά , Angot είπε:

Αχαχαχ άλλαξα τεστ είδα ένα self clear και με έπιασε μια ανασφαλεια για τα home test  και ειπα να κάνω αυτό. Το ειχα ξανακάνει κ προχθές, πιο έντονο είναι σήμερα! Επιπλέον ήταν το τελευταίο μου, δεν ηθελα να παει χαμένο :cool::razz: και το στήθος μ δεν αγγιζεται, ποναει και μόνο τ χωρίς καν να το πιέζω, όπως και η μέση μ! 

Καλα εκανες τοτε... Αχ κ εγω τα ιδια κανω...δεκα τεστ την ημερα...χαχαχα...Καλα πας...

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 11 λεπτά , winspert είπε:

Καλα εκανες τοτε... Αχ κ εγω τα ιδια κανω...δεκα τεστ την ημερα...χαχαχα...Καλα πας...

Να μαζευόμαστε οι τρελες, να μη νιώθω μοναξιά!! Μ λέει ο άντρας μ τώρα, να σ πω αποτομα γυρίζεις πλευρό στο κρεβάτι...εχω τα προβλήματα μου, εχω και τον δερβέναγα να ελέγχει τον ύπνο μ! Αχχαχαχααχχ

• Χαχα 3

πρίν από 9 λεπτά , Angot είπε:

Να μαζευόμαστε οι τρελες, να μη νιώθω μοναξιά!! Μ λέει ο άντρας μ τώρα, να σ πω αποτομα γυρίζεις πλευρό στο κρεβάτι...εχω τα προβλήματα μου, εχω και τον δερβέναγα να ελέγχει τον ύπνο μ! Αχχαχαχααχχ

Χαχαχα,ρε τι τραβαμε...Εμενα ο δικος μου ειναι...μη βηξεις,μη γελας δυνατα,μην τρανταζεσαι,μην κουνιεσαι...μη μη μη....χαχαχα

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 9 λεπτά , winspert είπε:

Χαχαχα,ρε τι τραβαμε...Εμενα ο δικος μου ειναι...μη βηξεις,μη γελας δυνατα,μην τρανταζεσαι,μην κουνιεσαι...μη μη μη....χαχαχα

Μαμη!! Εσένα το εχει εμπεδώσει, ειναι χαρούμενος;;; εμενα ακόμα φοβάται να χαρεί.! Επειδή δεν έχω κάνει χοριακη! 

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , Angot είπε:

Μαμη!! Εσένα το εχει εμπεδώσει, ειναι χαρούμενος;;; εμενα ακόμα φοβάται να χαρεί.! Επειδή δεν έχω κάνει χοριακη! 

Το έχουμε ξαναπεράσει γι αυτο...Οχι,δεν ειναι ούτε χαρούμενος ουτε κατι αλλο... ουδέτερος... Έχουμε φαει πολλα αρνητικά...απλα φοβάται πολυ...

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 31 λεπτά , winspert είπε:

Το έχουμε ξαναπεράσει γι αυτο...Οχι,δεν ειναι ούτε χαρούμενος ουτε κατι αλλο... ουδέτερος... Έχουμε φαει πολλα αρνητικά...απλα φοβάται πολυ...

Τι εννοείς αρνητικά; να είσαι εγκυος και να μην εξελιχθεί καλα.; 

1 ώρα πρίν, Angot είπε:

Ζητα ουτρο ειναι πιο ευκολα κ καλυτερα απορροφησιμα

πρίν από 8 λεπτά , Nephele78 είπε:

Ζητα ουτρο ειναι πιο ευκολα κ καλυτερα απορροφησιμα

Πίνω 3 την ημερα, αλλα βαζω κ vasclor. Και όπως λέει η @winspert μπούκωσα μανα μ . Δε μπαίνει τπτ εκεί μέσα :oops: 

• Χαχα 3

πρίν από 15 λεπτά , Angot είπε:

Τι εννοείς αρνητικά; να είσαι εγκυος και να μην εξελιχθεί καλα.; 

Εχω πάρει πολλα μηδενικά και δυο βιοχημικες οποτε πάντα κραταω μικρό καλάθι...

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...