Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Έκανα εχθές ωοληψια με διέγερση  ,πήραν τρια ωάρια ,με κάλεσαν σήμερα και μου είπαν ότι ήταν κακής ποιότητας και δε τα έβαλαν καν για γονιμοπ.. σας έχει συμβεί ; Με πήρε  από κάτω..Δεν ήξερα καν τι άλλο να ρωτήσω ..τα έπαιξα, την προηγ φορά πήγαν όλα καλά.καμια συμβουλή; Δε ξέρω πια..

• Λυπημένη/-ος 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 12 λεπτά , Maroxmarox είπε:

Έκανα εχθές ωοληψια με διέγερση  ,πήραν τρια ωάρια ,με κάλεσαν σήμερα και μου είπαν ότι ήταν κακής ποιότητας και δε τα έβαλαν καν για γονιμοπ.. σας έχει συμβεί ; Με πήρε  από κάτω..Δεν ήξερα καν τι άλλο να ρωτήσω ..τα έπαιξα, την προηγ φορά πήγαν όλα καλά.καμια συμβουλή; Δε ξέρω πια..

Μπορεί να έτυχε να ήταν κακός κύκλος! 

Συμβαίνει καμία φορά. Είτε με τα ωαρια, είτε με το ενδομητριο και τις ορμόνες! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 8 λεπτά , Angot είπε:

Κορίτσι μου μόλις διάβασα τα ευχάριστα,καλή εγκυμοσύνη εύχομαι να έχεις ,με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου !!

πρίν από 9 λεπτά , Angot είπε:

Αν ήταν κακος κύκλος δε φαίνεται από τις εξετάσεις;

πρίν από 11 λεπτά , Maroxmarox είπε:

Κορίτσι μου μόλις διάβασα τα ευχάριστα,καλή εγκυμοσύνη εύχομαι να έχεις ,με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου !!

Αν ήταν κακος κύκλος δε φαίνεται από τις εξετάσεις;

Κανονικα θα φαινοταν από τις ορμονικές θεωρώ! Αλλα σκεψου και μενα οι εξετασεις μ ήταν τέλειες και έκανα 4 ωαρια, γονιμοποιηθηκαν τα 2 και ηταν grade 2. Διάβασα ότι κοιτάζουν και τα θραύσματα ενός ωαριου και κρίνουν. Δεν θέλουν να έχει πολλά. Τι να πω, γτ δεν ρωτάς τον γιατρό σ, να σ πει για ποιο λόγο ήταν 'κακα'? 

Τα άφησες βλαστοκυστες σωστά;( grade 2),το θεμα είναι ότι και τα 3 ήταν κακα ,οι εξετάσεις ήταν καλές μου είπαν ,η αλήθεια είναι ότι αναμεσα σε τρεις κύκλους έκανα διεγερση ξανά (2) συνολικά..απογοητεύτηκα, τουλάχιστον γιατί δε τα έβαλαν για γονιμοπ ,τους ρώτησα μου είπαν ότι δεν ήταν καλα

Διαφημίσεις

Κοριτσια Καλημερα! Χθες πηγαμε στο γυναικολόγο για υπέρηχο γιατι ειμαστε σε προετοιμασία εμβρυομεταφορας με κατεψυγμενα.Ενω ειχα ξεκινήσει απο την 3η μερα περιόδου οιστραδιολη κ κορτιζονη χθες μας ειπε ο γιατρός οτι τ ενδομήτριο δεν ειναι καλο κ θα πρεπει να ακυρώσουμε αυτο το κύκλο.Δυστυχως ειδα κ εγω στον υπέρηχο οτι δεν ηταν καλο.Εχει τυχει σε καμια ;:(

• Λυπημένη/-ος 6

πρίν από 31 λεπτά , Maroxmarox είπε:

Τα άφησες βλαστοκυστες σωστά;( grade 2),το θεμα είναι ότι και τα 3 ήταν κακα ,οι εξετάσεις ήταν καλές μου είπαν ,η αλήθεια είναι ότι αναμεσα σε τρεις κύκλους έκανα διεγερση ξανά (2) συνολικά..απογοητεύτηκα, τουλάχιστον γιατί δε τα έβαλαν για γονιμοπ ,τους ρώτησα μου είπαν ότι δεν ήταν καλα

Οχι 3ων ημέρων ειναι. Θα μπορούσαν να τα βάλουν να δουν έστω αν πάρουν μπρος. Αλλα πιστεύω ότι κάτι βλέπανε και ηταν αποτρεπτικο, δεν θεωρώ ότι από άποψη αποφασίζουν να μην γονιμοποιηθουν τα ωαρια. 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 16 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Κοριτσια Καλημερα! Χθες πηγαμε στο γυναικολόγο για υπέρηχο γιατι ειμαστε σε προετοιμασία εμβρυομεταφορας με κατεψυγμενα.Ενω ειχα ξεκινήσει απο την 3η μερα περιόδου οιστραδιολη κ κορτιζονη χθες μας ειπε ο γιατρός οτι τ ενδομήτριο δεν ειναι καλο κ θα πρεπει να ακυρώσουμε αυτο το κύκλο.Δυστυχως ειδα κ εγω στον υπέρηχο οτι δεν ηταν καλο.Εχει τυχει σε καμια ;:(

Ειμαι στην ιδια φαση κοριτσι μου. Για εμβρυομεταφορα με κατεψυγμενες βλαστοκυστες. Εχθες εκανα κι εγω πρωτο υπερηχο, 11η μερα περιοδου. Μου ειπε να ξανακανω και την Παρασκευη, κι αναλογως αν μεγαλωσει επαρκως.. θα προχωρησουμε ή θα ακυρωσουμε. Εμενα εχθες ηταν 6.5mm. Εσενα ποσο ηταν;? και σε ποια μερα περιοδου ησουν εχθες;? Δεν εχει δλδ περιθωριο ημερων να μεγαλωσει;? 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Makelen είπε:

Ειμαι στην ιδια φαση κοριτσι μου. Για εμβρυομεταφορα με κατεψυγμεννες βλαστοκυστες. Εχθες εκανα κι εγω πρωτο υπερηχο, 11η μερα περιοδου. Μου ειπε να ξανακανω και την Παρασκευη, κι αναλογως αν μεγαλωσει επαρκως.. θα προχωρησουμε ή θα ακυρωσουμε. Εμενα εχθες ηταν 6.5mm. Εσενα ποσο ηταν;? και σε ποια μερα περιοδου ησουν εχθες;? Δεν εχει δλδ περιθωριο ημερων να μεγαλωσει;? 

Οχι εμας μ ειπε ή παρα ωρίμασε γιατι δεν ηταν τριζωνικο.Ηταν γκρι κ ταλαντευόταν μ ειπε.Την επόμενη φορα θα ξεκινησω με λιγότερη οιστραδιολη 

13η μερα ημουν 

3 hours ago, Καντι said:

Καλά η Λευκού κανει έρευνα διατριβή πάνω στην κοιλιοκακη και σε όλους σχεδόν βγαζει προδιάθεση.

Πως γίνεται αυτό; Θέλω να πω, έκανα εξέταση και βρέθηκε γενετική προδιάθεση σε δυσανεξία στην γλουτένη. Δεν μπορεί σε όλους να βγαίνει ίδια η εξέταση. Εκτός κι αν εννοείς απλώς οτι την έχει σαν βασική εξέταση και την κάνει πάντα.

3 hours ago, Zenia82 said:

Δηλαδή κατερινα μου για να σου πει τα αποτελέσματα ήθελε να πληρωθεί? Ε δεν συνηθίζεται. Εγώ θα πρότεινα να πάρεις τηλ κ να πεις τι έγινε και αν σου πουν ότι έτσι είναι ρώτα τους κ για την διευκρίνηση που ζήτησα αυτή τη στιγμή πρέπει κ γι αυτό να πληρώσω? Για να καταλάβουν ότι ενοχληθηκες.  Αλλά ξέρετε κάτι? Εμεις τους κάνουμε ονόματα πάει η μία κ μετά τρέχουμε όλες κ δεν ξέρουν τι ζητάνε.  Ναι να πληρωθείς για τις υπηρεσίες σου αλλά μη του βγάλουμε κ τα μάτια. Τεσπα εσύ αυτά που ήταν να μάθεις τα έμαθες κ δεν θα την ξαναχρειαστεις.

Καλή μου Angot μη κανεις άλλα τεστ δε το βλέπεις ότι δε βγαίνει άκρη.  Γιατί δεν απολαμβάνεις αυτή τη περίοδο εχεις ήδη κάτι θετικό στα χέρια σου μη βασανίζεται με το πολύ κ το λίγο σκουρο ή αχνό είναι μικρή η διαφορά τι να καταλάβεις. Τώρα σκεφτηκα γιατί δεν παίρνεις το clear blue το ψηφιακο που γράφει αν είσαι εγκυος pregnant και αν δεν είσαι not pregnant και μετά σου βγάζει και τις εβδομάδες. Έτσι θα ησυχασεις με τις γραμμές. Είναι το καλύτερο που μπορώ να σκεφτώ❤

Στην ουσία θέλει 50€ για να μου πει ότι όλα είναι οκ. Το οποίο βέβαια είναι δικαίωμα της να το θέλει αλλά όφειλαν να με ενημερώσουν όταν πήρα και έκανα μία ξεκάθαρη ερώτηση για το πόσο θα κοστίσει το ραντεβού μου μαζί της. 

1 hour ago, Makelen said:

Καλημερα κοριτσι μου..! Εχω εκνευριστει απο την ωρα που διαβασα το ποστ σου.. Πραγματικα! Δεν εχω χειροτερο απο την κοροιδια. Αυτο ειναι καθαρη εξαπατηση. Εννοειται να παρεις τηλεφωνο. Εσυ συμφωνησες 70 ευρω. Οχι 120. Οι τηλεφωνικες συνομιλιες δεν χρεωνονται πες της.. Αλλιως να παει να δουλεψει σε ροζ γραμμη.. να τα παιρνει με το δευτερολεπτο!

Κι εγώ έχω πολλά νεύρα και δεν θέλω να τσακωθώ γιατί είπε ότι θα μου στείλει ενα mail με οδηγίες να δώσω στον Σφακ για την επόμενη ετ. Το οποίο λογικά θα στείλει αφού πληρώσω

52 minutes ago, Maroxmarox said:

Μου έχει τύχει και μένα. Μία φορα ένα που δεν κατάφερε να γονιμοποιηθεί και άλλη μία που ήταν άδεια τα ωοθυλάκια. Στην πρώτη δεν ήταν καλές οι εξετάσεις αλλά σε αυτή με τα άδεια ήταν άψογες και είχα απογοητευτεί πάρα πολύ. Έτυχε κοπέλα μου, ήταν ένας κακός κύκλος. Απλώς να ξέρεις ότι αν δεν τα έβαλαν καν για προσπάθεια γονιμοποίησης, θα πρέπει να σου επιστρέψουν κάποια απο τα χρήματα που έδωσες.  

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Οχι εμας μ ειπε ή παρα ωρίμασε γιατι δεν ηταν τριζωνικο.Ηταν γκρι κ ταλαντευόταν μ ειπε.Την επόμενη φορα θα ξεκινησω με λιγότερη οιστραδιολη 

13η μερα ημουν 

Τι να πω.. ας παιξουμε ενα τζοκερ καλυτερα. Αυτο το πραγμα με τις αναβολες κ τις αναμονες.. χωρια τα ψυχολογικα μας κτλ.. εχουν γινει μαρτυριο. Το μονο που μπορω να πω προς το παρον.. ειναι πως ευχομαι να περασεις ενα ομορφο Πασχα και να εχεις εναν τελειο κυκλο στην επομενη προετοιμασια..!❤

• Μου αρέσει 1

πρίν από 21 λεπτά , Angot είπε:

Οχι 3ων ημέρων ειναι. Θα μπορούσαν να τα βάλουν να δουν έστω αν πάρουν μπρος. Αλλα πιστεύω ότι κάτι βλέπανε και ηταν αποτρεπτικο, δεν θεωρώ ότι από άποψη αποφασίζουν να μην γονιμοποιηθουν τα ωαρια. 

Μα αυτό είπα και εγώ γιατί δε τα βάλανε τουλάχιστον. ..

πρίν από 8 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Πως γίνεται αυτό; Θέλω να πω, έκανα εξέταση και βρέθηκε γενετική προδιάθεση σε δυσανεξία στην γλουτένη. Δεν μπορεί σε όλους να βγαίνει ίδια η εξέταση. Εκτός κι αν εννοείς απλώς οτι την έχει σαν βασική εξέταση και την κάνει πάντα.

Στην ουσία θέλει 50€ για να μου πει ότι όλα είναι οκ. Το οποίο βέβαια είναι δικαίωμα της να το θέλει αλλά όφειλαν να με ενημερώσουν όταν πήρα και έκανα μία ξεκάθαρη ερώτηση για το πόσο θα κοστίσει το ραντεβού μου μαζί της. 

Κι εγώ έχω πολλά νεύρα και δεν θέλω να τσακωθώ γιατί είπε ότι θα μου στείλει ενα mail με οδηγίες να δώσω στον Σφακ για την επόμενη ετ. Το οποίο λογικά θα στείλει αφού πληρώσω

Μου έχει τύχει και μένα. Μία φορα ένα που δεν κατάφερε να γονιμοποιηθεί και άλλη μία που ήταν άδεια τα ωοθυλάκια. Στην πρώτη δεν ήταν καλές οι εξετάσεις αλλά σε αυτή με τα άδεια ήταν άψογες και είχα απογοητευτεί πάρα πολύ. Έτυχε κοπέλα μου, ήταν ένας κακός κύκλος. Απλώς να ξέρεις ότι αν δεν τα έβαλαν καν για προσπάθεια γονιμοποίησης, θα πρέπει να σου επιστρέψουν κάποια απο τα χρήματα που έδωσες.  

@kateriiina25 το θέμα είναι ότι δεν μου είπαν ότι είναι άδεια ,τα πήρανε και μετά από μια ημέρα μου είπαν ότι δεν είναι καλά..και δε τα βάλανε καν για γονιμοποιηση έτσι μου είπανε που ρωτησα

πρίν από 11 λεπτά , Maroxmarox είπε:

Μα αυτό είπα και εγώ γιατί δε τα βάλανε τουλάχιστον. ..

Ίσως αυτό που σ λεω, βλέπανε κάτι το οποίο δεν τους άρεσε, δεν υπάρχει κάποιος άλλος λόγος. Θα μπορούσαν να τα βάλουν και να σ πάρουν κ τα λεφτά.. Πάρε την κλινική και ζητά να μιλήσεις με τον εμβρυολογο αν δεν νιώθεις άνετα να τηλ στον γιατρό σ  , και πιστεύω θα σ δώσει μια εξήγηση. 

Τωρα που το  Σκεφτομαι όταν με πήραν κ μενα τηλ ξεκίνησαν λέγοντας. Ήταν καλά και θα μπουν για γονιμοποίηση. Ίσως δεν τα βάζουν πάντα για γονιμοποίηση 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 10 λεπτά , Makelen είπε:

Τι να πω.. ας παιξουμε ενα τζοκερ καλυτερα. Αυτο το πραγμα με τις αναβολες κ τις αναμονες.. χωρια τα ψυχολογικα μας κτλ.. εχουν γινει μαρτυριο. Το μονο που μπορω να πω προς το παρον.. ειναι πως ευχομαι να περασεις ενα ομορφο Πασχα και να εχεις εναν τελειο κυκλο στην επομενη προετοιμασια..!❤

Σε ευχαριστω πολυ! Στεναχωρεθηκα λιγο γιατι τον προηγ μηνα χωρις να παρω φάρμακα το ενδομήτριο ηταν τελειο! Ευχομαι κ σε σενα να πανε ολα σουπερ κ να περασεις πολυ ομορφα!:wub:

πρίν από 7 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Σε ευχαριστω πολυ! Στεναχωρεθηκα λιγο γιατι τον προηγ μηνα χωρις να παρω φάρμακα το ενδομήτριο ηταν τελειο! Ευχομαι κ σε σενα να πανε ολα σουπερ κ να περασεις πολυ ομορφα!:wub:

Να εισαι καλα κοριτσι μου..! ❤

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...