Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Κορίτσια μου πέρασα επιτροπή! Ο γιατρός σήμερα μου έδωσε πρωτόκολλο για τη σπερματεγχυση που θα κάνουμε τον επόμενο μήνα. 2η μέρα κύκλου ξεκινάω 75μoναδες gonal και κάνω τ πρώτο υπέρηχο. 6η μέρα κύκλου κάνω δεύτερο υπέρηχο και προσθέτω cetrotide όταν τα ωοθυλάκια ξεπεράσουν τα 14χιλιοστα. Και θα κάνω και ovitrelle. Υπενθυμίζω ότι η ηλικία μου είναι 30 και έχω αμη 3.25. Εχει κάποια εμπειρία από τέτοιο πρωτόκολλο?

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια...εφαγα φλασια... Μέχρι σήμερα επαιρνα 2σικλακουρ πρωί μεσημέρι βράδυ...δλδ συνολο 6. Την ωρα της εμβρυομεταφορας με ρωτησε ο γιατρός ποσα παιρνω και μετα μου ειπε να τα κανω 3. Δεν θυμάμαι αν διευκρίνισα εκείνη τη στιγμή αλλα να εννοούσε 3 συνολο ή 3 καθε φορά συνολο 9;

πρίν από 14 λεπτά , winspert είπε:

Κοριτσια...εφαγα φλασια... Μέχρι σήμερα επαιρνα 2σικλακουρ πρωί μεσημέρι βράδυ...δλδ συνολο 6. Την ωρα της εμβρυομεταφορας με ρωτησε ο γιατρός ποσα παιρνω και μετα μου ειπε να τα κανω 3. Δεν θυμάμαι αν διευκρίνισα εκείνη τη στιγμή αλλα να εννοούσε 3 συνολο ή 3 καθε φορά συνολο 9;

Μου απάντησε ηδη ο γιατρός...9 συνολο!

• Μου αρέσει 4

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 47 λεπτά , Kate92 είπε:

Κορίτσια μου πέρασα επιτροπή! Ο γιατρός σήμερα μου έδωσε πρωτόκολλο για τη σπερματεγχυση που θα κάνουμε τον επόμενο μήνα. 2η μέρα κύκλου ξεκινάω 75μoναδες gonal και κάνω τ πρώτο υπέρηχο. 6η μέρα κύκλου κάνω δεύτερο υπέρηχο και προσθέτω cetrotide όταν τα ωοθυλάκια ξεπεράσουν τα 14χιλιοστα. Και θα κάνω και ovitrelle. Υπενθυμίζω ότι η ηλικία μου είναι 30 και έχω αμη 3.25. Εχει κάποια εμπειρία από τέτοιο πρωτόκολλο?

Καλη επιτυχια κοριτσι μου!!❤ Ποτε υπολογιζεις περιπου ημερολογιακα;?

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 10 λεπτά , Makelen είπε:

Καλη επιτυχια κοριτσι μου!!❤ Ποτε υπολογιζεις περιπου ημερολογιακα;?

Ευχαριστώ πολύ! Τρίτη περιμένω περίοδο! Οπότε Τετάρτη ξεκινάω! Και χοντρικά μου είπε ο γυναικολόγος ότι συνήθως γύρω στη 12η μέρα γίνεται! Έχω έναν ενθουσιασμό κ μια αγωνία μαζί!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Kate92 είπε:

Ευχαριστώ πολύ! Τρίτη περιμένω περίοδο! Οπότε Τετάρτη ξεκινάω! Και χοντρικά μου είπε ο γυναικολόγος ότι συνήθως γύρω στη 12η μέρα γίνεται! Έχω έναν ενθουσιασμό κ μια αγωνία μαζί!

Βημα βημα.. και ολα θα γινουν! Δυστυχως ολες αυτες οι διαδικασιες θελουν υπομονη κ γερά νευρα!! Εδω θα ειμαστε ολες για να το συζηταμε.. δεν θα εισαι μονη σου!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , Makelen είπε:

Βημα βημα.. και ολα θα γινουν! Δυστυχως ολες αυτες οι διαδικασιες θελουν υπομονη κ γερά νευρα!! Εδω θα ειμαστε ολες για να το συζηταμε.. δεν θα εισαι μονη σου!!

Ευχαριστώ τοοοσο πολύ γλυκιά μου! Μου δίνετε όλες πολύ θάρρος!

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, Maroxmarox είπε:

@Nephele78 εμένα δε τα βάλανε καν! Ήταν χάλια ξ ποιότητα μου είπε και ο γιατρός! Ενώ η πρώτη πριν δύο μήνες είχε πάει καλά, εγώ menopur 300 10 μέρες ,μου είπε ότι γίνεται μία στις τέσσερις! Στον επόμενο φυσικό τροποποιημένο μου είπε,τι είναι αυτό; Απλά πραγματικά αυτό σκέφτηκα ..τελείωσα λέω εδώ ήταν!! Στεναχώρια ..

Την επόμενη με πήραν και μου το είπαν ..

Την επόμενη με πήραν και μου το είπαν ..εσύ μετά μαζεύες ένα ένα η υπήρξαν και φορές που είχες δύο,δε ξέρω καν αν γίνεται αυτο

Ιδιες σκεψεις πραγματικα! Πολυ δυσαρεστο :-( Φεβρουαριο εκανα τη διεγερση κ ειχα τα 3 ακαταλληλα,οποτε μαρτιο απριλιο κ μαιο εκανα φυσικους(δηλαδη μονο μια οβιτρελ)κ ιουνιο εκανα τροπ.φυσικο με 150 μοναδες περγκοβερις για 6 μερες και εβγαλα 2 ωαρια αλλα γινανε κ τα 2 αριστες βλαστοκυστες. 

2 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Εγώ έχω μία 3αβ και ξέρω ότι θεωρείται πολύ καλή. Γενικά το 3 να ξέρεις ότι από το ξεπάγωμα μέχρι την ετ μπορεί να έχει γίνει 4 (έτσι συνέβη στις 2 που έβαλα) και το ΑΒ είναι έτσι κι αλλιώς πολύ καλό. 

Είναι να την δω στις 28 του μήνα αλλά το πρόβλημα είναι ότι ντρέπομαι να της πω ότι πήγα και σε άλλη γιατρό. Στην Λευκού δεν είχα πρόβλημα να της το πω γιατί είχα σαν δικαιολογία τις δωρεάν εξετάσεις στο δημόσιο αλλά τώρα είναι σαν να μην την εμπιστεύομαι την Οικονομοπούλου και πήγα και ιδιωτικά.

Ο Σφακ μου είπε ότι θεωρεί κακό να πάρεις κορτιζόνη χωρίς να την χρειάζεσαι, μου εξήγησε και τον λόγο αλλά δεν θυμάμαι.  

Κι όμως δεν μπερδεύτηκαν, τους έστειλα mail και ρώτησα και μου είπαν δεν έχει γίνει λάθος. Είναι 70€ το ιστορικό και η συνταγογράφηση και 50€ η αξιολόγηση. 

Ωωω τοτε αλλαξε πολιτική και εκεινη.μαλιστα

5 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Σοβαρά δεν είναι δύσκολο λες να κόψει κανείς τη γλουτένη??? Μα υπάρχει στην μεγάλη πλειοψηφία των τροφίμων!!! Μου φαίνεται βουνό! Και γιατί να μπω σ' αυτή τη διαδικασία αν δεν υπάρχει λόγος? Από την άλλη μόλις ρώτησα στη Βιοϊατροκή και κοστίζει 120€, οπότε δεν παίζει να πάω να την κάνω αν δε μου τη συνταγογραφήσουν! Και να πληρώνω επίσκεψη σε γιατρό μόνο για να μου τη γράψει, δεν ξέρω... Εκτός κι αν μπορεί να τη γράψει κι ένας απλός παθολόγος, οπότε δεν είναι πρόβλημα. Σκέφτομαι όμως ότι θα πάω σε έναν γιατρό και θα του πω τι θα μου γράψει, λες και είμαι γιατρός? Ουφ, δεν ξέρω, μπορεί να τα ψάχνω όλα πάρα πολύ και να χρειάζεται να χαλαρώσω λίγο... 

Για το dostinex ξαναρώτησα την ενδοκρινολόγο και μου είπε ότι το φύλλο οδηγιών του είναι παλιό και ότι το δίνουν πλέον λέει άφοβα το πρώτο 3μηνο της εγκυμοσύνης και να μην ανησυχώ, να το πάρω λέει κανονικά. 

Εγω ετρωγα καθαρα κοτοπουλο κρεας σαλατες ψαρια δηλ πολυ υγιεινα .το ψωμι ,τα μακαρονια κ ειδικα το ρυζι ειναι οτι χειροτερο οπως κ η ζαχαρη ,κεικ  κλπ και δε προσφερει κατι.απο αυτη την αποψη το ειπα.επισης ανεβαζει κ το σακχαρο.δεν ειναι συχνο να εχεις το γονιδιο κ να σκασει την κρισιμη στιγμη της ετ ή του 1ου τριμηνου ωστε να κανει επιπλοκή κ να προκαλέσει αποβολη.απλα η λευκου θελει να αποκλεισει κ αυτο συμφωνα με την ερευνα που εχει κανει.βεβαια οταν καποια εχει κανονική κοιλιοκακη το ξερει κ προσεχει ηδη γιατι σιγουρα  ευθυνεται για ανεξήγητη υπογόνιμοτητα κ αποβολες.

2 ώρες πρίν, winspert είπε:

Μου απάντησε ηδη ο γιατρός...9 συνολο!

Ε βεβαια αυξηση θελει και οχι μειωση,και θα σου αυξησει κ με τη θετικη χοριακη συντομα :-)  Να πανε ολα αριστα !!!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

5 ώρες πρίν, Penaki είπε:

Καλησπέρα!!! Επειδή το σκέφτομαι μέρες να παω στο τμήμα αποβολων μήπως το ραντεβού σου το έχεις ακόμη? Στο μεταξυ έκλεισα χθες την ίδια ακριβώς μέρα σε ενδοκρινολογο στο Έλενα. 

Ναι το έχω οπότε θέλεις το κανονίζουμε να στο δώσω 

3 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Είναι να την δω στις 28 του μήνα αλλά το πρόβλημα είναι ότι ντρέπομαι να της πω ότι πήγα και σε άλλη γιατρό. Στην Λευκού δεν είχα πρόβλημα να της το πω γιατί είχα σαν δικαιολογία τις δωρεάν εξετάσεις στο δημόσιο αλλά τώρα είναι σαν να μην την εμπιστεύομαι την Οικονομοπούλου και πήγα και ιδιωτικά.

Ο Σφακ μου είπε ότι θεωρεί κακό να πάρεις κορτιζόνη χωρίς να την χρειάζεσαι, μου εξήγησε και τον λόγο αλλά δεν θυμάμαι.  

Δεν θα της πεις οτι πηγες σε αλλη γιατρο. Ρωτα την χωρίς να της το πεις.

Ο δικός μου εξωσωματιστης μου ειχε πει οτι η κορτιζόνη εχει αντιφλεγμονωδεις ιδιότητες, αλλά εμείς θέλουμε να γινει μια μικρή φλεγμονή κατά την εμφυτευση. Επίσης ανεβαζει το ζάχαρο. 

• Μου αρέσει 2

Κορίτσια καλησπέρα!! Ερώτηση , περίπου σε ποια μέρα του κύκλου γίνεται η  εμβρυομεταφορα με βλαστοκυστες5ημερας;;;;; είμαι σε δίλημμα για να ξεκινήσω κ σκέφτομαι πάλι την δουλειά μου . . . 

Διαφημίσεις

10 hours ago, kateriiina25 said:

Έκανα ένα τηλ με την βοηθό της που μου πήρε το ιστορικό και μετά από έναν μήνα που είχα όλα τα αποτελέσματα έκανα το βασικό ραντεβού με την Λευκού. Αν αυτά θεωρούνται δύο ραντεβού δεν έχω κάποιο πρόβλημα, όμως συμφωνείς μαζί μου ότι ενώ ρώτησα ποιο είναι το κόστος για ραντεβού με την κυρία Λευκού έπρεπε να μου πουν 70€ για το ιστορικό και 50€ για το τελικό ραντεβού άρα 120€? 

Ε ναι βρε εννοείται οτι είναι δύο ραντεβού αυτά ειδικά με τόση απόσταση μεταξύ τους. Προφανώς έπρεπε να σε ενημερώσουν αλλά όμως έτσι όπως το περιεγραψες μάλλον αφησαν να εννοηθεί.. ή νόμιζαν οτι το κατάλαβες. Δλδ όταν σου είπαν κ μετά θα δείτε την γιατρό εσύ υπέθεσες οτι αυτό θα είναι δωρεάν το 2ο;... ελάχιστοι δεν χρεώνουν..  Έχω παρόμοια εμπειρία με ιστορικό για στήθος από βοηθό και εξετασεις κτλ και μετά είδα τον γιατρό. Πλήρωσα κ για τα δύο ως ξεχωριστές επισκέψεις. 

9 hours ago, Καντι said:

Δεν το αμφισβητώ αυτο που λες, αλλα εισαι ενα ακομα παράδειγμα όπου η λευκού ψάχνει για κοιλιοκακη , προφανώς λόγω έρευνας . Και δεν εχω;κρούσει κανέναν αλλο γιατρο να ασχολείται.

Είναι πολύ σύνηθες να το κοιτούν αυτό πλέον γιατί είναι φλεγμονή και με κάποιον περίεργο τρόπο συνδεεται κσι με την ενδομητρίωση κ με αυτοάνοσα και πολλά άλλα πράγματα. Στο εξωτερικό είναι στανταρ εξεταση για ivf 

Γεια σας κορίτσια! Εμείς είχαμε ραντεβού με τον κ. Ασβέστη σήμερα. Μας είπε περίπου αυτά που ήδη ξέραμε. Δηλαδή ανεβασμένη FSH=κακός προγνωστικός δείκτης. Μας είπε άμεσα μέσα στις επόμενες μέρες να κάνουμε κατάψυξη σπέρματος. Επίσης όσο πιο σύντομα γίνεται η εξωσωματική. Και μέχρι τότε q10 και καρνιτίνη και συγκεκριμένη διατροφή χωρίς τρανς. Ήταν πολύ σχολαστικός αλλά δεν ήξερε να μας πει πολλά πράγματα για τα ευρήματα που έχουμε στον καρυοτυπο και στο γονίδιο της κυστικής. Μας είπε ότι όλα αυτά είναι πολύ αμφιλεγόμενα και ακόμα δεν έχουν γίνει επαρκείς έρευνες με επαρκές δείγμα για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα. Οπότε συνεχίζουμε στα ίδια. Προς ολοταχώς για Μάιο! 

2 ώρες πρίν, Nephele78 είπε:

Ιδιες σκεψεις πραγματικα! Πολυ δυσαρεστο :-( Φεβρουαριο εκανα τη διεγερση κ ειχα τα 3 ακαταλληλα,οποτε μαρτιο απριλιο κ μαιο εκανα φυσικους(δηλαδη μονο μια οβιτρελ)κ ιουνιο εκανα τροπ.φυσικο με 150 μοναδες περγκοβερις για 6 μερες και εβγαλα 2 ωαρια αλλα γινανε κ τα 2 αριστες βλαστοκυστες. 

Ωωω τοτε αλλαξε πολιτική και εκεινη.μαλιστα

Εγω ετρωγα καθαρα κοτοπουλο κρεας σαλατες ψαρια δηλ πολυ υγιεινα .το ψωμι ,τα μακαρονια κ ειδικα το ρυζι ειναι οτι χειροτερο οπως κ η ζαχαρη ,κεικ  κλπ και δε προσφερει κατι.απο αυτη την αποψη το ειπα.επισης ανεβαζει κ το σακχαρο.δεν ειναι συχνο να εχεις το γονιδιο κ να σκασει την κρισιμη στιγμη της ετ ή του 1ου τριμηνου ωστε να κανει επιπλοκή κ να προκαλέσει αποβολη.απλα η λευκου θελει να αποκλεισει κ αυτο συμφωνα με την ερευνα που εχει κανει.βεβαια οταν καποια εχει κανονική κοιλιοκακη το ξερει κ προσεχει ηδη γιατι σιγουρα  ευθυνεται για ανεξήγητη υπογόνιμοτητα κ αποβολες.

Ε βεβαια αυξηση θελει και οχι μειωση,και θα σου αυξησει κ με τη θετικη χοριακη συντομα :-)  Να πανε ολα αριστα !!!

@Nephele78 και τα κατάφερες κορίτσι μου!!!Μου δίνεις δύναμη τώρα..θύμισε μου από βιταμίνες έπαιρνες μόνο ινοσιτολ η και κάτι αλλο; Στις ωοληψιες,αρχή κυκλου τα σταματαγες; Τι βιταμίνες έπαιρνες; 

πρίν από 7 λεπτά , Maroxmarox είπε:

@Nephele78 και τα κατάφερες κορίτσι μου!!!Μου δίνεις δύναμη τώρα..θύμισε μου από βιταμίνες έπαιρνες μόνο ινοσιτολ η και κάτι αλλο; Στις ωοληψιες,αρχή κυκλου τα σταματαγες; Τι βιταμίνες έπαιρνες; 

Με τους φυσικούς πήγαιναν καλά;

2 hours ago, marina39 said:

Ε ναι βρε εννοείται οτι είναι δύο ραντεβού αυτά ειδικά με τόση απόσταση μεταξύ τους. Προφανώς έπρεπε να σε ενημερώσουν αλλά όμως έτσι όπως το περιεγραψες μάλλον αφησαν να εννοηθεί.. ή νόμιζαν οτι το κατάλαβες. Δλδ όταν σου είπαν κ μετά θα δείτε την γιατρό εσύ υπέθεσες οτι αυτό θα είναι δωρεάν το 2ο;... ελάχιστοι δεν χρεώνουν..  Έχω παρόμοια εμπειρία με ιστορικό για στήθος από βοηθό και εξετασεις κτλ και μετά είδα τον γιατρό. Πλήρωσα κ για τα δύο ως ξεχωριστές επισκέψεις. 

Καλά, για την απόσταση μεταξύ τους φταίει η εξέταση για καρυότυπο. Εκείνοι ήξεραν ακριβώς πόσο θα κάνει και μου έκλεισαν οι ίδιοι το ραντεβού ένα μήνα μετά. Τέλος πάντως τώρα πάει, τα κλάψαμε τα 50€ :lol: Να ήταν αυτά το πρόβλημα μας όλο.

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

Καλησπέρα κοπέλες, είμαι νέα στη παρέα... Η αλήθεια είναι πως σας διαβάζω συχνά και μαθαίνω πολλά που δεν ξέρω!!! 

Είμαι 30 με ΑΜΗ 0.49. Έχω ήδη ένα παιδάκι που το έχω κάνει στα 26 μου με φυσική σύλληψη. Δεν ξέρω πόσο ήταν η ΑΜΗ μου τότε, αλλά δεν πιστεύω πως άλλαξε και τόσο πολύ. Το πρόβλημα μου είναι άλλο τώρα. Τους τελευταιους 6 μηνες είχα 2 αποβολές πρώτου τριμήνου. Η δεύτερη, μετα απο καρυοτυπο μάθαμε πως ήταν ολα φυσιολογικά. Η FSH μου είναι καλή. Από την μια δεν θέλω με τίποτα να ξαναπεράσω μια αποβολή. Από την άλλη φοβάμαι να μπω στη διαδικασία εξωσωματικής. Ηγιατρός μου, έδωσε ovamax και fertilimax. Πείτε μου γνώμες θεωρείτε πως πρέπει να γίνει εξωσωματική; είμαι χαμένη....

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...