Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 9 λεπτά , Ellidr είπε:

Κορίτσια μου όμορφα 

Μεγάλη Δευτέρα 427,4 

Μεγάλη Τετάρτη 1137 

Είμαι μουδιασμενη και απίστευτα χαρούμενη

Συγχαρητήριαααααα :wub: όλα να πάνε καλά! 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 10 λεπτά , Ellidr είπε:

Κορίτσια μου όμορφα 

Μεγάλη Δευτέρα 427,4 

Μεγάλη Τετάρτη 1137 

Συγχαρητηριααα!!❤Το μονο που θα με προβληματιζε αυτη τη στιγμη.. ειναι αν ειναι διδυμα ή τριδυμα!!χαχ❤❤Τα καταφερες κοριτσι μου.. Απολαυσε το τωρα και στειλε λιγη θετικη ενεργεια και εμας..!

• Μου αρέσει 4
  • Χαχα 3

Κοριτσια...το πήραμε...Ειναι στην κοιλιτσα μου...Για πείτε μου... οιστραδιόλη εχθες 231 και προγεστερόνη 28.700.     ....ειμαι καλα;

πρίν από 14 λεπτά , Makelen είπε:

Συγχαρητηριααα!!❤Το μονο που θα με προβληματιζε αυτη τη στιγμη.. ειναι αν ειναι διδυμα ή τριδυμα!!χαχ❤❤Τα καταφερες κοριτσι μου.. Απολαυσε το τωρα και στειλε λιγη θετικη ενεργεια και εμας..!

Πολλά πολλά συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!!!! :wub:Αχ συγγνώμη...για την @Ellidr πηγαινε... Λάθος παραθεση

• Μου αρέσει 12

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 14 λεπτά , winspert είπε:

Κοριτσια...το πήραμε...Ειναι στην κοιλιτσα μου...Για πείτε μου... οιστραδιόλη εχθες 231 και προγεστερόνη 28.700.     ....ειμαι καλα;

Πολλά πολλά συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!!!! :wub:Αχ συγγνώμη...για την @Ellidr πηγαινε... Λάθος παραθεση

Ευχαριστω ευχαριστω!! Κραταω προκαταβολικα τις ευχες.. για οταν θα ειμαι εγκυος στ αληθεια (ελπιζω)!! χαχ

Με το καλο να τα καταφερεις κοριτσι μου..!❤ Υπομονη μεχρι την χοριακη τωρα! Πως αισθανεσαι;? σου εδωσε συγκεκριμενες οδηγιες;? (για τα αποτελεσματα των ορμονων δεν εχω ιδεα!)

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Maroxmarox είπε:

Έκανα εχθές ωοληψια με διέγερση  ,πήραν τρια ωάρια ,με κάλεσαν σήμερα και μου είπαν ότι ήταν κακής ποιότητας και δε τα έβαλαν καν για γονιμοπ.. σας έχει συμβεί ; Με πήρε  από κάτω..Δεν ήξερα καν τι άλλο να ρωτήσω ..τα έπαιξα, την προηγ φορά πήγαν όλα καλά.καμια συμβουλή; Δε ξέρω πια..

Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου!!Τι διέγερση έκανες??Έκανες ενέσεις ή πήρες serpafar??Μήπως δεν σου έκατσαν καλά τα συγκεκριμένα φάρμακα που πήρες??Η αλήθεια είναι ότι καλό είναι να αφήνουμε τον οργανισμό μας να ξεκουράζεται προν την επόμενη διέγερση!!Τώρα κοιτα να ξεκουραστείς και να προετοιμαστεις για την επόμενη σου προσπάθεια!!!

14 minutes ago, winspert said:

Καλώς το δέχτηκες κοπέλα μου! Με το καλό να πάρεις τη θετική σε 10 μέρες.
Η Ε2 σου νομίζω είναι καλή γιατί η δική μου ήταν 170 και μου είπαν ότι είναι λίγο χαμηλή και μου αύξησαν τα cyclacur. Η PRG μου ήταν 60 και είχαν πει ότι είναι πολύ καλή οπότε ίσως σου αυξήσουν τα utro εσένα? Σου είπαν καθόλου αν εξελίχθηκε το εμβρυάκι μετά την απόψυξη ή το έβαλαν κατευθείαν?

27 minutes ago, Ellidr said:

Κορίτσια μου όμορφα 

Μεγάλη Δευτέρα 427,4 

Μεγάλη Τετάρτη 1137 

Πω πω τι νούμερα είναι αυτά!!! Συγχαρητήρια κοπέλα μου!!

eardp2.png

πρίν από 26 λεπτά , Makelen είπε:

Με όλη μου την καρδιά 

Γιατί σας νιώθω απόλυτα και θέλω όλες να τα καταφέρουμε 

• Μου αρέσει 4

πρίν από 14 λεπτά , Ellidr είπε:

Με όλη μου την καρδιά 

Γιατί σας νιώθω απόλυτα και θέλω όλες να τα καταφέρουμε 

Με το καλό ο υπέρηχος! Λογικα από Τρίτη θα σου είπε να πας !!!! Υπέροχα όλα μπράβο!!!!

πρίν από 29 λεπτά , winspert είπε:

Αυτή θα είναι η τυχερή σου έχω καλό feeling!!!!!

ugAHp3.png

jfV0p3.png

12 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Ναι αλλά το σωστό είναι να ενημερώσουν από την αρχή αφού παίρνω και ρωτάω ξεκάθαρα πόσο θα κοστίσει. Πολύ εκνευρισμένη είμαι. 8 λεπτά μίλησα μαζί της ρε παιδιά. Όχι και 120€ 

Αρχικά πήγα στην Λευκού γιατί το ραντεβού μου στο Έλενα αργούσε και υποτίθεται βιαζόμουν αλλά μετά βρήκα από ακύρωση νωρίτερα και αποφάσισα να πάω και στις δύο όπου δεν το μετάνιωσα γιατί η κάθε μία μου έγραψε διαφορετικές εξετάσεις και έχω πιο ολοκληρωμένο έλεγχο τώρα. Στην Λευκού βρέθηκε και προδιάθεση για κοιλιοκάκη που δεν θα είχα δει στο Έλενα.

Εμένα μου τις έκαναν στο Έλενα τις εξετάσεις για τη δυσανεξία στις τροφές, αλλά μετά τη βιοχημική. Νομίζω αν πας μόνο για διερεύνηση υπογονιμότητας, δεν σου κάνουν τα πάντα. 

2 ώρες πρίν, Kallo είπε:

Ναι πάω στο Έλενα. Περιμένω να βγουν και οι υπόλοιπες εξετάσεις για να τις δει η οικονομοπουλου. Μου είπε να πάρω τηλ 10μαιου. Οπότε θα κοιτάξω μήπως δω τότε και ενδοκρινολόγο. Λέτε κορίτσια ότι αν πάρω glucoface θα με βοηθήσει? 

Ναι, όσες πήγαν σε ενδοκρινολόγους εκεί έχουν πει καλά λόγια. Ξέρω και κάποια ονόματα εκεί με καλές συστάσεις. 

Το glucofage βοηθάει σε κάποιες περιπτώσεις,  αλλά δεν θα το πάρεις από μόνη σου. Θα περιμένεις να πας σε ενδοκρινολόγο πρώτα.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 50 λεπτά , winspert είπε:

Μπραβο αγαπη μου!!! με το καλό το Άγιο Φώς να κάνει το θαύμα του
σε θέλω ξεκούραστη

17 ώρες πρίν, Μαρια2022 είπε:

να'μαι πάλι και σήμερα...σήμερα κρεβάτι γιατί είχα ροζ αλλά μόνο στο σκούπισμα...έχω αγχωθεί πολύ και μου λέμε πως δεν χρειάζεται και ότι θα φύγει...αιώνας μέχρι την μεγάλη Πέμπτη...

Πώς είσαι σήμερα κορίτσι? Αφού σε διαβεβαιώνει ο γιατρός σου να μην ανησυχείς, ξέρει τι λέει! Άκουσε τον και προσπάθησε να ηρεμήσεις!

3 hours ago, Makelen said:

Καλημερα κοριτσι μου..! Εχω εκνευριστει απο την ωρα που διαβασα το ποστ σου.. Πραγματικα! Δεν εχω χειροτερο απο την κοροιδια. Αυτο ειναι καθαρη εξαπατηση. Εννοειται να παρεις τηλεφωνο. Εσυ συμφωνησες 70 ευρω. Οχι 120. Οι τηλεφωνικες συνομιλιες δεν χρεωνονται πες της.. Αλλιως να παει να δουλεψει σε ροζ γραμμη.. να τα παιρνει με το δευτερολεπτο!

Παιδιά εδώ και δύο χρόνια λόγω κόβιντ η πλειονότητα των ραντεβού της Λευκού γίνεται τηλεφωνικά ή με ζουμ / σκαιπ κτλ. Αυτά χρεώνονται. Αν είχες τηλεφωνικό ραντεβού με τη γιατρό είναι ακριβώς το ίδιο με επίσκεψη οπότε το 50€ το βρίσκω απολύτως λογικό. 

16 ώρες πρίν, Angot είπε:

Κορίτσια δείτε φώτο προφίλ μ, έβαλα το τεστ

Γιατί δεν το βλέπω???

16 ώρες πρίν, Angot είπε:

Φαίνεται ε;;; δεν είμαι ζαβη; 

:wub:  ο άντρας μ, έφερε να κανω αλλά 2 τεστ. Δεν κατουριεμαι κορίτσια. Αχαχαχα

Ο άντρας σου που δεν ήθελε να κάνεις τεστ? :lol::lol::lol:

• Χαχα 2

1 ώρα πρίν, kateriiina25 είπε:

Πως γίνεται αυτό; Θέλω να πω, έκανα εξέταση και βρέθηκε γενετική προδιάθεση σε δυσανεξία στην γλουτένη. Δεν μπορεί σε όλους να βγαίνει ίδια η εξέταση. Εκτός κι αν εννοείς απλώς οτι την έχει σαν βασική εξέταση και την κάνει πάντα.

Στην ουσία θέλει 50€ για να μου πει ότι όλα είναι οκ. Το οποίο βέβαια είναι δικαίωμα της να το θέλει αλλά όφειλαν να με ενημερώσουν όταν πήρα και έκανα μία ξεκάθαρη ερώτηση για το πόσο θα κοστίσει το ραντεβού μου μαζί της. 

Κι εγώ έχω πολλά νεύρα και δεν θέλω να τσακωθώ γιατί είπε ότι θα μου στείλει ενα mail με οδηγίες να δώσω στον Σφακ για την επόμενη ετ. Το οποίο λογικά θα στείλει αφού πληρώσω

Μου έχει τύχει και μένα. Μία φορα ένα που δεν κατάφερε να γονιμοποιηθεί και άλλη μία που ήταν άδεια τα ωοθυλάκια. Στην πρώτη δεν ήταν καλές οι εξετάσεις αλλά σε αυτή με τα άδεια ήταν άψογες και είχα απογοητευτεί πάρα πολύ. Έτυχε κοπέλα μου, ήταν ένας κακός κύκλος. Απλώς να ξέρεις ότι αν δεν τα έβαλαν καν για προσπάθεια γονιμοποίησης, θα πρέπει να σου επιστρέψουν κάποια απο τα χρήματα που έδωσες.  

Την εχει βασική εξέταση για όλους και το αποτέλεσμα βγαίνει σχεδόν το ίδιο για όλους. Παρακολουθώ πολλα χρόνια το φόρουμ τουλαχιστον 10 κοπέλες έχουν γράψει το ίδιο με σένα.

1 ώρα πρίν, Maroxmarox είπε:

Μα αυτό είπα και εγώ γιατί δε τα βάλανε τουλάχιστον. ..

@kateriiina25 το θέμα είναι ότι δεν μου είπαν ότι είναι άδεια ,τα πήρανε και μετά από μια ημέρα μου είπαν ότι δεν είναι καλά..και δε τα βάλανε καν για γονιμοποιηση έτσι μου είπανε που ρωτησα

Ρε συ καλυτερα που δεν τα βάλανε! Δεν ελπίζεις άδικα, δεν πληρώνεις όλη την τιμη!

1 hour ago, winspert είπε:

Υπέροχα!!! Πολυ νωρίς τελειώσατε! Καλη εμφυτευση στο εμβρυακι σου!!!

κοιταξα τα δικά μου ειχα 180ε2 και prg 77,80

• Ευχαριστώ 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...