Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 27 λεπτά , marina39 είπε:

Κορίτσια εχει κάνει καμία NIPT και ξέρει κόστη;; 

Κοπέλα μου θα το κανω εγώ ή αυτήν ή την άλλη εβδομάδα!!!Μου είπαν πως θα πληρώσω 550 € και καλύπτει το μεγάλο πακέτο με τα βασικά σύνδρομα και τα χρωμοσωμικα!!Είναι περίπου γύρω στα 13 σύνδρομα!!Βέβαια εγώ είμαι επαρχία και θα μου πάρει αίμα ο γιατρός μου και θα το στείλει!!Δεν ξέρω τι παιζει σε Αθήνα!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, winspert είπε:

Κοριτσια...το πήραμε...Ειναι στην κοιλιτσα μου...Για πείτε μου... οιστραδιόλη εχθες 231 και προγεστερόνη 28.700.     ....ειμαι καλα;

Ωραία κορίτσι μου! Εύχομαι να φωλιάσει γερά για τους επόμενους 9 μήνες! ❤

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 17 λεπτά , happiness79 είπε:

Ωχ βρε κορίτσι μου, λυπάμαι πολύ. Μου έχει τύχει να μην γονιμοποιούνται και να το μαθαίνω την επόμενη μέρα όπως εσύ. Μια φορά που ήμουν με femara και μου πήραν 3 όπως και σε σένα τώρα, μου είχαν πει εξαρχής ότι δεν ήταν κανένα καλό και δε μου χρέωσαν την ωοληψία. Ρώτησε τους αν δικαιούσαι επιστροφή χρημάτων (που πιστεύω ότι δικαιούσαι εφόσον δεν τα έβαλαν καν για γόνιμοποίηση), γιατί αν δεν πεις τίποτα μπορεί να κάνουν την πάπια. Έχεις άλλα έμβρυα στην άκρη? Μην απογοητεύεσαι πάντως, είναι μέσα στο πρόγραμμα και οι αποτυχίες δυστυχώς, αλλά αυτό δε σημαίνει τίποτα για την επόμενη φορά που μπορεί να πάνε όλα σούπερ! Μπορεί απλά αυτός τώρα να ήταν ένας κακός κύκλος. Ψηλά το κεφάλι και πάμε για τα ωάρια τα καλά!

όχι απαραίτητα

@happiness79 ευχαριστώ κορίτσι μου ,.Μακάρι να ήταν ένας καλός κύκλος..Ναι ψηλά το κεφάλι και συνεχιζω

• Μου αρέσει 1

πρίν από 34 λεπτά , marina39 είπε:

Είναι η εξέταση που σου δείχνει δυσανεξία σε γλουτένη. Σε πολλά, φλεγμονή είναι στην ουσία. 

Και σε πού επηρεάζει στα δικά μας θέματα? Ρωτάω γιατί δεν την έχω κάνει αυτή την εξέταση. Πιστεύετε ότι είναι απαραίτητη?

21 minutes ago, happiness79 said:

Και σε πού επηρεάζει στα δικά μας θέματα? Ρωτάω γιατί δεν την έχω κάνει αυτή την εξέταση. Πιστεύετε ότι είναι απαραίτητη?

Μου είπε η Λευκού ότι επηρεάζει την εμφύτευση καθώς και την εγκυμοσύνη στο πρώτο 3μηνο. Πρότεινε να πάρω μία πολύ χαμηλή δόση κορτιζόνης στην ετ (δόση μωρού είπε για την ακρίβεια)

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Μου είπε η Λευκού ότι επηρεάζει την εμφύτευση καθώς και την εγκυμοσύνη στο πρώτο 3μηνο. Πρότεινε να πάρω μία πολύ χαμηλή δόση κορτιζόνης στην ετ (δόση μωρού είπε για την ακρίβεια)

Ω λα λα!! Να πάω να την κάνω τότε! Πρεπει να την κάνω πρωί νηστική, να προσέξω κάτι? Και πώς ακριβώς να τη ζητήσω στο μικροβιολογικό? 

Ενημέρωσα την Οικονομοπούλου σχετικά με την επίσκεψη στην ενδοκρινολόγο και για τη γνώμη του γιατρού μου, καθώς και τις πρόσφατες απαντήσεις των εξετάσεων μου και μου απάντησε τα εξής: Πρώτα απ' όλα συμφωνεί με το γιατρό μου που λέει ότι δε χρειάζεται υστεροσκόπηση, γιατί θεωρεί ότι καλό είναι να μην ενοχλούμε τη μήτρα χωρίς λόγο. Και όσο για το dostinex, εκείνη δε βρίσκει το λόγο να το πάρω εφόσον δεν βρέθηκε κάποια παθολογία στην προλακτίνη και ότι δεν είναι υπέρ των πολλών φαρμάκων, ειδικά όταν δεν υπάρχει λόγος. Το έχω ήδη ξεκινήσει βέβαια, αλλά θα δω τι θα κάνω, μάλλον θα πάρω και τη γνώμη του γιατρού μου γιατί έχω μπερδευτεί με όλο αυτό.

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

1 hour ago, happiness79 είπε:

Τι είναι η κοιλιοκάκη βρε παιδιά??? Και πού επηρεάζει?

πρίν από 59 λεπτά , happiness79 είπε:

Είσαι πολύ φίλη μου,να ξέρεις! Κι εγώ μόλις το διάβασα πετάχτηκα σα ζεματισμενη να ψάχνω αν πρέπει να κάνω κι εγώ τ εξεταση! Χαχαχ

• Χαχα 3

1 hour ago, happiness79 είπε:

Τι λες βρε αγάπη μου, τραγικό... Τι πέρασες... Λυπάμαι πάρα πολύ. Τώρα ετοιμάζεσαι για προσπάθεια? Εύχομαι μέσα απ' την καρδιά μου να σου πάνε όλα καλά από εδώ και πέρα!

Ναι καλή μου happiness αντιλαμβάνεσαι ότι γέννησα κανονικά . Τώρα προσπαθώ να μαζέψω ωαρια αλλά έχω ακυρώσει πολλούς κύκλους λογω αυξημένης fsh και αφού μετά από μήνες ο γιατρός είπε να πάμε με φυσικούς, τη μια φορά δε γονιμοποιήθηκε,  την επόμενη μάλλον ήταν κυστικό, και προχθές που που έσπασε αν θυμάσαι δε το προλάβαμε.  Δε προχωράει η κατάσταση.  Έχω ένα εμβρυακι 3ης μέρας αν γίνει βλαστοκυστη σκέφτομαι να προχωρήσω με αυτό αλλά θα γίνει? Φοβάμαι πολύ!

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 8 λεπτά , Zenia82 είπε:

Ναι καλή μου happiness αντιλαμβάνεσαι ότι γέννησα κανονικά . Τώρα προσπαθώ να μαζέψω ωαρια αλλά έχω ακυρώσει πολλούς κύκλους λογω αυξημένης fsh και αφού μετά από μήνες ο γιατρός είπε να πάμε με φυσικούς, τη μια φορά δε γονιμοποιήθηκε,  την επόμενη μάλλον ήταν κυστικό, και προχθές που που έσπασε αν θυμάσαι δε το προλάβαμε.  Δε προχωράει η κατάσταση.  Έχω ένα εμβρυακι 3ης μέρας αν γίνει βλαστοκυστη σκέφτομαι να προχωρήσω με αυτό αλλά θα γίνει? Φοβάμαι πολύ!

Ναι καλή μου, καταλαβαίνω, είναι δύσκολο όλο αυτό που πέρασες και η αγωνία που βιώνεις τώρα... Αν σκέφτεσαι να μεταφέρεις αυτό το ένα, ίσως είναι καλύτερα να προχωρήσεις με 3ης μέρας, παρά να ρισκάρεις να το χάσεις, γιατί δεν είναι απαραίτητα κακά αυτά που δεν καταφέρουν να φτάσουν 5ης μέρας. Σίγουρα βέβαια ο γιατρός σου θα έχει πιο τεκμηριωμένη άποψη. 

• Μου αρέσει 1

Δεν ξέρω αν είναι και τόσο απαραίτητο να το κάνεις καλέ. Μην τρελαίνεσαι. Δεν ξέρω πως λέγεται η εξέταση. Είναι πάντως για δυσανεξία στην γλουτένη. Το χαρτί που πήρα λέει μοριακός έλεγχος για την τυποποίηση των αλληλόμορφων του HLA classII-DQB1 

• Ευχαριστώ 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, marina39 είπε:

Εγώ έκανα gluten free διατροφή λόγω ενδομητρίωσης πριν πάω στη Λευκού και μου την έγραψε και βγήκε οτι δεν έχω προδιαθεση για κοιλιοκάκη καν οπότε μου είπε τρως κ γλουτένη αν θες- άρα δεν ισχύει για όλους το ίδιο. Επίσης λόγω της υπερβολικής κατανάλωσης σιταριού κ προιόντων γλουτένης του σύγχρονου ανθρώπου όλο και περισσότεροι άνθρωποι κάνουν φλεγμονές και παθαίνουν κοιλιοκάκη

Δεν το αμφισβητώ αυτο που λες, αλλα εισαι ενα ακομα παράδειγμα όπου η λευκού ψάχνει για κοιλιοκακη , προφανώς λόγω έρευνας . Και δεν εχω;κρούσει κανέναν αλλο γιατρο να ασχολείται.

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Καλησπέρα κοριτσια, καλο πασχα να εχουμε με πολλα μωρα για τις ηδη έγκυες βλεπω πολλες να μαζεύονται και για εμας που ερχομαστε μετα.. εγω ακομη περιμενω περιοδο τρεις μερες καθυστερηση με τις αρβεκαπ ηδη να μετραω 13 μερες και τα νευρα κρόσσια… χαχαχα

αρα με βλεπω με τη @happiness79 και την @kateriiina25 να πηγαινω παρεα …

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Maroxmarox είπε:

Έκανα εχθές ωοληψια με διέγερση  ,πήραν τρια ωάρια ,με κάλεσαν σήμερα και μου είπαν ότι ήταν κακής ποιότητας και δε τα έβαλαν καν για γονιμοπ.. σας έχει συμβεί ; Με πήρε  από κάτω..Δεν ήξερα καν τι άλλο να ρωτήσω ..τα έπαιξα, την προηγ φορά πήγαν όλα καλά.καμια συμβουλή; Δε ξέρω πια..

Το ιδιο!με μπεμφολα 300 για 10 μερες κατεβασα 3 ωαρια και μου ειπανε δε γονιμοποιηθηκε κανενα γιατι ηταν ακαταλληλα ενώ και οι εξ αιματος ηταν οκ και σε υπερηχο και τα τσιμπησε στην ωοληψια κανονικα.λυπαμαι πολυ καταλαβαινω απολυτα πως νοιωθεις..εγω ειχα φρικαρει τελειως γιατι τοτε δεν ειχα διαβασει τιποτα.δεν ειχα ιδεα & ειχα σοκαριστει και σκεφτομουν οτι ειμαι τελειωμενη,αλλα μου ειχε πει να μην ανησυχω και οτι με τους φυσικους θα παω καλα και ετσι κ εγινε..

15 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Ρε κορίτσια ήθελα την γνώμη σας για κάτι. Μετά την αποτυχημένη μας προσπάθεια είχα πάρει τηλ στο ιατρείο της Λευκού και είχα ρωτήσει το κόστος για online ραντεβού και μου είχαν πει ότι είναι 70€ και ότι στην αρχή δεν θα μιλήσω με την ίδια αλλά με την βοηθό της, θα μου πάρει ιστορικό για να μου γράψουν εξετάσεις και αφού τις κάνω θα μιλήσω με την ίδια την Λευκού. Τα έκανα αυτά όλα λοιπόν και σήμερα μίλησα επιτέλους μαζί της όπου μου είπε ότι όλα είναι καλά. Αφού κλείσαμε μου ήρθε mail ότι πρέπει να πληρώσω άλλα 50€ για αυτό το τηλεφώνημα. Σαν φαίνεται λογικό; Δηλαδή πλήρωσα 70€ για να μου πάρουν το ιστορικό και άλλα 50€ τώρα για να μιλήσω μαζί της; Ε ας μου έλεγαν απο την αρχή 120€ τότε. Καλά δεν λέω;

Πρεπει να εχουν μπερδευτει..δε μπορει να εχει αλλαξει τοσο πολυ κ δε φαινεται και λογικο..και εγω ειχα κανει τηλ πρωτο ραντβου (βεβαια το μαιο 2020) και ηταν μονο 70€ δε ζητησανε κατι αλλο. και μαλιστα η λευκου μου πηρε ιστορικο κ μου μιλαγε 30 λεπτα μεσω σκαιπ.ρωτα τους ξεκαθαρα! 

16 ώρες πρίν, Panagiotakats39 είπε:

Κοριτσια μου καλησπέρα!!!!!! Σήμερα 6η μέρα από την εμβρυομεταφορα και εννοείται ότι δεν κρατήθηκα το πρωί κ έκανα ένα τεστ (predictor early) και βγήκε η 2η γραμμουλα αχνη!!!!!! Χοριακη το Μεγ. Σάββατο… αλλά είναι καλή η ένδειξη αυτή σωστά;;;; 

Μπραβο!Σημερα κρυώνεις ξανα ή εισαι οκ ; 

4 ώρες πρίν, Maroxmarox είπε:

Μα αυτό είπα και εγώ γιατί δε τα βάλανε τουλάχιστον. ..

@kateriiina25 το θέμα είναι ότι δεν μου είπαν ότι είναι άδεια ,τα πήρανε και μετά από μια ημέρα μου είπαν ότι δεν είναι καλά..και δε τα βάλανε καν για γονιμοποιηση έτσι μου είπανε που ρωτησα

Εμενα μου το ειπανε 1 ωρα μετα την ωοληψια!!

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Εμένα η δική μου ενδοκρινολόγος που της ζήτησα ότι θέλω να πάω σε ενδοκρινολόγο αναπαραγωγής μου σύστησε τη Λαμπρινουδάκη Ειρήνη. Καλή μου φάνηκε, αλλά λίγο ακριβή γιατί είναι και καθηγήτρια Πανεπιστημίου. Αν είσαι στην Αθήνα βέβαια!

Ευχαριστώ πολύ. Ναι στην Αθήνα είμαι 

1 ώρα πρίν, kateriiina25 είπε:

Και εγω βγηκα θετικη στο γονιδιο αλλα κορτιζονη δεν ηθελε να παρω..απλα εκοψα μαχαιρι την γλουτενη 10 μερες πριν την ετ και ξεκινησα να τρωω απο την 12 εβδομαδα κυησης.ειχε πει μη σκασει κατι «κακο» το κρισιμο τριμηνο και φυσικα το ακολουθησα γιατι ποτέ δε ξερεις..και στη τελικη καλο μου εκανε να μη τρωω ρύζια κ ψωμια που ανεβαζουν και το σακχαρο..:-)

1 ώρα πρίν, happiness79 είπε:

Συμφωνω με την οικον γιατι οπως σου ειχα γραψει ειχα 48 και δε πηρα ποτε ντοστινεξ ..η εξεταση για κοιλιοκακη ειναι HLA-DQ2 και HLA-DQ8  για μενα αν θες απλα κοψε γλουτενη προληπτικα με την ετ καλο θα σου κανει οπως και να χει στο συνολο..και δεν ειναι δυσκολο.

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...