Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

16 ώρες πρίν, Kallo είπε:

Πρέπει να βρω ενδοκρινολόγο αναπαραγωγής? Ξέρετε κανέναν? 

Εμένα η δική μου ενδοκρινολόγος που της ζήτησα ότι θέλω να πάω σε ενδοκρινολόγο αναπαραγωγής μου σύστησε τη Λαμπρινουδάκη Ειρήνη. Καλή μου φάνηκε, αλλά λίγο ακριβή γιατί είναι και καθηγήτρια Πανεπιστημίου. Αν είσαι στην Αθήνα βέβαια!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Ellidr είπε:

Κορίτσια μου όμορφα 

Μεγάλη Δευτέρα 427,4 

Μεγάλη Τετάρτη 1137 

Είμαι μουδιασμενη και απίστευτα χαρούμενη

Συγχαρητήρια κορίτσι μου με το καλοοο!! Σε θυμάμαι είχαμε μιλήσει και παλιότερα σε άλλη ενότητα του φόρουμ και χαίρομαι πολύ που τα κατάφερες !!!! 

10 minutes ago, Καντι said:

Την εχει βασική εξέταση για όλους και το αποτέλεσμα βγαίνει σχεδόν το ίδιο για όλους. Παρακολουθώ πολλα χρόνια το φόρουμ τουλαχιστον 10 κοπέλες έχουν γράψει το ίδιο με σένα.

Ρε συ καλυτερα που δεν τα βάλανε! Δεν ελπίζεις άδικα, δεν πληρώνεις όλη την τιμη!

Υπέροχα!!! Πολυ νωρίς τελειώσατε! Καλη εμφυτευση στο εμβρυακι σου!!!

Εγώ έκανα gluten free διατροφή λόγω ενδομητρίωσης πριν πάω στη Λευκού και μου την έγραψε και βγήκε οτι δεν έχω προδιαθεση για κοιλιοκάκη καν οπότε μου είπε τρως κ γλουτένη αν θες- άρα δεν ισχύει για όλους το ίδιο. Επίσης λόγω της υπερβολικής κατανάλωσης σιταριού κ προιόντων γλουτένης του σύγχρονου ανθρώπου όλο και περισσότεροι άνθρωποι κάνουν φλεγμονές και παθαίνουν κοιλιοκάκη

• Μου αρέσει 2

13 ώρες πρίν, Panagiotakats39 είπε:

Κοριτσια μου καλησπέρα!!!!!! Σήμερα 6η μέρα από την εμβρυομεταφορα και εννοείται ότι δεν κρατήθηκα το πρωί κ έκανα ένα τεστ (predictor early) και βγήκε η 2η γραμμουλα αχνη!!!!!! Χοριακη το Μεγ. Σάββατο… αλλά είναι καλή η ένδειξη αυτή σωστά;;;; 

Μπράβο βρε κορίτσι!!! Τι ωραία νέα! Με το καλό και μια μεγάλη χοριακή το Σάββατο!!!

13 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Ρε κορίτσια ήθελα την γνώμη σας για κάτι. Μετά την αποτυχημένη μας προσπάθεια είχα πάρει τηλ στο ιατρείο της Λευκού και είχα ρωτήσει το κόστος για online ραντεβού και μου είχαν πει ότι είναι 70€ και ότι στην αρχή δεν θα μιλήσω με την ίδια αλλά με την βοηθό της, θα μου πάρει ιστορικό για να μου γράψουν εξετάσεις και αφού τις κάνω θα μιλήσω με την ίδια την Λευκού. Τα έκανα αυτά όλα λοιπόν και σήμερα μίλησα επιτέλους μαζί της όπου μου είπε ότι όλα είναι καλά. Αφού κλείσαμε μου ήρθε mail ότι πρέπει να πληρώσω άλλα 50€ για αυτό το τηλεφώνημα. Σαν φαίνεται λογικό; Δηλαδή πλήρωσα 70€ για να μου πάρουν το ιστορικό και άλλα 50€ τώρα για να μιλήσω μαζί της; Ε ας μου έλεγαν απο την αρχή 120€ τότε. Καλά δεν λέω;

Αν είναι δυνατόν!!! Είναι εντελώς παράλογο! Εγώ όταν πήγα στην ενδοκρινολόγο πλήρωσα επίσκεψη στο πρώτο ραντεβού όπου με είδε και κοίταξε προσεκτικά όλες τις προηγούμενες εξετάσεις που της πήγα, μου πήρε ιστορικό, και μου έγραψε εξετάσεις και μου είπε ότι όταν έχω τα αποτελέσματα να κλείσω ραντεβού για να τα δει και να μου πει τι πώς προχωράω και ότι δε θα πληρώσω τίποτα για εκείνο το ραντεβού.

24 minutes ago, marina39 said:

Παιδιά εδώ και δύο χρόνια λόγω κόβιντ η πλειονότητα των ραντεβού της Λευκού γίνεται τηλεφωνικά ή με ζουμ / σκαιπ κτλ. Αυτά χρεώνονται. Αν είχες τηλεφωνικό ραντεβού με τη γιατρό είναι ακριβώς το ίδιο με επίσκεψη οπότε το 50€ το βρίσκω απολύτως λογικό. 

Δεν έχω πρόβλημα να πληρώσω το τηλεφωνικό ραντεβού εφόσον δεν μπορώ να την δω από κοντά αλλά όταν παίρνω και ρωτάω πόσο θα κοστίσει μη μου λες 70€ ενώ πρόκειται να μου πάρεις 120€. Πες μου 70€ για να σου γράψουμε εξετάσεις και 50€ για να τις δούμε. Δεν είναι ότι πέρασε καιρός και την ξαναχρειάστηκα. Αφορούσαν και τα δύο τηλ την ίδια περίπτωση. Να έχω κάνει και 'γώ το κουμάντο μου. Άσε που είχα ρωτήσει άλλη κοπέλα εδώ στο φόρουμ και είχε δώσει μόνο τα πρώτα 70€ 

eardp2.png

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, Καντι είπε:

Καλά η Λευκού κανει έρευνα διατριβή πάνω στην κοιλιοκακη και σε όλους σχεδόν βγαζει προδιάθεση.

Τι είναι η κοιλιοκάκη βρε παιδιά??? Και πού επηρεάζει?

7 minutes ago, kateriiina25 said:

Δεν έχω πρόβλημα να πληρώσω το τηλεφωνικό ραντεβού εφόσον δεν μπορώ να την δω από κοντά αλλά όταν παίρνω και ρωτάω πόσο θα κοστίσει μη μου λες 70€ ενώ πρόκειται να μου πάρεις 120€. Πες μου 70€ για να σου γράψουμε εξετάσεις και 50€ για να τις δούμε. Δεν είναι ότι πέρασε καιρός και την ξαναχρειάστηκα. Αφορούσαν και τα δύο τηλ την ίδια περίπτωση. Να έχω κάνει και 'γώ το κουμάντο μου. Άσε που είχα ρωτήσει άλλη κοπέλα εδώ στο φόρουμ και είχε δώσει μόνο τα πρώτα 70€ 

Εγώ κατάλαβα με αυτά που έγραψες οτι έκανες 2 ραντεβού. Και εγώ τόσα πλήρωσα (120€) για αυτό το λέω 

7 minutes ago, happiness79 said:

Τι είναι η κοιλιοκάκη βρε παιδιά??? Και πού επηρεάζει?

Είναι η εξέταση που σου δείχνει δυσανεξία σε γλουτένη. Σε πολλά, φλεγμονή είναι στην ουσία. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

1 hour ago, winspert είπε:

Κοριτσια...το πήραμε...Ειναι στην κοιλιτσα μου...Για πείτε μου... οιστραδιόλη εχθες 231 και προγεστερόνη 28.700.     ....ειμαι καλα;

Πολλά πολλά συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!!!! :wub:Αχ συγγνώμη...για την @Ellidr πηγαινε... Λάθος παραθεση

Μια θετικότατη χοριακη κορίτσι μου ,με το καλό!!!

• Ευχαριστώ 1

9 minutes ago, marina39 said:

Εγώ κατάλαβα με αυτά που έγραψες οτι έκανες 2 ραντεβού. Και εγώ τόσα πλήρωσα (120€) για αυτό το λέω 

Έκανα ένα τηλ με την βοηθό της που μου πήρε το ιστορικό και μετά από έναν μήνα που είχα όλα τα αποτελέσματα έκανα το βασικό ραντεβού με την Λευκού. Αν αυτά θεωρούνται δύο ραντεβού δεν έχω κάποιο πρόβλημα, όμως συμφωνείς μαζί μου ότι ενώ ρώτησα ποιο είναι το κόστος για ραντεβού με την κυρία Λευκού έπρεπε να μου πουν 70€ για το ιστορικό και 50€ για το τελικό ραντεβού άρα 120€? 

eardp2.png

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Zenia82 είπε:

Είχα κορίτσι μου ναι κ την διεκοψα όταν ήμουν 24 εβδομάδων άστα!

Τι λες βρε αγάπη μου, τραγικό... Τι πέρασες... Λυπάμαι πάρα πολύ. Τώρα ετοιμάζεσαι για προσπάθεια? Εύχομαι μέσα απ' την καρδιά μου να σου πάνε όλα καλά από εδώ και πέρα!

1 hour ago, Giouli36 είπε:

Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου!!Τι διέγερση έκανες??Έκανες ενέσεις ή πήρες serpafar??Μήπως δεν σου έκατσαν καλά τα συγκεκριμένα φάρμακα που πήρες??Η αλήθεια είναι ότι καλό είναι να αφήνουμε τον οργανισμό μας να ξεκουράζεται προν την επόμενη διέγερση!!Τώρα κοιτα να ξεκουραστείς και να προετοιμαστεις για την επόμενη σου προσπάθεια!!!

Ενέσεις menopur ,πριν δύο κύκλους μου έκατσαν καλά, πήραμε τρία εμβρυακια ,ίσως έπρεπε ο οργανισμός μου να ξεκουραστεί κι άλλο ..σε ευχαριστώ πολύ :sad:

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Maroxmarox είπε:

Έκανα εχθές ωοληψια με διέγερση  ,πήραν τρια ωάρια ,με κάλεσαν σήμερα και μου είπαν ότι ήταν κακής ποιότητας και δε τα έβαλαν καν για γονιμοπ.. σας έχει συμβεί ; Με πήρε  από κάτω..Δεν ήξερα καν τι άλλο να ρωτήσω ..τα έπαιξα, την προηγ φορά πήγαν όλα καλά.καμια συμβουλή; Δε ξέρω πια..

Ωχ βρε κορίτσι μου, λυπάμαι πολύ. Μου έχει τύχει να μην γονιμοποιούνται και να το μαθαίνω την επόμενη μέρα όπως εσύ. Μια φορά που ήμουν με femara και μου πήραν 3 όπως και σε σένα τώρα, μου είχαν πει εξαρχής ότι δεν ήταν κανένα καλό και δε μου χρέωσαν την ωοληψία. Ρώτησε τους αν δικαιούσαι επιστροφή χρημάτων (που πιστεύω ότι δικαιούσαι εφόσον δεν τα έβαλαν καν για γόνιμοποίηση), γιατί αν δεν πεις τίποτα μπορεί να κάνουν την πάπια. Έχεις άλλα έμβρυα στην άκρη? Μην απογοητεύεσαι πάντως, είναι μέσα στο πρόγραμμα και οι αποτυχίες δυστυχώς, αλλά αυτό δε σημαίνει τίποτα για την επόμενη φορά που μπορεί να πάνε όλα σούπερ! Μπορεί απλά αυτός τώρα να ήταν ένας κακός κύκλος. Ψηλά το κεφάλι και πάμε για τα ωάρια τα καλά!

3 ώρες πρίν, Maroxmarox είπε:

Αν ήταν κακος κύκλος δε φαίνεται από τις εξετάσεις;

όχι απαραίτητα

1 ώρα πρίν, Ellidr είπε:

Κορίτσια μου όμορφα 

Μεγάλη Δευτέρα 427,4 

Μεγάλη Τετάρτη 1137 

Συγχαρητηρια παει σφαίρα!!❤️

1 ώρα πρίν, winspert είπε:

Κοριτσια...το πήραμε...Ειναι στην κοιλιτσα μου...Για πείτε μου... οιστραδιόλη εχθες 231 και προγεστερόνη 28.700.     ....ειμαι καλα;

Πολλά πολλά συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!!!! :wub:Αχ συγγνώμη...για την @Ellidr πηγαινε... Λάθος παραθεση

Συγχαρητηρια !!!! Να πανε ολα καλα ❤️

• Ευχαριστώ 1

1 ώρα πρίν, Ellidr είπε:

Κορίτσια μου όμορφα 

Μεγάλη Δευτέρα 427,4 

Μεγάλη Τετάρτη 1137 

Ανατρίχιασα ολόκληρη!!! Τι χαρά είναι αυτή!!! Συγχαρητήρια κοπέλα μου!!! Όλα να πηγαίνουν έτσι τέλεια!!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...