Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 14 λεπτά , winspert είπε:

Καλε τι να σε βρισουμε;;; Εχω παρει 50 απο τα υνωστα φθηνα και περιμένω να αρχισω να κανω κ εγω...Παρ οτι ειχα πολυ ταλαιπωρηθεί με δαυτα την προηγούμενη φορά,δε μαθαινω...Κοιτα...ειναι πολυ θετικο το οτι ειναι πιο εντονη η γραμμη...Πολυ σημαντικό...Εγω την προηγούμενη φορα εκανα,εβγαινε πολυ αχνο θετικο μετα απο ωρα...Ξαναεκανα εβγαινε αρνητικό...ξαναεκανα εβγαινε παλι μετα απο ωρα αχνο θετικο...Και αυτο εγινε για καποιες μερες και πιο σκουρα γραμμη δεν ειδα ποτε...Κ εκει καταλαβα πως κατι δεν πηγαινε καλα...Η πρώτη χοριακη ηταν 46 αν θυμάμαι και μετα επεσε... Γι'αυτό δε σκουραινε η γραμμη...Κατι δειχνουν και αυτα τελικά...Αν και ειναι του κιλου οπως τα λεω εγω... Εννοείται πως εισαι έγκυος...Ολα καλα θα πανε... Αλήθεια,τη Δευτέρα που θα πας για χοριακη; Ειναι ανοιχτα;

Θα παω πάνω στο Μητέρα, δεν νομιζω οτι εχω υπομονή να παω Τρίτη. Το βάζω εικόνα προφίλ κοιταξε το

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 4/20/2022 at 7:36 PM, Kate92 said:

Κορίτσι μου εγώ έχω βρεθεί με θετικά αντιπυρηνικα (ΑΝΑ) 1/360. Εχω ψαχτει σε ρευματολόγο και δεν υπάρχει κάποιο αυτοάνοσο (ίσως υποβόσκει και θα παρακολουθώ σε ετήσια βάση τα ΑΝΑ). Μου είπε όμως σε περίπτωση ετ να πάρω κορτιζόνη προληπτικά. Εσύ έχεις κάποιο λόγο για να πάρεις κορτιζόνη? Έχω διαβάσει από τα κοριτσια εδώ ότι άλλοι δίνουν, άλλοι όχι. 

Κορίτσια την ίδια απορία έχω κι εγώ για την κορτιζόνη. Εκανα ετ στο Έλενα πριν λίγους μήνες κ μου έδωσαν υποχρεωτικά κορτιζόνη medrol. Δεν έχω κανένα θέμα, όλες οι εξετάσεις μου καθαρές, δεν ξέρω γιατί έπρεπε να παρω. Μηπως λόγω ηλικίας? Και αν είναι η ηλικία γιατι? Μου έδωσαν κ αντιπηκτικες, αλλά αυτές καταλαβαίνω το γιατι, στην κορτιζόνη όμως έχω κι εγώ απορία. 

πρίν από 11 λεπτά , Angot είπε:

Θα παω πάνω στο Μητέρα, δεν νομιζω οτι εχω υπομονή να παω Τρίτη. Το βάζω εικόνα προφίλ κοιταξε το

Α ωραια...ναι να πας... Εννοείται πως ειναι θετικοτατο...Εχεις κρατησει τα προηγούμενα για σύγκριση;

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 11 λεπτά , Angot είπε:

Ναι σ βαζω το χθεσινό τωρα να δεις

Ναι βρε συ...Καμια σχεση...Πολυ πιο εντονη η γραμμή σημερα...Δεν τα εχεις διπλα δίπλα να τα βγαλεις φωτογραφία; Ετσι,σε δουλειά να βρισκόμαστε...χαχαχα

• Χαχα 2

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , winspert είπε:

Ναι βρε συ...Καμια σχεση...Πολυ πιο εντονη η γραμμή σημερα...Δεν τα εχεις διπλα δίπλα να τα βγαλεις φωτογραφία; Ετσι,σε δουλειά να βρισκόμαστε...χαχαχα

Χαχαχα τα βάζω και σε πλαίσιο. Όλα μαζί. Αχχαχαχα τα κοιτάζω στο φως, τα κανω ζουμ, τους βάζω αντίθεση σε επεξεργαστή... Χαχχαχα ότι μπορώ κάνω. Εχω δει τόσα αρνητικά, που έχω αρχίσει να πιστεύω ότι κάνουν γραμμούλες τα μάτια μ :razz:

Παράθεση

• Χαχα 5

πρίν από 14 λεπτά , Angot είπε:

Χαχαχα τα βάζω και σε πλαίσιο. Όλα μαζί. Αχχαχαχα τα κοιτάζω στο φως, τα κανω ζουμ, τους βάζω αντίθεση σε επεξεργαστή... Χαχχαχα ότι μπορώ κάνω. Εχω δει τόσα αρνητικά, που έχω αρχίσει να πιστεύω ότι κάνουν γραμμούλες τα μάτια μ :razz:

Πω πω και εγώ μια από τα ίδια 

Με τα τεστ 

Έχω κάνει τόση επεξεργασία στις φωτό αυτά τα χρόνια 

Άστα

πρίν από 11 λεπτά , Ellidr είπε:

Πω πω και εγώ μια από τα ίδια 

Με τα τεστ 

Έχω κάνει τόση επεξεργασία στις φωτό αυτά τα χρόνια 

Άστα

Τι να κάνουμε οι έρημες. Εγω θαυμαζω όσες κοπέλες τους ειπε ο γιατρός να περιμένετε μέχρι τη χοριακη. Και οντως περίμεναν!!! Πάντως εμένα με βοηθάει να ξέρω προς τα που γέρνει η ζυγαριά της χοριακη δλδ αρνητική ή θετική! Απ οτι καταλαβαινω οι γιατροί λένε τόσες μέρες να περιμένουμε ώστε να μας προστατεύσουν από το ενδεχόμενο της βιοχ.. Ετσι πιστευω εγώ 

Κορίτσια καλησπέρα και χρόνια πολλά! Του χρόνου όλες με μωράκια στην αγκαλιά μας! 
να ρωτήσω κάτι, αν ξέρετε, στην δεύτερη φάση του κύκλου αν έχεις ωάριο, υπάρχει περίπτωση να σπάσει-εννοώ από μόνο του, αφού δεν ανεβαίνει η LH? 

πρίν από 19 λεπτά , Angot είπε:

Τι να κάνουμε οι έρημες. Εγω θαυμαζω όσες κοπέλες τους ειπε ο γιατρός να περιμένετε μέχρι τη χοριακη. Και οντως περίμεναν!!! Πάντως εμένα με βοηθάει να ξέρω προς τα που γέρνει η ζυγαριά της χοριακη δλδ αρνητική ή θετική! Απ οτι καταλαβαινω οι γιατροί λένε τόσες μέρες να περιμένουμε ώστε να μας προστατεύσουν από το ενδεχόμενο της βιοχ.. Ετσι πιστευω εγώ 

Εννοείται 

Δεν υπήρχε περίπτωση να την φάω την κατραπακια έτσι μόνο με τη χοριακη 

Όχι όχι 

Τεστ και πάλι τεστ και πήγα για την χοριακη κυρία 

Και τους λέω είμαι έγκυος απλά και ωραία 

Τον αριθμό θέλω μόνο 

• Χαχα 3

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , Ellidr είπε:

Εννοείται 

Δεν υπήρχε περίπτωση να την φάω την κατραπακια έτσι μόνο με τη χοριακη 

Όχι όχι 

Τεστ και πάλι τεστ και πήγα για την χοριακη κυρία 

Και τους λέω είμαι έγκυος απλά και ωραία 

Τον αριθμό θέλω μόνο 

Χαχχα είμαι έγκυος... Από σας θέλω να μου πείτε πόσο έγκυος.... :lol:8-) στις κλινικές πόσο γρήγορα βγάζουν το αποτέλεσμα; στα διαγνωστικά ξέρουμε το κάνεις το πρωί και βγαίνει το μεσημέρι, αλλα στις κλινικές λογικά θα ναι πιο συντομα! 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Κοριτσια μπορειτε να μου πειτε τι ποσοτητα σας εδωσαν σε crinone ή vasclor κολπικες κρεμες; βαζεις μια καθε βραδυ;? Κ την ξεκινας μαζι με τα utrogestan?? Μου ειπε να προμηθευτω αυριο το πρωι μια κρεμα απο τις δυο αλλα δεν διευκρινισαμε την ποσοτητα. Γιατι δεν θα εχω συνταγογραφηση.. κι απ οτι ειδα εχει καμια 25αρια ευρω το καθε κουτι!!

πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσια μπορειτε να μου πειτε τι ποσοτητα σας εδωσαν σε crinone ή vasclor κολπικες κρεμες; βαζεις μια καθε βραδυ;? Κ την ξεκινας μαζι με τα utrogestan?? Μου ειπε να προμηθευτω αυριο το πρωι μια κρεμα απο τις δυο αλλα δεν διευκρινισαμε την ποσοτητα. Γιατι δεν θα εχω συνταγογραφηση.. κι απ οτι ειδα εχει καμια 25αρια ευρω το καθε κουτι!!

Εγω βαζω vasclor πρωί- βράδυ. Ξεκίνησα 7/4 και είμαι στα μισά του 3ου κουτιού. Και την ξεκίνησα μαζι με τα utrogestan. 

1 hour ago, Angot είπε:

Χαχχα είμαι έγκυος... Από σας θέλω να μου πείτε πόσο έγκυος.... :lol:8-) στις κλινικές πόσο γρήγορα βγάζουν το αποτέλεσμα; στα διαγνωστικά ξέρουμε το κάνεις το πρωί και βγαίνει το μεσημέρι, αλλα στις κλινικές λογικά θα ναι πιο συντομα! 

Εμένα στο μικροβιολογικό μου 9.30 την έκανα 11.30 την είχα

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...