Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσια μου!!!!! Είναι ποτέ δυνατόν ένα τεστ εγκυμοσύνης να δείχνει θετικό την μια μέρα κ να είναι αρνητικό την μεθεπόμενη;;;; Γιατί κοντεύω να τρελαθώ…!!!! 

• Μπερδεμένη/-ος 1
  • Λυπημένη/-ος 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 19 λεπτά , Panagiotakats39 είπε:

Καλημέρα κοριτσια μου!!!!! Είναι ποτέ δυνατόν ένα τεστ εγκυμοσύνης να δείχνει θετικό την μια μέρα κ να είναι αρνητικό την μεθεπόμενη;;;; Γιατί κοντεύω να τρελαθώ…!!!! 

Έλα ρε κορίτσι μου ποιο τεστ είχες κάνει; Το είχες ανεβάσει;;

πρίν από 25 λεπτά , Panagiotakats39 είπε:

Το predictor μου το ειχε κανει αυτο αλλα έδειξε θετικο μετα απο ενα τεταρτο, όχι αμέσως. Οποτε ηταν γραμμη εξάτμισης το έλεγε και στις οδηγίες, αλλα δεν ηθελα να το πιστέψω.

wRSzp2.pngUIzHp2.png

1 hour ago, Panagiotakats39 είπε:

Καλημερα! Τρελανε μας και εμας τωρα!!δεν εχω ιδεα απο τεστ δε τα συμπαθούσα ποτέ! πηγαινε για χοριακη!!

7 ώρες πρίν, Maroxmarox είπε:

@Nephele78 και τα κατάφερες κορίτσι μου!!!Μου δίνεις δύναμη τώρα..θύμισε μου από βιταμίνες έπαιρνες μόνο ινοσιτολ η και κάτι αλλο; Στις ωοληψιες,αρχή κυκλου τα σταματαγες; Τι βιταμίνες έπαιρνες; 

Με τους φυσικούς πήγαιναν καλά;

Καθε μερα επαιρνα λιφερτιλ φυλλικο και βιταμινη ντε και τερα ινοσιτολ 8 Μερες πριν τις ωοληψιες των φυσικων.

9 ώρες πρίν, Mar.Theo είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!! Ερώτηση , περίπου σε ποια μέρα του κύκλου γίνεται η  εμβρυομεταφορα με βλαστοκυστες5ημερας;;;;; είμαι σε δίλημμα για να ξεκινήσω κ σκέφτομαι πάλι την δουλειά μου . . . 

Καλημερα κοριτσι μου κ καλη αρχη! Θα υπολογισεις εναν μεσο ορο 20 ημερων. Το πιο νωρις 15η μερα.. και το πιο αργα 25η..

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Ellidr είπε:

Έλα ρε κορίτσι μου ποιο τεστ είχες κάνει; Το είχες ανεβάσει;;

Το predictor early… όχι δεν το ανέβασα αλλα όπως γράφει κ @Καντι έδειξε μετά θετικό… ευτυχώς δηλαδή γιατί λέω δεν μπορεί να είμαι τόσο στραβή… 

1 ώρα πρίν, Καντι είπε:

Το predictor μου το ειχε κανει αυτο αλλα έδειξε θετικο μετα απο ενα τεταρτο, όχι αμέσως. Οποτε ηταν γραμμη εξάτμισης το έλεγε και στις οδηγίες, αλλα δεν ηθελα να το πιστέψω.

Αυτό έχω πάρει, είχες απόλυτο δίκιο, έδειξε θετικό μετά… πάλι καλά δηλαδή… πήρα μεγάλη τρομάρα… λέω τόσο λάθος μέσα σε 2 μέρες;;;;; Είναι δυνατόν;;;;; 

πρίν από 31 λεπτά , Nephele78 είπε:

αλημερα! Τρελανε μας και εμας τωρα!!δεν εχω ιδεα απο τεστ δε τα συμπαθούσα ποτέ! πηγαινε για χοριακη!!

Ευτυχώς όλα καλά!!!!! Βγήκε θετικό μετά.. απλά τρόμαξα αρκετά… το Μεγ. Σάββατο χοριακη… έλεγα να πω σήμερα, αλλά 2 μέρες έμειναν! Αφού βγήκε κιόλας θετικό ηρέμησα!!!!!

• Μου αρέσει 3

10 ώρες πρίν, Nephele78 είπε:

Ε βεβαια αυξηση θελει και οχι μειωση,και θα σου αυξησει κ με τη θετικη χοριακη συντομα :-)  Να πανε ολα αριστα !!!

Σε ευχαριστώ πολύ κοπελα μου. Μα κ αλλη αυξηση; Γιατί; Αφου ηταν καλη η τιμη στην εξέταση που έκανα. Στην εγκυμοσύνη μου δεν επαιρνα καθολου σικλακουρ...και τωρα μου έχει πέσει βαρυ τοσα χαπια... Δεν τα θελω ρε γαμωτο...Στην αρχη βοηθούν στο ενδομήτριο...στην πορεία τι κάνουν και τα συνεχίζουμε;

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 23 λεπτά , winspert είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κοπελα μου. Μα κ αλλη αυξηση; Γιατί; Αφου ηταν καλη η τιμη στην εξέταση που έκανα. Στην εγκυμοσύνη μου δεν επαιρνα καθολου σικλακουρ...και τωρα μου έχει πέσει βαρυ τοσα χαπια... Δεν τα θελω ρε γαμωτο...Στην αρχη βοηθούν στο ενδομήτριο...στην πορεία τι κάνουν και τα συνεχίζουμε;

Κι εγω μολις τωρα εστειλα τον αντρα μου φαρμακειο.. γτ τελειωνουν τα cyclacur! Μεσα στο αγχος μ αυτο τα χαπακια! Τελικα.. τι οδηγιες σου εδωσαν για την ετ;? Απο μετακινησεις.. απο διατροφη.. αν θελουν κρεβατι.. κτλ..

πρίν από 37 λεπτά , Makelen είπε:

Κι εγω μολις τωρα εστειλα τον αντρα μου φαρμακειο.. γτ τελειωνουν τα cyclacur! Μεσα στο αγχος μ αυτο τα χαπακια! Τελικα.. τι οδηγιες σου εδωσαν για την ετ;? Απο μετακινησεις.. απο διατροφη.. αν θελουν κρεβατι.. κτλ..

Κ εγω αυτό θα κανω...θα πάρω κ αλλα γιατί δεν θα μου φτασουν στο τελος...Δυο τρεις μέρες ξεκουραση,οχι επαφές,οχι κούραση,οχι βαρη. Μετα πολλη προσοχή και χαλαρα...Το Πάσχα θα παμε στη μαμα μου για φαγητό αλλα το αρνακι ειπε ο γιατρός να αφησω να το φτιαξουν άλλοι...χαχαχα...Πολυ ηρεμος,χαλαρος και με χιουμορ...Πολυ όμορφη στιγμή με τον άντρα μου μαζι...Και παζαρεψα την χοριακη και θα πάω Σάββατο γιατί Δευτέρα ειναι αργία λογω Πρωτομαγιάς:D

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 2

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 22 λεπτά , winspert είπε:

Κ εγω αυτό θα κανω...θα πάρω κ αλλα γιατί δεν θα μου φτασουν στο τελος...Δυο τρεις μέρες ξεκουραση,οχι επαφές,οχι κούραση,οχι βαρη. Μετα πολλη προσοχή και χαλαρα...Το Πάσχα θα παμε στη μαμα μου για φαγητό αλλα το αρνακι ειπε ο γιατρός να αφησω να το φτιαξουν άλλοι...χαχαχα...Πολυ ηρεμος,χαλαρος και με χιουμορ...Πολυ όμορφη στιγμή μαζι με τον άντρα μου μαζι...Και παζαρεψα την χοριακη και θα πάω Σάββατο γιατί Δευτέρα ειναι αργία λογω Πρωτομαγιάς:D

Ωραια τοτε.. ολα μια χαρα! Κι οσο για το αρνι.. απ οτι καταλαβαινω δεν σε αφηνει να το φτιαξεις.. αλλα να να το φας σε αφηνει! Αυτο ειναι το σημαντικο! Αρα γενικως δεν σου εβαλε ιδιαιτερους περιορισμους..! Εσυ πως το χειριζεσαι;? Καθεσαι ξαπλωμενη;? και να υποθεσω οτι θα τσεκαρεις σε καθε κατουρημα αν εχεις καφε κ εγινε η εμφυτευση;? Ή μονο εγω το σκεφτομαι αυτοοο;?

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Nephele78 είπε:

Καλημερα! Τρελανε μας και εμας τωρα!!δεν εχω ιδεα απο τεστ δε τα συμπαθούσα ποτέ! πηγαινε για χοριακη!!

Καθε μερα επαιρνα λιφερτιλ φυλλικο και βιταμινη ντε και τερα ινοσιτολ 8 Μερες πριν τις ωοληψιες των φυσικων.

Τις σταματαγες 8 μέρες πριν την ωολωψ;

πρίν από 9 λεπτά , Makelen είπε:

Ωραια τοτε.. ολα μια χαρα! Κι οσο για το αρνι.. απ οτι καταλαβαινω δεν σε αφηνει να το φτιαξεις.. αλλα να να το φας σε αφηνει! Αυτο ειναι το σημαντικο! Αρα γενικως δεν σου εβαλε ιδιαιτερους περιορισμους..! Εσυ πως το χειριζεσαι;? Καθεσαι ξαπλωμενη;? και να υποθεσω οτι θα τσεκαρεις σε καθε κατουρημα αν εχεις καφε κ εγινε η εμφυτευση;? Ή μονο εγω το σκεφτομαι αυτοοο;?

Ναι,δεν μου είπε να μη φαω κατι...Οποτε φαντάζομαι ολα επιτρέπονται με μέτρο...Πολλους περιορισμους οχι...τα αυτονόητα...Ξαπλα ειμαι συνεχεια ή καθιστη στον καναπε...Εχω ρίξει πολυ υπνο με τα παλιοχαπια... συνέχεια κοιμάμαι...Δεν εχω μπει στη διαδικασια να ψαχνω για καφε ή αιμα γιατί δεν ειχα στην εγκυμοσύνη μου τίποτα οποτε δεν το ειχα βαλει στο μυαλο μου...τωρα το εβαλα...χαχαχα... Ειναι δυσκολο βέβαια έχοντας ενα δυομισαρι στα terrible twos αλλα ευτυχώς ειναι ο άντρας μου συνεχεια εδω οποτε τον απασχολει...

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

1 ώρα πρίν, Panagiotakats39 είπε:

Το predictor early… όχι δεν το ανέβασα αλλα όπως γράφει κ @Καντι έδειξε μετά θετικό… ευτυχώς δηλαδή γιατί λέω δεν μπορεί να είμαι τόσο στραβή… 

Αυτό έχω πάρει, είχες απόλυτο δίκιο, έδειξε θετικό μετά… πάλι καλά δηλαδή… πήρα μεγάλη τρομάρα… λέω τόσο λάθος μέσα σε 2 μέρες;;;;; Είναι δυνατόν;;;;; 

Ευτυχώς όλα καλά!!!!! Βγήκε θετικό μετά.. απλά τρόμαξα αρκετά… το Μεγ. Σάββατο χοριακη… έλεγα να πω σήμερα, αλλά 2 μέρες έμειναν! Αφού βγήκε κιόλας θετικό ηρέμησα!!!!!

Όχι δεν κατάλαβες, το τεστ σε πόση ώρα σου λέει οτι πρεπει να το διαβάσεις;;;; Τα πέντε πρώτα λεπτά ; Τι γραφει στις οδηγίες;

Εμενα ηταν ψευδώς θετικο εκείνη την φορα. Δεν θελω να σε τρομάξω ή να σε στεναχωρήσω. Αλλα μάλλον πρεπει να πας για χοριακη αφου εισαι σε τέτοια κατάσταση,

• Μου αρέσει 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

πρίν από 28 λεπτά , Καντι είπε:

Όχι δεν κατάλαβες, το τεστ σε πόση ώρα σου λέει οτι πρεπει να το διαβάσεις;;;; Τα πέντε πρώτα λεπτά ; Τι γραφει στις οδηγίες;

Εμενα ηταν ψευδώς θετικο εκείνη την φορα. Δεν θελω να σε τρομάξω ή να σε στεναχωρήσω. Αλλα μάλλον πρεπει να πας για χοριακη αφου εισαι σε τέτοια κατάσταση,

Όλα καλά, έκανα ξανά κ βγήκε η γραμμουλα, άχνη αλλά βγήκε.. κ στις 5 τα ξημερώματα που έκανα εγώ το τεστ πως να το δω με τα μάτια κλειστα… μεγάλη η έγνοια… κ πολύ μεγάλο το άγχος!!! Έχω κάνει 4 τεστ από προχθές όλα θετικά… δεν πιστεύω πια να είναι όλα λάθος και συγκεκριμένα το τελευταίο που έκανα δεν ήταν το early αλλά το express κ έδειξε μέσα στο λεπτό.. άχνη γραμμή αλλά την έδειξε! 

• Μου αρέσει 4

15 minutes ago, Panagiotakats39 said:

Όλα καλά, έκανα ξανά κ βγήκε η γραμμουλα, άχνη αλλά βγήκε.. κ στις 5 τα ξημερώματα που έκανα εγώ το τεστ πως να το δω με τα μάτια κλειστα… μεγάλη η έγνοια… κ πολύ μεγάλο το άγχος!!! Έχω κάνει 4 τεστ από προχθές όλα θετικά… δεν πιστεύω πια να είναι όλα λάθος και συγκεκριμένα το τελευταίο που έκανα δεν ήταν το early αλλά το express κ έδειξε μέσα στο λεπτό.. άχνη γραμμή αλλά την έδειξε! 

Καλή σου μέρα! Η θετική γραμμή σήμερα είναι πιο αχνή από τις προηγούμενες? Κανονικά πρέπει κάθε μέρα να είναι και λίγο πιο σκούρα αλλά πρέπει να κάνεις ίδια μάρκα τεστ. Ρε κορίτσι μου γιατί παιδεύεσαι με αυτά και δεν πας να κάνεις μία χοριακή να επαναλάβεις και μία την Δευτέρα να ξέρεις τι σου γίνεται? Το θετικό άλλωστε το έχεις επιβεβαιώσει πια, το θέμα είναι να δεις και αύξηση 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...