Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Κοριτσια μου καλησπερα. Αγωνιω για αυριο που θα κανω την μετρηση του ενδομητριου. Ωστοσο εχθες κ σημερα εχω διαφανες βλεννες κ πονους σαν της ωορηξιας. Ομως δεν εχω ωοθυλακιο, δεν υπηρχε τιποτα στον προχθεσινο υπερηχο. Υπαρχει περιπτωση τωρα το ενδομητριο να εφτασε στο πικ του σαν να εκανα ωορηξια.. και να αρχισει να πεφτει παλι;?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 42 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσια μου καλησπερα. Αγωνιω για αυριο που θα κανω την μετρηση του ενδομητριου. Ωστοσο εχθες κ σημερα εχω διαφανες βλεννες κ πονους σαν της ωορηξιας. Ομως δεν εχω ωοθυλακιο, δεν υπηρχε τιποτα στον προχθεσινο υπερηχο. Υπαρχει περιπτωση τωρα το ενδομητριο να εφτασε στο πικ του σαν να εκανα ωορηξια.. και να αρχισει να πεφτει παλι;?

Να μην ανησυχείς για αυτό το λόγο...Οταν κάνουμε ωορρηξία το ενδομήτριο δεν φτάνει στο πικ του...συνεχιζει και παχαινει ωστε αν υπαρξει εγκυμοσύνη να την υποστηρίξει...Και λογικα παραμενει παχυ μέχρι την επόμενη περιοδο ...αν τα λεω σωστα...Ολα καλα να πανε ευχομαι!!!

• Μου αρέσει 3

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 55 λεπτά , Makelen είπε:

Κ εγώ είχα διαφανες βλεννες την ίδια περίοδο 

Δηλαδή πριν την μέτρηση του ενδομητρίου 

Κ όλα καλά ήταν μην σε ανησυχεί

• Μου αρέσει 1

πρίν από 40 λεπτά , winspert είπε:

Να μην ανησυχείς για αυτό το λόγο...Οταν κάνουμε ωορρηξία το ενδομήτριο δεν φτάνει στο πικ του...συνεχιζει και παχαινει ωστε αν υπαρξει εγκυμοσύνη να την υποστηρίξει...Και λογικα παραμενει παχυ μέχρι την επόμενη περιοδο ...αν τα λεω σωστα...Ολα καλα να πανε ευχομαι!!!

πρίν από 29 λεπτά , Ellidr είπε:

Κ εγώ είχα διαφανες βλεννες την ίδια περίοδο 

Δηλαδή πριν την μέτρηση του ενδομητρίου 

Κ όλα καλά ήταν μην σε ανησυχεί

Μακαρι να πανε ολα καλα κοριτσια.. σας ευχαριστω. Αυριο θα μαθω. Σημερα κατα τις 18.00 μου ειπε να παρω τηλ για να κανονισουμε την ωρα για τον αυριανο υπερηχο. Αντε να δουμε....

• Μου αρέσει 3

22 ώρες πρίν, ksvolimi είπε:

Ετσι νομιζω νιωθω  βεβαια καποιες ενοχλησεις οποτε αυριο  μεθαυριο θα ερθει..Αντε να δουμε.. παντως με βλεπω κατα τις 10/05 πηρα καλλιέργεια και τεστ παπ άριστο μου ειπαν και ο Οικονομόπουλου που τα εστειλα και η χλωρίδα απο οτι καταλαβα τους δινει σημασια και δεν ειναι υπερ επισης να τα πειράζουμε αυτα.. την ειχα ρωτησει για τη κοιλιοκακη μου ειπε χωρις να υπαρχει λογος δε το κανουμε εφοσον δεν εχουμε ενδείξεις.. καποιες εξετεσεις που μας κανουν σε καποια αντισώματα μπορει να αποτελέσουν ενδειξη για περαιτέρω ψάξιμο οποτε δε νομιζω αν δε βγει κατι απο αυτα να σε βαλει κανεις στη διαδικασια.. το ιδιο μου πε κ η ενδοκρινολόγος. Τωρα αν καποιος εχει προδιάθεση δε νομιζω οτι εχει σημασια κι εγω εχω προδιάθεση (υποκλινικη εικονα )για Χασιμότο αλλα δεν εχω  επι της ουσίας οποτε απλα  το παρακολουθω οπως κανω ουτως η αλλως πριν την ετ..αλλα αυτο δεν επηρεαζει καπου επιβεβαιωμένο απο τρεις γιατρους. Θεωρω αλλωστε οτι υποκλινικη εικονα σε πολλα νοσήματα ολοι οι ανθρωποι μπορει να εχουμε αρα ισως δεν εχει και καποια σημασια τελικα..

Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, με ανακουφίζει και σκέφτομαι ότι δεν έχει νόημα να το ψάξω πάραπανω, έχεις δίκιο, αν η Οικονομοπούλου έκρινε ότι χρειάζομαι κι άλλες εξετάσεις θα μου τις έγραφε, δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Αυτό με βοηθάει να χαλαρώσω γιατί μερικές φορές το υπερβολικό ψάξιμο φέρνει άγχος και δε το θέλουμε! Ωραία που βγήκαν άψογες οι εξετάσεις σου και η χλωρίδα που παίζει το ρόλο της είναι σημαντικό που είναι τόσο καλή! Προχωράς με τις καλύτερες προΰποθέσεις! Πώς είσαι σήμερα από συμπτώματα περιόδου? Άντε να έρθει να μπεις στην τελική ευθεία!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

18 ώρες πρίν, Kallo είπε:

Ναι το έχω οπότε θέλεις το κανονίζουμε να στο δώσω 

Εφόσον σίγουρα δεν το χρειάζεσαι πες μου όταν είναι να μπω να το κλείσω. Τι ώρα είναι το ραντεβού? 

23 ώρες πρίν, N.Angel είπε:

Κοριτσια μου πειτε μου εμπειριες με βλαστοκυστη 3αβ ειχατε επιτυχια; Καταληξαμε με μια 3αβ κ αναμενουμε κ αυριο την 6η μερα μηπως προχωρησει καποια ακομα. Ειχε καποια απο εδω κοπελα κανει ετ κ να πηγε καλα με 6ης ημερας εμβρυα κ τι ποιοτητας ηταν!
Εχω απογοητευτει παρα πολυ γιατι εχω ενα εμβρυο που πρεπει να σταλει για προεμφυτευτικο για γονιδιο κ χρωμοσωματα…δεν ειναι με το μερος μας η τυχη..νιωθω να πνιγομαι, ειμαι θυμωμενη ποσες διεγερσεις να κανω κ να μενω με αδεια χερια;;;

Η 3ΑΒ θεωρείται πολύ καλή! Ελπίζω να έχετε καλά νέα και με το άλλο έμβρυο! Όπως και να έχει ένα και καλό θέλουμε!!! Δεν είσαι με άδεια χέρια! Εύχομαι να έχετε την τύχη με το μέρος σας αυτή τη φορά και να γεμίσει η αγκαλιά σου σύντομα! 

20 ώρες πρίν, Kate92 είπε:

Ευχαριστώ πολύ! Τρίτη περιμένω περίοδο! Οπότε Τετάρτη ξεκινάω! Και χοντρικά μου είπε ο γυναικολόγος ότι συνήθως γύρω στη 12η μέρα γίνεται! Έχω έναν ενθουσιασμό κ μια αγωνία μαζί!

Ολα να πάνε καλά κορίτσι μου, καλή επτυχία!

17 ώρες πρίν, Margeau είπε:

Γεια σας κορίτσια! Εμείς είχαμε ραντεβού με τον κ. Ασβέστη σήμερα. Μας είπε περίπου αυτά που ήδη ξέραμε. Δηλαδή ανεβασμένη FSH=κακός προγνωστικός δείκτης. Μας είπε άμεσα μέσα στις επόμενες μέρες να κάνουμε κατάψυξη σπέρματος. Επίσης όσο πιο σύντομα γίνεται η εξωσωματική. Και μέχρι τότε q10 και καρνιτίνη και συγκεκριμένη διατροφή χωρίς τρανς. Ήταν πολύ σχολαστικός αλλά δεν ήξερε να μας πει πολλά πράγματα για τα ευρήματα που έχουμε στον καρυοτυπο και στο γονίδιο της κυστικής. Μας είπε ότι όλα αυτά είναι πολύ αμφιλεγόμενα και ακόμα δεν έχουν γίνει επαρκείς έρευνες με επαρκές δείγμα για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα. Οπότε συνεχίζουμε στα ίδια. Προς ολοταχώς για Μάιο! 

Πολύ κατατοπιστικός και ευθής! Πρέπει να σας βοήθησε! Μάιο κι εσύ, μαζί θα είμαστε! :wub: 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

9 ώρες πρίν, Panagiotakats39 είπε:

Το predictor early… όχι δεν το ανέβασα αλλα όπως γράφει κ @Καντι έδειξε μετά θετικό… ευτυχώς δηλαδή γιατί λέω δεν μπορεί να είμαι τόσο στραβή… 

Αυτό έχω πάρει, είχες απόλυτο δίκιο, έδειξε θετικό μετά… πάλι καλά δηλαδή… πήρα μεγάλη τρομάρα… λέω τόσο λάθος μέσα σε 2 μέρες;;;;; Είναι δυνατόν;;;;; 

Ευτυχώς όλα καλά!!!!! Βγήκε θετικό μετά.. απλά τρόμαξα αρκετά… το Μεγ. Σάββατο χοριακη… έλεγα να πω σήμερα, αλλά 2 μέρες έμειναν! Αφού βγήκε κιόλας θετικό ηρέμησα!!!!!

Το predictor early πέρυσι που είχα κάνει 2 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο είχε βγει αρνητικο κ μετά από μέρες έκανα Χοριακη κ ήταν θετική οπότε εσένα που δείχνει θετικό πιστεύω είναι  θετικοτατο...!!!!!! 

• Μου αρέσει 1

15 ώρες πρίν, Mnikolaou92 είπε:

Καλησπέρα κοπέλες, είμαι νέα στη παρέα... Η αλήθεια είναι πως σας διαβάζω συχνά και μαθαίνω πολλά που δεν ξέρω!!! 

Είμαι 30 με ΑΜΗ 0.49. Έχω ήδη ένα παιδάκι που το έχω κάνει στα 26 μου με φυσική σύλληψη. Δεν ξέρω πόσο ήταν η ΑΜΗ μου τότε, αλλά δεν πιστεύω πως άλλαξε και τόσο πολύ. Το πρόβλημα μου είναι άλλο τώρα. Τους τελευταιους 6 μηνες είχα 2 αποβολές πρώτου τριμήνου. Η δεύτερη, μετα απο καρυοτυπο μάθαμε πως ήταν ολα φυσιολογικά. Η FSH μου είναι καλή. Από την μια δεν θέλω με τίποτα να ξαναπεράσω μια αποβολή. Από την άλλη φοβάμαι να μπω στη διαδικασία εξωσωματικής. Ηγιατρός μου, έδωσε ovamax και fertilimax. Πείτε μου γνώμες θεωρείτε πως πρέπει να γίνει εξωσωματική; είμαι χαμένη....

Καλώς όρισες κορίτσι μου και να χαίρεσαι το παιδάκι σου! Λυπάμαι πολύ για τις αποβολές που είχες και εύχομαι από εδώ και πέρα μόνο ευχάριστα! Αν η γιατρός σου είναι της άποψης να προχωρήσεις με εξωσωματική, αυτό που σκέφτομαι είναι ότι όσο νωρίτερα ξεκινήσεις διαδικασίες τόσο πιο οφέλειμο θα είναι για σένα. Η ΑΜΗ σου είναι αρκετά χαμηλή και στη θέση σου θα το λάμβανα υποψην, καλό είναι να κερδίσεις χρόνο. Όχι βέβαια πως σου εγγυάται κανείς ότι με εξωσωματική αποκλείονται οι αποβολές, αλλά έχεις καλύτερες πιθανότητες συνολικά. Ότι κι αν αποφασίσεις εύχομαι να εκπληρώσεις το στόχο σου σύντομα!

• Μου αρέσει 1

8 ώρες πρίν, winspert είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κοπελα μου. Μα κ αλλη αυξηση; Γιατί; Αφου ηταν καλη η τιμη στην εξέταση που έκανα. Στην εγκυμοσύνη μου δεν επαιρνα καθολου σικλακουρ...και τωρα μου έχει πέσει βαρυ τοσα χαπια... Δεν τα θελω ρε γαμωτο...Στην αρχη βοηθούν στο ενδομήτριο...στην πορεία τι κάνουν και τα συνεχίζουμε;

Εχεις δικιο ειχες πολυ καλη ε2.πανω απο 150 τη θελουν τη μερα της ετ ειχε πει ο δικος μου γιατρος.εγω δε πηρα καθολου σικλακουρ μου,τα προσθεσε με το + και μαλιστα ειχα κανει ιστορια οταν μου εδινε για 2 βδομαδες στο 1ο τριμηνο 16 τη μερα συνολο κολπο/στομα.σοκ;;κ μου ειχε πει να κανω υπομονη κ οταν τα εκοψα στην 11η τοτε μου ειπε οτι με ειχανε για αποβολη για αυτο μου δινανε τοσα(μετραγαμε καθε βδομαδα τιμες)κ οτι ειναι η πιο σημαντικη ορμονη για να δεχτει το εμβρυο να ρέει καλυτερα το αιμα προς αυτο κ να αναπτύσσετε σωστα ο πλακουντας το ενδομητριο κ μητρα.

8 ώρες πρίν, Maroxmarox είπε:

Τις σταματαγες 8 μέρες πριν την ωολωψ;

Σταματαγα τα τερα τη μερα της ωοληψιας 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

On 20/4/2022 at 5:34 ΜΜ, Μαρια2022 είπε:

είχα 2 ροζ κηλίδες στο σερβιετακι το πρωι και ροζ βλεννα προς κόκκινη στο σκούπισμα ...θα κάνω την χοριακη αύριο μόνο και μόνο επειδή επέμενε ο γιατρός...

Κορίτσι μου πώς είσαι σήμερα? Βγήκε η απάντηση της χοριακής σου?

Κορίτσιααα ξαναέκανα τεστ... Μην με βρίσετε σήμερα ήταν το τελευταίο , τη Δευτέρα θα πάω για χοριακη! Βγήκε θετικο πάλι, και η γραμμούλα πιο έντονη από χθες και προχθες... 3 μερες τεστ, 4 θετικά! Ποσο εξω να πέφτουν πια, το πρώτο θετικό το είδα στις 8 ημέρες μετά την ετ.! 

• Μου αρέσει 8

2 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, με ανακουφίζει και σκέφτομαι ότι δεν έχει νόημα να το ψάξω πάραπανω, έχεις δίκιο, αν η Οικονομοπούλου έκρινε ότι χρειάζομαι κι άλλες εξετάσεις θα μου τις έγραφε, δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Αυτό με βοηθάει να χαλαρώσω γιατί μερικές φορές το υπερβολικό ψάξιμο φέρνει άγχος και δε το θέλουμε! Ωραία που βγήκαν άψογες οι εξετάσεις σου και η χλωρίδα που παίζει το ρόλο της είναι σημαντικό που είναι τόσο καλή! Προχωράς με τις καλύτερες προΰποθέσεις! Πώς είσαι σήμερα από συμπτώματα περιόδου? Άντε να έρθει να μπεις στην τελική ευθεία!!!

Ηρθε χθες αργα πρωτη φορα τετοια χαρα!!!!! Σημερα δλδ πρωτη μερα οποτε προλαβαινω να παω αυριο για αιματολογικά συνεχιζω με αρβεκαπ και δευτερα ξεκινω σικλακουρ οπως το υπολογίσαμε απο τη δευτερα θελω 10-12’μερες να φτιαξω  ενδομητριο και αλλες 5 μερες προγεστερονη αρα 10-12 μαιου θα τα βαλω❤️

οποτε μας βλεπω κοντα!!!

• Μου αρέσει 2

On 4/20/2022 at 10:15 AM, Maroxmarox said:

Έκανα εχθές ωοληψια με διέγερση  ,πήραν τρια ωάρια ,με κάλεσαν σήμερα και μου είπαν ότι ήταν κακής ποιότητας και δε τα έβαλαν καν για γονιμοπ.. σας έχει συμβεί ; Με πήρε  από κάτω..Δεν ήξερα καν τι άλλο να ρωτήσω ..τα έπαιξα, την προηγ φορά πήγαν όλα καλά.καμια συμβουλή; Δε ξέρω πια..

Στον τελευταίο μου κυκλο πριν 15 ημέρες, μου πηραν με δυο ωοληψιες 8 ωάρια, τα πρωτα 5 γονιμοποιηθηκαν, αλλά δεν προχώρησε κανένα. Το 6ο δεν ήταν ωριμο, και τα 2 τελευταία ήταν κυστικά. Κανεις δεν ξέρει τι θα προκύψει μετά από κάθε ωοληψια. Εκλαψα πολυ, πλεον το έχω έτοιμο το δάκρυ, έχω συνηθίσει.

Δεν ξέρω αν σε βοηθάει να ακουσεις την δική μου περιπτωση, είναι μια παρηγορια να μη νιώθεις μόνη σου. Μη στενοχωριεσαι όμως, είμαστε δυνατές κ ξεκινάμε παλι με επιμονή. Που θα παει, θα έρθει!!! 

On 4/20/2022 at 10:59 AM, Μπισκοτακι27 said:

Κοριτσια Καλημερα! Χθες πηγαμε στο γυναικολόγο για υπέρηχο γιατι ειμαστε σε προετοιμασία εμβρυομεταφορας με κατεψυγμενα.Ενω ειχα ξεκινήσει απο την 3η μερα περιόδου οιστραδιολη κ κορτιζονη χθες μας ειπε ο γιατρός οτι τ ενδομήτριο δεν ειναι καλο κ θα πρεπει να ακυρώσουμε αυτο το κύκλο.Δυστυχως ειδα κ εγω στον υπέρηχο οτι δεν ηταν καλο.Εχει τυχει σε καμια ;:(

Μήπως να τον ρωτήσεις ποσο ήταν το μέγεθος του ενδομητρίου? Πριν ξεκινήσεις την οιστραδιολη ποσο ήταν? Σε ποια μέρα του κυκλου ήσουν χτες? 

Κάθε γιατρός έχει κ άλλη άποψη για το επιθυμητό μέγεθος να ξέρεις. Εγώ από 3 γιατρους έχω ακουσει 3 διαφορετικές γνώμες αλλά συνήθως πανω απο 8mm είμαι ο μέσος όρος. 

Από ότι μου εχουν πει εμένα, το άγχος επηρεάζει παρα πολυ το ενδομήτριο.. 

πρίν από 44 λεπτά , Angot είπε:

Κορίτσιααα ξαναέκανα τεστ... Μην με βρίσετε σήμερα ήταν το τελευταίο , τη Δευτέρα θα πάω για χοριακη! Βγήκε θετικο πάλι, και η γραμμούλα πιο έντονη από χθες και προχθες... 3 μερες τεστ, 4 θετικά! Ποσο εξω να πέφτουν πια, το πρώτο θετικό το είδα στις 8 ημέρες μετά την ετ.! 

Καλε τι να σε βρισουμε;;; Εχω παρει 50 απο τα υνωστα φθηνα και περιμένω να αρχισω να κανω κ εγω...Παρ οτι ειχα πολυ ταλαιπωρηθεί με δαυτα την προηγούμενη φορά,δε μαθαινω...Κοιτα...ειναι πολυ θετικο το οτι ειναι πιο εντονη η γραμμη...Πολυ σημαντικό...Εγω την προηγούμενη φορα εκανα,εβγαινε πολυ αχνο θετικο μετα απο ωρα...Ξαναεκανα εβγαινε αρνητικό...ξαναεκανα εβγαινε παλι μετα απο ωρα αχνο θετικο...Και αυτο εγινε για καποιες μερες και πιο σκουρα γραμμη δεν ειδα ποτε...Κ εκει καταλαβα πως κατι δεν πηγαινε καλα...Η πρώτη χοριακη ηταν 46 αν θυμάμαι και μετα επεσε... Γι'αυτό δε σκουραινε η γραμμη...Κατι δειχνουν και αυτα τελικά...Αν και ειναι του κιλου οπως τα λεω εγω... Εννοείται πως εισαι έγκυος...Ολα καλα θα πανε... Αλήθεια,τη Δευτέρα που θα πας για χοριακη; Ειναι ανοιχτα;

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...