Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 43 λεπτά , Nephele78 είπε:

πρίν από 47 λεπτά , Nephele78 είπε:

Μπραβο!Σημερα κρυώνεις ξανα ή εισαι οκ 

Όχι ευτυχώς είμαι μια χαρά σήμερα!!!!  Απλά ανυσηχησα λιγάκι γιατί είδα λιγάκι καφέ από κάτω, αλλά αν θυμάμαι μου είχε πει η μαία μου ότι θα γίνει αυτό λόγω της κρέμας vasclor που βάζω κάθε μέρα… της έστειλα μνμ να μου πει… μήπως πρέπει να ανυσηχω αν ξέρεις;;;;

2 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Μπράβο βρε κορίτσι!!! Τι ωραία νέα! Με το καλό και μια μεγάλη χοριακή το Σάββατο!!!

Σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου!!!!! Εύχομαι κ σε σένα να πάνε όλα καλά κ να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα!!!!!!! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, kateriiina25 είπε:

Δεν ξέρω αν είναι και τόσο απαραίτητο να το κάνεις καλέ. Μην τρελαίνεσαι. Δεν ξέρω πως λέγεται η εξέταση. Είναι πάντως για δυσανεξία στην γλουτένη. Το χαρτί που πήρα λέει μοριακός έλεγχος για την τυποποίηση των αλληλόμορφων του HLA classII-DQB1 

Ναι, εσύ καλά τα λες! Εγώ πάλι που είμαι ξεροκέφαλη θα δω τι θα κάνω, χαχα!! Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Θα δω πόσο κοστίζει και αν δεν είναι κάτι ιδιαίτερα ακριβό μπορεί να το κάνω, να μου φύγει και η ιδέα!

1 hour ago, Panagiotakats39 είπε:

Όχι ευτυχώς είμαι μια χαρά σήμερα!!!!  Απλά ανυσηχησα λιγάκι γιατί είδα λιγάκι καφέ από κάτω, αλλά αν θυμάμαι μου είχε πει η μαία μου ότι θα γίνει αυτό λόγω της κρέμας vasclor που βάζω κάθε μέρα… της έστειλα μνμ να μου πει… μήπως πρέπει να ανυσηχω αν ξέρεις;;;;

Σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου!!!!! Εύχομαι κ σε σένα να πάνε όλα καλά κ να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα!!!!!!! 

Μην ανησυχεις καθολου !ολα καλά :-)

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, ksvolimi είπε:

Καλησπέρα κοριτσια, καλο πασχα να εχουμε με πολλα μωρα για τις ηδη έγκυες βλεπω πολλες να μαζεύονται και για εμας που ερχομαστε μετα.. εγω ακομη περιμενω περιοδο τρεις μερες καθυστερηση με τις αρβεκαπ ηδη να μετραω 13 μερες και τα νευρα κρόσσια… χαχαχα

αρα με βλεπω με τη @happiness79 και την @kateriiina25 να πηγαινω παρεα …

Έλα καλέ, αποκλείεται να καθυστερήσεις τόσο! Θα έρθει, τι στο καλό!!! Προσπάθησε να μην το πολύ-σκέφτεσαι, γιατί μπορεί να σου καθυστερεί από την αγωνία σου μετά! Πιστεύω αύριο-μεθαύριο να έχει έρθει!

1 ώρα πρίν, Καντι είπε:

Δεν το αμφισβητώ αυτο που λες, αλλα εισαι ενα ακομα παράδειγμα όπου η λευκού ψάχνει για κοιλιοκακη , προφανώς λόγω έρευνας . Και δεν εχω;κρούσει κανέναν αλλο γιατρο να ασχολείται.

Ενδιαφέρουσα πληροφορία αυτή!

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Nephele78 είπε:

Και εγω βγηκα θετικη στο γονιδιο αλλα κορτιζονη δεν ηθελε να παρω..απλα εκοψα μαχαιρι την γλουτενη 10 μερες πριν την ετ και ξεκινησα να τρωω απο την 12 εβδομαδα κυησης.ειχε πει μη σκασει κατι «κακο» το κρισιμο τριμηνο και φυσικα το ακολουθησα γιατι ποτέ δε ξερεις..και στη τελικη καλο μου εκανε να μη τρωω ρύζια κ ψωμια που ανεβαζουν και το σακχαρο..:-)

Συμφωνω με την οικον γιατι οπως σου ειχα γραψει ειχα 48 και δε πηρα ποτε ντοστινεξ ..η εξεταση για κοιλιοκακη ειναι HLA-DQ2 και HLA-DQ8  για μενα αν θες απλα κοψε γλουτενη προληπτικα με την ετ καλο θα σου κανει οπως και να χει στο συνολο..και δεν ειναι δυσκολο.

Σοβαρά δεν είναι δύσκολο λες να κόψει κανείς τη γλουτένη??? Μα υπάρχει στην μεγάλη πλειοψηφία των τροφίμων!!! Μου φαίνεται βουνό! Και γιατί να μπω σ' αυτή τη διαδικασία αν δεν υπάρχει λόγος? Από την άλλη μόλις ρώτησα στη Βιοϊατροκή και κοστίζει 120€, οπότε δεν παίζει να πάω να την κάνω αν δε μου τη συνταγογραφήσουν! Και να πληρώνω επίσκεψη σε γιατρό μόνο για να μου τη γράψει, δεν ξέρω... Εκτός κι αν μπορεί να τη γράψει κι ένας απλός παθολόγος, οπότε δεν είναι πρόβλημα. Σκέφτομαι όμως ότι θα πάω σε έναν γιατρό και θα του πω τι θα μου γράψει, λες και είμαι γιατρός? Ουφ, δεν ξέρω, μπορεί να τα ψάχνω όλα πάρα πολύ και να χρειάζεται να χαλαρώσω λίγο... 

Για το dostinex ξαναρώτησα την ενδοκρινολόγο και μου είπε ότι το φύλλο οδηγιών του είναι παλιό και ότι το δίνουν πλέον λέει άφοβα το πρώτο 3μηνο της εγκυμοσύνης και να μην ανησυχώ, να το πάρω λέει κανονικά. 

• Μπερδεμένη/-ος 1

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Πώς είσαι σήμερα κορίτσι? Αφού σε διαβεβαιώνει ο γιατρός σου να μην ανησυχείς, ξέρει τι λέει! Άκουσε τον και προσπάθησε να ηρεμήσεις!

είχα 2 ροζ κηλίδες στο σερβιετακι το πρωι και ροζ βλεννα προς κόκκινη στο σκούπισμα ...θα κάνω την χοριακη αύριο μόνο και μόνο επειδή επέμενε ο γιατρός...

20 ώρες πρίν, Angot είπε:

Ναι του το είπα. Μ λέει με κατέστρεψες, δεν ξερω αν μπορώ να χαρώ ή όχι :rolleyes:

:)Υπεροχα νεααα!!!! Συγχαρητηρια κοριτσι μου,αντε και με το καλο η Χοριακουλα!!! Καλους διπλασιασμους!!! ;-)

18 ώρες πρίν, Angot είπε:

Χααχχα μια από τα ίδια κ γω 6η μερα απο ετ και εκανα το απόγευμα τεστ... Και ενα τωρα το βραδυ! Αχνες και οι 2... Λογικά είμαστε εν δυνάμει φουσκοκοιλιτσες

Έχω χοριακη Δευτέρα του Πάσχα, ειμαι με 3ων ημερών 

On 16/4/2022 at 10:41 ΠΜ, Kallo είπε:

Καλημέρα κορίτσια εχω ένα ραντεβού για το Ελενας 4/5 αν το θέλει κάποια να της το δώσω 

Καλησπέρα!!! Επειδή το σκέφτομαι μέρες να παω στο τμήμα αποβολων μήπως το ραντεβού σου το έχεις ακόμη? Στο μεταξυ έκλεισα χθες την ίδια ακριβώς μέρα σε ενδοκρινολογο στο Έλενα. 

Κορίτσια πόσες από εσάς πήρατε/παίρνετε και κορτιζόνη  για την εμβρυομεταφορά; Είναι απαραίτητη πιστευετε; Εγώ στην πρώτη προσπάθεια που απέτυχε κιολας δεν πήρα (μάλλον λόγω διαβήτη). Για πόσο καιρό τη δίνουν συνήθως;

Κοριτσια μου πειτε μου εμπειριες με βλαστοκυστη 3αβ ειχατε επιτυχια; Καταληξαμε με μια 3αβ κ αναμενουμε κ αυριο την 6η μερα μηπως προχωρησει καποια ακομα. Ειχε καποια απο εδω κοπελα κανει ετ κ να πηγε καλα με 6ης ημερας εμβρυα κ τι ποιοτητας ηταν!
Εχω απογοητευτει παρα πολυ γιατι εχω ενα εμβρυο που πρεπει να σταλει για προεμφυτευτικο για γονιδιο κ χρωμοσωματα…δεν ειναι με το μερος μας η τυχη..νιωθω να πνιγομαι, ειμαι θυμωμενη ποσες διεγερσεις να κανω κ να μενω με αδεια χερια;;;

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Μου είπε η Λευκού ότι επηρεάζει την εμφύτευση καθώς και την εγκυμοσύνη στο πρώτο 3μηνο. Πρότεινε να πάρω μία πολύ χαμηλή δόση κορτιζόνης στην ετ (δόση μωρού είπε για την ακρίβεια)

Να το διασταυρωσεις με την Οικονομοπούλου πριν πάρεις. Αυτό είναι ένα pattern της Λευκού.

1 ώρα πρίν, happiness79 είπε:

Σοβαρά δεν είναι δύσκολο λες να κόψει κανείς τη γλουτένη??? Μα υπάρχει στην μεγάλη πλειοψηφία των τροφίμων!!! Μου φαίνεται βουνό! Και γιατί να μπω σ' αυτή τη διαδικασία αν δεν υπάρχει λόγος? Από την άλλη μόλις ρώτησα στη Βιοϊατροκή και κοστίζει 120€, οπότε δεν παίζει να πάω να την κάνω αν δε μου τη συνταγογραφήσουν! Και να πληρώνω επίσκεψη σε γιατρό μόνο για να μου τη γράψει, δεν ξέρω... Εκτός κι αν μπορεί να τη γράψει κι ένας απλός παθολόγος, οπότε δεν είναι πρόβλημα. Σκέφτομαι όμως ότι θα πάω σε έναν γιατρό και θα του πω τι θα μου γράψει, λες και είμαι γιατρός? Ουφ, δεν ξέρω, μπορεί να τα ψάχνω όλα πάρα πολύ και να χρειάζεται να χαλαρώσω λίγο... 

Για το dostinex ξαναρώτησα την ενδοκρινολόγο και μου είπε ότι το φύλλο οδηγιών του είναι παλιό και ότι το δίνουν πλέον λέει άφοβα το πρώτο 3μηνο της εγκυμοσύνης και να μην ανησυχώ, να το πάρω λέει κανονικά. 

Αν έχεις έστω και μια βιοχημική κλείσε στο Ελενα και ζήτα να σου τις κανει η Οικονομοπ.δωρεαν.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Έλα καλέ, αποκλείεται να καθυστερήσεις τόσο! Θα έρθει, τι στο καλό!!! Προσπάθησε να μην το πολύ-σκέφτεσαι, γιατί μπορεί να σου καθυστερεί από την αγωνία σου μετά! Πιστεύω αύριο-μεθαύριο να έχει έρθει!

Ενδιαφέρουσα πληροφορία αυτή!

Ετσι νομιζω νιωθω  βεβαια καποιες ενοχλησεις οποτε αυριο  μεθαυριο θα ερθει..Αντε να δουμε.. παντως με βλεπω κατα τις 10/05 πηρα καλλιέργεια και τεστ παπ άριστο μου ειπαν και ο Οικονομόπουλου που τα εστειλα και η χλωρίδα απο οτι καταλαβα τους δινει σημασια και δεν ειναι υπερ επισης να τα πειράζουμε αυτα.. την ειχα ρωτησει για τη κοιλιοκακη μου ειπε χωρις να υπαρχει λογος δε το κανουμε εφοσον δεν εχουμε ενδείξεις.. καποιες εξετεσεις που μας κανουν σε καποια αντισώματα μπορει να αποτελέσουν ενδειξη για περαιτέρω ψάξιμο οποτε δε νομιζω αν δε βγει κατι απο αυτα να σε βαλει κανεις στη διαδικασια.. το ιδιο μου πε κ η ενδοκρινολόγος. Τωρα αν καποιος εχει προδιάθεση δε νομιζω οτι εχει σημασια κι εγω εχω προδιάθεση (υποκλινικη εικονα )για Χασιμότο αλλα δεν εχω  επι της ουσίας οποτε απλα  το παρακολουθω οπως κανω ουτως η αλλως πριν την ετ..αλλα αυτο δεν επηρεαζει καπου επιβεβαιωμένο απο τρεις γιατρους. Θεωρω αλλωστε οτι υποκλινικη εικονα σε πολλα νοσήματα ολοι οι ανθρωποι μπορει να εχουμε αρα ισως δεν εχει και καποια σημασια τελικα..

• Ευχαριστώ 1

1 ώρα πρίν, armousi είπε:

Κορίτσια πόσες από εσάς πήρατε/παίρνετε και κορτιζόνη  για την εμβρυομεταφορά; Είναι απαραίτητη πιστευετε; Εγώ στην πρώτη προσπάθεια που απέτυχε κιολας δεν πήρα (μάλλον λόγω διαβήτη). Για πόσο καιρό τη δίνουν συνήθως;

Κορίτσι μου εγώ έχω βρεθεί με θετικά αντιπυρηνικα (ΑΝΑ) 1/360. Εχω ψαχτει σε ρευματολόγο και δεν υπάρχει κάποιο αυτοάνοσο (ίσως υποβόσκει και θα παρακολουθώ σε ετήσια βάση τα ΑΝΑ). Μου είπε όμως σε περίπτωση ετ να πάρω κορτιζόνη προληπτικά. Εσύ έχεις κάποιο λόγο για να πάρεις κορτιζόνη? Έχω διαβάσει από τα κοριτσια εδώ ότι άλλοι δίνουν, άλλοι όχι. 

4 ώρες πρίν, Nephele78 είπε:

Το ιδιο!με μπεμφολα 300 για 10 μερες κατεβασα 3 ωαρια και μου ειπανε δε γονιμοποιηθηκε κανενα γιατι ηταν ακαταλληλα ενώ και οι εξ αιματος ηταν οκ και σε υπερηχο και τα τσιμπησε στην ωοληψια κανονικα.λυπαμαι πολυ καταλαβαινω απολυτα πως νοιωθεις..εγω ειχα φρικαρει τελειως γιατι τοτε δεν ειχα διαβασει τιποτα.δεν ειχα ιδεα & ειχα σοκαριστει και σκεφτομουν οτι ειμαι τελειωμενη,αλλα μου ειχε πει να μην ανησυχω και οτι με τους φυσικους θα παω καλα και ετσι κ εγινε..

Πρεπει να εχουν μπερδευτει..δε μπορει να εχει αλλαξει τοσο πολυ κ δε φαινεται και λογικο..και εγω ειχα κανει τηλ πρωτο ραντβου (βεβαια το μαιο 2020) και ηταν μονο 70€ δε ζητησανε κατι αλλο. και μαλιστα η λευκου μου πηρε ιστορικο κ μου μιλαγε 30 λεπτα μεσω σκαιπ.ρωτα τους ξεκαθαρα! 

Μπραβο!Σημερα κρυώνεις ξανα ή εισαι οκ ; 

Εμενα μου το ειπανε 1 ωρα μετα την ωοληψια!!

@Nephele78 εμένα δε τα βάλανε καν! Ήταν χάλια ξ ποιότητα μου είπε και ο γιατρός! Ενώ η πρώτη πριν δύο μήνες είχε πάει καλά, εγώ menopur 300 10 μέρες ,μου είπε ότι γίνεται μία στις τέσσερις! Στον επόμενο φυσικό τροποποιημένο μου είπε,τι είναι αυτό; Απλά πραγματικά αυτό σκέφτηκα ..τελείωσα λέω εδώ ήταν!! Στεναχώρια ..

πρίν από 7 λεπτά , Maroxmarox είπε:

@Nephele78 εμένα δε τα βάλανε καν! Ήταν χάλια ξ ποιότητα μου είπε και ο γιατρός! Ενώ η πρώτη πριν δύο μήνες είχε πάει καλά, εγώ menopur 300 10 μέρες ,μου είπε ότι γίνεται μία στις τέσσερις! Στον επόμενο φυσικό τροποποιημένο μου είπε,τι είναι αυτό; Απλά πραγματικά αυτό σκέφτηκα ..τελείωσα λέω εδώ ήταν!! Στεναχώρια ..

Την επόμενη με πήραν και μου το είπαν ..

πρίν από 8 λεπτά , Maroxmarox είπε:

Την επόμενη με πήραν και μου το είπαν ..εσύ μετά μαζεύες ένα ένα η υπήρξαν και φορές που είχες δύο,δε ξέρω καν αν γίνεται αυτο

2 hours ago, N.Angel said:

Κοριτσια μου πειτε μου εμπειριες με βλαστοκυστη 3αβ ειχατε επιτυχια; Καταληξαμε με μια 3αβ κ αναμενουμε κ αυριο την 6η μερα μηπως προχωρησει καποια ακομα. Ειχε καποια απο εδω κοπελα κανει ετ κ να πηγε καλα με 6ης ημερας εμβρυα κ τι ποιοτητας ηταν!
Εχω απογοητευτει παρα πολυ γιατι εχω ενα εμβρυο που πρεπει να σταλει για προεμφυτευτικο για γονιδιο κ χρωμοσωματα…δεν ειναι με το μερος μας η τυχη..νιωθω να πνιγομαι, ειμαι θυμωμενη ποσες διεγερσεις να κανω κ να μενω με αδεια χερια;;;

Εγώ έχω μία 3αβ και ξέρω ότι θεωρείται πολύ καλή. Γενικά το 3 να ξέρεις ότι από το ξεπάγωμα μέχρι την ετ μπορεί να έχει γίνει 4 (έτσι συνέβη στις 2 που έβαλα) και το ΑΒ είναι έτσι κι αλλιώς πολύ καλό. 

1 hour ago, Troia said:

Να το διασταυρωσεις με την Οικονομοπούλου πριν πάρεις. Αυτό είναι ένα pattern της Λευκού.

Αν έχεις έστω και μια βιοχημική κλείσε στο Ελενα και ζήτα να σου τις κανει η Οικονομοπ.δωρεαν.

Είναι να την δω στις 28 του μήνα αλλά το πρόβλημα είναι ότι ντρέπομαι να της πω ότι πήγα και σε άλλη γιατρό. Στην Λευκού δεν είχα πρόβλημα να της το πω γιατί είχα σαν δικαιολογία τις δωρεάν εξετάσεις στο δημόσιο αλλά τώρα είναι σαν να μην την εμπιστεύομαι την Οικονομοπούλου και πήγα και ιδιωτικά.

2 hours ago, armousi said:

Ο Σφακ μου είπε ότι θεωρεί κακό να πάρεις κορτιζόνη χωρίς να την χρειάζεσαι, μου εξήγησε και τον λόγο αλλά δεν θυμάμαι.  

5 hours ago, Nephele78 said:

Πρεπει να εχουν μπερδευτει..δε μπορει να εχει αλλαξει τοσο πολυ κ δε φαινεται και λογικο..και εγω ειχα κανει τηλ πρωτο ραντβου (βεβαια το μαιο 2020) και ηταν μονο 70€ δε ζητησανε κατι αλλο. και μαλιστα η λευκου μου πηρε ιστορικο κ μου μιλαγε 30 λεπτα μεσω σκαιπ.ρωτα τους ξεκαθαρα! 

Κι όμως δεν μπερδεύτηκαν, τους έστειλα mail και ρώτησα και μου είπαν δεν έχει γίνει λάθος. Είναι 70€ το ιστορικό και η συνταγογράφηση και 50€ η αξιολόγηση. 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...