Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Iraki2022 είπε:

Κορίτσια την ίδια απορία έχω κι εγώ για την κορτιζόνη. Εκανα ετ στο Έλενα πριν λίγους μήνες κ μου έδωσαν υποχρεωτικά κορτιζόνη medrol. Δεν έχω κανένα θέμα, όλες οι εξετάσεις μου καθαρές, δεν ξέρω γιατί έπρεπε να παρω. Μηπως λόγω ηλικίας? Και αν είναι η ηλικία γιατι? Μου έδωσαν κ αντιπηκτικες, αλλά αυτές καταλαβαίνω το γιατι, στην κορτιζόνη όμως έχω κι εγώ απορία. 

Για πόσο καιρό την παίρνεις την κορτιζόνη; Μέχρι 10-12η εβδ όπως και τα άλλα τα φάρμακα;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

13 ώρες πρίν, winspert είπε:

Κ εγω αυτό θα κανω...θα πάρω κ αλλα γιατί δεν θα μου φτασουν στο τελος...Δυο τρεις μέρες ξεκουραση,οχι επαφές,οχι κούραση,οχι βαρη. Μετα πολλη προσοχή και χαλαρα...Το Πάσχα θα παμε στη μαμα μου για φαγητό αλλα το αρνακι ειπε ο γιατρός να αφησω να το φτιαξουν άλλοι...χαχαχα...Πολυ ηρεμος,χαλαρος και με χιουμορ...Πολυ όμορφη στιγμή με τον άντρα μου μαζι...Και παζαρεψα την χοριακη και θα πάω Σάββατο γιατί Δευτέρα ειναι αργία λογω Πρωτομαγιάς:D

Μπράβο όλα καλά !!! Λίγο υπομονή με τα χάπια , τπτ εσυ χαλαρή άσε να τα κάνουν όλα οι άλλοι !!! 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Angot είπε:

Εγω βαζω vasclor πρωί- βράδυ. Ξεκίνησα 7/4 και είμαι στα μισά του 3ου κουτιού. Και την ξεκίνησα μαζι με τα utrogestan. 

Α οκ.. ευχαριστω! Οποτε θα παρω ενα κουτι.. αν ειναι να μου πει να το ξεκινησω αυριο ή μεθαυριο.. και απο Τριτη να του πω να μου κανει συνταγογραφηση. Θα με φτασει λογικα, ετσι;?

5 ώρες πρίν, Penaki είπε:

Εφόσον σίγουρα δεν το χρειάζεσαι πες μου όταν είναι να μπω να το κλείσω. Τι ώρα είναι το ραντεβού? 

Ναι δεν το χρειάζομαι. Εγώ έκανα το ραντεβού μου με την οικονομοπουλου και οι απαντήσεις θα βγουν πιο μετά. Είναι 4/5 12:00. Αν θες μπορούμε να το κανονίσουμε αύριο να μπούμε την ίδια ώρα και να το κλείσεις 

πρίν από 9 λεπτά , Makelen είπε:

Α οκ.. ευχαριστω! Οποτε θα παρω ενα κουτι.. αν ειναι να μου πει να το ξεκινησω αυριο ή μεθαυριο.. και απο Τριτη να του πω να μου κανει συνταγογραφηση. Θα με φτασει λογικα, ετσι;?

Ε ναι άμα ξεκινήσεις Σάββατο θα σ φτάσει ως Τρίτη θεωρώ. Σ ειπε θα βάζεις και τις 2; η οποία βρεις; 

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κοριτσια μπορειτε να μου πειτε τι ποσοτητα σας εδωσαν σε crinone ή vasclor κολπικες κρεμες; βαζεις μια καθε βραδυ;? Κ την ξεκινας μαζι με τα utrogestan?? Μου ειπε να προμηθευτω αυριο το πρωι μια κρεμα απο τις δυο αλλα δεν διευκρινισαμε την ποσοτητα. Γιατι δεν θα εχω συνταγογραφηση.. κι απ οτι ειδα εχει καμια 25αρια ευρω το καθε κουτι!!

1 vasclor κάθε πρωί έβαζα 

6 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Η 3ΑΒ θεωρείται πολύ καλή! Ελπίζω να έχετε καλά νέα και με το άλλο έμβρυο! Όπως και να έχει ένα και καλό θέλουμε!!! Δεν είσαι με άδεια χέρια! Εύχομαι να έχετε την τύχη με το μέρος σας αυτή τη φορά και να γεμίσει η αγκαλιά σου σύντομα! 

Ολα να πάνε καλά κορίτσι μου, καλή επτυχία!

Πολύ κατατοπιστικός και ευθής! Πρέπει να σας βοήθησε! Μάιο κι εσύ, μαζί θα είμαστε! :wub: 

Αρκετά μπορώ να πω! Πιο πολύ στο ότι ο σύντροφός μου άκουσε από κάποιον ειδικό αυτά που του έλεγα κι εγώ αρκετό καιρό τώρα, οπότε και κάπως ταρακουνήθηκε. Είναι πολύ δύσκολο για τους άντρες. 

Ναι κορίτσι μου, μαζί θα είμαστε! Ανυπομονώ! Πέρσι Μ.Πεμπτη πήρα εξητήριο και γύρισα σπίτι μου με 4 μικρές τομούλες αλλά με τεράστια αγωνία για τη συνέχεια. Φέτος η Μ. Πέμπτη μας βρίσκει αγαπημένους και έτοιμους για τη μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής μας! 

• Μου αρέσει 2

4 ώρες πρίν, Iraki2022 είπε:

Στον τελευταίο μου κυκλο πριν 15 ημέρες, μου πηραν με δυο ωοληψιες 8 ωάρια, τα πρωτα 5 γονιμοποιηθηκαν, αλλά δεν προχώρησε κανένα. Το 6ο δεν ήταν ωριμο, και τα 2 τελευταία ήταν κυστικά. Κανεις δεν ξέρει τι θα προκύψει μετά από κάθε ωοληψια. Εκλαψα πολυ, πλεον το έχω έτοιμο το δάκρυ, έχω συνηθίσει.

Δεν ξέρω αν σε βοηθάει να ακουσεις την δική μου περιπτωση, είναι μια παρηγορια να μη νιώθεις μόνη σου. Μη στενοχωριεσαι όμως, είμαστε δυνατές κ ξεκινάμε παλι με επιμονή. Που θα παει, θα έρθει!!! 

Μήπως να τον ρωτήσεις ποσο ήταν το μέγεθος του ενδομητρίου? Πριν ξεκινήσεις την οιστραδιολη ποσο ήταν? Σε ποια μέρα του κυκλου ήσουν χτες? 

Κάθε γιατρός έχει κ άλλη άποψη για το επιθυμητό μέγεθος να ξέρεις. Εγώ από 3 γιατρους έχω ακουσει 3 διαφορετικές γνώμες αλλά συνήθως πανω απο 8mm είμαι ο μέσος όρος. 

Από ότι μου εχουν πει εμένα, το άγχος επηρεάζει παρα πολυ το ενδομήτριο.. 

@Iraki2022 αχ κορίτσι μου σε ευχαριστώ  ..εύχομαι η επόμενη σου να είναι τυχερή!ξερω ότι έχω εσάς ,για αυτό έγραψα αμέσως να μου πείτε,να πάρω δυναμη, φρικαρα εντελώς ! Ναι δε το βάζουμε κάτω,προχωράμε και που θα πάει με λίγο κόπο θα τα καταφέρουμε όλες γιατί το θέλουμε πολύ ..!!

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Angot είπε:

Ε ναι άμα ξεκινήσεις Σάββατο θα σ φτάσει ως Τρίτη θεωρώ. Σ ειπε θα βάζεις και τις 2; η οποία βρεις; 

Επειδη υπερηχο θα κανω απογευμα.. μου ειπε να παρω νωριτερα 2 πραγματα να τα εχω.. ωστε αν ειναι ετοιμο το ενδομητριο, να τα ξεκινησω αυριο βραδυ. Αυτο που δεν εχω ειναι η κολπικη κρεμα. Μου ειπε να παρω οποια απο τις 2 βρω (vasclor ή crinone).

πρίν από 49 λεπτά , Vk79 είπε:

1 vasclor κάθε πρωί έβαζα 

Να σε ρωτησω.. Ποση ωρα καθοσουν στο κρεβατι αφου την εβαζες; 

1 ώρα πρίν, Kallo είπε:

Ναι δεν το χρειάζομαι. Εγώ έκανα το ραντεβού μου με την οικονομοπουλου και οι απαντήσεις θα βγουν πιο μετά. Είναι 4/5 12:00. Αν θες μπορούμε να το κανονίσουμε αύριο να μπούμε την ίδια ώρα και να το κλείσεις 

Καλές απαντήσεις να έχεις! Ωραία όταν σε βολευει πες μου να μπούμε. Έτσι ενημερωτικα επειδή θα ειναι η πρωτη φορά που θα παω κ εγώ την Οικονομόπουλου θα δω? 

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, Angot είπε:

Τους απειλησες; αχαχαχαχ πες την αλήθεια! 

Χαχαχα όχι είναι γνωστός μου 

Και μου είπε από μόνος του θα σου την βγάλω όσο γρήγορα μπορώ 

Και μου την έβγαλε και την πρώτη και την δεύτερη 11.30 την είχα 

Εγώ είμαι και σε μικρή πόλη και πόσες χοριακες να έχουν ; Κατάλαβες ; Την έβαλε αμέσως

10 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κοριτσια μπορειτε να μου πειτε τι ποσοτητα σας εδωσαν σε crinone ή vasclor κολπικες κρεμες; βαζεις μια καθε βραδυ;? Κ την ξεκινας μαζι με τα utrogestan?? Μου ειπε να προμηθευτω αυριο το πρωι μια κρεμα απο τις δυο αλλα δεν διευκρινισαμε την ποσοτητα. Γιατι δεν θα εχω συνταγογραφηση.. κι απ οτι ειδα εχει καμια 25αρια ευρω το καθε κουτι!!

Καλημέρα!! Μπορείς να πάρεις την κρέμα και να της "χρωστάς" τη συνταγή από βδομάδα. Αν έχεις γνωστό φαρμακοποιό σίγουρα θα σ εξυπηρετήσει. Δεν είναι τίποτα για αυτούς.

Καλημέρα κορίτσια, μιας και λέμε για τη vasclor να Ρωτήσω μήπως έχει τύχει σε καμία. Την βάζω αρκετές μέρες χωρίς κανένα πρόβλημα. Τις τελευταίες  2 μέρες όμως, μπαίνει δυσκολότερα, βρίσκει αντίσταση. Λες κ έχει σφίξει ο κόλπος μου, και νιώθω πονακι! 

Το εχει παρατηρήσει καμία; 

10 hours ago, armousi said:

Για πόσο καιρό την παίρνεις την κορτιζόνη; Μέχρι 10-12η εβδ όπως και τα άλλα τα φάρμακα;

Καλημέρα. Εμένα μου την έδωσαν από την ημέρα της ετ κ για 20 ημέρες με σταδιακή μείωση ώστε την 20η μέρα να είναι η μικρότερη κ τελευταία δόση. 

Πέρυσι στην εγκυμοσύνη (ήταν φυσική συλληψη) δεν μου είχε δωσει ο γυναικολόγος κορτιζόνη. Γενικά δεν έχω κάποιο προβλημα, όποτε κι εγώ αναρωτιέμαι γιατί μου τη χορήγησαν για την ετ. 

πρίν από 9 λεπτά , Angot είπε:

Καλημέρα κορίτσια, μιας και λέμε για τη vasclor να Ρωτήσω μήπως έχει τύχει σε καμία. Την βάζω αρκετές μέρες χωρίς κανένα πρόβλημα. Τις τελευταίες  2 μέρες όμως, μπαίνει δυσκολότερα, βρίσκει αντίσταση. Λες κ έχει σφίξει ο κόλπος μου, και νιώθω πονακι! 

Το εχει παρατηρήσει καμία; 

Καλημέρα κοπέλα μου...Ειναινπολυ φυσιολογικό...Την εβαζα στην εγκυμοσύνη μου απο την εμβρυομεταφορα μέχρι τον τριτο μηνα...Ειχα απλα φραξει...Τα ουρα εβγαιναν με δυσκολια να φανταστείς...Μολις τη σταματησα βγηκε σιγα σιγα ολη μονη της...

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...